5 μέρη για να αποδράσετε στο Magic Kingdom όταν το άγχος σας είναι μέσα από τη στέγη

Η Disney World μπορεί να είναι πολύ υπερβολικός.

Πλήθη στο Disney World

Δεν είναι μια ευχάριστη αλήθεια, αλλά παρόλα αυτά είναι η αλήθεια. Ο κόσμος της Disney είναι τεράστιος, χρειάζεται αξιοπρεπής σχεδιασμός και συνήθως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στα πάρκα. Έχουμε συμβουλές και οδηγούς για να σας βοηθήσουμε με όλα αυτά, αλλά μερικές φορές μπορεί να αισθάνεστε πολύ ανήσυχος ενώ στα πάρκα και συγκεκριμένα στο Magic Kingdom λόγω της πολυκοσμίας. Έχουμε λοιπόν μια λίστα με μερικά μέρη που θα συνιστούσαμε να ελέγξετε εάν αισθάνεστε άγχος, καταπονημένοι ή απλά χρειάζεστε μια ανάσα για λίγα λεπτά ενώ βρίσκεστε στο πάρκο.

Χαλαρά αξιοθέατα

Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα στο Magic Kingdom και μερικά είναι ΠΟΛΥ πιο χαλαρά από τα άλλα. Εάν αισθάνεστε ανήσυχοι, πιθανότατα δεν θα πρέπει να επισκεφτείτε το Space Mountain για πολλή αναμονή σε στενά μέρη και μια γρήγορη βόλτα στο σκοτάδι (αλλά, αν λειτουργεί για εσάς, λειτουργεί!). Μιλάμε για τα αξιοθέατα που συνήθως έχουν πολύ χαμηλοί χρόνοι αναμονής και σας δίνουν την ευκαιρία να καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε για ένα αξιοπρεπές χρονικό διάστημα.

Καρουζέλ της Προόδου

Αυτά τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν τις παραστάσεις όπως Το Carousel of Progress του Walt Disney, το Hall of Presidents, το Enchanted Tiki Room του Walt Disney και το Country Bear Jamboree. Αυτά τα σόου/ατραξιόν συνήθως έχουν πολύ ελάχιστοι χρόνοι αναμονής συγκριτικάκαι μόλις μπείτε μέσα, μπορείτε απλά καθίστε αναπαυτικά και παρακολουθήστε την παράσταση στον κλιματισμό.

Μαγεμένο δωμάτιο Tiki

Θα προτείναμε να επιλέξετε το αξιοθέατο που θα είναι το πιο ήρεμο για σένα, οπότε αν πιστεύετε ότι θα είχατε υπερδιέγερση κατά τη διάρκεια του Enchanted Tiki Room, για παράδειγμα, ίσως μην διαλέξετε αυτό. Όλες αυτές οι βόλτες θα να σε βγάλει από τη ζέστη και τον ήλιο και μακριά από τεράστια πλήθη. Οι εκπομπές μπορούν επίσης να αποσπάσουν την προσοχή σας, εάν πρέπει να αλλάξετε την εστίασή σας!

Η Αίθουσα των Προέδρων

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι η Tomorrowland Transit Authority PeopleMover. Αυτό είναι περισσότερο μια βόλτα από τα άλλα, καθώς θα σας ταξιδέψει στην κορυφή του Tomorrowland και σε μερικά από τα αξιοθέατα. Εάν δεν μοιράζεστε ένα διαμέρισμα με άλλους, μπορείτε βάλε τελείως τα πόδια σουπολύ!

Tomorrowland Transit Authority PeopleMover

Θα υπάρξουν στιγμές που θα κινηθείτε μέσα σε σχεδόν κατάμαυρο στις βόλτες, κάτι που μπορεί να είναι χαλαρωτικό για κάποιους και ίσως όχι τόσο για άλλους. Απλά να έχετε κατά νου όλη αυτή η διαδρομή δεν είναι κλιματιζόμενηθα το καταλάβετε μόνο όταν βρίσκεστε μέσα στα κτίρια, αλλά προχωράτε με αξιοπρεπή ρυθμό για να πάρετε ένα αεράκι.

Οι συμβουλές προγραμματισμού που πρέπει να γνωρίζετε πριν από το επόμενο ταξίδι σας στην Disney World

Κάπως κρυφές περιοχές

Υπάρχουν μερικά σημεία στο Magic Kingdom που είναι περισσότερα από το χτυπημένο κτύπημαη, αλλά δεν είναι εντελώς κρυμμένα. Αυτά είναι σημεία που ΜΠΟΡΕΙ να έχουν μερικούς ανθρώπους μέσα τους, αλλά όταν δεν το κάνουν, είναι υπέροχα για να πάρετε μια ανάσα. Το πρώτο έχει τελειώσει Οδός Κέντρου!

Οδός Κέντρου

Αυτός ο δρόμος είναι έξω από την Main Street, ΗΠΑ και είναι ακριβώς όπως ένας μικρός παράδρομος που δεν οδηγεί πουθενά. Υπάρχουν μερικά τραπέζια και καρέκλες εδώ, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε αν είναι διαθέσιμα. Αν η Main Street είναι πολύ γεμάτη, αυτό είναι ένα ωραίο μέρος για να κάνετε παρέα και να παρακολουθήσετε τον κόσμο ή απλώς να χαλαρώσετε για λίγο μέχρι να είστε έτοιμοι να αντέξετε ξανά τα πλήθη. Μπορείτε να το βρείτε ακριβώς μεταξύ Crystal Arts και Uptown Jewelersστη δεξιά πλευρά του δρόμου αν περπατάτε στο πάρκο!

Σκιασμένα καθίσματα

Ένα άλλο μέρος που είναι κάπως κρυμμένο είναι κοντά στο Gazebo στην Πλατεία Ελευθερίας. Είναι ακριβώς πριν φτάσετε στο Ye Olde Christmas Shoppe, εάν μπαίνετε στη γη από το The Hub (την κύρια περιοχή όπου βρίσκεται το κάστρο!). Κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων όπως το Mickey’s Very Merry Christmas Party, αυτό είναι συνήθως το μέρος όπου χαρακτήρες όπως ο Άγιος Βασίλης θα συναντηθούν και θα χαιρετήσουν, επομένως αυτή η συμβουλή ισχύει μόνο κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών πάρκου, εάν ένας χαρακτήρας συναντάται και χαιρετίζεται εκεί.

Το κάθισμα του Άγιου Βασίλη κατά τη διάρκεια του Mickey’s Very Merry Christmas Party

Αλλά, όταν δεν έχει κόσμο εδώ, μπορεί να είναι ένα ωραίο μέρος για να πάρετε την ανάσα σας ή απλά να κάνετε παρέα για λίγα λεπτά!

7 ΤΡΟΜΕΡΑ πράγματα που προτείνουμε στο Disney World

Χαλαρωτικά σημεία εστιατορίου

Το Magic Kingdom έχει πολλά εστιατόρια, με μερικά να γεμίζουν περισσότερο από άλλα. Όμως, υπάρχουν μερικοί χώροι χαλάρωσης σε μερικά από τα δημοφιλή σημεία! Αρχικά, θα προτείναμε να ελέγξετε το επάνω του Columbia Harbour House στην Πλατεία Ελευθερίας. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν ότι υπάρχει ένας επάνω όροφος εδώ όπου μπορείτε να φάτε. Είναι πολύ πιο απομονωμένο και μπορείτε ακόμη και να έχετε ωραία θέα στην Πλατεία Ελευθερίας.

Columbia Harbour House στον επάνω όροφο

Στη συνέχεια, έχουμε το πολύ πίσω τραπεζαρία του Pecos Bill Tall Tale Inn and Cafe in Frontierland. Αυτό είναι στην πλευρά του εστιατορίου που είναι πιο κοντά στο Pirates of the Caribbean/Adventureland. Αυτό το δωμάτιο συνήθως δεν έχει πολύ κόσμο και θα πρέπει να σας προσφέρει μια ωραία απόδραση από τη ζέστη!

Καθίσματα Pecos Bill

Ένα άλλο υπέροχο μέρος είναι το Skipper Canteen στο Adventureland. Αυτό είναι ένα εστιατόριο με επιτραπέζια εξυπηρέτηση, οπότε συνήθως χρειάζεστε ένα κράτηση, αλλά μπορείτε πάντα να ρωτήσετε τους οικοδεσπότες εάν υπάρχει διαθεσιμότητα ή να ελέγξετε τη λίστα με τις οδηγίες στο My Disney Experience. Και, όταν πάτε να φάτε, ζητήστε το ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ δωμάτιο αντί για την κύρια τραπεζαρία. Είναι μικρότερο, πιο ήσυχο και πιο απομονωμένο, ώστε να έχετε μια πιο χαλαρωτική εμπειρία.

Καλώς ήρθατε στο «μυστικό» SEA Room!

