The SATURDAY SIX Check Out το DEAD COCONUT CLUB στο Universal CityWalk

Το Cabana Bay Beach Resort ανέβηκε σε μια βαθμίδα με μια πλήρως καθηλωτική εμπειρία pop-up αφιερωμένη Stranger Thingsτο οποίο ήταν ένα επιλεγμένο σπίτι στο HHN 29. Από τότε, το Cabana Bay συνέχισε με ετήσιες αναδυόμενες εμπειρίες κατά τη διάρκεια του HHN και πρόσθεσε τη μεταμόρφωση του λόμπι μπαρ του, το Swizzle Lounge (και τα δύο καλύψαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε αυτό το υπέροχο blog σειρά).

Φέτος τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα. Πως? Λοιπόν, ένας ολόκληρος χώρος στο CityWalk μεταμορφώθηκε εντελώς.

# 6 -Dead Coconut Club

Μέχρι την πανδημία του Covid-19, το Red Coconut Club ήταν ένα ζωντανό νυχτερινό μέρος στο Universal CityWalk. Προσφέροντας επώνυμα ποτά, ζωντανή μουσική και χορό σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα με θέμα το tiki. Όταν ολόκληρο το Universal Orlando Resort έκλεισε λόγω Covid τον Μάρτιο του 2020, το Red Coconut Club έγινε ένα από τα μοναδικά μέρη στη Universal που δεν άνοιξε ξανά ποτέ.

Red Coconut Club. (φωτογραφία ευγενική προσφορά του Universal Orlando Resort)

Τον Αύγουστο, αρχίσαμε να βλέπουμε μερικά πειράγματα στα θεματικά πάρκα (στο All Hallows Eve Boutique στο IOA και έξω από το Horror Make Up Show στο USF) για το «Dead Coconut Club». Όταν το Tribute Store με θέμα το HHN άνοιξε νωρίτερα αυτό το μήνα, οι επισκέπτες παρατήρησαν μια εκπληκτική λεπτομέρεια σε ένα από τα έργα τέχνης. Υπήρχε μια διαφήμιση για το Dead Coconut Club και «ερχόταν σύντομα». Τώρα, η ίδια η Universal δεν είχε αναφέρει ΤΙΠΟΤΑ για τη μεταμόρφωση του Red Coconut Club κατά τη διάρκεια του HHN. Ήταν όλα αυτά τα πειράγματα αυτά τα απλά απίστευτα Πασχαλινά αυγά για τους θαυμαστές με ένα παγκόσμιας κλάσης παιχνίδι με τις λέξεις; Ή ήταν κάτι που θα παίρναμε στην πραγματικότητα;

Διαφήμιση Dead Coconut Club στο Tribute Store με θέμα το HHN στο USF. (Φωτογραφία από Μιχαήλ Καρέλι)

Αποδεικνύεται ότι δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να ανακαλύψουμε ότι όντως αποκτούσαμε το Dead Coconut Club στο CityWalk.

Dead Coconut Club. (Φωτογραφία από Σκοτ Σάντερς)
Dead Coconut Club. (φωτογραφία Scott Sanders)

Μόλις μπουν μέσα στην πόρτα, οι επισκέπτες μπορούν να δουν πόση δουλειά και προσπάθεια καταβλήθηκε για να ζωντανέψει αυτή η περιοχή.

Dead Coconut Club. (φωτογραφία Michael Carelli)

Ένα ταιριαστό Frankenstein’s Monster είναι εδώ για να μας καλωσορίσει στο Dead Coconut Club.

Dead Coconut Club. (φωτογραφία Michael Carelli)

Το ίδιο το κλαμπ είναι πλήρως διακοσμημένο με διακόσμηση του Halloween μαζί με αφιερώματα στα Universal Monsters, συμπεριλαμβανομένης αυτής της ψευδούς διαφήμισης για την Vesta Airways (στην ταινία του 1931 Δράκουλαςη Vesta είναι μια σκούνα στην οποία οι χαρακτήρες – συμπεριλαμβανομένου του Δράκουλα του Μπέλα Λουγκόσι – ταξιδεύουν στο Λονδίνο).

Διαφήμιση της Vesta Airways, γεμάτη με έξυπνες αναφορές σε βρικόλακες. (φωτογραφία Michael Carelli)
Ο χαρακτήρας κολοκύθας στην παραπάνω φωτογραφία ονομάζεται κύριε Κρόου. Δημιουργήθηκε από τον απαράμιλλο Sterling Denham.(φωτογραφία Scott Sanders)

Το Dead Coconut Club ενσωματώνει επίσης το θέμα της κουλτούρας tiki του Red Coconut Club.

Dead Coconut Club. (φωτογραφία Michael Carelli)
Σανίδες του σερφ με θέμα τα Universal Monsters. (φωτογραφία Michael Carelli)
Πόσο υπέροχη είναι η λεπτομέρεια της σανίδας του σερφ Dracula να έχει μια μπουκιά από αυτήν; (φωτογραφία Michael Carelli)

Κανένας από αυτούς τους τεμπέληδες κωδικούς QR εδώ. ΟΧΙ ΟΧΙ. Το Dead Coconut Club διαθέτει πλήρως θεματικά μενού ποτών.

Μενού ποτών Dead Coconut Club. (φωτογραφία Scott Sanders)
Μενού ποτών Dead Coconut Club. (φωτογραφία Scott Sanders)
Αιμορραγικό μάτι σε αναμνηστικό κύπελλο Tiki. (φωτογραφία Micahel Carelli)

Το Dead Coconut Club έχει ακόμη και ένα στοιχείο ζωντανής μουσικής με το The American Sirens. Από το Α έως το Ω, τα πάντα σχετικά με την εμπειρία του Dead Coconut Club είναι καταπληκτικά.

Οι Σειρήνες. (Φωτογραφία από Κόρτνεϊ Γκουθ)

# 5 – Τα τέρατα

Είναι ξεκάθαρο αμέσως ότι το Dead Coconut Club είναι ένας αγαπητός φόρος τιμής στα Classic Monsters της Universal, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από αυτά που βλέπουμε…

Dead Coconut Club. (φωτογραφία Michael Carelli)
Το τέρας του Φρανκενστάιν. (φωτογραφία Michael Carelli)
Ο αόρατος άνθρωπος και η νύφη του Φρανκενστάιν. (φωτογραφία Michael Carelli)

Ξέρετε ότι έχετε κάνει καλή δουλειά στο σύμπαν του θεματικού πάρκου, όταν η κοινότητα των θαυμαστών αισθάνεται έμπνευση να δημιουργήσει έργα τέχνης με βάση το έργο. Τόσα πολλά καλλιτέχνες στα social media έχουν δημιουργήσει το δικό τους έργο τέχνης βασίζεται στο Dead Coconut Club, συμπεριλαμβανομένου αυτού του υπέροχου κομματιού με τη Νύφη του Φρανκενστάιν.

Νύφη του Φρανκενστάιν. (έργο τέχνης από Στέρλινγκ Ντέναμ)
Πλάσμα από τη Μαύρη Λιμνοθάλασσα. (φωτογραφία Michael Carelli)
Ο Λύκος. (φωτογραφία Michael Carelli)
Η μούμια. (φωτογραφία Scott Sanders)
Metaluna Mutant από Αυτή η γη του νησιού. (φωτογραφία Michael Carelli)
Ο Δράκουλας απολαμβάνει ένα ποτό για ενήλικες, πιθανώς α Bloody Mary ίσως? (φωτογραφία Michael Carelli)

# 4 – Monsters Cafe

Για τους λάτρεις της Universal θεματικών πάρκων, μας αρέσει να βλέπουμε Πασχαλινά αυγά αφιερωμένα στα αγαπημένα μας θεματικά πάρκα. Μέσα στο Dead Coconut Club θα δείτε μερικές αναφορές σε αντικείμενα που κάποτε βρίσκονταν στο Universal Classic Monsters Café στο USF.

Πανό Monsters Café. (φωτογραφία Michael Carelli)

Αυτό το “drive-in theater” παίζει κλιπ από ένα βίντεο βρόχου που είχε προηγηθεί στο Monsters Café.

Drive-in theatre loop. (φωτογραφία Michael Carelli)

Ακόμη και τα Easter Eggs έχουν Easter Eggs, καθώς η αναφορά “SINCE 1923” στη διαφήμιση faux drive-in theatre παραπέμπει στη χρονιά που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία Universal Monsters (Ο καμπούρης της Παναγίας των Παρισίων).

Διαφήμιση κινηματογράφου Drive-in. (φωτογραφία Michael Carelli)

# 3 – Αφιερώματα Jaws

Αγαπάμε το δικό μας Σαγόνια αφιερώματα στη Universal. Για τους λάτρεις των θεματικών πάρκων της Disney που δεν γνωρίζουν την ιστορία των Universal Parks, το Jaws ήταν ένα αξιοθέατο της ημέρας των εγκαινίων για τα Universal Studios Florida που τελικά αντικαταστάθηκε από το Diagon Alley. Με την πάροδο του χρόνου, ο θρύλος του μεγάλωσε και το Jaws έγινε ουσιαστικά η εκδοχή της Universal για το αξιοθέατο Horizons του EPCOT. Απόλυτα αγαπητός στο σκληροπυρηνικό κοινό της Universal. Ο κόσμος θέλει περισσότερη εκπροσώπηση των Jaws στα πάρκα εδώ και χρόνια, και έχουμε αρχίσει να παίρνουμε μερικά, συμπεριλαμβανομένου αυτού του εικονικού κίτρινου βαρελιού παρακάτω στο Dead Coconut Club.

Jaws Tribute στο Dead Coconut Club. (φωτογραφία Micahel Carelli)

Έχουμε δει αυτό το βαρέλι στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένου νωρίτερα φέτος στο Jaws, ET και Back to the Future με θέμα το Tribute Store.

Κατάστημα αφιερώματος. (φωτογραφία Hedgehogs Corner)

Το βαρέλι εμφανίστηκε επίσης στο Legacy Store όταν άνοιξε στο CityWalk το 2021.

Κατάστημα παλαιού τύπου. (Φωτογραφία από Χάντερ Άντεργουντ)

Ένας τοίχος πίσω από το κεντρικό μπαρ του Dead Coconut Club διαθέτει επίσης μερικά αρκετά αναγνωρίσιμα δόντια καρχαρία (μαζί με το μοντέλο της σκούνας Vesta από Δράκουλας). Ωστόσο, αυτή η συλλογή από σκηνικά έχει επίσης ένα από τα καλύτερα Πασχαλινά αυγά που έχουμε δει σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ θεματικό πάρκο…

Jaws (φωτογραφία Michael Carelli)

# 2 – Ένα πραγματικό «πασχαλινό αυγό»

Σωστά, αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε ένα κυριολεκτικό «Easter Egg» στη συλλογή από κούπες tiki πίσω από το μπαρ.

Μια πολύ αναγνωρίσιμη κολοκύθα lil’ και στο τέλος. (φωτογραφία Michael Carelli)

# 1 – Καρικατούρες

Το αγαπημένο μου στοιχείο σχεδίασης σε όλο το Dead Coconut Club είναι ο τοίχος από καρικατούρες διασημοτήτων. Αυτό είναι κάτι που έχουμε ξαναδεί σε μέρη όπως το The Hollywood Brown Derby στα Hollywood Studios της Disney. Είναι ένα διασκεδαστικό νεύμα στην ιστορία του Χόλιγουντ, αλλά αυτό που το κάνει απολύτως υπέροχο είναι ότι όλες οι «διασημότητες» προέρχονται από ταινίες με τέρατα. Αυτή η ιδέα από μόνη της είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Τοίχος καρικατούρων Dead Coconut Club. (φωτογραφία Michael Carelli)

Δείτε πόσους χαρακτήρες μπορείτε να αναγνωρίσετε.

Στην επάνω σειρά έχετε το Crow T. Robot an Tom Servo από το Mystery Science Theatre 3000, ένα ζευγάρι που έχει κάνει πολλά αστεία εις βάρος των ταινιών Universal Monster. Επίσης εικόνα στην τρίτη σειρά; Γκοτζίλα. Απλά απίστευτο. (φωτογραφία Michael Carelli)
Στη δεύτερη σειρά σε αυτήν την παραπάνω φωτογραφία θα δείτε τον Lou Abbot και τον Bud Costello και στις δύο πλευρές του τέρατος του Frankenstein. Αυτό αναφέρεται στη δημοφιλή ταινία Ο Άμποτ και ο Κοστέλο συναντούν τον Φρανκενστάιν. (φωτογραφία Michael Carelli)
Ανάμεσα στις καρικατούρες των τεράτων υπάρχουν διάφορα σχέδια ανθρώπων που μπορεί να μην αναγνωρίσετε αμέσως. Αυτά είναι μερικά από τα δημιουργικά μέλη που συμμετέχουν στο Dead Coconut Club.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ – The Merchandise

Η Universal θα μπορούσε να είχε σταματήσει ακριβώς εκεί και θα ήμασταν καλοί, αλλά προχώρησαν ακόμη περισσότερο. Ανάμεσα στο Red Coconut Club και το εστιατόριο Bob Marley – A Tribute to Freedom είναι ένας μικρός χώρος για εμπορεύματα. Αυτό ήταν επίσης θέμα στο Dead Coconut Club.

Η αγορά της νεκρής καρύδας. (φωτογραφία Scott Sanders)
The (φωτογραφία Michael Carelli)

Αυτό το μικρό κατάστημα διαθέτει αντικείμενα που σχετίζονται με τέρατα, εμπορεύματα HHN και ένα πουκάμισο MUST GET.

Dead Coconut Club. (φωτογραφία Michael Carelli)
Ο Bacini ήθελε ένα στο μέγεθός του.

Αυτή η ακόλουθη εικόνα θα σημαίνει ελάχιστα για τους περισσότερους που το διαβάζουν, αλλά για μένα είναι μια από εκείνες τις «μικρές πινελιές» που μπορούν πραγματικά να εξυψώσουν κάτι. Το Dead Coconut Club έχει ένα επίσημο λογότυπο Halloween Horror Nights για την ετικέτα του πουκάμισου. Δεν φαίνεται πολύ, αλλά στον κόσμο του θεματικού πάρκου κάτι τέτοιο γίνεται γενικά μόνο για τις μάρκες κύρους όπως το Star Wars: Galaxy’s Edge, το Pandora: the World of Avatar ή το Wizarding World. Το να το βλέπεις να χρησιμοποιείται για κάτι σαν εμπόρευμα του Dead Coconut Club είναι φανταστικό για έναν «εμπορικό τύπο» σαν εμένα.

Εμπορεύματα Dead Coconut Club Market. (φωτογραφία Michael Carelli)
Εμπορεύματα Dead Coconut Club Market. (φωτογραφία Scott Sanders)
Εμπορεύματα Dead Coconut Club Market. (φωτογραφία Scott Sanders)
πουκάμισα HHN. (φωτογραφία Scott Sanders)
GeekiTikis. (φωτογραφία Scott Sanders)

Ορίστε λοιπόν: The SATURDAY SIX Τσεκάρει το DEAD COCONUT CLUB στο Universal CityWalk! Ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο για την τελευταία δόση του SATURDAY SIX, όπου θα δούμε κάτι διασκεδαστικό από τον κόσμο της Disney και της Universal. Εάν σας άρεσε, φροντίστε να δείτε τον ΔΕΙΚΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, δίνοντας μια μηνιαία ανακεφαλαίωση όλων των ειδήσεων για το θεματικό πάρκο που πρέπει να γνωρίζετε (και πολλά άλλα όχι πρέπει να μάθω, αλλά θα σας το πούμε πάντως). Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τον ταπεινό σας συγγραφέα στο Twitter (@derekburgan).

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, σίγουρα θα σας αρέσουν τα εξής:

Το ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΤΟ ΔΩΡΕΑΝ: The Disney Merchandise Hall of Shame

Το ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΤΟ παρουσιάζει: The Disney Signage Hall of Shame

Το ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΤΟ παρουσιάζει: The Disney Food Hall of Shame

ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΚΤΟ: Αφιέρωμα στον Josh easyWDW

Ιδιαίτερα ευχαριστώ στην Ελίτ Μπράντον ΓκλόβερDigital Maestro Σκοτ Γουόκερτο bio-est όλων των ανακατασκευών @bioreconstructCaptain Cruiseline Σκοτ Σάντερς του παγκοσμίου φήμης Blog της Disney Cruise Line, της προσωπικής μου προστατευόμενης Hunter “Elvey” Underwoodκαλλιτέχνης @SonderQuestο πανίσχυρος maven του εμπορεύματος Hedgehog’s Corner, η SAT SIX Fun Squad of Parkscope Τζο και «ο ντανταλοριανός» Νίκοςκαυτή βολή Μιχαήλ Καρέλιναυλωμένο μέλος των Universal Four @Nitro230η πριγκίπισσα της άδειας Αλίσια Στέλλακύριος χαρτογράφος Τόμι Χόκινςκαι η δασκάλα της Ερμιόνης Γκρέιντζερ Μέγκαν Σταμπ για την πολύτιμη βοήθειά τους με αυτό το άρθρο. Καμία απολύτως βοήθεια δεν προστέθηκε από το SeaWorld Influencer @SuperWeenieHtJr. Το SAT SIX εμπνέεται κάθε εβδομάδα από τα goofballs Aengus Mackenzie και LitemAndHyde και εσείς οι Potterheads θα απολαύσετε την άλλη δουλειά του ιστολογίου της Meg στο Central Florida Slug Club.

Dead Coconut Club. (έργο τέχνης από Μπράιαν Κούπερ)

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

  • Το SATURDAY SIX αυτής της εβδομάδας ρίχνει μια ματιά στο Universal Legacy Store στο CityWalk! Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν αρκετά ενδιαφέρουσες…

  • Σήμερα, το Cirque Du Soleil ανακοίνωσε το κλείσιμο του Blue Man Group στο Universal Orlando Resort. Η παράσταση έτρεξε για 14 χρόνια…

  • Είτε είστε επί μακρόν επισκέπτης του Walt Disney World που θέλει να αλλάξει θεματικά πάρκα στο επόμενο ταξίδι σας είτε…

  • Σε ισχύ σήμερα, τα Universal Dining Plans έχουν επίσημα λήξει και φαίνεται ότι έχουν λήξει επ’ αόριστον. Σύμφωνα με ένα…

Leave a Comment