Disney World, Παρακαλώ διατηρήστε τους χρόνους αναμονής τόσο χαμηλούς για πάντα, ευχαριστώ

Εάν μπορούσες παραλείψτε τη γραμμή του ΕΝΑΣ Βόλτα με το Disney World για το υπόλοιπο της ζωής σας, ποια θα διαλέγατε;

Στοιχειωμένο Μέγαρο στο Disney World

Ίσως θα προτιμούσατε κάτι που έχει σχεδόν πάντα μεγάλη σειρά όπως το Rise of the Resistance ή θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα κλασικό αξιοθέατο, όπως οι Πειρατές της Καραϊβικής. Ω, αν οι μόνιμες Lightning Lanes ήταν αληθινές – θα ήμασταν όλα για αυτό! Αλλά, δυστυχώς, συνήθως πρέπει να περιμένετε σε μερικές ουρές όταν βρίσκεστε στα πάρκα. Λοιπόν, θα περιμένεις πολύ καιρό αν το επισκεφτείς σύντομα; Ας ρίξουμε μια ματιά στο τους χρόνους αναμονής από την περασμένη εβδομάδα για να μάθετε!

μαγικό βασίλειο

Πάμε στο Magic Kingdom! Αυτή την εβδομάδα, Seven Dwarfs Mine Train είχε τον μεγαλύτερο μέσο χρόνο αναμονής με 60 λεπτά!

Seven Dwarfs Mine Train

Μετά από αυτό, είχαμε Η πτήση του Πήτερ Παν στο 54 λεπτά, Splash Mountain στο 43 λεπτά, Κρουαζιέρα στη ζούγκλα στο 40 λεπτά, Space Mountain στο 34 λεπτά, Haunted Mansion στο 31 λεπτά, Πολλές περιπέτειες του Winnie the Pooh στο 27 λεπτά, Big Thunder Mountain Railroad στο 27 λεπτά, Buzz Lightyear’s Space Ranger Spin στο 27 λεπτά, Astro Orbiter στο 26 λεπτά, και Οι Πειρατές της Καραϊβικής στο 21 λεπτά.

Big Thunder Mountain Railroad

Στη συνέχεια, είχαμε Mickey’s PhilharMagic στο 16 λεπτά, “είναι μικρός ο κόσμος” στο 16 λεπτά, Tomorrowland Speedway στο 16 λεπτά, Κάτω από τη Θάλασσα – Ταξίδι της Μικρής Γοργόνας στο 14 λεπτά, Tomorrowland Transit Authority PeopleMover στο 12 λεπτά, και Τα μαγικά χαλιά του Αλαντίν στο 10 λεπτά.

Un Poco Loco σκηνή από το Mickey’s Philharmagic

Μετά, είδαμε Barnstormer με το Great Goofini στο 9 λεπτά, Mad Tea Party στο 8 λεπτά, Ντάμπο ο ιπτάμενος ελέφαντας στο 7 λεπτά, και Prince Charming Regal Carrousel στο 7 λεπτά.

Προσέξτε αυτό το σημάδι!

Και οι βόλτες που είχαν μόνο χρόνο αναμονής κάτω από 5 λεπτά ήταν Liberty Square Riverboat στο 4 λεπτά και Καρουζέλ της Προόδου στο 4 λεπτά. Γίνονταν βόλτες χωρίς αναμονή Country Bear Jamboree, Νησί Tom Sawyer, Hall of Presidents, Enchanted Tiki Room, και Swiss Family Robinson Treehouse.

Νησί Τομ Σόγιερ

Εάν πρόκειται να κατευθυνθείτε σύντομα στο Magic Kingdom, πρέπει να γνωρίζετε τις ημέρες που το πάρκο κλείνει νωρίς για το μη και τόσο τρομακτικό Halloween Party του Mickey! Συμβαίνει σε επιλεγμένες νύχτες έως τις 31 Οκτωβρίου — μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις ημερομηνίες εδώ.

Αυτές θα είναι οι πιο δύσκολες κρατήσεις για φαγητό στο Disney World για το 2023

EPCOT

Πάνω μέσα EPCOTη διαδρομή με τη μεγαλύτερη μέση αναμονή ήταν Frozen Ever After στο 65 λεπτά.

Γεια, Έλσα!

Μετά, είχαμε Περιπέτεια Ratatouille του Remy στο 61 λεπτά, δοκιμαστικό κομμάτι στο 60 λεπτά, Soarin’ στο 27 λεπτά, Αποστολή: SPACE στο 21 λεπτά, Turtle Talk with Crush στο 11 λεπτά, Διαστημόπλοιο Γη στο 10 λεπτά, Gran Fiesta Tour στο 9 λεπτά, Ταξίδι στη φαντασία στο 9 λεπτά, Living with the Land στο 9 λεπτά, και The Seas with Nemo and Friends στο 8 λεπτά.

Περιπέτεια Ratatouille του Remy

Οι περισσότερες θεατρικές παραστάσεις στο EPCOT είχαν μηδενικές αναμονές αυτή την περασμένη εβδομάδα! Αυτά περιελάμβαναν: Φοβερός πλανήτης, Η Πεντάμορφη και το Τέρας Sing-Along, Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Disney και Pixar, Impressions de France, και Αντανακλάσεις της Κίνας!

Φοβερό σημάδι του πλανήτη

Το EPCOT Food and Wine Festival πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο πάρκο και θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου! Μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας με την καλύτερη βαθμολογία από το φεστιβάλ εδώ, να δείτε όλες τις επιλογές ψυχαγωγίας εδώ και να ρίξετε μια ματιά στα εμπορεύματα εδώ.

Οι ΝΕΕΣ Συμβουλές μας για Εξοικονόμηση ΜΕΓΑΛΩΝ στο Disney World!

Hollywood Studios

Προχωρώντας στο Hollywood Studios, Άνοδος της Αντίστασης είχε τον υψηλότερο μέσο χρόνο αναμονής αυτή την εβδομάδα στο 89 λεπτά.

Inside Rise of the Resistance

Μετά από αυτό, είχαμε Slinky Dog Dash στο 78 λεπτά, Toy Story Mania στο 55 λεπτά, Rock ‘n’ Roller Coaster με τους Aerosmith στο 53 λεπτά, Millennium Falcon: Smugglers Run στα 52 λεπτά, Mickey and Minnie’s Runaway Railway στο 50 λεπτά, και Πύργος του Τρόμου στα 42 λεπτά.

Ποια είναι η υψηλή βαθμολογία σας;

Και τελικά, είχαμε Εξωγήινα στροβιλιζόμενα πιατάκια στο 27 λεπτά, Star Tours – The Adventures Continue στο 13 λεπτά, Lightning McQueen’s Racing Academy στο 13 λεπτά, η Walt Disney παρουσιάζει στο 11 λεπτά, και Muppet*Vision 3D στα 10 λεπτά.

Muppet Vision 3D

Ακόμα περιμένουμε μερικά πράγματα για να επανέλθουμε στην κανονικότητα στα Hollywood Studios. Φανταστική! υποτίθεται ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή φέτος, αλλά δεν έχουμε ακόμη καμία πληροφορία από τη Disney για το πότε θα μπορούσε να είναι. Το Voyage of the Little Mermaid είναι επίσης κλειστό αυτή τη στιγμή.

Οι συμβουλές προγραμματισμού που πρέπει να γνωρίζετε πριν από το επόμενο ταξίδι σας στην Disney World

Ζωικό βασίλειο

Πηδώντας πάνω στο Ζωικό βασίλειοη διαδρομή με τον μεγαλύτερο μέσο χρόνο αναμονής αυτή την εβδομάδα ήταν Avatar Flight of Passage στο 75 λεπτά.

Πανδώρα

Μετά, είχαμε Ταξίδι στον ποταμό Na’vi στο 52 λεπτά, Kilimanjaro Safaris στο 43 λεπτά, Kali River Rapids στο 38 λεπτά, ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ στο 23 λεπτά, και Αποστολή Έβερεστ στο 22 λεπτά.

ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ

Ακολουθούσε πίσω ήταν Είναι δύσκολο να είσαι bug στο 9 λεπτά, TriceraTop Spin στο 5 λεπτά, The Boneyard στο 0 λεπτά, και Μονοπάτι εξερεύνησης Gorilla Falls στο 0 λεπτά.

TriceraTop Spin

Οι χαρακτήρες συναντιούνται και οι χαιρετισμοί επιστρέφουν στα πάρκα, συμπεριλαμβανομένου του Animal Kingdom! Μπορείτε να βλέπετε τακτικά τον Kevin να περπατάει και μπορείτε να συναντήσετε ξανά τον Mickey και τη Minnie Mouse στο Adventurers Outpost.

Πώς πρέπει να ξοδεύετε τα χρήματά σας στο Ζωικό Βασίλειο

Αυτή είναι η ματιά σας στους μέσους χρόνους αναμονής γύρω από το Walt Disney World αυτή την εβδομάδα! Συνολικά, αυτοί είναι ΠΟΛΥ πιο διαχειρίσιμοι από τους χρόνους αναμονής που έχουμε δει αυτό το καλοκαίρι. Φαίνεται ότι τα πλήθη λιγοστεύουν λίγο με τα παιδιά να επιστρέφουν στο σχολείο και το καλοκαίρι να τελειώνει, αλλά θα σας ενημερώσουμε αν αλλάξει κάτι! Μείνετε συντονισμένοι στο DFB περισσότερα νέα και ενημερώσεις της Disney.

ΟΛΕΣ οι βόλτες του Disney World που αλληλεπιδρούν με το MagicBand+


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποια βόλτα δεν σας αρέσει στο Disney World που αγαπούν όλοι στην οικογένειά σας;

Leave a Comment