6 Ταξιδιωτικά Hacks που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τα πάντα σε αυτή τη μικροσκοπική βαλίτσα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Με οι τιμές των πτήσεων αυξάνονται, ψάχνουμε για ΤΕΛΟΣ παντων για να εξοικονομήσουμε χρήματα όταν ταξιδεύουμε. Ένας τρόπος είναι να παραλείψετε να πληρώσετε για παραδοτέες αποσκευές και χρησιμοποιήστε μόνο μια χειραποσκευή.

Το να φέρετε όλες αυτές τις αποσκευές μπορεί να κοστίσει μια αρκετά δεκάρα!

Αυτό είναι ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις, όμως, ειδικά για εμάς τους υπερσυσκευαστές! Αλλά μην απελπίζεσαι — υπάρχουν τρόποι να μεγιστοποιήσετε το χώρο σας και συσκευάστε όλα τα απαραίτητα ακόμα και με μια σούπερ μικροσκοπική τσάντα!

Δείτε μερικά από τα αγαπημένα μας ταξιδιωτικά hacks για μικρές βαλίτσες. Μπορείς βρείτε μια συμβουλή δεν το ήξερες πριν!

Ξεκινήστε τη συσκευασία από νωρίς

Μπορείς νιώθεις σαν τους γονείς σου τραβώντας τη βαλίτσα σας περισσότερο από μία εβδομάδα πριν από το ταξίδι σας, αλλά εμπιστευσου μαςθα σε σώσει. Ένας από τους λόγους που συχνά πακετάρουμε υπερβολικά είναι επειδή περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή και καταλήγουμε να ρίχνουμε ό,τι πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε (αλλά μάλλον δεν θα χρησιμοποιήσουμε)! Συσκευασία εκ των προτέρων σου δίνει χρόνο να σκεφτείς ποια αντικείμενα πρέπει πραγματικά να φέρετε.

Φέρτε μόνο τα απαραίτητα

Ακόμα καλύτερα, ξεκινήστε με μια λίστα! Υπολογίστε το ελάχιστο τι πρέπει να ετοιμάσετε για το ταξίδι σας και δουλέψτε από εκεί. Αν νιώθεις ότι αρχίζεις πακετάρετε πάρα πολύκάντε απόθεμα και σβήστε ό,τι έχετε στη βαλίτσα σας. Μην ξεχνάτείσως χρειαστεί να αφήσετε χώρο για τυχόν αναμνηστικά που σκοπεύετε να φέρετε πίσω!

Η απόλυτη λίστα συσκευασίας για επαγγελματίες της Disney World

Μάλλον το ο ευκολότερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο στις αποσκευές σας είναι σφραγίζοντας τα ρούχα σας με ηλεκτρική σκούπα. Αφαίρεση όλος αυτός ο επιπλέον αέρας θα σας δώσει άφθονο επιπλέον χώρο για να γεμίσετε ότι άλλο χρειαστείτε — παπούτσια, δώρα ή ακόμα περισσότερα ρούχα!

Τσάντες αποθήκευσης κενού AirBaker

Αυτό το σετ με 8 τσάντες είναι εξαιρετικά εύχρηστο γιατί έρχεται με δική του αντλία! Με αυτόν τον τρόπο, όταν φεύγετε από το ξενοδοχείο σας, μπορείτε επανασφραγίζεται εύκολα όλα τα υπάρχοντά σας ξανά χωρίς να χρειαστεί να ζητήσετε άβολα από την οικοκυρική να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρική τους σκούπα!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τις σακούλες αποθήκευσης κενού AirBaker!

Ρολάρετε τα ρούχα σας

Εάν προτιμάτε να παραλείψετε τις σφραγισμένες σακούλες υπό κενό, υπάρχει άλλος τρόπος για να μειώσετε τον χώρο που θα πιάνουν τα ρούχα σας μέσα στη βαλίτσα σας. Κυλήστε κάθε στοιχείο ρούχα στα οποία πακετάρετε διώξτε κάθε αέρα μέσα και να τα κάνετε μικρότερα. Δεν θα αφαιρέσει τόσο επιπλέον αέρα όσο οι σακούλες κενού, αλλά είναι καλύτερο από το κανονικό δίπλωμα!

Γεμίστε τα πράγματά σας εκεί!

Αν τυλίγετε τα ρούχα σας ο σωστός τρόπος δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για κανένα ρυτίδες ή πτυχώσεις κατά τη μεταφορά. Μπορείτε επίσης να πιέστε μικρότερα αντικείμενα σε μεγαλύτερα, όπως να βάζετε τις κάλτσες σας μέσα στα παπούτσια σας, έτσι κι εσείς δεν σπαταλούν χώρο καθόλου!

21 πράγματα που χρειάζεται να γνωρίζετε μια πρώην αεροσυνοδός

Ένας άλλος τρόπος για να μειώστε τα ογκώδη αντικείμενα είναι παρακάμπτοντας τα προϊόντα πλήρους μεγέθους σας και φέρνοντας μόνο το ποσό που θα χρειαστείτε για το ταξίδι σας μεταγγίζοντάς τα σε μικρότερα δοχεία μεγέθους ταξιδιού. Αυτό είναι επίσης εξαιρετικό για κρατώντας όλα τα υγρά σας στις εγκεκριμένες από την TSA σακούλες!

Σετ μπουκαλιών ταξιδιού για προϊόντα περιποίησης

Αυτό το σετ από την Amazon είναι ένα best seller για κάποιο λόγο. Τα χρησιμοποιούμε κι αυτά! Αυτό το σετ έρχεται με ποικιλία δοχεία για όλα τα προϊόντα σας, καθώς και εύχρηστα εργαλεία για μεταφορά προϊόντων καθώς και τον καθαρισμό των κενών δοχείων. Έχει μάλιστα προεκτυπωμένες ετικέτες ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τι υπάρχει σε κάθε μπουκάλι. Είναι όλο συσκευασμένα μαζί σε διάφανη σακούλα για να κάνουμε το πέρασμα από την ασφάλεια παιχνιδάκι!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το Σετ Ταξιδιωτικών Μπουκαλιών για Προϊόντα Περιποίησης!

Εκμεταλλευτείτε το Προσωπικό σας Αντικείμενο

Μαζί με τη χειραποσκευή σας, μπορείτε συχνά φέρτε ένα προσωπικό αντικείμενο μαζί σας στο αεροπλάνο χωρίς κόστος. Ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία με την οποία ταξιδεύετε, μερικές φορές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε α τσάντα ή σακίδιο πλάτης ως προσωπικό σας αντικείμενο! Αυτό σου δίνει μερικά περισσότερος χώρος για να συσκευάσετε αντικείμενα που μπορεί να μην χωρούν στη μικρή σας βαλίτσα.

©Amazon

ΕΝΑ μεσαίου μεγέθους πορτοφόλι μπορεί να χωρέσει αντικείμενα όπως ηλεκτρονικά είδη, ένα σακάκι, ένα επιπλέον ζευγάρι παπούτσια, ένα βιβλίο — υπάρχουν πάρα πολλές χρήσεις! Ένα ταξιδιωτικό σακίδιο μπορεί επίσης να λειτουργήσει σχεδόν σαν α δεύτερη χειραποσκευή, και θα εκπλαγείτε από το πόσο μπορείτε να χωρέσετε μέσα. Απλώς βεβαιωθείτε ότι πριν πετάξετε, ελέγξτε τους κανονισμούς αποσκευών της αεροπορικής σας εταιρείας για να βεβαιωθείτε ότι οποιοδήποτε προσωπικό αντικείμενο φέρετε ταιριάζει στις διαστάσεις του.

Δείτε αυτό το ταξιδιωτικό σακίδιο στο Amazon για κάτω από $30!

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν α περίεργη συμβουλή, αλλά ακούστε μας! Το μεγαλύτερο μέρος της βαλίτσας σας θα είναι πιθανότατα γεμάτη ρούχαέτσι ένας εύκολος τρόπος για να μειώσετε τη λίστα συσκευασιών σας είναι από φορώντας κομμάτια περισσότερες από μία φορές. Για να κρατήσετε τα ρούχα σας από γίνεται υπερβολικά επαναλαμβανόμενοσυσκευάστε δύο ή τρία κασκόλ για να αλλάξετε την εμφάνισή σας!

Ελαφρύ μαντήλι μόδας από την Acotavie

Αυτά τα κασκόλ δεν χρειάζεται να είναι χοντρό. Υπάρχουν πολλά στυλ που είναι διάφανη ή μεταξένια και μετά βίας θα πιάσει χώρο στις αποσκευές σας. Δείτε αυτό το πανέμορφο (και ελαφρύ) φλοράλ κασκόλ από την Acotavie! Προσθέτοντας ένα κασκόλ ένα απλό μπλουζάκι ή φανελάκι ντύνει πραγματικά την εμφάνιση και σας επιτρέπει να πακετάρετε λιγότερα!

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε το ελαφρύ μαντήλι μόδας από την Acotavie!

Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να μείωση των τελών αποσκευών ώστε να μπορείτε να βάλετε τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο για να απολαύσετε τις διακοπές σας! Αν ψάχνετε για την τέλεια χειραποσκευή, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την ανάρτηση!

Οι καλύτερες αποσκευές της Disney για το 2023

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μην χάσετε καμία από τις συμβουλές και τα κόλπα μας!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Είστε υπερσυσκευαστής ή υποσυσκευαστής; Ακούγεται στα σχόλια!

Leave a Comment