Swing Into Game Night με τα παιχνίδια Spider-Man στη Walmart

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Αυτή η ανάρτηση υποστηρίζεται από την Hasbro, όλες οι απόψεις είναι δικές μου.

Στην οικογένειά μου, πιστεύουμε ότι ο Spider-Man είναι ο καλύτερος υπερήρωας και περιμένουμε με αγωνία την κυκλοφορία του Spider-Man: No Way Home??? στις 17 Δεκεμβρίου 2021!

Για να συνεχίσουμε τον ενθουσιασμό μας, παίζουμε βραδιές οικογενειακών παιχνιδιών MONOPOLY Spider-Man και Bop It! Ανθρωπος αράχνη! διαθέσιμο αποκλειστικά από τη Walmart.com!

Πάντα ψάχνω τρόπους για να κάνω την οικογένειά μου να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί και τα παιχνίδια όπως αυτά δεν είναι μόνο διασκεδαστικά για τα παιδιά μου, αλλά και ο σύζυγός μου και εγώ – κάνοντάς τα τέλεια!

Παίζουμε σοβαρά αυτό το παιχνίδι 2 ή 3 φορές την ημέρα! Ήταν τόσο διασκεδαστικό να βλέπω τα αγόρια μου να προσπαθούν να ξεπερνούν το ένα το άλλο, συλλαμβάνοντας σούπερ κακούς και αναπτύσσοντας Spider-Bots.

Εδώ είναι μια μικρή ματιά για το πώς MONOPOLY Spider-Man λειτουργεί και γιατί οι θαυμαστές σας στο Spider-Man θα αποκτήσουν μια νέα αγάπη για το παιχνίδι.

Σχετικά με το MONOPOLY Spider-Man

MONOPOLY Spider-Man είναι μια ανατροπή στο κλασικό παιχνίδι MONOPOLY. Οι παίκτες ρίχνουν εκ περιτροπής τα ζάρια για να ταξιδέψουν γύρω από το ταμπλό με στόχο να συλλάβουν όσους περισσότερους σούπερ κακούς μπορούν χρησιμοποιώντας τις ειδικές δυνάμεις τους στο Spider-Man. Αυτές οι δυνάμεις ξεκλειδώνονται όταν ο παίκτης έχει στην κατοχή του το “Σύμβολο της Μεγάλης Ευθύνης”.

Οι μάρκες υπερ-κακών περιλαμβάνουν το Venom, το Dock Ock, το Mr. Negative, το Electro, το Green Goblin και το Sandman.

Δεν μπορώ καν να αρχίσω να εξηγώ πόσο διασκεδαστικό είναι αυτό το παιχνίδι. Τα παιδιά μου διαρκώς τσακώνονται για το ποιος σούπερ κακός θα πρέπει να ανέβει στο μπλοκ δημοπρασίας στη συνέχεια, αλλά λατρεύουν όταν οι άλλοι παίκτες προσγειώνονται στους χώρους τους. Αυτός είναι ένας τέλειος τρόπος για να μυήσετε τα παιδιά σας στα επιτραπέζια παιχνίδια και να τα κρατήσετε ενεργά με διασκεδαστικό τρόπο.

Το μονοπώλιο του Spider-Man.

Στόχος του Παιχνιδιού

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να συλλάβει σούπερ κακούς για να κρατήσει τη Νέα Υόρκη ασφαλή. Κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει ποια έκδοση του Spider-Man θα ήθελε να τον αντιπροσωπεύει στο ταμπλό. Κάθε κομμάτι του Spider-Man έχει διαφορετική Spider-Power, επομένως είναι σημαντικό να επιλέξετε με σύνεση. Εδώ είναι τι μπορεί να κάνει κάθε Spider-Man:

  • Spider-Man (Πίτερ Πάρκερ)- Συλλέξτε 1 ιστό από οποιονδήποτε παίκτη όταν κάποιος προσγειωθεί σε χώρο Daily Bugle.
  • Spider-Man (Μάιλς Μοράλες)- Εάν προσγειωθείτε σε κατειλημμένο χώρο, ο άλλος παίκτης πρέπει να σας πληρώσει 5 ιστούς.
  • Ghost-Spider- Εάν δεν σας αρέσουν τα νούμερα που βάλατε, μπορείτε να ρίξετε ξανά αλλά πρέπει να πάρετε τον δεύτερο αριθμό.
  • Μετάξι- Όταν κάποιος προσγειωθεί σε ένα χώρο Spider-Sense, μπορείτε να επιλέξετε έναν παίκτη για να σας πληρώσει 1 web.
  • Spider-Ham- Όταν ένας παίκτης κάνει διπλό, πρέπει να σας πληρώσει 1 web.
  • Spider-Man 2099- Όταν περνάτε ή προσγειώνεστε στον ίδιο χώρο με κάποιον άλλο, πρέπει να σας πληρώσει 1 web.
Το μονοπώλιο του Spider-Man.

Τι Διαφέρει στο MONOPOLY Spider-Man;

Οι χώροι στον πίνακα του παιχνιδιού αντιπροσωπεύουν πολλούς διαφορετικούς σούπερ κακούς. Οι παίκτες θα συλλάβουν αυτούς τους κακούς, ενώ θα προσπαθούν να συλλέξουν όλους τους κακούς του ίδιου χρώματος. Υπάρχουν κάρτες Spider-Sense και Daily Bugle που μπορούν να βοηθήσουν τους παίκτες ή να τους δώσουν εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν.

Οι συντομεύσεις του μετρό είναι μια άλλη διαφορά, αλλά μια που τα αγόρια μου θεώρησαν εξαιρετική. Μόλις προσγειωθείτε σε αυτόν τον χώρο, μπορείτε να μεταφέρετε το κομμάτι του παιχνιδιού σας σε οποιαδήποτε επιθυμητή τοποθεσία σε όλο τον πίνακα.

Μόλις καταγράψετε όλους τους κακούς ενός χρώματος, μπορείτε να αρχίσετε να συνδέετε Spider-Tracers και να αναπτύσσετε Spider-Bots για κάθε χώρο, επιτρέποντάς σας να συλλέγετε ακόμη περισσότερους ιστούς από άλλους παίκτες.

Το μονοπώλιο του Spider-Man

Πόσο διαρκεί το μέσο παιχνίδι;

MONOPOLY Spider-Man έχει σχεδιαστεί για ηλικίες 8 ετών και άνω για 2 έως 6 παίκτες. Αφού παίξαμε αυτό το παιχνίδι πολλές φορές, με διαφορετικούς αριθμούς παικτών, προσδιορίσαμε ότι ο μέσος χρόνος για εμάς ήταν περίπου 2 ώρες. Υπήρχαν στιγμές που χρειαζόμασταν να κάνουμε ένα διάλειμμα, οπότε αφήσαμε το ταμπλό όπως ήταν και συνεχίσαμε το παιχνίδι μας αργότερα.

Το μονοπώλιο του Spider-Man.

Η εμπειρία της οικογένειάς μου

Είχαμε μια έκρηξη παίζοντας αυτό το παιχνίδι! Χρειάζεται σίγουρα κάποια στρατηγική και δεξιότητα, αλλά μου άρεσε που τα παιδιά μου μάθαιναν να συνεργάζονται και να συμβιβάζονται μεταξύ τους μέσα από διασκεδαστικές και ηρωικές περιπέτειες!

Το 8χρονο παιδί μου λέει: «Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών! Χτύπησα τη μαμά μου και έπιασα πολλούς κακούς!

Το 11χρονο παιδί μου λέει: «Μου άρεσε πολύ να μαζεύω τις κάρτες Silver Sable και Black Cat γιατί όταν κάποιος τις προσγειωνόταν, έπρεπε να μου πληρώσει το διπλάσιο των ιστών που φαινόταν στα ζάρια!»

Το μονοπώλιο του Spider-Man.

Η 14χρονη μου λέει: «Ήταν διασκεδαστικό να διαπραγματεύομαι και να συνάπτω συμφωνίες με τα αδέρφια μου».

Ο σύζυγός μου λέει: «Ποτέ δεν έχω δει τα αγόρια μας να συνεννοούνται και να διασκεδάζουν τόσο πολύ μαζί όσο όταν έπαιζαν το MONOPOLY Spider-Man!»

Επομένως, είναι ασφαλές να πούμε ότι MONOPOLY Spider-Man ήταν μεγάλη επιτυχία με όλη την οικογένειά μας!

Spider-Man Bob-It!

Bop It! Ανθρωπος αράχνη

Ένα άλλο αντικείμενο με το οποίο έχουμε παίξει είναι Bop It! Ανθρωπος αράχνη. Αυτό το παιχνίδι είναι σαν την τυπική έκδοση, αλλά έχει το σχήμα του αγαπημένου μας υπερήρωα, τον Spider-Man!

Οι εντολές είναι παρόμοιες στο ότι κάνετε “Bop It” σπρώχνοντας προς τα κάτω το κεφάλι του Spider-Man, “Twist It” στρίβοντας τα πόδια του και “Pull It” τραβώντας τον ιστό του Spider-Man. Ωστόσο, όλες οι εντολές αλλάζουν για να ακούγονται σαν Spider-Man, κάτι που το κάνει διασκεδαστικό τόσο για παιδιά όσο και για μεγάλους!

Τα αγόρια μου λατρεύουν αυτό το παιχνίδι! Έπαιζαν μόνοι τους και με βάζουν με τη σειρά να παίζω μαζί τους. Υπάρχουν δύο λειτουργίες: Solo και Pass It που επιτρέπει στα παιδιά να παίζουν μόνα τους ή με τους φίλους τους.

Bop-It!  Ανθρωπος αράχνη.

Κάνει ένα υπέροχο δώρο!

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που αυτά τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα πριν ξεκινήσει η εορταστική περίοδος αγορών. Έχω ήδη σκεφτεί αρκετές οικογένειες που πιστεύω ότι θα απολάμβαναν MONOPOLY Spider-Man και Bop It! Ανθρωπος αράχνη ως δώρο!

Αν έχετε κάποιους θαυμαστές του Spider-Man στη λίστα δώρων σας, σίγουρα θα θέλετε να κατευθυνθείτε στο Walmart.com και να δείτε αυτά τα παιχνίδια μόνοι σας!

Το Spiderverse έρχεται στο Walmart.com και φέρνει μαζί του μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια για κάθε θαυμαστή. Περάστε τη νύχτα του παιχνιδιού στο σπίτι σας αυτές τις γιορτές, παραλαμβάνοντας αυτές τις καταπληκτικές νέες προσθήκες που θα κάνουν ένα υπέροχο δώρο για όλους τους θαυμαστές του Spidey που γνωρίζετε! Ολοκλήρωση αγοράς MONOPOLY Spider-Man και Bop It! Ανθρωπος αράχνη σήμερα!

Monopoly Spider-Man!

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

Leave a Comment