Disney Data Dump 19 Οκτωβρίου

Ένα καλό ανέκδοτο που συνοψίζει κατάλληλα αυτή την εβδομάδα των μέσων Οκτωβρίου.

Παρατηρηθέντα επίπεδα πλήθους 10/11 – 10/17

Παρατηρήθηκαν επίπεδα πλήθους από τις 11 έως τις 17 Οκτωβρίου 2022

Συνεχίζουμε την τάση μας από την περασμένη εβδομάδα όλων των φθινοπωρινών χρωμάτων! Τα επίπεδα του πλήθους είναι πραγματικά εντυπωσιακά παρόμοια με αυτά που είδαμε την περασμένη εβδομάδα, με ένα ακόμη 6 και ένα ακόμη 8. Αυτή είναι η πρώτη εβδομάδα που έχουμε δει πολλά 8 και η δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα χωρίς πλήθος επιπέδου 5 ή χαμηλότερο. Είμαστε μόνο πάνω από το μέσο όρο!

Παρατηρήθηκαν επίπεδα πλήθους στο Magic Kingdom από τις 11 έως τις 18 Οκτωβρίου 2022

Για άλλη μια φορά, το Magic Kingdom είναι το μόνο πάρκο που είδε όποιος επίπεδα πλήθους κάτω από 5 την περασμένη εβδομάδα. Και αυτές ήταν στις … (πες το μαζί μου) … πάρτι! Δεν βλέπουμε πλήθος επιπέδου 1 εκείνες τις μέρες του πάρτι. ΑΛΛΑ. Η διαφορά μεταξύ ενός επιπέδου πλήθους 8 (για παράδειγμα, στις 12 Οκτωβρίου) και ενός επιπέδου πλήθους 4 (για παράδειγμα, στις 13 Οκτωβρίου) είναι πάνω από 4,5 ώρες χρόνου αναμονής κατά τις ώρες αιχμής μόνο για μια επιλογή από 11 δημοφιλή αξιοθέατα. Μεγάλη διαφορά. Το Magic Kingdom εκτινάσσεται ακόμη πιο σκληρά τις ημέρες που δεν είναι πάρτι από ό,τι στο παρελθόν. Το 17ο ήταν το πρώτο μας πλήθος επιπέδου 9 για οποιοδήποτε πάρκο από τότε που ξεκινήσαμε αυτήν τη σειρά. Αποφύγετε το Magic Kingdom σε ημέρες εκτός πάρτι! Από τώρα μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πώς λειτουργούσαν οι προβλέψεις μας από τις 11 έως τις 17 Οκτωβρίου

Κάθε εβδομάδα, σας δίνω μια πολύ διαφανή ματιά στο πώς απέδωσαν οι προβλέψεις μας για το επίπεδο του πλήθους. Κάθε μέρα σε κάθε πάρκο είναι ένα σημείο δεδομένων, επομένως έχουμε 28 διαφορετικές προβλέψεις επιπέδου πλήθους για αξιολόγηση κάθε εβδομάδα. Κάθε φορά που μια πρόβλεψη βρίσκεται σε ένα ή δύο επίπεδα πλήθους, τα πράγματα δεν θα είναι πραγματικά πολύ διαφορετικά από αυτό που είχαμε προβλέψει. Θα θέλαμε να είμαστε πιο ακριβείς, όταν δεν έχετε 3 ή περισσότερα επίπεδα πλήθους, επειδή μπορεί να αισθανθείτε αυτή τη διαφορά στους χρόνους αναμονής κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Την περασμένη εβδομάδα, οι προβλέψεις μας ήταν είτε επί τόπου είτε σε επίπεδο 1 πλήθους το 54% των περιπτώσεων. Αυτό είναι περίπου 10% χαμηλότερο από ό,τι ήταν τις τελευταίες εβδομάδες. Κάτι χαλάει λίγο. Και το 78% των φορών βρισκόμασταν σε 2 επίπεδα πλήθους. Αυτό σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα κερδίζουμε ένα C+ για τις προβλέψεις μας αυτήν την εβδομάδα. Αυτή είναι η χαμηλότερη βαθμολογία που έχουμε πάρει μέχρι στιγμής. Σε 5 διαφορετικές ημέρες πάρκου, υποτιμήσαμε τα πλήθη κατά 3 επίπεδα πλήθους. Όλα αυτά συνέβησαν στο EPCOT ή στο Animal Kingdom και στις 12, 13 ή 17 Οκτωβρίου.

