D23 Expo: Ανακεφαλαίωση Κυριακής

Καλώς ήρθατε, φίλοι του ποντικιού! Σήμερα, δυστυχώς ολοκληρώνουμε την έκθεση D23 2022. Είχαμε μερικές φοβερές ειδήσεις στο κινηματογραφικό σύμπαν, καθώς και μερικές ανακοινώσεις και αποκαλύψεις για τις μελλοντικές προσπάθειες του πάρκου τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο. Έχουμε επίσης ενημερώσεις για τα Πάρκα για τα θέρετρα Disneyland California και Walt Disney World Resorts

Το D23 Expo πραγματοποιείται μόνο κάθε δύο χρόνια, οπότε ας περάσουμε στην D23 Sunday Recap και θα απολαύσουμε τον τελευταίο ενθουσιασμό της D23 για τη σεζόν!

Disney Cruise Line

  • Η νεότερη είσοδος στον στόλο της DCL ανακοινώθηκε σήμερα. Η δια βίου αγάπη του Walt για την περιπέτεια θα γιορταστεί σε αυτό το πλοίο. Το άγαλμα στο αίθριο θα είναι το Jasmine, ο Aladdin και το Magic Carpet. Αυτό το νέο πλοίο θα ονομάζεται Disney Treasure, γιατί στην καρδιά κάθε περιπέτειας βρίσκεται ο θησαυρός
  • ο Disney Wonder θα μεταβούν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία στα τέλη Οκτωβρίου του 2023. Θα κάνουν επίσης κράτηση για μια κρουαζιέρα αλλαγής θέσης για τα Φίτζι και τη Σαμόα.
  • Η Disney ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα άλλο νησί στις Μπαχάμες, την Ελευθέρα. Ο προορισμός τους θα κληθεί Σημείο Φάρου. Το 90% της ισχύος του Lighthouse point θα είναι ηλιακή, καθιστώντας το βιώσιμο προορισμό. Συνεργάζονται με συμβούλους από τις Μπαχάμες για να δημιουργήσουν μια αυθεντική εμπειρία στο νησί.

International Parks News

  • Η Zootopia θα έρθει στη Σαγκάη. Θα σας καλωσορίσει ο αξιωματικός Clawhauser. Πήραμε μια κρυφή κορυφή του animatronic (παραπάνω)
  • Η Linabell, η αλεπού, φίλη του Duffy, ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στη Σαγκάη. Έκανε μια εμφάνιση στο D23. Ο Duffy και οι φίλοι του θα έχουν επίσης μια νέα εκπομπή στο Disney+, συμπεριλαμβανομένης της Linabell!
  • Για να γιορτάσει την 100η επέτειο, η Disneyland του Χονγκ Κονγκ θα λάβει ένα αναμνηστικό άγαλμα του Walt Disney και του Mickey. Υποτίθεται ότι θυμίζει την εμβληματική σκηνή όπου ο Walt παρακολουθούσε την κόρη του στο Carousel και ονειρευόταν να έχει ένα μέρος για να απολαύσουν κάτι τέτοιο μαζί.
  • Το Frozen World θα ανοίξει το 2ο εξάμηνο του 2023 στο Χονγκ Κονγκ.
  • Το νέο αξιοθέατο Frozen της Disneyland του Παρισιού διαθέτει Frozen Promenade και θα λάβει ένα νέο Tangled Attraction για όλες τις ηλικίες!
  • Το Tokyo Disney Resort θα αποκτήσει ένα αξιοθέατο Frozen, όπου η Έλσα θα τραγουδήσει στα Ιαπωνικά, και αρθρώθηκε να κινείται με τη ροή της ιαπωνικής εκδοχής, κάνοντάς την μοναδική.

100 Years of Wonder στη Disneyland

Τα 100 χρόνια θαύματος της Disney, ξεκινώντας τον Ιανουάριο. Θα είναι η μεγαλύτερη γιορτή μέχρι τώρα! Η καρδιά όλων θα βρίσκεται στο θέρετρο Disneyland. Θα δούμε πλατινένια διακόσμηση, νέες εμφανίσεις για τον Μίκυ, τη Μίνι και τους φίλους, την επιστροφή του Magic Happens Parade και στα τέλη Ιανουαρίου, θα λάβουν 2 νέα νυχτερινά θεαματικά. Το World of Color 1 στο California Adventure και στο Wonderous Journeys, μας ταξιδεύουν σε μια περιπέτεια πυροτεχνημάτων με τις 60 ταινίες των τελευταίων 100 ετών. Θα έχει ένα απίστευτο, νέο τραγούδι, υπέροχο.

Θα βρισκόμαστε πάντα σε αναζήτηση του υπέροχου μεγάλου όμορφου αύριο του Walt. Τολμάμε να το ονειρευόμαστε και όλοι ολοκληρώνετε την εικόνα» -Josh D’Amaro

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας για την έκθεση D23 2022, Mousekefriends! Ελπίζουμε να το απολαύσατε όσο κι εμείς!

Αν σας άρεσε η παρέα μαζί μας, σκεφτείτε να μας ακούσετε, να μας ακολουθήσετε ή να μας αφήσετε ένα σχόλιο!

Για πολλές συμβουλές και κόλπα για τις περιπέτειές σας στην Disney και για να γελάσετε πολύ με τους φίλους της Disney, ακούστε το Mousekemoms Podcast εδώ.

Για να διαβάσετε το άρθρο της περασμένης εβδομάδας, σχετικά με τις κορυφαίες 5 προεκπομπές WDW, κάντε κλικ εδώ.

Συνεχίστε τη διασκέδαση στη σελίδα μας στο Facebook εδώ.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε την επόμενη περιπέτειά σας;

Οι φίλοι μας στο Kingdom and Cruise ταξίδια είναι πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε τον προγραμματισμό. Κάντε κλικ εδώ για τη δωρεάν, χωρίς υποχρέωση προσφορά σας για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε νέες, μαγικές αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή

The post D23 Expo: Sunday Recap εμφανίστηκε πρώτα στο MousekeMoms Blog.

Leave a Comment