8 σημεία του Disney World που είναι καθαρό χάος (και πώς να τα αποφύγετε)

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που το κόβετε, το Disney World μπορεί να έχει πολύ κόσμο!

Πλήθη στο Magic Kingdom

Υπάρχουν κάποιες εποχές του χρόνου όπου έχει περισσότερο κόσμο από άλλες, όπως διακοπές, και μέρες που συμβαίνει κάτι ιδιαίτερο (όπως εγκαίνια βόλτας ή επέτειος), αλλά θα συναντήσετε πλήθος σχεδόν κάθε μέρα που επισκέπτεστε. Δυστυχώς, υπάρχουν ορισμένες περιοχές των πάρκων που έχουν περισσότερο κόσμο από άλλες. Αναλύουμε τις περιοχές γύρω από το Disney World όπου είναι πιο πιθανό να δείτε σημεία συμφόρησης, καθώς και μερικούς διαδρόμους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τα αποφύγετε.

Περιπέτεια – Μαγικό Βασίλειο

Ένα από τα μέρη στο Magic Kingdom με τον περισσότερο κόσμο είναι η Adventureland. Είτε αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι η πρώτη γη στα αριστερά όταν μπαίνεις στο πάρκο, είτε επειδή στους ανθρώπους αρέσει να περνούν πολύ χρόνο εκεί, έχει σχεδόν πάντα πολλούς ανθρώπους.

Υπάρχουν συχνά πολλοί άνθρωποι στη χώρα της περιπέτειας

Ένα από τα χειρότερα σημεία πνιγμού είναι η περιοχή δίπλα στα Μαγικά Χαλιά του Αλαντίν, επειδή η βόλτα δημιουργεί ένα εμπόδιο στη μέση της γης. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό, η Adventureland φιλοξενεί μερικές από τις πιο δημοφιλείς βόλτες στο Magic Kingdom, όπως οι Πειρατές της Καραϊβικής και η Κρουαζιέρα στη Ζούγκλα, που προσελκύουν πολύ κόσμο. Για να αποφύγετε τα πλήθη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία από τις δύο συντομεύσεις στο Frontierland. Η πρώτη συντόμευση ολοκληρώθηκε από το Swiss Family Treehouse, ακριβώς δίπλα στο Island Supply by Sunglass Hut και είναι στην πραγματικότητα όπου θα βρείτε και μερικά μπάνια.

©Disney

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διάδρομο για να πάρετε μια συντόμευση απευθείας στο Frontierland. Ένας άλλος διάδρομος βρίσκεται πάνω από το νησί Aloha, απέναντι από τα Magic Carpets του Aladdin.

Διάδρομος μεταξύ Frontierland και Adventureland

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον διάδρομο και θα κατατεθείτε δίπλα στο Frontier Mercantile στο Frontierland.

Frontierland — Magic Kingdom

Λοιπόν, χρησιμοποιήσατε ένα από τα περάσματα από το Adventureland και τώρα βρίσκεστε στη Frontierland — αλλά έχει επίσης κόσμο! Μην φοβάστε ποτέ, έχουμε κι έναν άλλο διάδρομο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εδώ. Δίπλα στο ποτάμι, υπάρχει ένας πεζόδρομος που ξεκινάει απέναντι από την είσοδο της ταβέρνας Liberty Tree. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πεζόδρομο για να περπατήσετε μέχρι το Splash Mountain και το Big Thunder Mountain Railroad.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πεζόδρομο στα δεξιά!

Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα σίγουρο. Μερικοί από τους καβαλάρηδες χαρακτήρων και η παρέλαση του Φεστιβάλ Φαντασίας περνούν από τη Frontierland, καθιστώντας αυτόν τον πεζόδρομο τον μόνο τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες μπορούν να μετακινηθούν στη γη μέχρι να τελειώσει η παρέλαση, επομένως θα έχει κόσμο κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων.

Κάστρο Σταχτοπούτας — Μαγικό Βασίλειο

Το περπάτημα στο Κάστρο της Σταχτοπούτας για να περάσετε από τη Χώρα της Φαντασίας είναι μια όμορφη εμπειρία γιατί μπορείτε να δείτε ψηφιδωτά από πλακάκια που λένε την ιστορία Σταχτοπούτα, αλλά μπορεί επίσης να έχει πολύ κόσμο.

Μπορεί να έχει κόσμο!

Αν προσπαθείτε να φτάσετε στη Χώρα της Φαντασίας, αλλά θέλετε να αποφύγετε τα πλήθη, σας συνιστούμε να κατευθυνθείτε στα αριστερά του Κάστρου της Σταχτοπούτας, προς την Πλατεία Ελευθερίας. Υπάρχει ένα στενό μονοπάτι που πηγαίνει κατά μήκος της αριστερής πλευράς του κάστρου που θα σας εναποθέσει στη Fantasyland χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσετε ανάμεσα σε σμήνη ανθρώπων.

Είσοδος στο World Showcase — EPCOT

Κοιτάξτε, το EPCOT είναι κάπως χάος αυτή τη στιγμή. Υποβάλλεται σε μια τεράστια μεταμόρφωση και εξαιτίας αυτού, υπάρχουν πολλοί τοίχοι κατασκευής, οπότε δεν έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για εναλλακτικές διαδρομές. Μια περιοχή που γεμίζει κόσμο είναι η είσοδος στο World Showcase, επειδή οι άνθρωποι αποφασίζουν ποια κατεύθυνση θέλουν να κάνουν το World Showcase (είσαι Team Right ή Team Left;).

Είσοδος World Showcase

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αποφύγετε τα πλήθη στην είσοδο είναι να ακολουθήσετε μια εναλλακτική διαδρομή κατά μήκος του νερού που δεν είναι ο κύριος διάδρομος. Εάν κατευθύνεστε κατευθείαν πίσω προς το World Showcase, μεταβείτε στα αριστερά και χρησιμοποιήστε το διάδρομο που περνά δίπλα από το κτίριο που στεγαζόταν το EPCOT Experience, το Odyssey Center.

Odyssey Center ©Disney

Αυτό θα σας φέρει κοντά στο περίπτερο του Μεξικού, οπότε αν είστε κάποιος που του αρέσει να κατευθυνθεί πρώτα στον Καναδά, δεν θα συνιστούσαμε να ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι.

Galaxy’s Edge Entrance — Disney’s Hollywood Studios

Η είσοδος στο Galaxy’s Edge μπορεί να είναι πολύ γεμάτη και πολυσύχναστη. Υπάρχουν μόνο δύο τρόποι εισόδου και εξόδου από την περιοχή, οπότε δεν έχετε πολλές επιλογές όταν πρόκειται για Batuu. Αν προσπαθείτε να αποφύγετε τα πλήθη, η είσοδος στο Batuu χρησιμοποιώντας την είσοδο στο Toy Story Land μπορεί να μειώσει λίγο τα πλήθη.

Αυτή η είσοδος τείνει να έχει λιγότερο κόσμο

Ωστόσο, μια προειδοποίηση σχετικά με αυτό είναι ότι εάν εισέλθετε μέσω του Toy Story Land, χάνετε την εμπειρία να μπείτε στο Galaxy’s Edge από την άλλη, πιο καθηλωτική είσοδο.

Mickey and Minnie’s Runaway Railway — Disney’s Hollywood Studios

Η περιοχή γύρω από το Mickey and Minnie’s Runaway Railway στα Hollywood Studios της Disney μπορεί να είναι πολύ γεμάτη, ειδικά αν η γραμμή εκτείνεται πέρα ​​από την ουρά.

Εδώ μπορεί να γεμίσει κόσμο!

Για να αποφύγετε αυτές τις γραμμές, κάντε ελιγμούς είτε προς τα δεξιά είτε προς τα αριστερά, ώστε να μην περπατάτε δεξιά μέσα από το κέντρο.

Είσοδος και Έξοδος της Πανδώρας — Ζωικό Βασίλειο

Δεδομένης της δημοτικότητας της περιοχής, η κύρια είσοδος και έξοδος της Pandora στο Animal Kingdom μπορεί να γεμίσει αρκετά κόσμο. Για να αποφύγετε αυτά τα πλήθη, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα εναλλακτικό μονοπάτι από την Πανδώρα που θα σας συνδέει με την Αφρική.

Πεζόδρομος Pandora προς την Αφρική

Μερικές φορές μια εκτεταμένη ουρά για το Flight of Passage βγαίνει σε αυτήν την περιοχή, αλλά ως επί το πλείστον αυτή η γέφυρα είναι ένας ήσυχος και γραφικός περίπατος κατευθείαν στην περιοχή της Αφρικής. Εάν δεν κατευθύνεστε προς την Αφρική ή αυτήν την περιοχή του πάρκου, θα σας συνιστούσαμε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την κύρια οδική αρτηρία μέσα και έξω από την Pandora.

World of Disney Entrance — Disney Springs

Όταν πρόκειται για Disney Springs, ένα από τα μεγαλύτερα σημεία συμφόρησης είναι κοντά στην είσοδο του World of Disney. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κατάστημα της Disney εκεί και προσελκύει πολλούς επισκέπτες.

World of Disney

Αν απλώς προσπαθείτε να προσπεράσετε το World of Disney, σας συνιστούμε να κατευθυνθείτε κατά μήκος του νερού προς το Rainforest Cafe στην άλλη πλευρά του Disney Springs και να αποφύγετε τα πλήθη με αυτόν τον τρόπο.

Και αυτές είναι μόνο μερικές από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές γύρω από το Disney World και τι μπορείτε να κάνετε για να τις αποφύγετε! Εάν πηγαίνετε στο Disney World, είναι καλύτερο να είστε προετοιμασμένοι για πλήθη. Το καλοκαίρι είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες περιόδους και με το Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού EPCOT, τα πλήθη είναι πιθανό να μείνουν εδώ.

Το Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού φέρνει περισσότερα πλήθη στο EPCOT.

Εάν θέλετε να αποφύγετε τις βόλτες, οι καλύτερες ώρες για να κάνετε μερικές βόλτες είναι αργότερα τα βράδια, με βάση αυτούς τους χρόνους αναμονής. Φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για τα τελευταία νέα της Disney World!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 8 μυστικά του Disney World μόνο οι επαγγελματίες γνωρίζουν

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Πώς σας αρέσει να αποφεύγετε τις πολυσύχναστες περιοχές του Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment