9 μέρη για να παρακολουθήσετε μια εκτόξευση πυραύλων στην Κεντρική Φλόριντα

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν ρουκέτες στη Φλόριντα; Και όχι, όχι μόνο αυτά που πετούν γύρω από την Disney World!

©CNBC μέσω Getty Images

Ναι, οι πραγματικοί πύραυλοι εκτοξεύονται από την ακτή της Φλόριντα στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι στο νησί Merritt της Φλόριντα ή από το σταθμό Space Force στην κομητεία Brevard. Το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι είναι ένα κέντρο πεδίου της NASA και μπορείτε να το επισκεφτείτε για να δείτε μερικά από τα εντυπωσιακά εκθέματα! Αλλά, αν θέλετε να δείτε περισσότερη δράση, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε μερικές εκτοξεύσεις πυραύλων όταν πραγματοποιηθούν από το Διαστημικό Κέντρο. Σήμερα, αναλύουμε τα καλύτερα μέρη για να παρακολουθήσετε μια εκτόξευση πυραύλων στην Κεντρική Φλόριντα!

Για να καταλάβετε πού πρέπει να παρακολουθήσετε μια εκτόξευση πυραύλου, πρέπει να γνωρίζετε πού εκτοξεύεται ο πύραυλος και τι θέλετε να δείτε. Πρώτα, καθορίστε από ποια πλατφόρμα θα εκτοξευτεί ο πύραυλος. Για παράδειγμα, εκτοξεύεται από το Space Launch Complex 40; Ή μια συγκεκριμένη εξέδρα εκτόξευσης; Μπορείτε να το αναζητήσετε σε έναν χάρτη και να δείτε από ποιο σημείο μπορεί να είναι καλύτερο να δείτε την εκτόξευση.

Διαστημικό Κέντρο Κένεντι

Θα αναλύσουμε μερικά πιθανά σημεία για να παρακολουθήσετε μια κυκλοφορία!

Συγκρότημα επισκεπτών του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι

Συγκρότημα Επισκεπτών του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι»παρέχει την πλησιέστερη δημόσια προβολή των εκτοξεύσεων πυραύλων με ζωντανό σχολιασμό εκτόξευσης από ειδικούς στο διάστημα», σύμφωνα με τον ιστότοπό τους.

Διαστημικό Κέντρο Κένεντι

Το συγκρότημα επισκεπτών μπορεί να προσφέρει εισιτήρια εκτόξευσης και για ορισμένες εκτοξεύσεις πυραύλων. Τα εισιτήρια για αυτά είναι συνήθως διαθέσιμα εκτός από την καθημερινή είσοδο και μπορούν να αγοραστούν νωρίτερα ή την ημέρα της έναρξης, εάν δεν έχουν εξαντληθεί. Μπορείτε να δείτε το ημερολόγιο εκδηλώσεων για τις επερχόμενες εκδόσεις και τις ευκαιρίες προβολής της κυκλοφορίας τους!

Σημείο προβολής εκτόξευσης πυραύλων

Το Rocket Launch View Point βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Μπανάνα και έχει 4,7 αστέρια στις κριτικές της Google. Αυτό είναι ένα «ζκαταπράσινη περιοχή κατά μήκος του ποταμού Μπανάνα που προσφέρει λευκαντικά καθίσματα με θέα στο ακρωτήριο Canaveral.

©CNBC μέσω Getty Images

Μερικοί άνθρωποι είπαν στις κριτικές τους ότι ήταν ένα “απίστευτο μέρος για να παρακολουθήσετε εκτοξεύσεις πυραύλων» και ότι είναι «Ακριβώς έξω από την πύλη του SpaceX». Υπάρχουν κερκίδες, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε όρθιους σε αυτή την τοποθεσία. Ένα άτομο είπε ότι αυτό είναι “Ένα μέρος που πρέπει να δείτε εάν θέλετε να δείτε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εκτοξεύσεις πυραύλων.” Αλλά, να γνωρίζετε ότι μπορεί να υπάρχει πολλή κίνηση, καθώς είναι ένα δημοφιλές σημείο, οπότε δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να φτάσετε εκεί!

Παραλία Playalinda

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε εκτοξεύσεις από την παραλία Playalinda κατά τις ώρες λειτουργίας του πάρκου. Αλλά, σίγουρα μπορεί να γεμίσει με κόσμο! Ο ιστότοπος προειδοποιεί ότι η εισερχόμενη κίνηση θα μπορούσε να κλείσει για λόγους ασφάλειας/χωρητικότητας πάρκου, εάν είναι πολύ απασχολημένοι.

©CNBC μέσω Getty Images

Αυτή η παραλία προσφέρει την πλησιέστερη θέα στις εκτοξεύσεις και συνιστάται να φτάσετε στο πάρκο λίγες ώρες νωρίτερα, αν μπορείτε. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.

Jetty Park στο Port Canaveral

Το Jetty Park στο Port Canaveral είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή και αναφέρεται ως ένα από τα καλύτερα σημεία για παρακολούθηση σύμφωνα με το Visit Space Coast. Το πάρκο διαθέτει και προβλήτα για καλύτερη θέαση!

Άποψη του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι

Και, υπάρχει ένα κάμπινγκ εδώ, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε να κατασκηνώσετε για να ζήσετε την εμπειρία της εκτόξευσης.

Αμερικανικό Διαστημικό Μουσείο και Space Walk of Fame

Ακριβώς απέναντι από το ποτάμι από το Διαστημικό Κέντρο Κένεντι βρίσκεται ένα πάρκο δίπλα στο ποτάμι που σας προσφέρει υπέροχη θέα στις εκτοξεύσεις! Θα περιτριγυριστείτε επίσης από μνημεία της διαστημικής ιστορίας.

Διαστημικό Κέντρο Κένεντι

Ενώ περιμένετε την εκτόξευση, μπορείτε να εξερευνήσετε τα μνημεία του πάρκου για ανθρώπους που έκαναν δυνατό το διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ. Αυτό είναι ένα υπέροχο μέρος αν θέλετε να κάνετε κάτι όσο περιμένετε για ένα λανσάρισμα!

Σε καγιάκ

Μπορείτε να βρείτε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα Space Coast με σκάφος και καγιάκ που μπορεί να κανονίσει περιηγήσεις τη στιγμή της εκτόξευσης πυραύλου. Έτσι, θα έχετε ένα συνδυασμό του πυραύλου που ανεβαίνει στο διάστημα και περιβάλλεται από άγρια ​​ζωή!

©CNBC μέσω NASA

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ξεφύγετε από τα πλήθη και να ζήσετε ένα πιο ήρεμο περιβάλλον για την εκτόξευση. Μπορείτε να δείτε μια λίστα με τουριστικούς πράκτορες εδώ.

Το Space Bar

Το Space Bar είναι ένα μπαρ στον τελευταίο όροφο που έχει απίστευτη θέα από κοντά στις εκτοξεύσεις του Διαστημικού Κέντρου Κένεντι. Βρίσκεται στο Courtyard by Marriott στο Titusville και σας δίνει την ευκαιρία να πιείτε ένα κοκτέιλ ενώ παρακολουθείτε την εκτόξευση του πυραύλου.

Διαστημικό Κέντρο Κένεντι

Αυτό το ξενοδοχείο είναι το πιο κοντινό στα συγκροτήματα εκτόξευσης 39Α και 39Β του Διαστημικού Κέντρου, με το μπαρ στον τελευταίο όροφο να προσφέρει ανεμπόδιστη θέα. Μάθετε περισσότερα εδώ!

Ο όρμος στο Port Canaveral

Αυτός ο πύργος εξερεύνησης έχει πανοραμική θέα στο Port Canaveral και στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι. Ο ίδιος ο πύργος είναι κλειστός για συντήρηση αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να ανοίξει ξανά τον Φεβρουάριο του 2023.

©VisitSpaceCoast

Υπάρχουν πολλά εστιατόρια σε κοντινή απόσταση, ώστε να μπορείτε επίσης να απολαύσετε λίγο φαγητό ενώ επισκέπτεστε τον πύργο. Υπάρχουν επίσης παραθαλάσσια εστιατόρια και μπαρ για να έχετε μια καλή θέα της εκτόξευσης πυραύλων.

Γέφυρα Max Brewer

Αυτή η γέφυρα στο Titusville είναι ένα εξαιρετικό σημείο για εκπληκτική θέα στη λιμνοθάλασσα του Ινδικού ποταμού καθώς και για εκτόξευση πυραύλων. Μπορείτε να πάτε στην κορυφή της γέφυρας για την καλύτερη θέα, ενώ υπάρχει χώρος στάθμευσης στη βάση της γέφυρας στο Sand Point Park.

©Florida Today

Αυτή είναι απλώς μια πολύ μικρή λίστα με μέρη που μπορείτε να παρακολουθήσετε εκτοξεύσεις πυραύλων — υπάρχουν ΤΟΣΑ πολλά ακόμη από όλη τη διαστημική ακτή! Απλώς φροντίστε να βρείτε ένα σημείο που θα σας δώσει μια αξιοπρεπή θέα αυτού που θέλετε να δείτε.

Για περισσότερα σχετικά με τα πράγματα γύρω από την Κεντρική Φλόριντα, δείτε πότε το τρένο Brightline θα ξεκινήσει τις δοκιμές σε υψηλότερες ταχύτητες, τα διόδια που επιστρέφουν γύρω από το Disney World και τι πρέπει να γνωρίζετε για τις τιμές του φυσικού αερίου κοντά στο Disney World.

Μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για περισσότερες δραστηριότητες στην Κεντρική Φλόριντα.

8 εύκολα λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι σας στο Disney World

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Έχετε παρακολουθήσει ποτέ εκτόξευση πυραύλου από την Κεντρική Φλόριντα; Πείτε μας για αυτό στα σχόλια.

Leave a Comment