The Hidden Gem of Disney Cruise Line Pricing – Εγγυητικές τιμές

καμπίνα 6090, για παράδειγμα.

Οι τιμές Εγγύησης DCL μοιάζουν με την κατάσταση κρατήσεων ξενοδοχείων – εγγυάστε ότι θα έχετε ένα δωμάτιο, συνήθως ένα δωμάτιο συγκεκριμένου τύπου (εσωτερικό, βεράντα κ.λπ.), αλλά δεν θα ξέρετε ακριβώς σε ποιο δωμάτιο θα είστε κατά τη στιγμή της κράτησης. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές προειδοποιήσεις που σχετίζονται με αυτούς τους ναύλους: για παράδειγμα, τα περισσότερα ποσοστά εγγύησης δεν επιστρέφονται.

Το αποτέλεσμα είναι – με ένα ποσοστό εγγύησης, η Disney επιλέγει την καμπίνα σας, όχι εσείς. Είστε εγγυημένα ότι θα λάβετε τουλάχιστον την κατηγορία καμπίνας που έχετε επιλέξει. Μπορεί να έχετε ένα καλύτερο δωμάτιο (αν και αυτό είναι απίθανο). Θα έχετε κάποιους περιορισμούς στην πλεύση σας. Σε αντάλλαγμα να χάσετε την επιλογή του δωματίου σας και να αποδεχτείτε τους περιορισμούς, είναι πιθανό να εξοικονομήσετε χρήματα.

Χρειάζομαι μια πιο εμπεριστατωμένη εξήγηση.

Η Tammy Whiting κάνει μια φανταστική δουλειά εμβαθύνοντας σε όλες τις αποχρώσεις του τι συνεπάγονται οι τιμές Εγγύησης. Προχωρήστε και διαβάστε τη δημοσίευσή της και μετά επιστρέψτε για μερικά παραδείγματα πραγματικού κόσμου για το πώς θα εξοικονομήσετε χρήματα με αυτές τις τιμές.

Και να θυμάστε, όπως επισημαίνει η Tammy, οι Εγγυήσεις δεν εμφανίζονται συνήθως στον ιστότοπο της DCL μόνο 3-4 μήνες πριν από την απόπλου. Δεν θα δείτε διαθέσιμες Τιμές Εγγύησης εάν θέλετε να κάνετε κράτηση για κρουαζιέρα που απέχει, για παράδειγμα, εννέα μήνες.

Διάβασα την ανάρτηση της Tammy και νομίζω ότι κατάλαβα. Πόσο μπορώ λοιπόν να εξοικονομήσω;

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1:

Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2022, κοίταξα την 7-Night Very Merrytime Western Caribbean Cruise στις 2 Δεκεμβρίου 2022 από το Galveston on the Magic για ένα πάρτι δύο ενηλίκων.

Αμέσως θα δείτε ότι οι κανονικές τιμές για τις καμπίνες Deluxe Oceanview ξεκινούν από 3.260 $ και οι Εγγυημένες καμπίνες Oceanview (OGT) με περιορισμούς ξεκινούν από 2.350 $ – μια διαφορά τουλάχιστον $910.

Οι ιδιαιτερότητες του επιτοκίου OGT και οι περιορισμοί του είναι καλά τεκμηριωμένες πριν κάνετε check out.

Αν θέλετε να επιλέξετε τη δική σας καμπίνα και να καταργήσετε ορισμένους περιορισμούς, θα έχετε περισσότερα πράγματα να αποφασίσετε και πολλά περισσότερα χρήματα να πληρώσετε.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2:

Επίσης, την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2022, παρακολούθησα το 7-Night Halloween στις 22 Οκτωβρίου 2022 στην κρουαζιέρα στη Δυτική Καραϊβική στην ανοιχτή θάλασσα από το Port Canaveral στο Fantasy για ένα πάρτι δύο ενηλίκων. Εάν θέλετε μια καμπίνα με βεράντα, η ευκαιρία για οικονομία είναι ακόμα μεγαλύτερη. Τα δωμάτια εγγυημένης τιμής (VGT) ξεκινούν από 2.973 $, ενώ τα δωμάτια κανονικής τιμής σε αυτό το επίπεδο ξεκινούν από 4.135 $ – μια διαφορά 1.162 $.

Για να είμαστε δίκαιοι, το δωμάτιο της Εγγύησης Τιμής στο οποίο καταλήγετε μπορεί να είναι ελαφρώς κατώτερο από αυτό που θα είχατε επιλέξει μόνοι σας. Η βεράντα μπορεί να έχει εμπόδια θέα, ελαφρώς μικρότερο ίχνος ή μπορεί να βρίσκεστε σε κατάστρωμα διαφορετικό από αυτό που προτιμάτε.

Από την άλλη πλευρά, το ιδανικότερο από όλα τα πιθανά δωμάτιά σας θα μπορούσε να κοστίσει ακόμη περισσότερο. Για να κάνετε κράτηση για μια συγκεκριμένη Deluxe Οικογενειακή Καμπίνα με Βεράντα στο Κατάστρωμα 10 στο μέσο του πλοίου, θα πρέπει να πληρώσετε τουλάχιστον 4.947 $ – ή 1.974 $ περισσότερα από την Εγγύηση. Αυτό είναι ένα τεράστιο κομμάτι αλλαγής που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για εκδρομές στο λιμάνι, δείπνο ενηλίκων και χρόνο σπα. Ή μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ του να πάτε διακοπές ή να μην πάτε διακοπές.

Η εξοικονόμηση χιλιάδων δολαρίων ακούγεται ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Γιατί δεν κάνουν όλοι κράτηση με Τιμές Εγγύησης;

Όσο δελεαστικές κι αν ακούγονται αυτές οι τιμές, δεν είναι για όλους. Ορίστε μερικά παραδείγματα:

  • Οι τιμές εγγύησης συνήθως αρχίζουν να έρχονται στο διαδίκτυο 3-4 μήνες πριν από την απόπλου. Εάν είστε 100% έτοιμοι να κάνετε μια συγκεκριμένη ιστιοπλοΐα, ίσως να μην θέλετε να περιμένετε τόσο πολύ για να κάνετε κράτηση.
  • Δεν θα προσφέρουν όλα τα δρομολόγια Εγγύησης. Εάν ένα συγκεκριμένο ιστιοπλοϊκό είναι ισχυρός πωλητής, μπορεί να μην χρειάζεται να έχει προσφορές τιμής εγγύησης.
  • Έχετε μια ισχυρή προτίμηση για τον τύπο της καμπίνας. Για παράδειγμα, έχω μια φίλη που ταξιδεύει συχνά με το ενήλικο παιδί της με αυτισμό. Όταν ταξιδεύει στο Dream or Fantasy, της αρέσουν τα δωμάτια της κατηγορίας 8A Oceanview που διαθέτουν δύο τηλεοράσεις και ένα μεγάλο μονό μπάνιο που της δίνει επιπλέον χώρο για να βοηθήσει στο μπάνιο του παιδιού της. Υπάρχουν πολύ λίγα από αυτά τα μοναδικά δωμάτια και δεν θα αφήσει να πάρει ένα στην τύχη.
  • Χρειάζεστε ένα δωμάτιο προσβάσιμο σε αναπηρικά αμαξίδια. Εάν χρειάζεστε ένα δωμάτιο με συγκεκριμένα καταλύματα προσβασιμότητας, τότε δεν μπορείτε να αφήσετε την επιλογή της καμπίνας στην τύχη.
  • Έχετε προβλήματα ναυτίας. Μερικοί επισκέπτες ορκίζονται ότι οι καμπίνες στο κάτω κατάστρωμα στο μέσο του πλοίου είναι οι καλύτερες για να αποτρέψουν την ασθένεια κίνησης. Εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτήν την τοποθεσία, μην το αφήνετε στην τύχη.
  • Προτιμάτε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό καμπίνας. Για παράδειγμα, ορισμένες καμπίνες στο κατάστρωμα 5 του Dream έχουν τεράστιες βεράντες. Εάν το να κάθεστε στη βεράντα σας είναι το αποκορύφωμα της κρουαζιέρας σας, τότε μπορεί να θέλετε να κλειδώσετε τη συγκεκριμένη επιλογή<.>
  • Ταξιδεύετε με ένα μεγάλο πάρτι. Για παράδειγμα, εάν ταξιδεύετε με μια οικογενειακή επανένωση που καταλαμβάνει μια ντουζίνα καμπίνες, μπορεί να θέλετε να είναι όλες κοντά η μία στην άλλη και έτσι να θέλετε να επιλέξετε την τοποθεσία σας.

Είμαι ακόμα μπερδεμένος με όλο αυτό. Τι μπορώ να κάνω?

Ένας έμπειρος ταξιδιωτικός πράκτορας μπορεί να σας καθοδηγήσει σε όλες τις επιλογές σας για οποιαδήποτε κράτηση DCL, συμπεριλαμβανομένης μιας με Τιμές Εγγύησης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Leave a Comment