Τέλος, θέλουμε να αναφέρουμε το Tomorrowland Terrace! Αυτό το εστιατόριο βρίσκεται στα δεξιά σας όταν περπατάτε στο Tomorrowland από το The Hub και επί του παρόντος δεν λειτουργεί ως εστιατόριο. Ο χώρος χρησιμοποιείται για μερικά από τα βραδινά επιδόρπια πάρτι στο πάρκο, οπότε κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι σχεδόν άδειος! Αυτή η περιοχή είναι καλυμμένη, υπάρχουν πολλά τραπέζια και έχει υπέροχη θέα στο Κάστρο της Σταχτοπούτας.

Tomorrowland Terrace κατά τη διάρκεια της ημέρας

Φροντίστε να το ελέγξετε την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε κάπου να καθίσετε για λίγο!

10 όχι και τόσο μαγικές αλήθειες στον κόσμο της Disney

Ένα κοντινό νησί

Γνωρίζατε ότι υπάρχει ένα νησί στο Magic Kingdom; Ναι – Το νησί του Τομ Σόγιερ! Βρίσκεται ακριβώς στο Frontierland και μπορείτε να φτάσετε σε αυτό με μια μικρή σχεδία που τρέχει από και προς την ακτή τακτικά. Αυτό το νησί είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εξερευνήσετε αν θέλετε κάτι λίγο πιο έξω από το μονοπάτι στο Magic Kingdom, αλλά είναι επίσης ένα ωραίο μέρος για να χαλαρώσετε!

Νησί Τομ Σόγιερ

Δεδομένου ότι πρέπει να πάρετε μια βάρκα για να φτάσετε στο νησί, συνήθως δεν έχει πολύ κόσμο από επισκέπτες. Μπορείτε να κάνετε παρέα στο Aunt Polly’s, το οποίο είναι συνήθως κλειστό ως εστιατόριο, αλλά έχει μερικά καλυμμένα καθίσματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε!

Της θείας Πόλλυ

Υπάρχουν πολλά δέντρα και σκιά εδώ, καθώς και μερικά ωραία μέρη για να καθίσετε και να χαλαρώσετε μακριά από όλα. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να αφήσετε τα παιδιά σας να τρέχουν και να κάψουν λίγη ενέργεια ενώ εσείς ξεκουράζεστε!

10 εστιατόρια Disney World που πρέπει να έχει στη λίστα του κάθε πρωτοεμφανιζόμενος!

Ένα ήρεμο σημείο με θέα

Το τελευταίο μέρος για το οποίο θέλουμε να μιλήσουμε είναι ακριβώς στην καρδιά όλων – Το Hub. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν μια περίεργη πρόταση, καθώς αυτό είναι συνήθως ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη στο πάρκο, αλλά ακούστε μας. Οι δρόμοι του The Hub είναι συνήθως πολυσύχναστοι, αλλά όχι απαραίτητα τις χλοώδεις εκτάσεις μπροστά από το Casey’s Corner και το The Plaza Restaurant.

Χώρος με γρασίδι Hub

Αυτά τα σημεία με γρασίδι δεν είναι ιδανικά αν έχει πολύ ζέστη έξω και θέλετε να ξεφύγετε από τον ήλιο, αλλά αν ο καιρός είναι ευχάριστος και δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι τριγύρω, καθίστε ή ξαπλώστε στο γρασίδι και χαλαρώστε για λίγο! Θα έχετε εκπληκτική θέα στο Κάστρο της Σταχτοπούτας, ενώ θα μπορείτε να χαλαρώνετε και να μην πολεμάτε τα πλήθη.

Hub grass + χαλαρώστε με τα νέα μας παπούτσια!

Για περισσότερα σχετικά με το Disney World, ρίξτε μια ματιά 10 σημεία στο Disney World που θα είναι ΑΓΝΩΡΙΣΤΑ σε λίγα χρόνια, 7 περίεργα γεγονότα για τη συνάντηση-και-χαιρετισμό του Disney Worldκαι 15 φθηνά αλλά χορταστικά σνακ της Disney World για όταν είστε οικονομικοί.

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα νέα, συμβουλές και ενημερώσεις της Disney World.

Το απόλυτο σχέδιο 1 ημέρας για το Magic KingdomΜην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Προπαραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2023 DFB Guide to Walt Disney World Dining Today!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2023 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να προπαραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2023 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2023 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂


Πού είναι το αγαπημένο σας μέρος για να αποδράσετε από τα πλήθη στο Magic Kingdom; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment