Will Fantasmic! Επιστροφή στο Disney World σύντομα; Εδώ είναι αυτό που γνωρίζουμε.

ΠΟΛΛΗ ψυχαγωγία έχει επιστρέψει στο Disney World, αλλά κάποια από αυτά εξακολουθούν να λείπουν!

Φανταστική! στα Hollywood Studios

Έχουμε δει την επιστροφή των παραστάσεων πυροτεχνημάτων σε ορισμένα πάρκα, παρελάσεις, θεατρικές παραστάσεις, θεατρικές παραστάσεις και πολλά άλλα τον περασμένο χρόνο. Αλλά, δεν έχουμε ακόμη να δούμε την επιστροφή κάποιας διασκέδασης, όπως το Fantasmic! στα Hollywood Studios της Disney. Η παράσταση έχει ήδη επιστρέψει στη Disneyland, έτσι ποια είναι η κατάσταση στο Disney World? Ας το συζητήσουμε!

Κατάσταση της παράστασης

Φανταστική! παλιά ήταν η κύρια νυχτερινή θεαματική παράσταση στα στούντιο του Χόλιγουντ της Disney. Χαρακτηρίστηκε 50 ζωντανοί ερμηνευτές, εκτεταμένα σκηνικά, δροσερά ειδικά εφέ, μουσική, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα.

Φανταστική!

Όμως, το σόου δεν έχει συμβεί πριν από το κλείσιμο λόγω της παγκόσμιας πανδημίας το 2020. Από τότε, είδαμε τα νυχτερινά πυροτεχνήματα να επιστρέφουν στο Magic Kingdom και στο EPCOT, αλλά όχι στα Hollywood Studios.

Το Magic Kingdom’s Happily Ever After το 2021

Πέρυσι, η Disney το είπε αυτό Φανταστική! θα επέστρεφε στο πάρκο το 2022, αλλά δεν έδωσε καμία ένδειξη για το πότε ακριβώς θα ήταν αυτό. Όμως, μας είπαν κάποιες άλλες συναρπαστικές πληροφορίες για το πώς θα είναι η παράσταση όταν επιστρέψει!

Επιστρέφει!

Φανταστική! θα επιστρέψει με ένα νέο τμήμα της εκπομπής που περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες, ερμηνευτές κασκαντέρ, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα. Η νέα σειρά εκπομπής θα έχει χαρακτήρες της Disney όπως Ποκαχόντας, Αλαντίν, Μουλάν, Μοάνα και Έλσα. Σε μια εκδήλωση των μέσων ενημέρωσης της Disney, κοινοποιήθηκε ότι η σκηνή της Ποκαχόντας συγκεκριμένα θα ήταν αυτή που θα λάβει τις μεγαλύτερες αλλαγές και μια γενική επισκευή.

Φανταστική! παρουσίαση στον προορισμό D23 το 2021

Θα υπάρχει επίσης νέες τεχνικές βελτιώσεις στο Fantasmic! Δεν γνωρίζουμε τις επίσημες λεπτομέρειες, αλλά δεδομένου ότι το σόου ήταν ήδη αρκετά εντυπωσιακό την τελευταία φορά που προβλήθηκε, είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε πώς η Disney το πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Τι συμβαίνει με τις κατασκευές;

Για λίγο, Fantasmic! απλώς κάθισε άδειος και ακίνητος, όπως σχεδόν όλα τα άλλα στο Disney World κατά τη διάρκεια της διακοπής λειτουργίας. Όμως, οι εργασίες άρχισαν να γίνονται μόλις άνοιξαν ξανά τα πάρκα.

Σύμφωνα με την εναέριες φωτογραφίες από το @bioreconstruct στο Twitterη πισίνα ήταν στραγγισμένο γύρω από τη σκηνή καθώς οι εργασίες φαινόταν να γίνονται στις αρχές του 2021.

Σε Αύγουστος του 2021ο πλοίο που χρησιμοποιήθηκε για την παράσταση μεταφέρθηκε.

Σε Σεπτέμβριος του 2021είδαμε μεγάλη κίνηση να συμβαίνει όσον αφορά την κατασκευή.

Γίνονταν εργασίες για την παράσταση δράκων σε Οκτώβριος του 2021.

Στο αρχές Ιανουαρίου του 2022το νερό ήταν ακίνητο στραγγισμένο από την πισίνα…

…αλλά στις τέλη Ιανουαρίουη πισίνα ήταν γέματο πάλι!

Η πισίνα ήταν ακίνητη γέματο με νερό σε Μάρτιος

…αλλά μετά μέσα Απρίλιος ήταν στραγγισμένο Άλλη μια φορά. Λίγο μπερδεμένο, σωστά;

Σε Ενδέχεται του τρέχοντος έτους, οι εργασίες φάνηκε να γίνονται στο φωτισμός για την παράσταση.

Και μετά, πάλι μέσα Ιούνιοςείδαμε το η πισίνα γέμισε ξανά.

Υπήρχαν επίσης κάδους απορριμμάτων στήθηκε γύρω από την αρένα, κάνοντάς το να φαίνεται ότι το έργο ήταν ίσως κοντά στο να τελειώσει.

Αλλά, δυστυχώς, δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το πότε θα ανοίξει. Έλα, Disney, μπορούμε να έχουμε μια υπόδειξη, παρακαλώ;!

When Will Fantasmic! Ανοιξε?

Λοιπόν, ξέρουμε ότι η Disney είπε Fantasmic! θα ανοίξει το 2022. Και σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει, Το 2022 έχει τελειώσει στα μισάέτσι ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψει κάποια στιγμή από τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο, σωστά?! Σωστά.

Μίκυ Φανταστικό Ζώδιο

Αλλά με τη Disney, ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά – τα πράγματα μπορεί να είναι αρκετά απρόβλεπτα. Είπαν ότι το Disney Dining Plan θα επέστρεφε επίσης, και δεν έχουμε ακόμη καμία απολύτως λέξη για το πότε θα συμβεί αυτό.

Φανταστική! το 2014

Θυμηθείτε, η Disney θα το κάνει πρέπει ακόμα να προσλάβουν ή να φέρουν πίσω καλλιτέχνες για την παράσταση, και αυτό απαιτεί προπόνηση και πρόβες πριν ξεκινήσει η παράσταση. Δεν είναι σαν ένα κανονικό σόου πυροτεχνημάτων όπου μόνο τα πυροτεχνήματα και η τεχνολογία πρέπει να είναι έτοιμα.

Φανταστική! το 2014

Όμως, ο ιστότοπος της Disney Λέει ακόμα ότι η παράσταση θα επιστρέψει φέτοςοπότε υποθέτουμε ότι θα πρέπει απλώς να περιμένουμε και να δούμε!

©Disney

Είμαστε λίγο αισιόδοξοι ότι η επιστροφή θα είναι σύντομα, καθώς άλλες εκπομπές επιστρέφουν στα πάρκα, καθώς και πράγματα όπως το φαγητό χαρακτήρων και οι συναντήσεις και οι χαιρετισμοί.

Το Indiana Jones Epic Stunt Spectacular επιστρέφει

Αν θέλετε κάποιο είδος νυχτερινής διασκέδασης ενώ βρίσκεστε στα Hollywood Studios, το Wonderful World of Animation εμφανίζεται κάθε βράδυ στο 9 ΜΜ τώρα στο Κινεζικό Θέατρο.

Υπέροχο κόσμο των κινούμενων σχεδίων

Θα σας κρατάμε ενήμερους για το τι συμβαίνει με τη διαδρομή, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα!

10 σημεία στον κόσμο της Disney που θα είναι αγνώριστα σε λίγα χρόνια


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποιο σόου πυροτεχνημάτων είναι το αγαπημένο σας στο Disney World; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment