7 μακροπρόθεσμα κλεισίματα συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα στο Disney World

Τα πάρκα του Disney World αλλάζουν συνεχώς, ακόμα και μέρα με τη μέρα. Εντοπίζουμε νέα σνακ, εμπορεύματα και ενημερώσεις κατασκευών σε όλα τα πάρκα σχεδόν κάθε φορά που πηγαίνουμε!

μαγικό βασίλειο

Για να βεβαιωθούμε ότι είστε προετοιμασμένοι για το επόμενο ταξίδι σας, σας μεταφέρουμε όλες τις τελευταίες ενημερώσεις στο ιστολόγιο AllEars. Τώρα, έχουμε μια πλήρη λίστα με αυτά που πρόκειται να κλείσουν στο Disney World την επόμενη εβδομάδα, ώστε να μην παρασυρθείτε από αυτές τις αλλαγές! Δείτε τα προσωρινά κλεισίματα στο Disney World από 9 έως 15 Οκτωβρίου.

Κλείσιμο Magic Kingdom

Walt Disney World Railroad

Αυτό το αγαπημένο αξιοθέατο των θαυμαστών είναι ακόμα κλειστό στο Magic Kingdom και η Disney δεν έχει δώσει καμία ενημέρωση σχετικά με το πότε μπορεί να επιστρέψει.

Μας λείπει το τρένο!

Ελπίζουμε να ανοίξει ξανά σύντομα, αλλά είναι πιθανό να είναι κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του επερχόμενου τρενάκι TRON: Lightcycle Run. Αυτό το σουβέρ θα ανοίξει την άνοιξη του 2023, οπότε μπορεί να δούμε το Railroad να ανοίγει ξανά εκείνη την εποχή. Ακούσαμε κάποιες δοκιμές κινητήρα στο πάρκο, οπότε θα μπορούσε να επιστρέψει ακόμα πιο σύντομα!

Tomorrowland Light & Power Co.

Το Tomorrowland Light & Power Co. είναι το κατάστημα δώρων στο τέλος της διαδρομής Space Mountain. Αυτή τη στιγμή είναι κλειστό και η Disney δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία επαναλειτουργίας.

Κατασκευή στην Light & Power Co.

Οι επισκέπτες καλούνται να βγουν από το αξιοθέατο από διαφορετική πόρτα και όχι από αυτό το κατάστημα.

Μαγεμένα παραμύθια με την Μπελ

Αυτό το αξιοθέατο συνάντησης και χαιρετισμού χαρακτήρων είναι ακόμα κλειστό στη Χώρα της Φαντασίας. Ωστόσο, μερικές φορές μπορείς να συναντήσεις την Belle εδώ, αν και η πλήρης έλξη (όπου τη βοηθάς να πει την ιστορία Η Πεντάμορφη και το τέρας) δεν έχει ανοίξει ακόμα ξανά.

Μαγεμένα παραμύθια με την Μπελ

Η Disney δεν έχει ανακοινώσει πότε αυτό το σημείο θα μπορούσε να ξανανοίξει πλήρως.

Το ανόητο παράπλευρο σόου του Πιτ

Οι χαρακτήρες λείπουν τελείως στο Pete’s Silly Sideshow, το οποίο ήταν εκεί που συναντούσες την Daisy, τη Minnie, τον Donald και τον Goofy με τα ρούχα τους για ερμηνευτές τσίρκου.

Το ανόητο παράπλευρο σόου του Πιτ

Η Disney είπε ότι αυτό το σημείο θα ανοίξει ξανά «τους επόμενους μήνες». Έδωσαν αυτήν την ενημέρωση πριν από μερικούς μήνες, επομένως ελπίζουμε να δούμε αυτήν την τοποθεσία να ανοίξει ξανά σύντομα.

Γνωρίστε την Ariel στο Her Grotto

Και η τελευταία κλειστή τοποθεσία στο Magic Kingdom είναι ένα άλλο σημείο χαρακτήρων – το Ariel’s Grotto. Αν και δεν μπορείτε να συναντήσετε τη Μικρή Γοργόνα εδώ, μπορείτε ακόμα να πάτε στο κοντινό αξιοθέατο Under the Sea — Journey of the Little Mermaid.

Ariel Meet-and-greet

Η Disney δεν έχει πει πότε θα ανοίξει ξανά το Ariel’s Grotto.

Μάθετε για 10 σνακ Magic Kingdom για ΚΑΤΩ 10 $.

Κλείνουν τα στούντιο του Χόλιγουντ της Disney

Φανταστική!

Ανυπομονούμε να δούμε το Fantasmic! επιστροφή στα Hollywood Studios. Η Disney είπε ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή το 2022, αλλά δεν έχουν δώσει ακόμη ακριβή ημερομηνία επιστροφής. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επιστρέψει σύντομα!

Φανταστική!

Οι πρόβες των μελών του Cast γίνονται τώρα, οπότε η παράσταση θα μπορούσε να επιστρέψει οποιαδήποτε μέρα.

Ταξίδι της Μικρής Γοργόνας

Το Voyage of the Little Mermaid είναι μια θεατρική παράσταση στα Hollywood Studios, αλλά έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό.

Ταξίδι της Μικρής Γοργόνας

Σε αντίθεση με το Fantasmic!, η εκπομπή Little Mermaid δεν έχει ημερομηνία επανέναρξης ή χρονοδιάγραμμα ακόμα. Η Disney δεν έχει δώσει καμία ενημέρωση για το πότε ή αν θα επιστρέψει αυτή η εκπομπή.

Δείτε το Fantasmic! κατασκευή στο Disney World.

Κλείσιμο EPCOT

Canada Far & Wide στο CircleVision 360

Το Canada Far & Wide είναι επί του παρόντος κλειστό επειδή το θέατρο έχει αναλάβει ένα περίπτερο του Food & Wine Festival.

Καναδάς Μακριά και Ευρεία

Αυτήν τη στιγμή, αντί για μια ταινία για τον Καναδά, μπορείτε να βρείτε το περίπτερο Appleseed Orchard, το οποίο πουλά μια ποικιλία ποτών με γεύση μήλου μαζί με μια τάρτα με κράμπλ μήλου. Περιμένουμε το Far & Wide να επιστρέψει όταν τελειώσει το φεστιβάλ στις 19 Νοεμβρίου.

The American Adventure Pavilion

Η εκπομπή American Adventure Pavilion δεν προβάλλεται αυτήν τη στιγμή στο World Showcase του EPCOT.

Αμερικανική περιπέτεια

Η Disney δεν έχει δώσει καμία ενημέρωση σχετικά με το πότε μπορεί να επιστρέψει αυτή η εκπομπή. Ωστόσο, ένα μέλος του Cast μας είπε ότι οι ανακαινίσεις ήταν καθημερινές ενημερώσεις για τα animatronics που εμπλέκονται στην παράσταση.

Μάθετε πότε θα μάθουμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τη μεταμόρφωση του EPCOT.

Ανακαινίσεις υδάτινου πάρκου Disney

Το υδάτινο πάρκο Blizzard Beach της Disney

Δεν μπορείτε να επισκεφτείτε το υδάτινο πάρκο Blizzard Beach της Disney αυτή τη στιγμή, αλλά το Typhoon Lagoon είναι ακόμα ανοιχτό!

Παραλία Blizzard

Η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα ανοίξει ξανά το Blizzard Beach.

Δείτε μια ενημέρωση για την κατασκευή Blizzard Beach εδώ.

Αυτά είναι όλα τα κλειστά για την Disney World αυτή την εβδομάδα! Αλλά πριν βγείτε έξω από την πόρτα – χρειάζεσαι νέα στολή για το επόμενο ταξίδι σου; Δείτε αυτό το σύνολο που είναι ΤΕΛΕΙΟ για μια μέρα στο EPCOT.