MagicBand+ στο Disney World: The Good, the Bad, and the Glitchy

Είναι επίσημο. Το MagicBand+ κυκλοφόρησε στο Disney World και δοκιμάσαμε όλες τις νέες δυνατότητες. Αυτά τα νέας γενιάς MagicBands μπορούν να κάνουν ό,τι κάνουν τα κανονικά MagicBands, αλλά έχουν και μερικά επιπλέον προνόμια που συνδέονται με αυτά. Το βασικό κόστος για αυτές τις ζώνες είναι λίγο πιο ακριβό από τα κανονικά MagicBands — ξεκινούν από 34,99 $ ένα κομμάτι. Άρα αξίζουν πραγματικά αυτό το επιπλέον κόστος;

MagicBand+

Ας αναλύσουμε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του MagicBand+ ώστε να αποφασίσετε αν σας αξίζουν αυτές οι νέες μπάντες.

Θα ξεκινήσουμε με το τι είναι ΚΑΛΟ για το MagicBand+ και στη συνέχεια θα αναλύσουμε τι δεν είναι τόσο καλό σε αυτές τις νέες μπάντες.

Το ΠΕΡ

Νέα χαρακτηριστικά

Φυσικά, ο κύριος λόγος που οι περισσότεροι παίρνουν το νέο MagicBand+ είναι για τις νέες δυνατότητες. Συγκεκριμένα, μπορείτε αλληλεπιδρούν με τα αγάλματα της 50ης επετείου, παίξτε ένα παιχνίδι κυνηγού επικηρυγμένων στο Star Wars: Galaxy’s Edgeκαι δείτε το συγκρότημα να ανάβει μαζί με τα νυχτερινά πυροτεχνήματα.

MagicBand+

Αν ψάχνετε για διασκέδαση, νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με την Disney World, Το MagicBand+ μπορεί να προσφέρει επιπλέον δραστηριότητες για να σας απασχολεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μας άρεσε να κουνάμε σε όλα τα αγάλματα της 50ης επετείου και να ακούμε τι έχουν να μας πουν — είναι διασκεδαστικό που η φράση ή το τραγούδι θα αλλάζει σε κάθε άγαλμα.

Ορίστε τις ρυθμίσεις τοποθεσίας σας σε “πάντα” για καλύτερα αποτελέσματα

Και νιώθουμε ότι το παιχνίδι κυνηγός επικηρυγμένων στα Hollywood Studios της Disney κάνει το Galaxy’s Edge ακόμα πιο ενδιαφέρον. Αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα καλά για παιδιά που μπορεί να θέλουν μια διασκεδαστική δραστηριότητα που δεν απαιτεί αναμονή στην ουρά.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις νέες δυνατότητες του MagicBand+.

Περισσότερη διαδραστικότητα

Κάθε φορά που περνάτε κοντά σε ένα άγαλμα χαρακτήρα 50ης επετείου, η μπάντα βουίζει για να σας ενημερώσει ότι είναι εντός εμβέλειας να κουνήσει και να ξεκινήσει μια αλληλεπίδραση με αυτό το άγαλμα. Μας άρεσε πολύ αυτό το χαρακτηριστικό, καθώς μας θύμισε να ψάξουμε για τα αγάλματα και Ήταν διασκεδαστικό να βλέπω περισσότερους φίλους της Disney καθόλη την μέρα.

MagicBand+

Ακόμη και όταν ανεβαίναμε στο Tomorrowland Transit Authority PeopleMover και το ιππικό όχημα περνούσε πάνω από την τοποθεσία του αγάλματος Stitch στο Tomorrowland, η μπάντα μας βούισε.

Βελονιά

Αυτό θα μπορούσε να είναι ενοχλητικό αν πραγματικά πηγαίνετε σε όλα τα πάρκα, αλλά τα αγάλματα είναι γενικά απλωμένα αρκετά το buzz είναι απλώς μια φιλική υπενθύμιση για να αναζητήσετε ένα κοντινό άγαλμα χαρακτήρα.

Γεια σας φίλοι!

Αυτό εφιστά την προσοχή σε μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στα πάρκα, οπότε αν δεν έχετε δει ακόμα αυτά τα αγάλματα χαρακτήρων, το MagicBand+ είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να τα εντοπίσετε.

Το MagicBand+ μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε τα αγάλματα

Όλα αυτά είναι υπέροχα, αλλά τι ΔΕΝ είναι τόσο σπουδαίο για τις μπάντες;

Η ΚΟΝΣ

Η τιμή

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το MagicBand+ ξεκινά στο 34,99 $. Τα περισσότερα συγκροτήματα που έχουν σχέδιο (όχι μόνο μονόχρωμο) είναι 44,99 $. Μερικοί επισκέπτες μπορούν να λάβουν έκπτωση, όπως εάν μένετε σε ξενοδοχείο της Disney World και παραγγείλετε το MagicBand+ σας νωρίτερα ή εάν έχετε ετήσιο πάσο. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να πληρώσουν το αυξημένο τίμημα.

Πιο ακριβά από τα κανονικά MagicBands

Τα περισσότερα κανονικά MagicBands κοστίζουν 29,99 $ ή λιγότερο στα πάρκα (αν και έχουμε δει πολλά συγκροτήματα που ήταν φθηνότερα ή ακριβότερα από αυτό!). Ορισμένα συγκροτήματα σχεδιαστών ή MagicBands που αποτελούν μέρος μιας συλλογής περιορισμένου χρόνου κοστίζουν τουλάχιστον 34,99 $, ενώ ορισμένα έχουν τιμή στην περιοχή των 50 $. Αλλά όσον αφορά το βασικό κόστος, Το MagicBand+ είναι πιο ακριβό από τα κανονικά MagicBands.

Δείτε τις τιμές

Με τα MagicBands να έχουν αυξηθεί σε τιμή μερικές διαφορετικές φορές τα τελευταία δύο χρόνια και τα δωρεάν MagicBands που θα έπαιρνες πριν από τη διακοπή ενός ταξιδιού, αξίζει πραγματικά να πληρώσετε επιπλέον 5 $ (τουλάχιστον) για τις νέες δυνατότητες; Όλα θα εξαρτηθούν από το τι θέλετε να κάνετε στο Disney World! Να θυμάστε ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα παλιά MagicBands ή ακόμα και να χρησιμοποιείτε το smartphone σας (με τη δυνατότητα Magic Mobile) στα πάρκα. Αυτά θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά!

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε σχετικά με μια έκπτωση στο MagicBand+.

Πρέπει να χρεωθούν

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουμε ήδη αντιμετωπίσει με το MagicBand+ είναι αυτό πρέπει να χρεωθεί. Το συγκρότημα συνοδεύεται από φορτιστή (περιλαμβάνεται στην τιμή) και η Disney είπε ότι οι μπάντες θα πρέπει να έχουν διάρκεια μεταξύ 1 και 3 ημερών, ανάλογα με το πόσο τα χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, ένα από τα συγκροτήματά μας δεν ήταν πλήρως φορτισμένο όταν το πήραμε, οπότε έπρεπε να το φορτίσουμε όσο βρισκόμαστε στα πάρκα.

Φορτιστής

Η Disney συνιστά να επαναφορτίζετε το MagicBand+ κάθε βράδυ για τα καλύτερα αποτελέσματα όταν το χρησιμοποιείτε. Μπορούμε σίγουρα να το προβλέψουμε οι άνθρωποι θα ξεχάσουν να φορτίσουν το MagicBand+ τους ή ακόμα και να ξεχάσετε να φέρετε τον φορτιστή στο Disney World, αν δεν τον αγόραζαν εκείνο το ταξίδι! (Η Disney πουλάει τα καλώδια φόρτισης ξεχωριστά αν χρειάζεστε καινούργιο.) Έχουμε ήδη ένα σωρό άλλους φορτιστές και τεχνολογία για να συσκευάσουμε, επομένως δεν είναι πολύ διασκεδαστικό να έχετε ένα ακόμη αξεσουάρ τεχνολογίας για να παρακολουθείτε.

Καλώδιο φόρτισης

Να θυμάστε ότι Το MagicBand+ θα εξακολουθεί να λειτουργεί σαν ένα κανονικό MagicBand ακόμα κι αν εξαντληθεί. Απλώς δεν θα μπορεί να κάνει αυτά τα επιπλέον πράγματα, όπως να αλληλεπιδράσει με αγάλματα χαρακτήρων ή να παίξει το παιχνίδι κυνηγός επικηρυγμένων. Ωστόσο, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να μπείτε στα πάρκα, να μπείτε στις Lightning Lanes, να συνδέσετε φωτογραφίες στο PhotoPass, να ανοίξετε την πόρτα του δωματίου σας στο ξενοδοχείο κ.λπ.

Περισσότερα προβλήματα τεχνολογίας

Εάν είχατε προγραμματίσει ένα ταξίδι στο Disney World στο παρελθόν, ίσως το έχετε παρατηρήσει Η τεχνολογία της Disney δεν είναι πάντα 100% αξιόπιστη. Μερικές φορές η εφαρμογή διακόπτεται ή ο ιστότοπος αρνείται να φορτώσει μια σελίδα. Είναι μια μεγάλη εταιρεία και πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την ίδια τεχνολογία ταυτόχρονα, επομένως είναι λογικό ότι η τεχνολογία είναι επιρρεπής σε σφάλματα.

Πολλά MagicBand+

Η προσθήκη περισσότερης τεχνολογίας στο μείγμα με τη μορφή του MagicBand+ έχει ήδη δείξει κάποια επιπλέον προβλήματα στο σύστημα. Για παράδειγμα, Μπορεί να είναι δύσκολο να ανταποκριθούν μερικά αγάλματα χαρακτήρων μόλις κουνήσετε το χέρι σας. Κάποια αγάλματα ανταποκρίθηκαν αμέσως και άλλα χρειάστηκε να περιμένουμε μερικά δευτερόλεπτα (ή ακόμα και έως 20 δευτερόλεπτα) προτού βγει ήχος από τα ηχεία.

Αμπού!

Διαπιστώσαμε ότι η ρύθμιση της τοποθεσίας σας σε “πάντα” διαθέσιμη για την εφαρμογή Play Disney Parks βοηθά αυτές τις αλληλεπιδράσεις χαρακτήρων να πάνε πιο ομαλά. Αλλά εξακολουθεί να μην είναι πάντα αξιόπιστο, και είχαμε ακόμα κάποια δυσκολία με ορισμένα αγάλματα (όπως ο Abu στη χώρα της περιπέτειας — θα χρειαστεί να μείνετε λίγο πιο πίσω από αυτό το άγαλμα και να είστε προετοιμασμένοι για τον ήχο να ακούγεται από λίγο μακριά από το άγαλμα, καθώς τα ηχεία δεν βρίσκονται ακριβώς δίπλα του).

Μάθετε περισσότερα για τις εμπειρίες μας με τις νέες λειτουργίες εδώ.

Μερικά μπερδεμένα στοιχεία

Επιπροσθέτως, Η ρύθμιση του MagicBand+ μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Έχουμε έναν πλήρη οδηγό βήμα προς βήμα για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε μόλις αγοράσετε ένα MagicBand+ και μπορείτε να το δείτε εδώ.

Κάντε κλικ εδώ για έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του MagicBand+.

Αλλά όπως αναφέραμε προηγουμένως, η τεχνολογία δεν λειτουργεί πάντα τέλεια. Εάν χρειάζεστε βοήθεια ενώ βρίσκεστε στο Disney World, απλώς ρωτήστε ένα κοντινό μέλος του Cast ή κατευθυνθείτε στο Guest Relations για βοήθεια.

Η ρύθμιση δεν είναι πάντα εύκολη

Ορίστε το! Εναπόκειται πραγματικά σε εσάς και την ομάδα σας να αποφασίσετε εάν το νέο MagicBand+ αξίζει το κόστος στο Disney World. Να θυμάστε ότι Τα κανονικά MagicBands είναι ακόμα διαθέσιμα στα πάρκα και διαδικτυακά, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παλιά σας MagicBands στα επερχόμενα ταξίδια. Και αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε καθόλου ένα MagicBand, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας με τη δυνατότητα MagicMobile.

Νέα MagicBands

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το MagicBand+; Δείτε αυτές τις αναρτήσεις:

Συνεχίστε να ακολουθείτε το DFB για περισσότερες ενημερώσεις σχετικά με τα τελευταία νέα από την Disney World!

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τον απόλυτο οδηγό MagicBand+.Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Σκοπεύετε να αγοράσετε ένα νέο MagicBand+ στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Leave a Comment