D23: Walt Disney World

Καλωσορίσατε φίλοι του ποντικιού! Το D23 Expo είναι τόσο γεμάτο πληροφορίες, που έπρεπε να τις χωρίσουμε, ώστε να μπορείτε να τις εκτιμήσετε όλες! Την Κυριακή, ο John D’Amaro, Πρόεδρος των Disney Parks, Experiences and Products ξεκίνησε το πρωί.

Ενημερώσεις επέκτασης EPCOT

  • Το Communicore θα ανοίξει σύντομα στο EPCOT. Δεν δόθηκε επίσημη ημερομηνία, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι!
  • Το World Nature Neighborhood με το Moana’s Journey of Water θα ανοίξει στα τέλη του 2023!
  • Θα μπορέσουμε να συναντήσουμε τον αγαπημένο μας φίλο, το Figment, στο EPCOT, από τον επόμενο χρόνο.

Ενημερώσεις Magic Kingdom

  • Ο D’Amaro ανακοίνωσε ότι το Walt Disney World Fireworks Show, Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα θα επιστρέψει το επόμενο έτος! Οι θαυμαστές χαίρονται (και κλαίνε!) για αυτήν την ειδική ανακοίνωση!
  • Με τη δημοτικότητα και την επιτυχία της Disneyland’s Hatbox Ghostθα υλοποιηθεί στο Haunted Mansion του Magic Kingdom τον επόμενο χρόνο!
  • Ατραξιόν Tron Light Cycle θα ανοίξει σύντομα. Τόσο σύντομα, μάλιστα που ο D’Amaro και οι Imagineers πάνω από το αξιοθέατο είχαν ήδη μια δοκιμαστική βόλτα! Η άνοιξη του 2023 θα είναι το ντεμπούτο αυτής της εκπληκτικής διαδρομής!
  • Η περιπέτεια της Tiana’s Bayou θα έρθει στα τέλη του 2024. Πήραμε λίγη από την ιστορία για το νέο αξιοθέατο. Το έτος είναι 1927, και η Τιάνα κάνει πάρτι για τη Νέα Ορλεάνη – αλλά της λείπει ένα συστατικό. Έτσι, οι καλεσμένοι θα την βοηθήσουν να ετοιμαστεί για το πάρτι και να βοηθήσουν στην ανάκτηση του τελευταίου συστατικού. Αυτό το αξιοθέατο θα έχει τη μαγική αύρα της Νέας Ορλεάνης και θα φωτίζεται όμορφα τη νύχτα. Αρκετοί από το καστ της ταινίας θα επαναλάβουν τους ρόλους τους για τη βόλτα.

  • Οι δυνατότητες του BlueSky του Magic Kingdom περιλαμβάνουν μια επανασχεδιασμένη Frontierland… και όχι μόνο! Πέρα από το Big Thunder Mountain, φανταστείτε μια μικρή πόλη του Μεξικού, όπου γιορτάζουν το Dio De Los Muertos… και περνούν χρόνο μαζί με την Coco και τους φίλους τους! Ή, ενδεχομένως, μιλήστε για τον Bruno… και ζωντανέψτε την Casita του Madrigal, όπου μπορούμε να εξερευνήσουμε την Casita με το Mirabel! Αυτό το τελευταίο είναι πολύ στον ορίζοντα – αλλά συζητούν μια περιοχή που κατακλύζεται από κακούς, πέρα ​​από το Casa Madrigal!

Πιθανές φαντασιώσεις για το ζωικό βασίλειο

Concept Art for Animal Kingdom

Η Disney ανακοίνωσε επίσης ότι αναλαμβάνει ένα έργο Blue Sky – τις δυνατότητες μεταμόρφωσης στη Dinoland του Animal Kingdom! Αρχίζουν να φαντάζονται πώς να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ των ταινιών και του Animals for Animal Kingdom, και κάνουν workshop στη Zootopia, Moana, έχουν πολλές φιλοδοξίες και δυνατότητες για αυτόν τον τομέα.

Ευχαριστούμε για την παρακολούθηση! Τι σας ενθουσιάζει περισσότερο στο Walt Disney World;

Αν σας άρεσε η παρέα μαζί μας, σκεφτείτε να μας ακούσετε, να μας ακολουθήσετε ή να μας αφήσετε ένα σχόλιο!

Για πολλές συμβουλές και κόλπα για τις περιπέτειές σας στην Disney και για να γελάσετε πολύ με τους φίλους της Disney, ακούστε το Mousekemoms Podcast εδώ.

Για να διαβάσετε το άρθρο της περασμένης εβδομάδας, σχετικά με τις κορυφαίες 5 προεκπομπές WDW, κάντε κλικ εδώ.

Συνεχίστε τη διασκέδαση στη σελίδα μας στο Facebook εδώ.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την επόμενη περιπέτειά σας;

Οι φίλοι μας στο Kingdom and Cruise ταξίδια είναι πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό. Κάντε κλικ εδώ για τη δωρεάν, χωρίς υποχρέωση προσφορά σας για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε νέες, μαγικές αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή

The post D23: Walt Disney World εμφανίστηκε πρώτα στο MousekeMoms Blog.

Leave a Comment