Disney Data Dump, 21 Σεπτεμβρίου 2022

Παρατηρήθηκαν επίπεδα πλήθους από τις 12 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2022

Ξεφεύγουμε από τη λιγότερο πολυσύχναστη εποχή του χρόνου στο Walt Disney World (την ή δύο εβδομάδες μετά την Εργατική Πρωτομαγιά) και σε περισσότερο από το κανονικό φθινοπωρινό μοτίβο. Αρχίσαμε να το βλέπουμε με κόσμο στο επίπεδο 6 τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου. Αναμένετε να δείτε μερικά ακόμη από αυτά τα «μεσαία» επίπεδα πλήθους καθώς φτάνουμε στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Παρατηρήθηκαν επίπεδα πλήθους στο Magic Kingdom από τις 12 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2022

Το ένα πάρκο που πρέπει να φωνάξω συγκεκριμένα εδώ είναι το Magic Kingdom. Κοιτάξτε αυτό το άγριο και εκκεντρικό επίπεδο του πλήθους που αναπηδά παντού! Θέλετε να μαντέψετε τι συνέβαινε στο Magic Kingdom εκείνες τις ημέρες με αστερίσκο που κατέληξαν στο επίπεδο του πλήθους 1; Αν μαντέψατε το “Halloween Party” θα πάρετε ένα χρυσό αστέρι της Disney Data. Σε περίπτωση που δεν έχετε πειστεί από το βίντεό μου στο TP Teaches σχετικά με το γιατί πρέπει να πάτε στο Magic Kingdom τις ημέρες του πάρτι, ίσως αυτά τα δεδομένα να αποδείξουν την άποψή μου.

Πώς έγιναν οι προβλέψεις μας από τις 12 έως τις 19 Σεπτεμβρίου

Κάθε εβδομάδα, θα σας δίνω μια πολύ διαφανή ματιά στο πώς απέδωσαν οι προβλέψεις μας για το επίπεδο του πλήθους. Κάθε μέρα σε κάθε πάρκο είναι ένα σημείο δεδομένων, επομένως θα έχουμε 28 διαφορετικές προβλέψεις επιπέδου πλήθους για αξιολόγηση κάθε εβδομάδα. Κάθε φορά που μια πρόβλεψη βρίσκεται σε ένα ή δύο επίπεδα πλήθους, τα πράγματα δεν θα είναι πραγματικά πολύ διαφορετικά από αυτό που είχαμε προβλέψει. Θα θέλαμε να είμαστε πιο ακριβείς, όταν δεν έχετε 3 ή περισσότερα επίπεδα πλήθους, επειδή μπορεί να αισθανθείτε αυτή τη διαφορά στους χρόνους αναμονής κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Την περασμένη εβδομάδα, οι προβλέψεις μας ήταν είτε επί τόπου είτε σε επίπεδο 1 πλήθους το 64% των περιπτώσεων. Ναι! Και το 92% των φορών βρισκόμασταν σε 2 επίπεδα πλήθους. Θα μας έδινα ένα Α- για αυτά τα αποτελέσματα. Σε δύο ημέρες πάρκου, είχαμε 3 ή περισσότερα επίπεδα πλήθους. Στις 18 Σεπτεμβρίου, προβλέψαμε ότι το EPCOT θα έβλεπε πλήθος στο επίπεδο 6, και αντ ‘αυτού ήταν ένα 3. Πιο ευχάριστο από το αναμενόμενο, αλλά παρόλα αυτά δεν θα έπρεπε. Και στις 19 Σεπτεμβρίου, προβλέψαμε ότι το Magic Kingdom θα ήταν ένα πλήθος επιπέδου 4, και αντ’ αυτού ήταν 7. Αυτή είναι μια μεγαλύτερη αύξηση μεταξύ δύο ημερών πάρτι από ό,τι περιμέναμε. Αλλά την περασμένη Δευτέρα (επίσης μεταξύ δύο ημερών πάρτι) ήταν 6. Οι επόμενες δύο Δευτέρες (26 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου) θα πρέπει να δουν πολύ παρόμοιες αυξήσεις στα επίπεδα του πλήθους.

Διακοπή λειτουργίας Attraction 9/12 – 9/19

Εάν υπολογίσουμε τον μέσο όρο της συνολικής χωρητικότητας που χάθηκε λόγω απροσδόκητου χρόνου διακοπής λειτουργίας την περασμένη εβδομάδα, προκύπτει ότι το 4,3% των αξιοθέατων που χάθηκαν απροσδόκητα. Πολλά από αυτά οφείλονται σε ένα σωρό άσχημο καιρό στο Ορλάντο την περασμένη εβδομάδα. Το πάρκο με τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν το Animal Kingdom (5,6% της χωρητικότητας χάθηκε), κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη όταν ο χρόνος διακοπής λειτουργίας οφείλεται στις καιρικές συνθήκες, καθώς έχει ένα μεγάλο μέρος των αξιοθέατων του σε εξωτερικούς χώρους που πέφτουν όταν ο καιρός είναι κακός στην περιοχή.

Το Animal Kingdom είναι ένα υπέροχο μέρος για να περιπλανηθείτε και να εξερευνήσετε… απλά όχι στη βροχή. Εμπιστέψου με.

Η χειρότερη μέρα για διακοπές στα αξιοθέατα την περασμένη εβδομάδα ήταν η 16η Σεπτεμβρίου. Εκείνη την ημέρα, το 8% της συνολικής χωρητικότητας στο WDW χάθηκε λόγω απροσδόκητου χρόνου διακοπής λειτουργίας. Ωχ. Αυτό μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στο τι μπορείτε να κάνετε σε μια μέρα στο πάρκο. Η χειρότερη ημέρα πάρκου της περασμένης εβδομάδας ήταν στο Animal Kingdom στις 14 Σεπτεμβρίου. Εκείνη την ημέρα, το 11% της χωρητικότητας του πάρκου χάθηκε λόγω απροσδόκητου χρόνου διακοπής λειτουργίας. Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους της Disney αν ήσασταν στο πάρκο εκείνη την ημέρα. Ευτυχώς, δεν είχε μεγάλο αντίκτυπο στους χρόνους αναμονής (ακόμα μόνο ένα πλήθος επιπέδου 2), αλλά ήταν πιθανότατα απογοητευτικό ούτως ή άλλως.

Τι γίνεται σε επίπεδο έλξης; Ο χειρότερος παραβάτης ήταν η Expedition Everest, η οποία ήταν απροσδόκητη πτώση για πάνω από το 18% της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένης της πτώσης κατά 45% της ημέρας στις 17 Σεπτεμβρίου. Δεν ήταν πολύ πίσω το πάντα κάτω Test Track, το οποίο ήταν εκτός σύνδεσης για το 17% της εβδομάδας. Στη χειρότερη μέρα του – στις 14 Σεπτεμβρίου, έχασε το 36% της χωρητικότητάς του. Επόμενο στη λίστα με τα «πιο μη διαθέσιμα» ήταν το Peoplemover στο Magic Kingdom, το οποίο σημείωσε πτώση 16% της εβδομάδας. Αυτό οφειλόταν κυρίως σε δύο ΤΡΟΜΕΡΕΣ ημέρες – στις 12 Σεπτεμβρίου, όταν ήταν μειωμένη κατά 67% της ημέρας και στις 13 Σεπτεμβρίου, όταν ήταν μειωμένη κατά 45% της ημέρας.

Χρόνοι αναμονής 9/12 – 9/19

Αξιοθέατα με τον υψηλότερο μέσο όρο αναμονής σε κάθε πάρκο

Αυτοί οι αριθμοί δεν θα σημαίνουν πολλά από μόνοι τους, αλλά τις επόμενες εβδομάδες θα είμαστε σε θέση να κάνουμε συγκρίσεις για το αν αλλάζουν αυτά τα αξιοθέατα ή πόσο αλλάζουν οι δημοσιευμένοι χρόνοι αναμονής τους.

Τούτου λεχθέντος, ένα σημείο δεδομένων θα πρέπει να μεταφερθεί αμέσως σε οποιονδήποτε ειδικό του Genie διαβάζει αυτήν την ανάρτηση. Στα Hollywood Studios, στο Animal Kingdom και στο Magic Kingdom, τα αξιοθέατα με τους μεγαλύτερους χρόνους αναμονής είναι οι επιλογές Individual Lightning Lane. Το EPCOT μειώνει την τάση, καθώς το αξιοθέατο του Individual Lightning Lane έχει μια εικονική ουρά. Αυτό κάνει το Frozen Ever After μια εξαιρετική χρήση του Genie+.

Ωχ, άλλη μια αναφορά στο Frozen Ever After, άλλη μια ευκαιρία να μοιραστείτε αυτήν την ένδοξη στιγμή αποτυχίας της μαμάς.

Πάρκα με την υψηλότερη και τη χαμηλότερη μέση αναμονή

Αυτά τα πάρκα πιθανότατα δεν θα αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα, εκτός και αν συμβεί κάτι γελοίο, αλλά αυτά τα σημεία δεδομένων θα μας δώσουν μια εικόνα υψηλού επιπέδου για το πώς οι χρόνοι αναμονής τείνουν από εβδομάδα σε εβδομάδα.

  • Υψιστος: Hollywood Studios, μέση αναμονή σε όλο το πάρκο 37 λεπτών
  • Χαμηλότερο: EPCOT, μέση αναμονή σε όλο το πάρκο 21 λεπτών

Τα Hollywood Studios έχουν πολλά δημοφιλή αξιοθέατα υψηλής αναμονής και όχι πολλά για να τα εξισορροπήσουν εκτός από παραστάσεις, που δεν έχουν δημοσιευμένους χρόνους αναμονής. Το EPCOT, από την άλλη πλευρά, έχει μερικές μεγάλες αναμονές και πολλούς ανθρώπους που τρώνε επιλογές χαμηλής αναμονής. Και το Cosmic Rewind δεν έχει δημοσιευμένο χρόνο αναμονής για να συνεισφέρει, καθώς εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την εικονική ουρά. Θα δούμε πώς θα αλλάξουν αυτοί οι συνολικοί αριθμοί την επόμενη εβδομάδα.

Οι πιο διογκωμένοι Δημοσιευμένοι Χρόνοι Αναμονής

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Disney διογκώνει επίτηδες τους δημοσιευμένους χρόνους αναμονής. Έχουν πολλούς λόγους για να το κάνουν αυτό. Μερικά είναι απολύτως κατανοητά, και μερικά είναι δυνητικά πιο … προβληματικά. Μπορούμε να καταλάβουμε πόσο διογκώνονται οι δημοσιευμένοι χρόνοι αναμονής συγκρίνοντας τους πραγματικούς χρόνους αναμονής που υποβλήθηκαν από την εφαρμογή Lines και τον χρόνο αναμονής που δημοσιεύτηκε όταν το άτομο που χρονομέτρησε την αναμονή του μπήκε στη γραμμή.

Από τις 12 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, οι πραγματικοί χρόνοι αναμονής στην εφαρμογή Lines αντιστοιχούσαν κατά μέσο όρο στο 70% των αναρτήσεων. Έτσι, εάν ο δημοσιευμένος χρόνος αναμονής ήταν 20 λεπτά, θα μπορούσατε να περιμένετε περίπου 14 λεπτά.

Αλλά ο χειρότερος παραβάτης για την εβδομάδα ήταν το Space Ranger Spin του Buzz Lightyear. Σε αυτό το αξιοθέατο, οι πραγματικοί χρόνοι αναμονής που υποβλήθηκαν ήταν 42% των δημοσιευμένων χρόνων αναμονής. Αυτό σημαίνει ότι αν το Buzz είχε αναμονή 50 λεπτών, πιθανότατα θα περιμένατε 21 λεπτά. Λιγότερο από τα μισά από όσα δημοσιεύτηκαν. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα την εφαρμογή Lines για προβλεπόμενες πραγματικές αναμονές αντί να πιστεύετε τι δημοσιεύεται.

Το ένα μέρος που ΔΕΝ εμπιστεύτηκε πολύ τον ανακοινωμένο χρόνο αναμονής αυτή την εβδομάδα; Καλό Μπαζ.

Κοιτάζοντας μπροστά: 20 έως 26 Σεπτεμβρίου

Δεδομένου ότι χρειάζεται χρόνος για να τραβήξετε δεδομένα και να γράψετε μια ανάρτηση, θα το διαβάσετε στις 21, όταν η 20η είναι ήδη στο παρελθόν. Αλλά θα παραμείνω όσο πιο κοντά γίνεται σε πραγματικό χρόνο.

Η μεγάλη επιφυλακή την επόμενη εβδομάδα είναι το Magic Kingdom λόγω αυτών των εξαιρετικά μεταβλητών επιπέδων πλήθους. Υπάρχουν Halloween Party που έχουν προγραμματιστεί για τις 20, 23, 25 και 27 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να περιμένετε πολύ ωραίους, χαμηλούς χρόνους αναμονής εκείνες τις μέρες. Η 24η και η 26η θα έχουν πολύ υψηλότερα επίπεδα πλήθους και θα πρότεινα να αποφύγετε το Magic Kingdom εκείνες τις μέρες.

Ο καιρός φαίνεται κυρίως καλύτερος αυτή την ερχόμενη εβδομάδα, με μια ιδιαίτερα ηλιόλουστη (και ζεστή) σειρά από τις 22 έως τις 25. Οτι πρέπει σημαίνει λιγότερο απροσδόκητο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Ποια δεδομένα θα θέλατε να δείτε σε αυτό το εβδομαδιαίο Disney Data Dump; Κερδίσατε ένα Χρυσό Αστέρι της Disney Data; Περισσότερες ευκαιρίες για να τα κερδίσετε την επόμενη εβδομάδα 🙂

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

  • Ένα μικρό κομμάτι των ειδήσεων της DCL κυκλοφόρησε σήμερα με ημερομηνίες για τα δρομολόγια στα τέλη Απριλίου και Μαΐου 2022 για την Disney…

  • Παρόλο που η κρουαζιέρα δεν έχει ξαναρχίσει ακόμη στη γραμμή κρουαζιέρας της Disney, τα σημάδια φαίνονται θετικά ότι τα πλοία θα μπορούσαν και πάλι να πλεύσουν…

  • Το μαγικό εξπρές της Disney

    Σήμερα, το Walt Disney World Resort έριξε μια βόμβα! Από το 2022, οι επισκέπτες δεν θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το Disney’s…

  • Είναι υπέροχο να μοιράζεστε μερικά καλά νέα για μια αλλαγή – τα δρομολόγια του DCL στις αρχές του 2022 ανακοινώθηκαν σήμερα! Ο…

Leave a Comment