5 μυστικά για την εφαρμογή Disney Cruise Line

Γνωρίζατε ότι η Disney Cruise Line έχει τη δική της εφαρμογή;

Η ευχή της Disney

Όπως το My Disney Experience για το Disney World και η εφαρμογή Disneyland για το Disneyland Resort, η Disney Cruise Line διαθέτει μια εφαρμογή που σας βοηθά να προγραμματίσετε τις διακοπές σας! Ονομάζεται το Disney Cruise Line Navigator App, και είναι εξοπλισμένο με τόνους δροσερών και χρήσιμων χαρακτηριστικών για να σας βοηθήσει με τη μέρα σας. Αλλά, τι ακριβώς μπορεί να κάνει η εφαρμογή για εσάς; Πρόσφατα προσκληθήκαμε να σαλπάρουμε στο Disney Wish, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά!

Πριν επιβιβαστείς

Η εφαρμογή Disney Cruise Line Navigator θα είναι σχεδόν το σημείο εκκίνησης για όλες τις διακοπές σας. Πριν σαλπάρεις, μπορείς χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να διαχειριστείτε την κράτησή σαςσυμπεριλαμβανομένων πραγμάτων όπως πραγματοποίηση πληρωμών, κράτηση δραστηριοτήτων για την κρουαζιέρα σαςτόσο στο πλοίο όσο και στο λιμάνι, και μπορείτε ακόμη χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να κάνετε check in για την κρουαζιέρα σας!

Disney Wish

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή πριν από την κρουαζιέρα σας για να προσθέσετε στοιχεία μεταφοράς εδάφους ή πτήσης για να έχετε όλα τα ταξίδια σας σε μια βολική τοποθεσία.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για το κρουαζιερόπλοιο Disney Wish!

Μόλις επιβιβαστείτε

Ενσωματωμένη συνομιλία

Η εφαρμογή είναι εξοπλισμένη με μια λειτουργία συνομιλίας που θα σας επιτρέψει να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Cast. Χρησιμοποιώντας αυτή τη δυνατότητα, μπορείτε μιλήστε με μέλη Cast από πολλά τμήματα, συμπεριλαμβανομένων των Υπηρεσιών επισκεπτών, της Port Adventures και της ομάδας Dining — ακριβώς από την καμπίνα σας. Η δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με ένα μέλος του Cast μέσω της εφαρμογής μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη αν βρίσκεστε στη μέση των διακοπών σας και έχει προκύψει κάποια ανάγκη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις Υπηρεσίες Επισκεπτών απευθείας από την καμπίνα σας!

Και όχι μόνο μπορείτε να μιλήσετε με τα μέλη του Cast, μπορείτε επίσης χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα συνομιλίας για να επικοινωνήσετε με μέλη της δικής σας ομάδας. Μπορείτε να δημιουργήσετε συνομιλίες μεταξύ εσάς και ενός άλλου μέλους του κόμματός σας ή ακόμα και να δημιουργήσετε ομαδικές συνομιλίες με ολόκληρη την ομάδα σας! Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν έχετε επιλέξει να μην αγοράσετε το πακέτο WiFi επί του σκάφους.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη βάπτιση του Disney Wish!

Τραπεζαρία

Η εφαρμογή Navigator είναι χρήσιμη όταν πρόκειται για φαγητό στα κρουαζιερόπλοια της Disney επειδή μέσα στην εφαρμογή είναι όπου θα βρείτε τις πληροφορίες για το κάθισμά σας, είτε βρίσκεστε στο πρώτο είτε στο δεύτερο κάθισμα για δείπνο και σε ποιο εναλλασσόμενο εστιατόριο πηγαίνετε κάθε βράδυ. Αυτό είναι επίσης όπου θα βρείτε τους αναθέτες του τραπεζιού σαςt.

Arendelle: A ‘Frozen’ Dining Adventure είναι το περιστροφικό δείπνο on the Wish.

Επίσης στην εφαρμογή μπορείτε δείτε τα μενού για κάθε ένα από τα εστιατόρια προτού κατευθυνθείτε εκεί, και μπορείτε να εκδηλώσετε ρίξτε μια ματιά στα ποτά της ημέρας στα διάφορα σαλόνια επί του πλοίου.

