8 Προσφορές εισιτηρίων και ξενοδοχείων Disney World

Σκέφτεστε να σχεδιάσετε ένα καλοκαιρινό ταξίδι στο Disney World;

EPCOT

Δεν σας κατηγορούμε! Μεταξύ του EPCOT Food & Wine Festival, των συνεχιζόμενων εορτασμών 50ης επετείου, ακόμη και του ντεμπούτου του MagicBand+ στα πάρκα, τώρα είναι μια συναρπαστική στιγμή για να βγείτε στις διακοπές σας. Ωστόσο, το Disney World μπορεί να είναι ακριβό και αν θέλετε να αποφύγετε να πληρώσετε την πλήρη τιμή στο ταξίδι σας, μείνετε συντονισμένοι γιατί μοιραζόμαστε όλοι οι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας στο Disney World τον Αύγουστο!

Εκπτώσεις στρατιωτικών μελών των ΗΠΑ

Προσφορές Εισιτηρίων

Ξέρατε ότι τα μέλη του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών μπορούν να σώσουν στα εισιτήρια για το πάρκο ΚΑΙ στις διαμονές τους στο ξενοδοχείο Disney Resort;

Astro Orbiter

Αυτή η συμφωνία είναι για ενεργά ή συνταξιούχοι του στρατού των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης της Εθνικής Φρουράς, των Εφέδρων, της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ, της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ, του Επιτεθέντος Σώματος της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας (PHS) και του Εντεταλμένου Σώματος της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA) μπορούν να επιλέξουν μεταξύ Εισιτήριο Στρατιωτικού Χαιρετισμού 4 ημερών ή 5 ημερών Disney (πρώην στρατιωτικό προωθητικό εισιτήριο Disney).

Οι σύζυγοι μελών Στρατιωτικής Υπηρεσίας μπορούν επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτήν τη συμφωνία με την επίδειξη έγκυρης και ενεργής στρατιωτικής ταυτότητας.

Δεινόσαυρος

Εδώ είναι η τιμή για το 5ήμερο εισιτήριο Disney Military Salute:

 • Με την επιλογή Park Hopper – $349 συν φόρο
 • Με την επιλογή Park Hopper Plus – $379 συν φόρο
 • Με Park Hopper Option και Disney Genie+ Service – $424 συν φόρο
 • Με την επιλογή Park Hopper Plus και την υπηρεσία Disney Genie+ – $454 συν φόρο

Οι Πειρατές της Καραϊβικής

Και εδώ είναι η τιμολόγηση για το 4ήμερο εισιτήριο στρατιωτικού χαιρετισμού της Disney:

 • Με την επιλογή Park Hopper – $329 συν φόρο
 • Με την επιλογή Park Hopper Plus – $359 συν φόρο
 • Με Park Hopper Option και Disney Genie+ Service – $389 συν φόρο
 • Με την επιλογή Park Hopper Plus και την υπηρεσία Disney Genie+ – $419 συν φόρο

Slinky Dog Dash

Τα εισιτήρια πρέπει να αγοραστούν τώρα έως τις 16 Δεκεμβρίου 2022 για ταξίδια που ξεκινούν τώρα έως τις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Και, τα στρατιωτικά μέλη των ΗΠΑ μπορούν να αγοράσουν το PhotoPass της Disney Δημιουργός μνήμης για την μειωμένη τιμή του $98 έως τις 16 Δεκεμβρίου 2022! Κανονικά, αυτή η υπηρεσία κοστίζει 169 $ όταν αγοράζεται εκ των προτέρων — με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σας με λιγότερο κόστος.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά στρατιωτικού εισιτηρίου εδώ

Τιμές ξενοδοχείων σε ειδικές τιμές

Θέλετε κάπου να ξεκουραστείτε μετά από αυτή τη μεγάλη μέρα στο πάρκο; Μην φοβάστε, γιατί και οι στρατιωτικοί λαμβάνουν α μειωμένη τιμή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία Disney Resort για όλο το 2022. Αυτή η συμφωνία είναι διαθέσιμη τώρα έως τις 16 Δεκεμβρίου 2022 για διαμονές από 1 έως 14 διανυκτερεύσεις τις περισσότερες νύχτες τώρα έως τις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Disney’s Contemporary Resort

Για πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα του θερέτρου, τις επιλογές κράτησης, τις ημερομηνίες και για άλλες ερωτήσεις, καλέστε (407) 939-7830.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Military Hotel Savings

Ετήσιες εκπτώσεις διαβατών

Προσφορές Εισιτηρίων

Εάν δοκιμάζετε έναν Ετήσιο Passholder που προσπαθεί να νικήσει τη ζέστη στο Disney World, μπορείτε να πάρετε μια ειδική προσφορά για εισιτήρια 1 ημέρας για το Typhoon Lagoon!

Typhoon Lagoon!

Τα εισιτήρια είναι 49 $ συν φόροκαι η προσφορά πρέπει να χρησιμοποιηθεί πριν 31 Δεκεμβρίου 2022.

Τιμές ξενοδοχείων σε ειδικές τιμές

Οι Ετήσιοι Διαβάτες μπορούν να επωφεληθούν από το Μείνετε στη συμφωνία Magic και κερδίστε εξαιρετικές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Disney World αυτό το καλοκαίρι!

Το Disney’s Old Key West Resort

Επί τις περισσότερες νύχτες από τις 8 Ιουλίου έως τις 8 ΣεπτεμβρίουΟι κάτοχοι διαβατών μπορούν να μείνουν σε standard δωμάτιο σε οποιοδήποτε από τα Θέρετρα All-Star Για $129 ανά διανυκτέρευση, συν προσφορές σε τιμές σε ακόμη περισσότερα ξενοδοχεία όπως το Contemporary και το Port Orleans!

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για αυτήν την προσφορά

Επιπλέον, οι Ετήσιοι Διαβάτες μπορούν εξοικονομήστε έως και 30% έκπτωση για διαμονή στο Walt Disney World Swan and Dolphin Resort αυτό το καλοκαίρι!

Θέρετρο Swan and Dolphin

Για να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά, μπορείτε είτε να καλέσετε το θέρετρο στο 1-888-828-8850 και να ζητήσετε τον κωδικό προσφοράς ΕΤΗΣΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ή μπορείτε να κάνετε κράτηση online. Εάν κάνετε κράτηση μέσω Διαδικτύου, βεβαιωθείτε Κωδικός προσφοράς QWH εμφανίζεται στο πλαίσιο Εταιρικός/Κωδικός προσφοράς. Θα πρέπει να επιδείξετε ένα έγκυρο/τρέχον ετήσιο πάσο της Disney κατά το check-in για να λάβετε την προσφορά. Ο ιστότοπος λέει να δράσουμε τώρα, γιατί το η προσφορά λήγει σύντομααλλά δεν δόθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για το Swan & Dolphin Deal

Εκπτώσεις κατοίκου της Φλόριντα

Προσφορές Εισιτηρίων

Κάτοικοι της Φλόριντα μπορεί να επωφεληθεί από μια ειδική προσφορά και εξοικονομήστε έως και 40% στα εισιτήρια 4 ημερών και 30% στα εισιτήρια 3 ημερών σε σύγκριση με την τιμή εκτός Florida Resident!

Μαγεμένο δωμάτιο Tiki

Εάν έχετε χρόνο μόνο για μία ημέρα στα πάρκα, οι κάτοικοι της Φλόριντα μπορούν επίσης να εξοικονομήσουν εισιτήρια 1 ημέρας στο Park Hopper.

Τιμές ξενοδοχείων σε ειδικές τιμές

Οι κάτοικοι της Φλόριντα μπορούν να επωφεληθούν από το Μείνετε στη συμφωνία Magic και λάβετε μειωμένες τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Disney World τις περισσότερες νύχτες από τις 8 Ιουλίου έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2022!

Riviera Resort

Μπορείτε σε ένα standard δωμάτιο σε οποιοδήποτε από τα Θέρετρα All-Star Για $129 ανά διανυκτέρευση (πριν τον φόρο). Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα ξενοδοχεία όπου μπορείτε να πάρετε εξαιρετικές τιμές! Δείτε τα όλα κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο!

Μάθετε περισσότερα για αυτήν την προσφορά ξενοδοχείου ΕΔΩ

Άλλες ειδικές προσφορές

Τιμές ξενοδοχείων συνδρομητών Disney+

Συνδρομητές Disney+ μπορεί να σώσει έως 25% σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Disney World αυτό το καλοκαίρι τις περισσότερες νύχτες από τις 8 Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022! Ας δούμε ποια ξενοδοχεία αποτελούν μέρος αυτής της συμφωνίας.

Animal Kingdom Lodge

Οι επισκέπτες μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα 25% στο:

 • Disney’s Animal Kingdom Lodge
 • Το BoardWalk Inn της Disney
 • Disney’s Contemporary Resort
 • Disney’s Grand Floridian Resort & Spa
 • Disney’s Riviera Resort
 • Disney’s Yacht Club Resort

Το Disney’s Wilderness Lodge

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε 20% στο:

 • Οι καμπίνες στο θέρετρο Fort Wilderness της Disney
 • Disney’s Art of Animation Resort – Family Suites
 • Το Coronado Springs Resort της Disney
 • Disney’s Port Orleans Resort – Γαλλική Συνοικία
 • Disney’s Port Orleans Resort – Riverside

Disney’s Art of Animation Resort

Οι συνδρομητές Disney+ θα εξοικονομήσουν επίσης 15% στο:

 • Το All-Star Movies Resort της Disney
 • Το All-Star Music Resort της Disney
 • Το All-Star Sports Resort της Disney
 • Το Disney’s Pop Century Resort

Pop Century Resort

Μπορείτε να αποθηκεύσετε 10% στο:

 • Τα κάμπινγκ στο Disney’s Fort Wilderness Resort
 • Disney’s Caribbean Beach Resort
 • Το Disney’s Wilderness Lodge

Disney’s Caribbean Beach Resort

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων δωματίων για αυτήν την προσφορά και οι επισκέπτες πρέπει να παρέχουν απόδειξη συνδρομής Disney+. Ο συνδρομητής της Disney+ πρέπει επίσης να μένει στο δωμάτιο και η κράτηση της προσφοράς πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά ή μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για τη συμφωνία Disney+

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για κάποια από αυτές τις εκπτώσεις πριν κάνετε κράτηση για τις επόμενες διακοπές σας στο Disney World! Και αν χρειάζεστε βοήθεια για να ξεκινήσετε ή να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη προσφορά, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα της Disney όπως οι φίλοι μας στο Small World Vacations. Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για τα τελευταία νέα της Disney!

Κάντε κλικ εδώ για την ΠΛΗΡΗ ΛΙΣΤΑ με όλες τις προσφορές και τις εκπτώσεις του Disney World

Σκέφτεστε να πάτε στο Disney World φέτος; Δείτε όλα όσα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να φάτε στο Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού 2022 EPCOT εδώ και μπορείτε να δείτε όλα τα επιβεβαιωμένα για να επιστρέψετε στο πάρτι του Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party εδώ!

Μην ξεχνάτε ότι οι κρατήσεις για πάσο στάθμευσης εξακολουθούν να απαιτούνται στο Disney World, οπότε φροντίστε να κάνετε κράτηση πριν την επίσκεψή σας!

Τα αγαπημένα μας άτομα στο Small World Vacations είναι έτοιμα να σας βοηθήσουν εξοικονομήστε χρόνο, πονοκεφάλους, και το καλύτερο από όλαχρήματα, όταν κάνετε κράτηση για το ταξίδι ή την κρουαζιέρα σας στην Disney.

Οι πράκτορές τους συγκρίνουν τρέχουσες προσφορές προς την βρείτε την καλύτερη προσφορά για εσάς — έχουν εξοικονομήσει κυριολεκτικά τους επισκέπτες τους εκατομμύρια δολάρια από το 1996. Επιπλέον, οι υπηρεσίες τους είναι 100% ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΣΑΣ! (Είναι το προτεινόμενο ταξιδιωτικό γραφείο της DFB και μπορείτε να δείτε γιατί εδώ!)

Κλείστε λοιπόν αυτό το ταξίδι τώρα και μετά καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας στο Disney World με έναν ειδικό εγκεκριμένο από το DFB! Κάντε κλικ εδώ για μια προσφορά τιμής χωρίς υποχρέωση σήμερα και ενημερώστε τους ότι σας έστειλε η DFB 🙂

custommailexample


Θα πάτε στο Disney World αυτό το καλοκαίρι; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment