6 λόγοι για να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο Disney World

επιλέξτε να μείνετε στις εγκαταστάσεις στο Walt Disney World. Φυσικά, ορισμένοι παράγοντες (κόστος, μέγεθος δωματίου για μεγάλα πάρτι) μπορεί να σας οδηγήσουν να μείνετε εκτός ιδιοκτησίας. Αλλά εδώ είναι οι λόγοι που συνιστούμε ανεπιφύλακτα στους περισσότερους επισκέπτες, ειδικά τους πρώτους επισκέπτες, σε ένα ξενοδοχείο της Disney World:

1. Τα ξενοδοχεία της Disney προσφέρουν ευκολία

Ένα πολύ αξιοσημείωτο πλεονέκτημα της διαμονής σε ένα θέρετρο της Disney είναι να βρίσκεστε μέσα στο “Disney Bubble”, όπως το αποκαλούν πολλοί. Το να βρίσκεστε μέσα στο Disney Bubble σημαίνει ότι βυθίζεστε πλήρως στην εμπειρία της Disney, μένοντας στην ιδιοκτησία της Disney για το μεγαλύτερο μέρος – αν όχι για το σύνολο – της διαμονής σας. Εσείς και η παρέα σας βιώνετε πραγματικά κάποια πράγματα που δεν μπορούν να βιώσουν όσοι μένουν εκτός έδρας.

Σταθμός Skyliner στο Pop Century Resort

Όλα τα θέρετρα της Disney έχουν δωρεάν μεταφορά από και προς κάθε πάρκο, συμπεριλαμβανομένων των πηγών Disney και των υδάτινων πάρκων. Ανάλογα με το θέρετρο στο οποίο θα μείνετε, θα έχετε τις επιλογές του λεωφορείου, μονό τρένο, θαλάσσιο ταξί, Skyliner ή περπάτημα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν κάποιος στο πάρτι σας χρειάζεται έναν υπνάκο ή θέλει να πηδήξει στην πισίνα το μεσημέρι, αλλά εξακολουθεί να θέλει να απολαύσει το πάρκο αργότερα. Επίσης, διευκολύνει το ταξίδι με παιδιά διαφορετικής ηλικίας. Εάν τα μεγαλύτερα παιδιά θέλουν να μείνουν στα πάρκα, μπορείτε να αισθάνεστε άνετα γνωρίζοντας ότι έχουν έναν αξιόπιστο τρόπο να βρίσκουν μόνα τους θέσεις ενώ επιστρέφετε στο θέρετρο. Με απλά λόγια, είναι πολύ πιο εύκολο για ένα πάρτι να χωρίσει αφού τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε τόσο κοντινή απόσταση από τα πάρκα.

Η ευκολία και η προσβασιμότητα είναι οι καλύτεροί σας φίλοι κατά τη διάρκεια της εμπειρίας σας στο Disney World. Η διαμονή σε ένα θέρετρο του ξενοδοχείου κάνει τη μεταφορά ένα λιγότερο πράγμα για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε.

2. Οι επισκέπτες προτιμούν την ποιότητα των δωματίων και τις επιλογές για φαγητό στα ξενοδοχεία της Disney

Είτε μένετε σε θέρετρο Value, Moderate, Deluxe ή Villa, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρίσκεστε σε ένα καθαρό, ασφαλές και υψηλής ποιότητας δωμάτιο. Από τους ερωτηθέντες, ο σταθμισμένος μέσος όρος των επισκεπτών που θα έμεναν ξανά σε ένα θέρετρο της Disney ήταν 7% υψηλότερος από εκείνους που θα έμεναν ξανά σε ένα θέρετρο εκτός του χώρου. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε παράγοντες όπως η ποιότητα του δωματίου, η εμπειρία check-in, το προσωπικό, οι επιλογές για φαγητό και πολλά άλλα. Για να μην αναφέρουμε, κάθε θέρετρο της Disney είναι προσεκτικά θεματοποιημένο, γεγονός που προσθέτει την αίσθηση της μαγείας όταν μένετε στο ακίνητο!

Art of Animation Resort- Θέμα Cars

Τα θέρετρα Disney World έχουν επίσης εξαιρετικές επιλογές φαγητού που είναι βολικές και νόστιμες. Διαφορετικές κατηγορίες ξενοδοχείων προσφέρουν διαφορετικές επιλογές για φαγητό. Τα θέρετρα Value προσφέρουν επιλογές φαγητού γρήγορης εξυπηρέτησης, ενώ τα περισσότερα θέρετρα Moderate, Deluxe και Villa προσφέρουν γρήγορη εξυπηρέτηση και τραπεζαρία. Από τους ερωτηθέντες, ο σταθμισμένος μέσος όρος της βαθμολογίας για φαγητό/φαγητό ήταν 29% υψηλότερος στα θέρετρα της Disney σε σύγκριση με τα θέρετρα εκτός των εγκαταστάσεων.

3. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Disney έχουν περισσότερο χρόνο στα πάρκα – Πρόωρη είσοδος και εκτεταμένες ώρες

Early Entry στο EPCOT

Επιλέγοντας να μην αναβιώσει το σύστημα Extra Magic Hours του παρελθόντος, στα τέλη του 2021 η Disney εγκαινίασε ένα νέο πλεονέκτημα επιπλέον χρόνου στάθμευσης για τους επισκέπτες που διαμένουν σε ένα θέρετρο της Disney ή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της περιοχής Disney.

 • Η Early Theme Park Entry είναι διαθέσιμη 30 λεπτά πριν από το κανονικό άνοιγμα του πάρκου και για τα 4 θεματικά πάρκα, κάθε μέρα. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη σε όσους διαμένουν σε οποιοδήποτε θέρετρο του ξενοδοχείου.
 • Οι εκτεταμένες βραδινές ώρες θεματικών πάρκων είναι διαθέσιμες για 2 ώρες μετά το κανονικό κλείσιμο του πάρκου, συνήθως κάθε Δευτέρα στο EPCOT και Τετάρτη στο Magic Kingdom. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη σε όσους διαμένουν σε ξενοδοχεία Deluxe και Deluxe Villa, καθώς και σε μερικά άλλα επιλεγμένα θέρετρα.

Και οι δύο αυτές επιλογές είναι διαθέσιμες χωρίς επιπλέον κόστος.

4. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Disney ενδέχεται να έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση σε κρατήσεις πάρκων

Από το καλοκαίρι του 2020, απαιτείται κράτηση για την είσοδο σε ένα θεματικό πάρκο της Disney. Οι κρατήσεις πρέπει να γίνονται μέσω της υπηρεσίας My Disney Experience, η οποία είναι το διαδικτυακό εργαλείο της Disney για τη διαχείριση του ταξιδιού σας. Το σύστημα κρατήσεων τέθηκε σε εφαρμογή για τον έλεγχο του αριθμού των ατόμων που εισέρχονται στα πάρκα και για την τήρηση των οδηγιών χωρητικότητας. Η διαθεσιμότητα του πάρκου μπορεί να είναι περιορισμένη, ειδικά κατά τις πολυσύχναστες περιόδους του χρόνου, όπως το καλοκαίρι και τις διακοπές.

Η διαμονή σε επιλεγμένα θέρετρα μπορεί να είναι επωφελής για το ταξίδι σας: αρκετές κρατήσεις γίνονται στην άκρη για τους επισκέπτες που διαμένουν σε ένα θέρετρο της Disney. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και τις πιο πολυσύχναστες μέρες, εσείς και το πάρτι σας θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να μπείτε σε ένα θεματικό πάρκο.

5. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου Disney μπορούν να κάνουν νωρίτερα μεμονωμένες κρατήσεις στο Lightning Lane

Συμβουλή που εμφανίζει επιλογές Lightning Lane στην εφαρμογή για κινητά

Η Disney World πουλάει πρόσβαση «Individual Lightning Lane» σε ορισμένα αξιοθέατα υψηλής ζήτησης στα θεματικά της πάρκα. Για ένα σταθερό ποσό ανά διαδρομή, μπορείτε να αγοράσετε μια κράτηση για επιστροφή κατά τη διάρκεια ενός συγκεκριμένου χρονικού παραθύρου και να περιμένετε σε μια σύντομη ουρά προτεραιότητας (η «Λωρίδα Αστραπής») για αυτήν τη διαδρομή.

Όσοι μένουν σε ξενοδοχεία της Disney μπορούν να αγοράσουν αυθημερόν κρατήσεις για το Individual Lightning Lane από τις 7:00 π.μ. Όλοι οι άλλοι επισκέπτες πρέπει να περιμένουν μέχρι την επίσημη ώρα λειτουργίας του πάρκου. Αυτό δίνει στους επισκέπτες του θερέτρου ένα πλεονέκτημα όταν πρόκειται να πληρώσουν για ταχεία πρόσβαση στα πιο δημοφιλή αξιοθέατα. Οι θέσεις στο Lightning Lane είναι περιορισμένες και μπορεί ακόμη και να εξαντληθούν πριν ανοίξει το πάρκο!

(Λάβετε υπόψη ότι το Disney World διαθέτει επίσης ένα σύστημα που ονομάζεται Genie+, όπου οι επισκέπτες πληρώνουν ένα πάγιο τέλος για μια ολόκληρη μέρα πρόσβασης μία φορά τη φορά στις ουρές Lightning Lane στα περισσότερα αξιοθέατα. Οι επισκέπτες του θέρετρου της Disney δεν έχουν πλεονεκτήματα σχετικά με το Genie+ .)

6. Τα ξενοδοχεία της Disney δεν χρεώνουν τέλη θερέτρου

Σε αντίθεση με πολλά θέρετρα της περιοχής του Ορλάντο, τα θέρετρα της Disney δεν χρεώνουν τέλος θερέτρου! Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα περιλαμβάνονται στην τιμή διανυκτέρευσης ή στην τιμή του πακέτου διακοπών. Η μόνη επιπλέον χρέωση που μπορεί να περιμένετε να πληρώσετε είναι ένα τέλος στάθμευσης εάν σταθμεύετε ένα όχημα στο θέρετρό σας.

Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κράτηση ενός Walt Disney World Resort, επικοινωνήστε με έναν από τους ειδικούς προορισμών μας.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

 • Χριστούγεννα χαρακτήρες της Disney

  Σύμφωνα με το WDWMagic, οι επισκέπτες θα μπορούν σύντομα να δουν μερικούς από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες της Disney στο Walt Disney World τους…

 • Walt Disney World

  Αυτό που κάνει τους περισσότερους επισκέπτες να ενθουσιάζονται με τις διακοπές τους στο Walt Disney World είναι η στιγμή που κατευθύνονται κάτω από αυτά τα πολλά…

 • Park Hopping

  Αυτά είναι νέα που είναι απίστευτα συναρπαστικά! Η επιλογή Park Hopping επιστρέφει για το Walt Disney World Resort που ξεκινά στις…

 • Η διαδικασία επιλογής του ξενοδοχείου Disney Resort είναι λίγο διαφορετική αυτές τις μέρες. Λόγω περιορισμένων ανέσεων και επιλογών για φαγητό,…

.

Leave a Comment