Disney’s Oceaneer Club (Marvel, Star Wars Cargo Bay, Captain’s Deck, Imagineering Lab, Fairytale Hall) & It’s A Small World Nursery Walkthrough • The Disney Cruise Line Blog

Το Disney’s Oceaneer Club και το It’s A Small World Nursery, δύο εξαιρετικά δημοφιλείς χώροι για νέους στα πλοία της Disney Cruise Line επιστρέφουν στο Disney Wish. Και τα δύο παιδικά κλαμπ βρίσκονται στο κατάστρωμα 2, στο μέσο του πλοίου ακριβώς κάτω από το Grand Hall. είναι ένας μικρός παιδικός σταθμός στον κόσμο προσφέρει υπηρεσία φύλαξης παιδιών για κρουαζιέρες ηλικίας 6 μηνών έως 3 ετών, ενώ το Oceaneer Club της Disney έχει σχεδιαστεί για κρουαζιέρες ηλικίας 3 έως 12 ετών. Στο τέλος αυτού του άρθρου θα υπάρχει μια αναλυτική περιγραφή των χώρων σε βίντεο.

Oceaneer Club της Disney

Οι χώροι στο Disney Wish είναι παρόμοιοι με τα άλλα πλοία του στόλου με θεματικές περιοχές εντός των χώρων νεολαίας για να προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών για τα παιδιά που βρίσκονται στο πλοίο. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που είναι διαφορετικό. Στην πραγματικότητα, η πρώτη για την Disney Cruise Line στο Disney Wish είναι μια τσουλήθρα εισόδου την οποία αποκαλούν με αγάπη ως «κάτω από την τρύπα του κουνελιού» από το Grand Hall απευθείας στο Disney’s Oceaneer Club.

Πριν ρωτήσετε, η απάντηση είναι ναι. Οι ενήλικες μπορούν ακόμη και να κάνουν μια βόλτα στην τσουλήθρα κατά τις ώρες λειτουργίας. Το παιδί θα κάνει check-in στον ασφαλισμένο χώρο σε ένα βάθρο στο κατάστρωμα 3 στο Grand Hall με έναν Σύμβουλο Νέων και, στη συνέχεια, προχώρησε στην τσουλήθρα όπου μπορεί να πλύνει τα χέρια του πριν κατευθυνθεί στον χώρο.

Υπάρχουν πέντε θεματικοί χώροι στο Disney’s Oceaneer Club με διάφορους τύπους ψυχαγωγίας από αφήγηση, τέχνες και χειροτεχνίες, και ντυσίματα μέχρι παιχνίδια, παιχνίδια και παρακολούθηση ταινιών της Disney. Σε ειδικές στιγμές, υπάρχουν ευκαιρίες για τα παιδιά να διασκεδάσουν με φίλους της Disney μοναδικούς στους διάφορους χώρους μέσω διαδραστικών παιχνιδιών και προγραμμάτων.

Η κύρια είσοδος του κλαμπ, ή κεντρικό σημείοθυμίζει κάπως το Animator’s Palate στο Disney Magic και το Disney Wonder καθώς είναι διακοσμημένο με ασπρόμαυρα σκίτσα χαρακτήρων της Disney και της Pixar. Το κέντρο διαθέτει μια σκηνή και τη δική του πλάκα ειδικών παραστάσεων, δραστηριοτήτων και εμφανίσεων χαρακτήρων.

Επιπλέον, υπάρχουν τουαλέτες με θέμα την Pixar με μια σειρά από αυτά τα καταπληκτικά πλυντήρια χεριών.

Τουαλέτες με θέμα το Disney Wish Oceaneer Club Pixar

Mickey and Minnie Captain’s Deck

Το Mickey and Minnie Captain’s Deck είναι μια ναυτική παιδική χαρά εμπνευσμένη από τα χρώματα, τα εικονίδια και τη μαγεία της Disney Cruise Line. Αυτός ο χώρος είναι γεμάτος με παιχνίδια και δραστηριότητες φυσικού και αισθητηριακού στυλ με ναυτικά θέματα, όπως τσουλήθρες σωλήνων και ανίχνευση, τροχοί πλοίου, «απασχολημένα κουτιά» που έχουν διαμορφωθεί ως χειριστήρια πλοίων και άνετοι χώροι καθιστικών με σωσίβιο.

Ο προγραμματισμένος προγραμματισμός σε αυτόν τον χώρο περιλαμβάνει τον Captain Minnie, στο “Minnie’s Captain Academy” – μια προπόνηση υψηλής ενέργειας που περιλαμβάνει παιχνιδιάρικα παιχνίδια, χορό και ναυτικές ασκήσεις. Αυτά τα ενεργά συστατικά έχουν αναπτυχθεί για να πυροδοτήσουν τη φαντασία και την εφευρετικότητά τους κατά τη διάρκεια μιας σειράς προκλήσεων που συνδέονται με τις αρχές του STEAM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, τέχνες και μαθηματικά). Ο Captain Minnie επιθεωρεί την πρόοδό τους και τους ανακηρύσσει επίσημα επίτιμους καπετάνιους!

Walt Disney Imagineering Lab

Το Walt Disney Imagineering Lab προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στα παιδιά να ανακαλύψουν τα μυστικά των παγκοσμίου φήμης Imagineers της Disney. Ο προγραμματισμός θα περιλαμβάνει πρακτικές δραστηριότητες και εφευρετικά πειράματα. Ο μαθητευόμενος Μάγος Μίκυ, ο πρεσβευτής της Walt Disney Imagineering, μπορεί ακόμη και να περάσει για να δανείσει ένα ραβδί στους νεοσύστατους μαγικούς δημιουργούς.

Το Ride Studio του Imagineering Lab θα επιτρέψει στα παιδιά να σχεδιάσουν και να οδηγήσουν εικονικά ένα τρενάκι.

Disney Wish Oceaneer Club Imagineering Lab

Αίθουσα Παραμυθιού

Το Fairytale Hall είναι ένα βασιλικό τρίο αίθουσες δραστηριοτήτων όπου τα παιδιά συναντούν μερικές από τις αγαπημένες τους πριγκίπισσες της Disney και τις παγωμένες βασίλισσες καθώς αφήνουν τη δημιουργικότητά τους να λάμψει στο Rapunzel’s Art Studio, διαβάζουν και παίζουν ιστορίες στη βιβλιοθήκη Belle’s και δοκιμάζουν νέες παγωμένες δυνάμεις στο Anna and Elsa’s Sommerhus.

Το Rapunzel’s Art Studio είναι μια δημιουργική απόδραση όπου τα παιδιά περνούν την καλύτερη μέρα κάνοντας τα δικά τους έργα τέχνης και χειροτεχνίας, όπως αιωρούμενα φανάρια και πίνακες ζωγραφικής. Η Belle’s Library είναι μια ζεστή γωνιά για ανάγνωση και αναπαραγωγή ιστοριών με τη βοήθεια χαρακτήρων της Disney. Ένας μαγεμένος πίνακας πάνω από το τζάκι μεταμορφώνεται μαγικά για να ζωντανέψει τα παραμύθια. Η Άννα και η Έλσα δεν είναι ποτέ μακριά από το χιόνι, ακόμα και στην καλοκαιρινή τους καμπίνα. Εδώ, τα παιδιά ξεκλειδώνουν τις παγωμένες δυνάμεις κατά τη διάρκεια του “Frozen Fun”, μιας σειράς παιχνιδιών βασισμένων σε χειρονομίες που διοργανώνει ο Olaf, τα οποία περιλαμβάνουν χιονοπόλεμο με φιλικά τρολ και κυνήγι για άτακτους Snowgies – τους μικροσκοπικούς, παιχνιδιάρικους χιονάνθρωπους που δημιούργησε η Έλσα στο κινούμενο σχέδιο ” Παγωμένος Πυρετός.”

Star Wars: Cargo Bay

Τα περίεργα πλάσματα και οι θρυλικοί χαρακτήρες του Πόλεμος των άστρων ο γαλαξίας μπαίνει στο επίκεντρο Πόλεμος των άστρων: Cargo Bay. Μέσα στον χώρο, τα παιδιά αναλαμβάνουν τον σημαντικό ρόλο των χειριστών πλασμάτων καθώς μαθαίνουν να διαχειρίζονται ένα άτακτο θηριοτροφείο εξωτικών όντων από όλο τον γαλαξία, συμπεριλαμβανομένων ενός χοιρινού, της Loth-cat, του worrt και άλλων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κρουαζιέρας, χρησιμοποιούν επιφάνειες δεδομένων με δυνατότητα επαυξημένης πραγματικότητας για να παρακολουθούν και να μελετούν τα πλάσματα σε μια σειρά ειδικών εργασιών. Αλλά υπάρχουν περισσότερα σε αυτή τη δουλειά από όσα φαίνονται στο μάτι της διάνογας: Το νέο πλήρωμα εντάσσεται στην πραγματικότητα σε μια σημαντική αποστολή για να παραδώσει ένα ζευγάρι μυστικών λαθρεπιβάτες, τον Rey και τον Chewbacca, πίσω στην Αντίσταση.

Κατά τη διάρκεια της διαδραστικής εμπειρίας «Star Wars: Creature Challenge», οι φροντιστές που δημιουργήθηκαν πρόσφατα δοκιμάζονται καθώς βοηθούν να θρέψουν τα ζωντανά πλάσματα και να συναντήσουν μερικά από τα πιο επικίνδυνα όντα στον γαλαξία. Όταν τα πράγματα πάνε στραβά, θα πρέπει να καλέσουν την τεχνογνωσία των Rey και Chewbacca – και ακόμη και να διοχετεύσουν τη Δύναμη – για να σώσουν το πλοίο από την καταστροφή.

Αν είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το πάνελ συζήτησης Making of the Disney Wish, υπήρχε ένα μέρος όπου ο Imagineer Danny Handke μοιράστηκε μια μικρή ιστορία πίσω από τις σκηνές για τα χοιρινά. Για όποιον ενδιαφέρεται να παρακολουθεί πτηνά, ένα ενδεικτικό σημάδι είναι τα απόβλητά τους που μπορεί να δει κανείς κοντά σε μια φωλιά από καλώδια. Ναι, αυτός είναι ο επίσημος κανόνας του Star Wars.

Marvel Super Hero Academy

Η Marvel Super Hero Academy είναι ένα στρατηγείο της Avengers υψηλής τεχνολογίας όπου νέοι «στρατολογούντες» εκπαιδεύονται για να γίνουν η επόμενη γενιά σούπερ ηρώων με τη βοήθεια του Spider-Man, του Black Panther, του Ant-Man and the Wasp και άλλων.

Τα παιδιά ξεκινούν επιλέγοντας ένα κοστούμι σούπερ ήρωα που βασίζεται σε αυτά που φορούν ήρωες της Marvel όπως ο Iron Man και ο Captain Marvel. Στη συνέχεια παρακολουθούν τις επιλογές τους γύρω από τα μανεκέν ως προετοιμασία για το «Avengers: Mission Training», ένα παιχνίδι βασισμένο σε χειρονομίες όπου δοκιμάζουν τα νέα κοστούμια και τις δεξιότητές τους καθώς μάχονται ουσιαστικά με κακούς.

Σε άλλα μέρη της ακαδημίας, τα παιδιά συνεργάζονται με τους εγκέφαλους της Pym Technologies και της Wakandan Design Group – συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής εμφάνισης του Black Panther – για να αποτρέψουν το κακό σχέδιο του Taskmaster να εισβάλει στο σύστημα της ακαδημίας και να κλέψει την πιο προηγμένη τεχνολογία ηρώων στον κόσμο.

Είναι ένας μικρός κόσμος φυτώριο

Για τα μικρότερα κρουαζιερόπλοια ηλικίας 6 μηνών έως 3 ετών, το It’s a Small World Nursery προσφέρει υπηρεσίες φύλαξης παιδιών σε ένα ιδιότροπο περιβάλλον εμπνευσμένο από το ομώνυμο κλασικό αξιοθέατο της Disney. Εδώ, τα μικρά παιδιά παίζουν παιχνίδια, φτιάχνουν χειροτεχνίες, παρακολουθούν ταινίες, διαβάζουν βιβλία και περνούν ακόμη και χρόνο με ειδικούς φίλους της Disney — όλα υπό την επίβλεψη ειδικών συμβούλων που έχουν εκπαιδευτεί από την Disney.

Στο νηπιαγωγείο, τα νήπια κάνουν ένα παιχνιδιάρικο ταξίδι σε όλο τον κόσμο παρέα με χαρακτήρες της Disney, της Pixar και της Marvel που επαναλαμβάνονται ως κούκλες «είναι ένας μικρός κόσμος». Κάθε τμήμα του χώρου έχει θέμα σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου, με χαρακτήρες ομαδοποιημένους ανάλογα με τις πατρίδες τους.

Disney Wish It's A Small World Nursery

Στην αίθουσα παιχνιδιών, οι μαγικές τοιχογραφίες διαθέτουν διαδραστικούς στρόφαλους χεριών που προκαλούν απολαυστικά εφέ. Τα μικρά μπορούν να πυροδοτήσουν έναν καταρράκτη μαγείας πάγου από το χέρι της Έλσας, να στείλουν τον Αλαντίν και τη Τζάσμιν να ταλαντεύονται στο μαγικό χαλί, να αποκαλύψουν τον Φλιν Ράιντερ καθώς προσκολλάται στις μαγεμένες κορδέλες της Ραπουνζέλ και πολλά άλλα. Ένα τρενάκι παιχνιδιών κυλάει κατά μήκος της οροφής, γεμίζοντας τον χώρο με πολύχρωμα φώτα, παιχνιδιάρικους ήχους και κινητική ενέργεια.

Το It’s a Small World Nursery δεν είναι μέρος του Disney’s Oceaneer Club, αλλά από ό,τι μου είπαν, το Mickey and Minnie Captain’s Deck θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ευέλικτος χώρος για το νηπιαγωγείο, καθώς υπάρχουν πόρτες που μπορούν να ανοίξουν για να ενωθούν οι χώροι ενώ κλείνουν μακριά από το χώρο από το Oceaneer Club.

Disney Wish Oceaneers Club Captain's Deck
Είναι η πόρτα του A Small World από το Deck του Μίκυ και της Μίνι Καπετάνιου

Απαιτούνται εκ των προτέρων κρατήσεις για το νηπιαγωγείο και μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά ταυτόχρονα με το παράθυρο κράτησης εν πλω για άλλες δραστηριότητες κρουαζιέρας. Εν αναμονή διαθεσιμότητας, μπορείτε επίσης να κάνετε κρατήσεις κατά τη διάρκεια του ανοιχτού σπιτιού την ημέρα της επιβίβασης ή οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας σας, μιλώντας με έναν Σύμβουλο Νέων.

Το Disney’s Oceaneer Club & It’s A Small World Nursery Walkthrough βίντεο

Leave a Comment