Το Keg & Compass είναι ένα από τα σαλόνια του Wish

Υπάρχουν επίσης αποκλειστικές γευστικές εμπειρίες στο Wish, συμπεριλαμβανομένων μερικών που είναι μόνο για ενήλικες, για παράδειγμα Enchanté, το Η Πεντάμορφη και το τέρας Το εστιατόριο στο Disney Wish είναι μόνο για ενήλικες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Navigator για να κάνετε κράτηση για οποιαδήποτε από αυτές τις εμπειρίες.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προσφορές ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ στο Disney Wish!

Ψυχαγωγία/Δραστηριότητες

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να ρίξτε μια ματιά στις διάφορες ψυχαγωγικές προσφορές και δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες στο κρουαζιερόπλοιό σας. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για πράγματα όπως Port Adventures (που είναι αυτό που η Disney αποκαλεί εκδρομές σε κάθε λιμάνι), καθώς και δραστηριότητες στο πλοίο, όπως σεμινάρια γευσιγνωσίας και μαθήματα mixology! Μπορείτε επίσης να ελέγξτε τα χρονοδιαγράμματα για τις ταινίες που συμβαίνουν στις αίθουσες του πλοίου ή στην οθόνη Funnel Vision στο κατάστρωμα της πισίνας.

Disney Wish Funnel Vision

Μπορείτε επίσης να δείτε τις ώρες για πράγματα όπως μαθήματα γυμναστικής, πάρτι στο κατάστρωμα και πολλές θεατρικές παραστάσεις σε κάθε κρουαζιερόπλοιο! Αν θέλετε να συναντήσετε χαρακτήρες ενώ βρίσκεστε στην κρουαζιέρα σας, μπορείτε να δείτε ποιοι είναι διαθέσιμοι και σε ποιες ώρες, καθώς και οτιδήποτε βλέπετε στην εφαρμογή για ψυχαγωγία, μπορείτε να αστέρι, ώστε να είναι πιο εύκολο να το βρείτε αργότερα. Στην εφαρμογή, έχετε τη δυνατότητα να φιλτράρετε δραστηριότητες κατά συγκεκριμένες κατηγορίεςοπότε αν ψάχνετε για μια περιοχή μόνο για ενήλικες ή ένα μέρος όπου μπορούν να παίξουν τα παιδιά, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτήν την κατηγορία στην αναζήτησή σας για να την βρείτε πιο εύκολα!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ένα από τα σημεία διασκέδασης στο Disney Wish!

Διάφορα

Υπάρχουν επίσης πολλά άλλα μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με την εφαρμογή. Για παράδειγμα, μπορείτε να μελετήσετε τις προσφορές σε άλλα δρομολόγια της Disney Cruise Line και κλείστε ακόμη και την επόμενη κρουαζιέρα σας με την Disney ενώ είστε ακόμα στο τρέχον!

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για την επόμενη κρουαζιέρα σας στην Disney ενώ βρίσκεστε στην τρέχουσα!

Και αν προσπαθείς να καταλάβεις πού πρέπει να είσαι στο πλοίο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εύχρηστο χάρτη του πλοίου στο Navigator ώστε να φτάσετε εύκολα εκεί που πηγαίνετε.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε γιατί μπορεί να είναι πιο δύσκολο να πάτε κρουαζιέρα αυτό το καλοκαίρι!

Και αυτά είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Disney Cruise Line Navigator! Θα πάτε σύντομα σε μια κρουαζιέρα της Disney; Μόλις ελέγξαμε όλες τις προσφορές στο νεότερο κρουαζιερόπλοιο της Disney — το Wish και σας μεταφέραμε όλες τις σκέψεις μας!

Η Disney Wish έδεσε στο Castaway Cay

Εάν χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με τον προγραμματισμό, κάντε κλικ εδώ για να δείτε πόσο κοστίζει μια κρουαζιέρα Disney και κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλα όσα περιλαμβάνονται στην κρουαζιέρα σας! Και μην ξεχάσετε να συνεχίσετε να διαβάζετε το DFB για τα τελευταία νέα και πληροφορίες της Disney!

Αναζητάτε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το ΝΕΟ Κρουαζιερόπλοιο Wish της Disney; Διαβάστε περισσότερα εδώ!

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την Disney Cruise Line


Έχετε πάει ποτέ σε κρουαζιέρα της Disney; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment