The Halloween Horror Nights 31 Guide – Part 1: Planning – TouringPlans.com Blog

Το Halloween Horror Nights (HHN) της Universal Orlando’s Halloween Horror Nights (HHN) είναι η κορυφαία εκδήλωση για το Halloween της χώρας, έχοντας κερδίσει το Golden Ticket Award για την Καλύτερη Halloween Event για πάνω από μια δεκαετία. Ενώ το Mickey’s Not So Scary Halloween Party στο Walt Disney World εστιάζει σε δραστηριότητες φιλικές προς την οικογένεια, η Universal αγκαλιάζει τις ρίζες του τρόμου για να δημιουργήσει μια έντονη εκδήλωση με προσανατολισμό τους ενήλικες.

Σε αυτήν τη σειρά δύο μερών, θα καλύψουμε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το HHN 31. Το Μέρος 1 επικεντρώνεται στον προγραμματισμό, τις ώρες λειτουργίας, τις επιλογές εισιτηρίων, τις εκπτώσεις και τις προειδοποιήσεις. Το Μέρος 2 καλύπτει συμβουλές περιήγησης σε στοιχειωμένα σπίτια, ζώνες τρομοκρατίας και παραστάσεις.

Πρόσθετη ανάγνωση

Το Halloween Horror Nights είναι ένα τεράστιο γεγονός που μεταμορφώνει τα Universal Studios Florida σε ένα εντελώς διαφορετικό πάρκο. Η εκδήλωση είναι τόσο μεγάλη που χωρίσαμε το προηγούμενο ετήσιο άρθρο μας για το Halloween Horror Nights σε πολλά κομμάτια. Προτείνουμε να διαβάσετε αυτές τις αναρτήσεις εκτός από αυτή τη σειρά μερών 1 και 2:

Σχεδίαση

Πότε πρέπει να επισκεφτώ;

Οι πιο πολυσύχναστες ημέρες του HHN είναι οι Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα πριν από το Halloween. Η αναμονή για τα πιο δημοφιλή σπίτια αυτές τις μέρες μπορεί να φτάσει πάνω από δύο ώρες. Οι μέρες με λιγότερο κόσμο είναι οι καθημερινές του Σεπτεμβρίου. Η τιμολόγηση των διαδικτυακών εισιτηρίων της Universal αντικατοπτρίζει την αναμενόμενη προσέλευση τους, όσο χαμηλότερη είναι η τιμή τόσο λιγότερους επισκέπτες περιμένουν.

Οι ήσυχες νύχτες δεν είναι πλέον κάτι στο Halloween Horror Nights λόγω του αυξημένου φανατισμού γύρω από το γεγονός. Οι μέρες με χαμηλότερο πλήθος μπορούν ακόμα να γεμίσουν αναμονή πάνω από μία ώρα για πολλά σπίτια. Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές περιήγησης στο μέρος 2 για να προλάβετε τα πλήθη.

Λάβετε μια δωρεάν προσφορά για διακοπές από τους πράκτορες του Touring Plans μας! Από ξενοδοχεία μέχρι εισιτήρια εκδηλώσεων, οι πράκτορες μας έχουν την πλάτη σας.

Ώρες & Τιμές Λειτουργίας

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ώρες λειτουργίας είναι κράτη μέλη, ανατρέξτε στον ιστότοπο της Universal για επίσημες ώρες λειτουργίας.

Το Universal Orlando’s Halloween Horror Nights 31 τρέχει σε επιλεγμένες νύχτες από τις 2 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου. Τις ημέρες εκδηλώσεων τα Universal Studios Florida κλείνουν στις 5:00 μ.μ. και ανοίγουν ξανά για το HHN στις 6:30 μ.μ.

Ποιο εισιτήριο να αγοράσω;

Το Halloween Horror Nights είναι μια ξεχωριστή εκδήλωση χρέωσης στα Universal Studios της Φλόριντα.

Τα εισιτήρια μονοήμερης εκδήλωσης ξεκινούν από 70,99 $ συν φόρους στο διαδίκτυο, ενώ ένα εισιτήριο μιας ημέρας στην πύλη είναι 122,99 $ συν φόρους. Τα εισιτήρια που αγοράζονται ηλεκτρονικά μπορούν να εκτυπωθούν στο σπίτι, να σαρωθούν από ένα τηλέφωνο ή να παραληφθούν στο Will Call. Προτείνουμε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά για να εξοικονομήσετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Οι επισκέπτες που παρακολουθούν περισσότερες από μία διανυκτερεύσεις μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα με ένα πάσο πολλών ημερών:

 • Rush of Fear Pass: 129,99 $ συν φόρους, ισχύει για είσοδο τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες της εκδήλωσης (2-4, 7-11, 15-18 και 21-25 Σεπτεμβρίου). Δεν ισχύει για καμία ημέρα του Οκτωβρίου.
 • Πάσο συχνού φόβου: 179,99 $ συν φόρο, ισχύει για είσοδο για κάθε βράδυ εκδήλωσης Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη και το πρώτο Σαββατοκύριακο της εκδήλωσης (2-4 Σεπτεμβρίου).
 • Συχνό πάσο Fear Plus: 219,99 $ συν φόρο, ισχύει για είσοδο κάθε βράδυ εκδήλωσης Κυριακή έως Παρασκευή συν το πρώτο και τελευταίο Σάββατο της εκδήλωσης (3 Σεπτεμβρίου και 29 Οκτωβρίου).
 • Ultimate Frequent Fear Pass: 329,99 $ συν φόρο, ισχύει για είσοδο κάθε βράδυ της εκδήλωσης.

Οι περισσότεροι επισκέπτες είναι ικανοποιημένοι με ένα μονοήμερο εισιτήριο – θα δουν μια χούφτα από τα σπίτια και τις ζώνες τρομοκρατίας πριν φύγουν. Για τους επισκέπτες που θέλουν να δουν όλα τα σπίτια και τις εκπομπές προτείνουμε ένα από τα πολυήμερα πάσο και να χωρίσετε την επίσκεψή σας στο HHN σε δύο ημέρες. Εάν έχετε μόνο μία ημέρα και θέλετε να δείτε όλα όσα μπορεί να προσφέρει η εκδήλωση, τότε κοιτάξτε στο Express Pass.

Express Pass

Πάσο για το Halloween Horror Nights Express επιτρέπει στους επισκέπτες να παρακάμψουν τις γραμμές αναμονής για σπίτια και αξιοθέατα για να μειώσουν δραματικά τον χρόνο αναμονής. Το Express Pass ξεκινά από 99,99 $ συν φόρο ανά επισκέπτη και παρέχει πρόσβαση στην ουρά Express για κάθε στοιχειωμένο σπίτι και αξιοθέατο μια φορά εκείνη τη νύχτα. Στο παρελθόν, οι αναμονές για τα πιο δημοφιλή σπίτια ξεπέρασαν τις τρεις ώρες τις πιο πολυσύχναστες μέρες. Το Express μπορεί να μειώσει τις αναμονές τουλάχιστον κατά το ήμισυ.

Η Universal μερικές φορές πουλάει μια μεγάλη έκπτωση (συνήθως τη μισή τιμή της ημέρας) Express Pass για τις τελευταίες τρεις ώρες της εκδήλωσης. Αυτά τα Μισή τιμή εξπρές πάσο είναι διαθέσιμα με σειρά προτεραιότητας, βάσει διαθεσιμότητας. Αυτή είναι μια φανταστική επιλογή για επισκέπτες που φτάνουν αργά ή έχουν προϋπολογισμό. Ελέγξτε τις τοποθεσίες που πωλούν Express για διαθεσιμότητα και τιμές.

Πολυήμερα πάσο με Express Pass είναι επίσης διαθέσιμα. Το πάσο περιλαμβάνει είσοδο στο HHN (δείτε τις περιγραφές παραπάνω) συν μία χρήση του Express Pass σε κάθε στοιχειωμένο σπίτι και αξιοθέατο ανά διανυκτέρευση.

 • Rush of Fear Pass με Express: 429,99 $ συν φόρους
 • Πάσο συχνού φόβου με Express: 509,99 $ συν φόρους
 • Frequent Fear Pass Plus με Express: 599,99 $ συν φόρους
 • Ultimate Frequent Fear Pass με Express: 819,99 $ συν φόρους

Σημείωση: Οι κάρτες Express που προσφέρονται στους επισκέπτες που διαμένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία Universal Orlando δεν ισχύουν κατά τη διάρκεια του HHN. Το Express Pass δεν είναι έγκυρη είσοδος στην εκδήλωση.

Πρόσθετα

της Universal Ούρλιαξε νωρίς Το εισιτήριο επιτρέπει στους επισκέπτες χωρίς ημερήσια εισιτήρια να μπουν πριν κλείσει το πάρκο για να δουν νέα αξιοθέατα ή να συμμετάσχουν στο Stay and Scream. Εξακολουθεί να απαιτείται ένα έγκυρο εισιτήριο για τις Νύχτες Τρόμου του Halloween. Τα εισιτήρια είναι $35 ανά άτομο συν φόρους.

Τρόμασε τον ηθοποιό να δειπνήσει επιστρέφει μετά από ένα διάλειμμα για τον COVID σε μια νέα τοποθεσία, το Louie’s Italian Restaurant. Δειπνήστε σε έναν μπουφέ δείπνου που μπορείτε να απολαύσετε, καθώς εμβληματικά slashers, ανατριχιαστικά crawlies και οι δημιουργίες της Universal ποζάρουν για φωτογραφίες. Το φαγητό κοστίζει 54,99 $ ανά άτομο συν φόρους και δεν περιλαμβάνει την είσοδο στην εκδήλωση.

Την ημέρα Πίσω από τις κραυγές Οι περιηγήσεις προσφέρουν μια καθοδηγούμενη ματιά στα στοιχειωμένα σπίτια. Έμπειροι οδηγοί οδηγούν τους επισκέπτες σε επιλεγμένα σπίτια για να μάθουν τα μυστικά, τις ιστορίες και τα απίστευτα εφέ πίσω από τα παρασκήνια. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους επισκέπτες που επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία της εκδήλωσης χωρίς φόβους ή νυχτερινές γιορτές. Προσφέρονται περιηγήσεις για τρία ή έξι σπίτια, με τιμές που ξεκινούν από 79,99 $ συν φόρους ανά επισκέπτη. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν μέσω Διαδικτύου, η είσοδος στο θεματικό πάρκο και η είσοδος για εκδηλώσεις δεν περιλαμβάνονται.

Λαχταράτε καμία αναμονή καθόλου? Ξεναγήσεις RIP παρέχει στους επισκέπτες άμεση πρόσβαση σε όλα τα σπίτια και προτιμούν τα καθίσματα στην έκθεση, εάν τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο. Οι τιμές RIP Tours ποικίλλουν τη νύχτα και κυμαίνονται από 279,99 $ έως 399,99 $ συν φόρους ανά επισκέπτη. οι περιηγήσεις αγοράζονται διαδικτυακά. Διατίθενται επίσης ιδιωτικές εκδρομές RIP. καλέστε στο 866-604-7556 για τιμές και περισσότερες πληροφορίες. Η είσοδος στο HHN δεν περιλαμβάνεται.

Ετήσιες Προσφορές Διαβατών

Η Universal Orlando προσφέρει ειδικές εκδηλώσεις, εκπτώσεις και εμπορεύματα για ετήσιους κατόχους εισιτηρίων κατά τη διάρκεια του HHN.

 • Ένα δωρεάν εισιτήριο Horror Nights σε επιλεγμένες ημερομηνίες για Premier Passholders
 • Αποκλειστική είσοδος Passholder στα Universal Studios Florida πριν από την έναρξη της εκδήλωσης για το Stay and Scream
 • Αποκλειστικά εμπορεύματα και καρφίτσες στο UOAP Lounge
 • Εκπτωτικά εισιτήρια μονοήμερης εκδήλωσης τον Σεπτέμβριο
 • Έκπτωση 5-10% στις εκδρομές RIP

Οδηγίες, Προσβασιμότητα και Προειδοποιήσεις

 • Το Halloween Horror Nights είναι έντονο, δυνατό και εντυπωσιακό. Συνιστάται η γονική διακριτικότητα.
 • Δεν επιτρέπονται κοστούμια οποιουδήποτε είδους, αλλά επιτρέπονται θεματικά μπλουζάκια και ζωγραφική προσώπου.
 • Τα τρόφιμα, τα ποτά, η φωτογραφία, η βιντεοσκόπηση ή οποιαδήποτε συσκευή εκπομπής φωτός δεν επιτρέπονται στα σπίτια.
 • Απαγορεύεται αυστηρά η οποιασδήποτε μορφής σωματική επαφή με τρομοκράτες.
 • Τα σπίτια του HHN είναι πλήρως προσβάσιμα με αναπηρικό καροτσάκι. Δεν επιτρέπονται ηλεκτρικά αναπηρικά καροτσάκια και ECV μέσα στα σπίτια και οι επισκέπτες πρέπει να μεταφερθούν σε αναπηρικό καροτσάκι.
 • Τα στροβοσκοπικά φώτα και η ομίχλη χρησιμοποιούνται σε μεγάλο βαθμό σε ζώνες εκφοβισμού και σπίτια. Μερικά σπίτια χρησιμοποιούν ψεύτικες μυρωδιές.

Εάν κάποια από αυτές τις προειδοποιήσεις σας δίνει παύση, τότε επανεξετάστε τη μετάβαση για την υγεία και την ασφάλειά σας.

Σε τρομάξαμε ακόμα; Οχι? Λοιπόν, καλά — στο μέρος 2, θα καλύψουμε τις καλύτερες συμβουλές για περιηγήσεις στις Νύχτες Τρόμου του Halloween.

Τι περιμένεις περισσότερο στο Halloween Horror Nights 30; Αφήστε τα σχόλια και τις ερωτήσεις σας παρακάτω!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

 • Είναι καιρός να γίνουμε τρομακτικοί – ξανά και ξανά και ξανά. Σήμερα η Universal ανακοίνωσε την τιμολόγηση των πολυήμερων εισιτηρίων, Halloween Horror Nights…

 • Οι διακοπές σε θεματικό πάρκο είναι δαπανηρές, οπότε η επίσκεψη στο Halloween Horror Nights μπορεί πραγματικά να προστεθεί. Σε αυτό το άρθρο,…

 • Αυτή η ψυχραιμία που νιώθεις είναι οι πύλες των Halloween Horror Nights που ανοίγουν σιγά σιγά. Σήμερα η Universal Orlando ανακοίνωσε το πρώτο ολοκαίνουργιο στοιχειωμένο…

 • Το Halloween Horror Nights είναι περισσότερο γνωστό για το ότι ζωντανεύει τους χειρότερους εφιάλτες μας, αλλά μην αφήνετε μια κακή επιλογή ξενοδοχείου…

Leave a Comment