5 τρόποι για να παραμείνετε ασφαλείς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Όταν ταξιδεύετε, είναι σημαντικό να λαμβάνετε μερικές επιπλέον προφυλάξεις, ώστε να παραμένετε ασφαλείς.

Beach Club Resort

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν ταξιδεύετε μόνοι σας, αλλά υπάρχουν μερικές συμβουλές που σχεδόν όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να είναι ασφαλείς ενώ ταξιδεύετε, συγκεκριμένα ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να παραμείνετε ασφαλείς σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου.

Κρατήστε την πόρτα σας κλειδωμένη

Αυτό μπορεί να σας φαίνεται άβολο, αλλά θα το αναφέρουμε ανεξάρτητα: κρατάτε πάντα την πόρτα του δωματίου σας κλειδωμένη, ακόμα κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο.

Πόρτα δωματίου ξενοδοχείου

Μερικά δωμάτια ξενοδοχείου, όπως αυτά στο Disney World, έχουν πόρτες που κλειδώνουν αυτόματα, αλλά μπορείτε να κάνετε το επιπλέον μίλι κλείνοντάς το επίσης. Στο ίδιο πνεύμα, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι δεν ανοίγετε ούτε την πόρτα του δωματίου του ξενοδοχείου σας.

Εάν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να κάνετε το επιπλέον μίλι και να αγοράσετε κάτι σαν αυτό το φορητό ταξίδι Συναγερμός ασφαλείας στοπ πόρτας.

©Amazon

Μπαίνει κάτω από την πόρτα και ενεργοποιείται αν κάποιος επιχειρήσει να ανοίξει την πόρτα. Είναι εύκολο να το εγκαταστήσετε — το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε κάτω από την πόρτα, σαν ένα στοπ πόρτας. Εάν η πόρτα είναι ανοιχτή, τότε θα ενεργοποιήσει μια σειρήνα 120 ντεσιμπέλ που ελπίζουμε να τρομάξει όποιον προσπαθεί να μπει στο δωμάτιο, καθώς και να ειδοποιήσει εσάς και τους άλλους γύρω σας για έναν πιθανό εισβολέα. Επιπλέον, είναι προσιτό! Μπορείτε να το αγοράσετε για 13,25 $ στο Amazon.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε τον συναγερμό ασφαλείας Sabre Wedge Door Stop!

Υποβολή αιτήματος δωματίου

Κανείς δεν θέλει να σκεφτεί ότι θα διαρρήξει το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, αλλά αν ανησυχείτε για αυτό, μπορείτε να ζητήσετε δωμάτιο σε υψηλότερο όροφο.

Μπορείτε να ζητήσετε δωμάτιο σε ψηλότερο όροφο.

Δεν είναι όλα τα ξενοδοχεία ικανά να ικανοποιήσουν αιτήματα δωματίου, αλλά πολλά σας επιτρέπουν να υποβάλετε ένα αίτημα σε περίπτωση που διαθέτουν δωμάτιο που ικανοποιεί το αίτημά σας. Ωστόσο, υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα όπως το να έχετε ένα δωμάτιο πολύ ψηλά. Σε περίπτωση πυρκαγιάς στον τελευταίο όροφο, συνιστάται να μην μένετε σε δωμάτιο ξενοδοχείου ψηλότερα από τον έκτο όροφο, επομένως δεν θα σας πάρει τόσο πολύ για να κατεβείτε στην ασφάλεια του ισογείου.

Προσποιηθείτε ότι είστε εκεί ακόμα και όταν δεν είστε

Μια άλλη συμβουλή είναι να προσποιηθείτε ότι βρίσκεστε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ακόμα και όταν δεν είστε στην πραγματικότητα εκεί. Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να το πετύχετε είναι αφήνοντας μια ετικέτα Μην ενοχλείτε στο χερούλι της πόρτας, καθώς και αφήνοντας ένα φως αναμμένο, και ίσως ακόμη και την τηλεόραση αναμμένη.

Μπορείτε να αφήσετε ένα φως ή την τηλεόραση αναμμένο για να δώσετε την ψευδαίσθηση ότι κάποιος βρίσκεται στο δωμάτιο.

Εάν κάποιος πιστεύει ότι το δωμάτιο είναι κατειλημμένο, είναι λιγότερο πιθανό να διαρρήξει το δωμάτιο.

Μοιραστείτε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας, αλλά μόνο με ορισμένα άτομα

Πριν φύγετε για το ταξίδι σας, μοιραστείτε το δρομολόγιο και το ταξιδιωτικό σας σχέδιο με έναν έμπιστο φίλο ή μέλος της οικογένειας που δεν ταξιδεύει μαζί σας. Μόλις φύγετε, επικοινωνήστε περιοδικά με τον φίλο ή το μέλος της οικογένειας, ώστε να γνωρίζουν ότι είστε ασφαλείς.

Δέντρο της ζωής

Θα μπορούσατε ακόμη και να συμφωνήσετε σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο μαζί τους. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να συμφωνήσετε ότι εάν δεν έχετε κάνει check in ή δεν είστε προσβάσιμοι για συγκεκριμένο αριθμό ημερών, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τις τοπικές αρχές.

Παρόλο που συνιστούμε να μοιραστείτε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας με ένα αξιόπιστο άτομο στη ζωή σας, φροντίστε να μην κοινοποιείτε αυτές τις λεπτομέρειες με άτομα που δεν γνωρίζετε ή δεν εμπιστεύεστε. Σε καμία περίπτωση μην δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδι σας, όπως τον αριθμό του δωματίου σας στο ξενοδοχείο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το φόντο των φωτογραφιών σας πριν τις δημοσιεύσετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν δίνετε καμία πληροφορία αναγνώρισης σχετικά με την τοποθεσία του ξενοδοχείου σας!

Μην κοινοποιείτε τον αριθμό του δωματίου του ξενοδοχείου σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν ταξιδεύετε μόνοι σας, δεν πρέπει να το κάνετε γνωστό στο διαδίκτυο. Επιπλέον, για να είστε απόλυτα ασφαλείς, μάλλον δεν θα πρέπει να μοιραστείτε συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το πού βρίσκεστε στο ταξίδι σας παρά μόνο αφού επιστρέψετε με ασφάλεια στο σπίτι.

Έχετε ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης

Θα πρέπει επίσης να έχετε ένα σχέδιο εκκένωσης έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση πυρκαγιάς ή άλλης έκτακτης ανάγκης. Σχεδόν όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν στρατηγική εκκένωσης κάπου μέσα στο δωμάτιο.

Οδός εκκένωσης

Αυτό θα έχει συνήθως έναν χάρτη του ξενοδοχείου και θα σας δείχνει την καλύτερη διαδρομή για να φτάσετε στην ασφάλεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Εκτός από αυτήν τη διαδρομή, μπορείτε επίσης να ερευνήσετε το περιβάλλον σας όταν κάνετε check in και να γνωρίσετε το ξενοδοχείο, ώστε να γνωρίζετε πού πηγαίνετε σε περίπτωση που χρειαστεί να εκκενώσετε.

Αν ψάχνετε ξενοδοχεία στο Disney World, έχουμε πολλούς πόρους στη διάθεσή σας! Έχουμε μια κατάταξη με όλα τα ξενοδοχεία Good Neighbor του Disney World, καθώς και την παγίδα του ξενοδοχείου Walt Disney World που ίσως δεν περίμενε κανείς. Αναζητούμε πάντα τρόπους για να διευκολύνουμε τα ταξίδια σας, γι’ αυτό φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για ό,τι πιο πρόσφατο!

Κάντε κλικ εδώ για 5 συμβουλές για ξενοδοχεία Disney World που δεν έχετε ξανακούσει!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε το δωρεάν Cheat Sheet για τα θέρετρα Monorail της Disney: Grand Floridian, Polynesian και Contemporary! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποιες είναι οι καλύτερες συμβουλές σας για να παραμείνετε ασφαλείς σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ενώ ταξιδεύετε; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment