DVC Είσαι εκεί! – Ιστολόγιο TouringPlans.com

Μην τρομάζετε! Πώς να νοικιάσετε πόντους DVC και της Τζένιφερ Πόσο μπορείτε να εξοικονομήσετε ενοικιάζοντας πόντους DVC; – DVC Villas Edition αναρτήσεις ιστολογίου για λεπτομερείς στατιστικές και οδηγίες σχετικά με το θέμα.

Αφού ανακάλυψα τα πράγματα, άρχισα να επικεντρώνομαι στις πραγματικές συμφωνίες ενοικίασης DVC που κυκλοφόρησαν σε μερικές από τις γνωστές τοποθεσίες. Έφτιαξα ένα σύστημα για την παρακολούθηση των αποκλειστικών συμφωνιών ενοικίασης, οι οποίες είναι ήδη κρατημένες από τον κάτοχο του DVC και για κάποιο λόγο δεν μπορούν ή δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι.

Μετά από λίγες μόνο εβδομάδες ανακάλυψα ότι είχα συγκεντρώσει έναν εκπληκτικά (για μένα τουλάχιστον) υψηλό αριθμό μοναδικών ενοικιάσεων DVC. Λοιπόν, παιδιά, ποιος ήξερε; (Μάλλον πολλοί από εσάς.) Μπορεί να υπάρχει κάτι σε όλο αυτό το θέμα ενοικίασης DVC τελικά!

Ενώ σίγουρα υπάρχουν πολλές προσφορές DVC εκεί έξω που είναι πολύ πάνω από τις ευαισθησίες μου για μέτρια τιμολόγηση, ανακάλυψα ότι υπήρχαν επίσης πολύ περισσότερες από μερικές που βρήκα πραγματικά δελεαστικές.

Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, εάν λάβετε υπόψη ότι μια ενοικίαση DVC δεν θα επιβαρύνει τον τοπικό φόρο ξενοδοχείου (12,5% εξοικονόμηση μωρού!) ΚΑΙ δεν θα περιλαμβάνει ημερήσια τέλη στάθμευσης – αυτό μπορεί πραγματικά να κάνει πολλές από αυτές τις προσφορές φανταστική αξία.

Ας δούμε ένα παράδειγμα – μια βίλα 1 υπνοδωματίου στο Copper Creek αυτό το καλοκαίρι κοστίζει στα μέσα των 700$ (ανάλογα με τις ημερομηνίες.)

Πριν από μερικές εβδομάδες, μια 2ήμερη ενοικίαση DVC για ένα από αυτά τα δωμάτια εμφανίστηκε στο DVC Rental Store για 840 $ ανά διανυκτέρευση. Τις επόμενες δύο εβδομάδες, η τιμή έπεσε δύο φορές – στα 595 $. Αυτό μου φαίνεται ακόμα λίγο πλούσιο, αλλά εκτιμώ πόσο ωραίες είναι αυτές οι βίλες.

Πτωτικές τιμές για ενοικίαση βίλας Copper Creek 1BR

Πώς συγκρίνονται αυτές οι δύο τιμές στην πραγματικότητα; Λοιπόν ας δούμε.

Πίνακας σύγκρισης προσφορών Copper Creek

Άρα, αυτή είναι μια αρκετά δραματική διαφορά! Αφού ληφθούν υπόψη οι φόροι και τα τέλη στάθμευσης, η ενοικίαση DVC εξοικονομεί 561 $ σε σχέση με την άμεση τιμή της Disney. Αυτό είναι 100% Wowza για μένα.

Ιστορικό & Τακτική

Προτού προχωρήσω με περισσότερους ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΠΛΗΞΟΥΝ, ας δούμε λίγο το υπόβαθρο και τις τακτικές για την εύρεση αυτών των προσφορών.

Το The Early Bird αποκτά τη βίλα 1 υπνοδωματίου σε μια χαμηλότερη τιμή

Πρώτον, αυτές οι προσφορές έρχονται και φεύγουν τακτικά στους ιστότοπους ενοικίασης. Μερικοί μένουν εκεί έξω περιμένοντας να τους διαλέξουν σαν τα τελευταία παιδιά σε ένα θλιβερό παιχνίδι dodgeball δημοτικού. Ή κάτι. Δεν γνωρίζω. *κλωτσάει σε βράχους με αθλητικά παπούτσια*

Αλλά τα πραγματικά καλά μπορούν να πάνε εν ριπή οφθαλμού. Εάν είστε στην αγορά για ενοικίαση DVC και θέλετε να λάβετε την καλύτερη προσφορά, σας προτείνω να βρείτε κάποιο πρόγραμμα για να ελέγχετε για αυτά σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτό θα σας δώσει την καλύτερη ευκαιρία να δείτε τα πραγματικά καλά προτού συλληφθούν.

Καθημερινά? Διπλό καθημερινά; Τριπλός σκύλος καθημερινά; Δεν ξέρω, ό,τι λειτουργεί για εσάς.

Ένα καλό παράδειγμα αυτής της ιδέας: Η βίλα Boardwalk 1 υπνοδωματίου που φαίνεται παρακάτω εμφανίστηκε αργά τη μια μέρα και είχε φύγει πριν από το τέλος της επόμενης.

Έρχονται οι προσφορές που κρατούν

Υπήρξε κατά μέσο όρο 25 προσφορές που εμφανίζονται κάθε εβδομάδα σε αυτούς τους ιστότοπους, αλλά έχω δει επίσης τις ημέρες να αυξάνονται έως και 55. Μέχρι στιγμής, τα Σαββατοκύριακα φαίνεται να έχουν χαμηλότερο όγκο, αλλά θα περίμενα ακόμη 10-20 προσφορές . Έτσι, ανεβείτε σε αυτόν τον διάδρομο DVC και συνεχίστε να τρέχετε.

Μην υπολογίζετε στην πτώση

Παραπάνω ανέφερα μια ωραία συμφωνία Copper Creek που και οι δύο παρέμειναν εκεί έξω για μερικές εβδομάδες ΚΑΙ έπεσε 30% σε αυτό το διάστημα.

Αλλά μην το συνηθίσεις. Πάντα πίστευα ότι καθώς πλησίαζε κανείς την ημερομηνία check-in μιας συμφωνίας, θα υπήρχε πολύ καλή πιθανότητα να δεις τις τιμές να πέφτουν. Θέλω να πω, ο ενοικιαστής θα θέλει τουλάχιστον να πάρει κάτι για την κράτηση, οπότε είναι λογικό να γλυκάνουν τη συμφωνία καθώς πλησίαζε το τέλος; Παραδόξως, αυτό μπορεί να μην ισχύει.

Από τις 1.500 περίπου προσφορές που έχουμε δει μέχρι στιγμής, μόνο το 6% περίπου έχει αλλάξει στην τιμή. (Μερικοί μάλιστα έχουν πέσει και μετά ανέβηκαν ξανά! Δεν το θεωρώ δίκαιο.) Μαντέψτε ότι θα δούμε πώς θα κρατήσει αυτό το στατιστικό με την πάροδο του χρόνου.

Μια λέξη: Stu-Stu-Studio
(Εντάξει, καλώ την άδεια δημιουργικού με τον αριθμό λέξεων.)

Καθώς οι συμφωνίες έχουν περάσει, ένα τεράστιο 74% από αυτά ήταν στούντιο. Εάν αυτό το μέγεθος δωματίου λειτουργεί για εσάς, έχετε πολύ μεγαλύτερο αριθμό προσφορών για να δουλέψετε!

Γίνε ένα One Night Stan
Αν και υπάρχουν πολλές προσφορές για ενοικίαση πολλών ημερών εκεί έξω, οι προσφορές 1 ημέρας κυριαρχούν στο 22% όλων των πρόσφατων προσφορών. Εάν είστε χαρούμενοι και δεν σας πειράζει η διαμονή σε χωριστά, ίσως να βάλετε ένα ενδιαφέρον ένα ή δύο διανυκτερεύσεις στο ένα άκρο μιας μεγαλύτερης κράτησης!

Η ευελιξία είναι ο φίλος σας
Τέλος, όπως συμβαίνει με οτιδήποτε άλλο: Εάν δεν είστε κλειδωμένοι σε πολύ συγκεκριμένες ημερομηνίες, θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για να διαλέξετε. Αυτό ισχύει επίσης για πράγματα όπως το θέρετρο και ο τύπος δωματίου.

Κοιτάζοντας αυτό το γράφημα των προσφορών του Boardwalk Villas, κάθε κουκκίδα είναι μια συμφωνία. Οι ημερομηνίες είναι κατά μήκος του οριζόντιου άξονα και η τιμή αυξάνεται κατά μήκος του κατακόρυφου. Φαίνεται ότι οι συμφωνίες ενοικίασης είναι σχετικά χρονοβόρες – αλλά σκέφτομαι αν μπορούσατε να μεταφέρετε το ταξίδι σας στα μέσα Ιουλίου ή τον Αύγουστο ή μετά το νέο έτος, θα είχατε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε ένα από αυτά στα μέσα του 300$- σε τιμές Boardwalk στούντιο.

Διάγραμμα Scatter BWV Studio

(Ανυπομονώ να δω πώς αλλάζει αυτό το γράφημα καθώς έρχονται περισσότερα δεδομένα ενοικίασης.)

Ο Willy WOnka Suspense είναι Killing Me, ελπίζω ότι θα διαρκέσει

Μερικές αγαπημένες προσφορές

Ας ξεκινήσουμε πολύ καλά με μια προσφορά Aulani – αυτό το στούντιο με θέα στον κήπο δίπλα στην πισίνα εμφανίστηκε για ενοικίαση μόνο μια εβδομάδα πριν από την ημερομηνία άφιξης, αλλά αν μπορούσατε να κάνετε ένα γρήγορο άλμα στη Χαβάη, θα μπορούσατε να είχατε αποκτήσει αυτό το δωμάτιο με περίπου 48% εκτός της τιμής απευθείας κράτησης της Disney. (Η συμφωνία διήρκεσε λίγες ώρες πριν φύγει.)

Aulani Poolside Garden View Davids 22 ΙΟΥΝ

Ή, πώς σας αρέσει να κάνετε check-in σε ένα στούντιο του Boardwalk Villas για 6 διανυκτερεύσεις με 265 $ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ; (Αυτό κράτησε λιγότερο από λίγες ώρες – το είδα μόνο μία φορά.) Δεν μπορούσα να βρω παρόμοιο δωμάτιο σε οποιαδήποτε κοντινή ημερομηνία για να συγκρίνω την τιμή της απευθείας κράτησης, αλλά η αναφορά Σχέδια περιηγήσεων έχει την τιμή ράφι για αυτό το δωμάτιο στα 980$.

Ας είμαστε γενναιόδωροι και ας πούμε ότι η Disney θα κάνει έκπτωση 30% στην τιμή rack για εκείνη τη νύχτα – κάτι που θα μειώσει την τιμή απευθείας κράτησης στα 686 $ ανά διανυκτέρευση. Αφού λάβετε υπόψη τους φόρους και τη στάθμευση, η ενοικίαση DVC θα σας εξοικονομήσει πάνω από 3.100 $!

Πίνακας σύγκρισης κόστους για την Πρωτοχρονιά BW StudioΤι υπάρχει για μένα που ρωτάς;

Ας δούμε τις τρέχουσες ενοικιάσεις DVC που είναι διαθέσιμες για ένα σχετικά λιτό γενικό ταξίδι.

Τι θα λέγατε για ένα ταξίδι μεταξύ 3 και 6 διανυκτερεύσεων για οποιοδήποτε δωμάτιο λιγότερο από 350 $; Επίσης, αν και είναι υπέροχα θέρετρα από μόνα τους, ας βγάλουμε από το παιχνίδι τα Old Key West και Saratoga Springs Resorts μόνο και μόνο για να κάνουμε τον ανταγωνισμό λίγο πιο σφιχτό.

Αυτή τη στιγμή οι υπολογισμοί μου δείχνουν ότι υπάρχουν 32 τέτοιες προσφορές στους ιστότοπους που έχω ελέγξει. Το DVC Shop Rentals έχει περισσότερες από μερικές από αυτές τις εξαιρετικές προσφορές. Περιλαμβάνουν κράτηση 5 διανυκτερεύσεων για ένα Deluxe Copper Creek Studio με $340 ανά διανυκτέρευση.

Τρέχουσα συμφωνία DVC Shop Copper Creek Παράδειγμα

Τι θα λέγατε για μια κράτηση 6 διανυκτερεύσεων για θέα στο Animal Kingdom Kidani Savannah με 324 $ ανά διανυκτέρευση; Σειρά.

Τρέχουσα προσφορά DVC Shop Kidani Savannah Παράδειγμα

Ακολουθεί μια καταπληκτική προσφορά 4 διανυκτερεύσεων στο Animal Kingdom Villas Jambo House: Άφιξη στις 18/12/2022 με τιμή διανυκτέρευσης 320 $.

Μπορείτε να αναζητήσετε όλες τις επιβεβαιωμένες κρατήσεις τους εδώ.

Ένα τελευταίο αγαπημένο για σήμερα – Στο David’s Vacation Club Rentals μπορείτε να πάρετε ένα Preferred Studio στο Boardwalk Villas για 3 διανυκτερεύσεις στις 31/08/2022.

Τρέχουσα συμφωνία Davids DVC αίτημα BWV Παράδειγμα Αυγούστου

Λοιπόν, κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και αρχίστε να παρακολουθείτε αυτούς τους ιστότοπους ενοικίασης DVC για προσφορές – και αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση ίσως μπορώ επιστρέψτε κρυφά στα κεντρικά γραφεία του Touring Plans δείτε αν τα Touring Plans μπορούν να σας φέρουν περισσότερα από αυτά!

Εάν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση – ή ονειρεύεστε μια δική σας συμφωνία DVC και έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ενημερώστε μας στα σχόλια!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

  • Πριν ξεκινήσουμε, εδώ είναι ένα μικρό primer για τους μη μυημένους: Το DVC σημαίνει Disney Vacation Club. Το DVC είναι η έκδοση της Disney…

  • Μερικές φορές χρειάζεστε απλώς λίγο χώρο. Όταν είστε σε διακοπές, μπορεί να είναι μια τεράστια ευλογία να μπορείτε να διαδώσετε…

  • Πολλοί επισκέπτες έχουν την παράδοση να επισκέπτονται τα Yacht and Beach Club Resorts της Disney κατά τη διάρκεια των διακοπών λόγω του υπέροχου μελόψωμου…

  • Το TouringPlans καλωσορίζει με χαρά τον καλεσμένο συγγραφέα Ted Wioncek III. Είναι σχεδόν αδύνατο να μιλήσουμε για το Disney Vacation Club…

Leave a Comment