A Tour of All the Pools on the Wish, το νεότερο πλοίο της Disney Cruise Line – Ιστολόγιο TouringPlans.com

Υπάρχουν σωσίβια διαθέσιμα προς δανεισμό σε διάφορες τοποθεσίες στα καταστρώματα της πισίνας.

Το Toy Story Splash Zone είναι μόνο υδάτινη τοποθεσία διαθέσιμη σε επισκέπτες που δεν έχουν εκπαιδευτεί στο γιογιό. Οι πάνες κολύμβησης δεν επιτρέπονται στις κανονικές πισίνες.

Ενώ η Disney και το σχέδιο του καταστρώματος υποδεικνύουν ότι οι πισίνες βρίσκονται σε ένα συγκεκριμένο κατάστρωμα, αρκετές από τις πισίνες βρίσκονται σε ενδιάμεσες ζώνες μεταξύ των καταστρωμάτων – δείτε τις φωτογραφίες της πισίνας Minnie παρακάτω, για παράδειγμα. Οι επισκέπτες με κινητικά προβλήματα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα με την πρόσβαση στις πισίνες που περιβάλλονται από σκάλες.

Σε όλες τις τοποθεσίες της πισίνας, μπορείτε να φοράτε google που καλύπτουν τα μάτια σας, αλλά δεν επιτρέπονται μάσκες κολύμβησης που καλύπτουν τη μύτη ή το στόμα σας. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε πλωτήρες, σχεδίες, νουντλς ή αναπνευστήρες στις πισίνες του σκάφους.

Οι περισσότερες πισίνες έχουν στιβαρά καλύμματα που μετακινούνται πάνω από το νερό το βράδυ. Τα εξώφυλλα μπορεί να λειτουργούν ως χώρος σκηνής ή χώρος προβολής καλεσμένων κατά τη διάρκεια νυχτερινών παραστάσεων στο κατάστρωμα.

Σημείωση: Οι ώρες της πισίνας ποικίλλουν. Τουλάχιστον μία πισίνα είναι συνήθως ανοιχτή από τις 8:30 π.μ. και τουλάχιστον μία πισίνα είναι συνήθως ανοιχτή μέχρι τις 9:00 μ.μ. Τα ανοίγματα και τα κλεισίματα της πισίνας είναι κλιμακωτά. Το δίχτυ που φαίνεται σε μερικές από τις παρακάτω φωτογραφίες πισίνας τοποθετείται όταν η πισίνα είναι κλειστή για τους επισκέπτες.

Mickey’s Pool, κατάστρωμα 11

Τοποθετημένη πιο κοντά στην οθόνη FunnelVision, η πισίνα του Mickey έχει βάθος 2 πόδια σε όλη την έκταση. Έχει μέγιστη χωρητικότητα 50 άτομα. Υπάρχει ένα σημαντικό ρηχό χείλος πριν αυξηθεί το βάθος.

Minnie’s Pool, κατάστρωμα 11

Η πισίνα του Minnie βρίσκεται στο κέντρο του Deck 11. Το βάθος του νερού είναι 2″ παντού. Αυτή η πισίνα έχει μέγιστη χωρητικότητα 63 ατόμων.

Daisy’s Pool, κατάστρωμα 11

Η πισίνα του Daisy έχει βάθος 6 ιντσών, αρκεί για να δροσιστούν τα πόδια σας. Αυτή η πισίνα έχει μέγιστη χωρητικότητα 35 ατόμων.

Πισίνα του Πλούτωνα, κατάστρωμα 11

Όπως η πισίνα Daisy, η πισίνα του Πλούτωνα έχει βάθος 6 ιντσών, με μέγιστη χωρητικότητα 35 ατόμων.

Trixie’s Falls, Deck 12

Το Trixie’s Falls βρίσκεται κοντά στο Toy Story Splash Zone. Το νερό έχει βάθος 6″, με μέγιστη χωρητικότητα 68 ατόμων. Υπάρχει ένα μικρό σιντριβάνι στο κέντρο της πισίνας. Ο πίσω τοίχος έχει ένα απαλό χαρακτηριστικό καταρράκτη.

Donald’s Pool, κατάστρωμα 12

Η πισίνα του Donald έχει βάθος 4’6″ με μέγιστη χωρητικότητα 45 ατόμων.

Goofy’s Pool, κατάστρωμα 12

Η πισίνα του Γκούφυ είναι ένας καθρέφτης της πισίνας του Ντόναλντ. Έχει επίσης βάθος 4’6″ και έχει μέγιστη χωρητικότητα 45 επισκεπτών.

Toy Story Splash Zone, Deck 12

Το Splash Zone είναι για επισκέπτες κάτω των έξι ετών. Έχει μέγιστη χωρητικότητα 20 ατόμων. Τα παιδιά που δεν έχουν ακόμη εκπαιδευτεί στο γιογιό ΠΡΕΠΕΙ να φορούν πάνες κολύμβησης.

Υπάρχουν τσουλήθρες σε μέγεθος μικρού παιδιού και στα δύο άκρα του Splash Zone, που χωρίζονται από μια ποικιλία από μεγάλου μεγέθους κεφαλές χαρακτήρων Toy Story που εκτοξεύουν νερό. Πρόσθετα στοιχεία νερού εκτοξεύονται από το πάτωμα.

Η Wish Tower Suite βρίσκεται ακριβώς πάνω από το Splash Zone.

Quiet Cove Pool, Deck 13

Η πισίνα Quiet Cove έχει βάθος 6 ιντσών και έχει μέγιστη χωρητικότητα 13 ατόμων.

Επιπλέον, υπάρχει μια πισίνα υπερχείλισης Quiet Cove.

Υπάρχει επίσης ένα σπα με υδρομασάζ σε κοντινή απόσταση, το οποίο θερμαίνεται σε μέγιστη θερμοκρασία 104 βαθμούς Φαρενάιτ και έχει μέγιστη χωρητικότητα 7 ατόμων.

Chip & Dale’s Pool, Deck 14

Η πισίνα του Chip & Dale είναι η χαρακτηρισμένη «ήσυχη πισίνα» του πλοίου. Απομακρύνεται από τις κύριες υδάτινες περιοχές, με λιγότερο θόρυβο από το FunnelVision και λιγότερους επισκέπτες κοντά. Οι επισκέπτες με προβλήματα αισθητηριακής υπερφόρτωσης μπορεί να βρουν αυτήν την πισίνα ιδιαίτερα ελκυστική. Έχει μέγιστη χωρητικότητα 60 άτομα.

AquaMouse, Είσοδος στο κατάστρωμα 13

Το AquaMouse είναι ένα «watercoaster» μήκους 760 ποδιών που κυκλώνει το εξωτερικό του πλοίου. Οι επισκέπτες οδηγούν σε σχεδίες. Κάθε σχεδία μπορεί να χωρέσει δύο άτομα, αν και μπορείτε να οδηγήσετε μόνοι σας. Η αναρτημένη σήμανση αναφέρει ότι οι μοναχικοί αναβάτες μπορεί να χρειαστεί να περιμένουν περισσότερο, καθώς οι ομάδες των δύο ανά σχεδία έχουν προτεραιότητα.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ένα από τα δύο σορτς κινουμένων σχεδίων Μίκυ Μάους (είτε “Scuba Scramble” είτε “Swiss Meltdown”) παίζει σε μια σειρά από οθόνες βίντεο που είναι ενσωματωμένες στα τοιχώματα του ride tube. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας ψεκάζουν κατά διαστήματα ψεκασμό νερού. Ένα τμήμα της σήραγγας είναι καθαρό, επιτρέποντας στους επισκέπτες να δουν την ύπαιθρο, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της σήραγγας έχει λευκούς τοίχους.

Οι επισκέπτες που οδηγούν μόνοι τους πρέπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 48″. Οι επισκέπτες πρέπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 42″ για να οδηγήσουν με κάποιον άλλο. Τα άτομα κάτω των επτά ετών πρέπει να συνοδεύονται από επισκέπτη ηλικίας 14 ετών και άνω.

Οι χρήστες με αναπηρικό αμαξίδιο ή EVC πρέπει να μεταβούν στη σχεδία για να οδηγήσουν. Μια αναρτημένη προειδοποίηση αναφέρει: «Για ασφάλεια, θα πρέπει να είστε καλά στην υγεία σας και να μην έχετε καρδιακές παθήσεις που θα μπορούσαν να επιδεινωθούν από την περιπέτεια. Οι μέλλουσες μητέρες δεν πρέπει να οδηγούν».

Χαλαρά αντικείμενα όπως γυαλιά ηλίου, κινητά τηλέφωνα και κάμερες δεν επιτρέπονται. Οι συσκευές επίπλευσης και τα γιλέκα δεν επιτρέπονται στο AquaMouse.

Μπαίνεις και βγαίνεις από τη βόλτα στην ίδια τοποθεσία, δεν χρειάζεται να κουβαλάς τη σχεδία σου.

Slide-a-Saurus Rex, Είσοδος στο κατάστρωμα

Το Slide-a-Saurus είναι η φωτεινή κίτρινη διαφάνεια που βρίσκεται κάτω από το AquaMouse. Οι επισκέπτες πρέπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 38″ για να οδηγήσουν. Μόνο ένας αναβάτης επιτρέπεται στη τσουλήθρα κάθε φορά – δεν επιτρέπεται η οδήγηση σε γύρο ή σε σειρά. Οι επισκέπτες πρέπει να γλιστρήσουν πρώτα τα πόδια τους, ξαπλωμένοι ανάσκελα.

Το σημείο πρόσβασης slide βρίσκεται κοντά στην είσοδο της ζώνης Splash. Οι επισκέπτες πρέπει να ανέβουν μια σκάλα για να φτάσουν στην κορυφή της τσουλήθρας. Διατίθενται ξύλινα κυβάκια για να αφήσουν οι επισκέπτες αντικείμενα, όπως καπέλα ή ποτήρια, τα οποία δεν επιτρέπονται στη τσουλήθρα.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

  • Δείτε αναλυτικά μια Deluxe Οικογενειακή καμπίνα με θέα στον Ωκεανό με Βεράντα (κατηγορία 4C) που βρίσκεται στο Deck 6, στο μέσο του πλοίου, στο Disney Wish.…

  • Στο πλαίσιο της πρωινής γιορτινής εκπομπής της, η Disney παρείχε ένα μικρό teaser για το αίθριο του Disney Wish. Σε κάθε…

  • Το TouringPlans καλωσορίζει με χαρά τους καλεσμένους συγγραφείς Brian και Samantha, The DCLDuo. Thomas Mazloum, Πρόεδρος της Disney Signature Experiences, που επιβλέπει…

  • Ένα μικρό κομμάτι των ειδήσεων της DCL κυκλοφόρησε σήμερα με ημερομηνίες για τα δρομολόγια στα τέλη Απριλίου και Μαΐου 2022 για την Disney…

Leave a Comment