Ανυπομονώντας για την επόμενη εβδομάδα, τουλάχιστον να έχετε κατά νου αυτές τις ημερομηνίες για πάρτι Magic Kingdom. Αναμένετε μεγάλο πλήθος εκεί στις 19, 22 και 24 Οκτωβρίου. Και θα περίμενα να συνεχίσω να βλέπω αυξημένα πλήθη στο EPCOT και στο Animal Kingdom, καθώς τα πράγματα έχουν ήδη τάση.

Δεν γινόταν περπάτημα στο Διαστημόπλοιο Γη αυτή την εβδομάδα. ΠΟΛΛΑ υψηλότερα από τα αναμενόμενα πλήθη.

Διακοπή λειτουργίας Attraction 10/11 – 10/17

Εάν υπολογίσουμε τον μέσο όρο της συνολικής χωρητικότητας που χάθηκε λόγω απροσδόκητου χρόνου διακοπής λειτουργίας την περασμένη εβδομάδα, προκύπτει ότι το 3,6% των αξιοθέατων που χάνονται απροσδόκητα. Αυτό είναι περίπου ισοδύναμο με την περασμένη εβδομάδα και είναι παρόμοιο με αυτό που είδαμε στα μέσα Σεπτεμβρίου (3,1%). Το πάρκο με τα μεγαλύτερα προβλήματα ήταν τα Hollywood Studios (4,0% της χωρητικότητας χάθηκε), το οποίο είναι διαφορετικό από την προηγούμενη εβδομάδα! Το Magic Kingdom κάνει επιτέλους ένα διάλειμμα από το να είναι το λιγότερο αξιόπιστο πάρκο.

Η χειρότερη μέρα για διακοπές στα αξιοθέατα την περασμένη εβδομάδα ήταν η 17η Οκτωβρίου. Εκείνη την ημέρα, το 9% της συνολικής χωρητικότητας στο WDW χάθηκε λόγω απροσδόκητου χρόνου διακοπής λειτουργίας. Αυτό είναι πραγματικά υψηλό και κοντά στις ημέρες επαναλειτουργίας μετά τον τυφώνα! Αλλά υπάρχει μια εξήγηση. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κακές καταιγίδες που εξαφάνισαν ακόμη και κάποια δύναμη σε πολλά Magic Kingdom. Και η χειρότερη ημέρα πάρκου της εβδομάδας του πάρκου ήταν επίσης αποτέλεσμα αυτού – το Magic Kingdom στις 17 Οκτωβρίου. Εκείνη την ημέρα, το 15% της χωρητικότητας του πάρκου χάθηκε λόγω απροσδόκητου χρόνου διακοπής λειτουργίας. Αυτό είναι ένα τεράστιος αριθμός. Το Magic Kingdom είχε χθες 14ωρη ημέρα λειτουργίας (κανονικό ωράριο στάθμευσης). 15% ο χρόνος διακοπής είναι ο ίδιος με ολόκληρο το πάρκο είναι εκτός λειτουργίας για πάνω από 2 ώρες. Όλος αυτός ο χρόνος διακοπής σχεδόν σίγουρα είχε μεγάλο αντίκτυπο στους χρόνους αναμονής (το Magic Kingdom είχε προβλεφθεί να είναι 7 και κατέληξε στο 9 – ωχ!

Χρόνος διακοπής λειτουργίας έλξης

Ο χειρότερος παραβάτης ήταν το Seven Dwarfs Mine Train, το οποίο σημείωσε απροσδόκητα πτώση για πάνω από το 11,5% της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένης της πτώσης κατά 64% της ημέρας στις 17 Οκτωβρίου. Ήταν κάτω το πρωί, και μετά έπεσε ξανά στις καταιγίδες και δεν επέστρεψε ποτέ στο διαδίκτυο. Για να μην υπερβάλλουμε το προφανές, αλλά αυτή είναι μια όχι εξαιρετική εμφάνιση για έναν από τους μεγαλύτερους τίτλους στο πιο δημοφιλές πάρκο. Όχι πολύ πίσω ήταν το Test Track, το οποίο ήταν εκτός σύνδεσης σχεδόν το 10% της εβδομάδας. Στη χειρότερη μέρα του – στις 16 Οκτωβρίου, έχασε το 22% της χωρητικότητάς του. Το πιο διάσημο «αναξιόπιστο» αξιοθέατο, το Rise of the Resistance, δεν είχε α τρομερός εβδομάδα, και «μόνο» έχασε το 8% της χωρητικότητάς του σε απροσδόκητο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Μια έκρηξη στον ήλιο – αλλά εντελώς κλειστή λόγω καταιγίδων και απώλειας ρεύματος αυτή την εβδομάδα

Rope Drop Downtime

Εδώ είναι οι προβληματικοί παραβάτες αυτής της εβδομάδας:

Αυτό είναι στην πραγματικότητα πολύ, πολύ καλύτερη εικόνα από ό,τι είχαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Τα αξιοθέατα που συνιστούμε να κάνετε σχοινιά έχουν πιο αξιόπιστες ώρες λειτουργίας από ό,τι ήταν. Πιθανότατα δεν είναι μεγάλη υπόθεση να αποφύγετε οποιοδήποτε από αυτά τα αναξιόπιστα αξιοθέατα το πρώτο πράγμα μέσα στην ημέρα. Αντ ‘αυτού, κατευθυνθείτε στο Πτήση του Πήτερ Παν και στο Τρένο του Seven Dwarfs Mine στο Magic Kingdom. Δοκιμάστε το Remy, το Frozen Ever After ή το Test Track στο EPCOT. Πηγαίνετε για Rise of the Resistance και Slinky Dog Dash στα Hollywood Studios και Flight of Passage, Na’vi River Journey και Kilimanjaro Safaris στο Animal Kingdom.

Χρόνοι αναμονής 11/10 – 17/10

Αξιοθέατα με τον υψηλότερο μέσο όρο αναμονής σε κάθε πάρκο

Ίσως οι ουρές να μην ήταν τόσο μεγάλες αυτή την εβδομάδα όσο στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης… αλλά ένας μέσος όρος 111 λεπτών δεν είναι μια βόλτα στο πάρκο.

Μετά από τεράστιες αυξήσεις του χρόνου αναμονής την περασμένη εβδομάδα, εξακολουθούμε να βλέπουμε τους χρόνους αναμονής να αυξάνονται στα περισσότερα πάρκα. Η μόνη εξαίρεση είναι το Magic Kingdom, αφού όλες οι μέρες του πάρτι μειώνουν τον μέσο όρο του. Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, οι δημοσιευμένοι χρόνοι αναμονής στο Slinky Dog Dash κέρδισαν εκείνους στο Rise of the Resistance. Και η Remy πήρε πίσω το στέμμα της από το Frozen Ever After για αυτή την εβδομάδα.

Πάρκα με την υψηλότερη και τη χαμηλότερη μέση αναμονή

Αυτά τα πάρκα πιθανότατα δεν θα αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα, εκτός και αν συμβεί κάτι γελοίο, αλλά αυτά τα σημεία δεδομένων θα μας δώσουν μια εικόνα υψηλού επιπέδου για το πώς οι χρόνοι αναμονής τείνουν από εβδομάδα σε εβδομάδα.

  • Υψιστος: Hollywood Studios, μέση αναμονή σε όλο το πάρκο 47,5 λεπτών (την περασμένη εβδομάδα 47 λεπτά)
  • Χαμηλότερο: Magic Kingdom, μέση αναμονή σε όλο το πάρκο 26,5 λεπτών (τελευταία εβδομάδα 28 λεπτά)

Χάρη σε αυτές τις ημέρες πάρτι με χαμηλότερο πλήθος, το Magic Kingdom συνεχίζει να έχει τους χαμηλότερους μέσους χρόνους αναμονής. Και τα άφθονα πάρτι αυτή την εβδομάδα βοήθησαν να μειωθεί ο μέσος όρος. Και μια μέση αναμονή για κάθε αξιοθέατο στα Hollywood Studios για πάνω από 45 λεπτά είναι πολύ αξιοσημείωτη. Είναι πολλή αναμονή.

Οι πιο διογκωμένοι Δημοσιευμένοι Χρόνοι Αναμονής

Όλοι γνωρίζουμε ότι η Disney διογκώνει επίτηδες τους δημοσιευμένους χρόνους αναμονής. Έχουν πολλούς λόγους για να το κάνουν αυτό. Μερικά είναι απολύτως κατανοητά και μερικά είναι δυνητικά πιο προβληματικά. Μπορούμε να καταλάβουμε πόσο διογκώνονται οι δημοσιευμένοι χρόνοι αναμονής συγκρίνοντας τους πραγματικούς χρόνους αναμονής που υποβλήθηκαν από την εφαρμογή Lines και τον χρόνο αναμονής που δημοσιεύτηκε όταν το άτομο που χρονομέτρησε την αναμονή του μπήκε στη γραμμή.

Από τις 11 έως τις 17 Οκτωβρίου, οι πραγματικοί χρόνοι αναμονής στην εφαρμογή Lines ανήλθαν κατά μέσο όρο στο 67% των αναρτήσεων. Έτσι, εάν ο δημοσιευμένος χρόνος αναμονής ήταν 20 λεπτά, θα μπορούσατε να περιμένετε να περιμένετε λίγο περισσότερο από 13 λεπτά.

Αλλά ο χειρότερος παραβάτης για την εβδομάδα ήταν ο Na’vi River Journey. Σε αυτό το αξιοθέατο, οι πραγματικοί χρόνοι αναμονής που υποβλήθηκαν ήταν 48% των δημοσιευμένων χρόνων αναμονής. Αυτό σημαίνει ότι αν το Na’vi River Journey είχε αναμονή 30 λεπτών, πιθανότατα θα περιμένατε λιγότερο από 14,5 λεπτά. Κάτω από τα μισά από όσα δημοσιεύτηκαν. Μην ξεχνάτε να ελέγχετε πάντα την εφαρμογή Lines για προβλεπόμενες πραγματικές αναμονές αντί να πιστεύετε τι δημοσιεύεται.

Θα περιμένω με χαρά 10-15 λεπτά για αυτό το χαριτωμένο αξιοθέατο… που θα μπορούσε να είναι ένας δημοσιευμένος χρόνος αναμονής 30 λεπτών!

Κοιτάζοντας μπροστά: 18 Οκτωβρίου έως 25 Οκτωβρίου

Δεδομένου ότι χρειάζεται χρόνος για να τραβήξετε δεδομένα και να γράψετε μια ανάρτηση, θα το διαβάσετε στις 19, όταν η 18η είναι ήδη στο παρελθόν. Αλλά μένουμε όσο πιο κοντά γίνεται σε πραγματικό χρόνο.

Την περασμένη εβδομάδα προέβλεψα ότι τα πλήθη θα ισοπεδωθούν. Αυτό δεν συνέβη πραγματικά – οι χρόνοι αναμονής συνέχισαν να αυξάνονται. Θα πω λοιπόν αυτή την εβδομάδα, προσέξτε για περισσότερα από τα αναμενόμενα πλήθη στο EPCOT και στο Animal Kingdom. Και να έχετε κατά νου ότι οι μέρες για πάρτι στο Magic Kingdom θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 7 ή και 8. Ας ελπίσουμε ότι όχι 9, εκτός και αν μια άλλη καταιγίδα βγάλει την εξουσία.

Ο καιρός αυτή την εβδομάδα φαίνεται πολύ ιδανικός – ούτε μια σταγόνα βροχής (προς το παρόν) και πραγματικά ευχάριστες θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό θα μπορούσε να προσελκύσει μερικούς ντόπιους που θέλουν να απολαύσουν την όμορφη εκδοχή του φθινοπώρου στη Φλόριντα. Αλλά ελπίζουμε ότι θα σημαίνει επίσης λιγότερο χρόνο διακοπής της έλξης.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

  • Πώς επηρέασαν τα πλήθη στα πάρκα το κλείσιμο των πάρκων και οι αλλαγές στα αεροδρόμια την περασμένη εβδομάδα; Και τι να περιμένουμε…

  • Νέα σειρά ιστολογίων, ποιος είναι; Γνωρίζουμε ότι έρχεστε στο TouringPlans λόγω όλων των δεδομένων μας. Και εκτός από…

  • Ιερά πλήθη, Μπάτμαν! Ανθρωπος αράχνη? Το φθινόπωρο είναι εδώ, και το ίδιο και οι αρχές του Οκτώβρη, τα πλήθη, που αυξάνονται στις περιόδους των διακοπών…

  • Λοιπόν, αυτή είναι μια διασκεδαστική και παράξενη εβδομάδα για το δεύτερο Disney Data Dump! Θα δούμε την επόμενη εβδομάδα πώς ο τυφώνας Ίαν…

Leave a Comment