17 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ενημερώσεις της Disney για τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε

Λίγο πολύ το λέμε αυτό κάθε μήνα, αλλά δεν μπορούμε να πιστέψουμε πόσα έγιναν στο Disney World τον Ιούλιο!

ο κόσμος του Ντίσνεϋ

Αρκετοί χαρακτήρες που συναντήθηκαν και χαιρετίστηκαν επέστρεψαν στα πάρκα, το νέο MagicBand+ έκανε το ντεμπούτο του, το 2022 EPCOT Food & Wine Festival άνοιξε και πήραμε ΜΕΓΑΛΑ νέα για το δείπνο χαρακτήρων! Σε περίπτωση που το χάσατε, ας δούμε τα μεγαλύτερα νέα του Ιουλίου από την Disney World.

Θελγήτρα

Journey of Water — Εμπνευσμένο από Μοάνα

Το καθηλωτικό υδάτινο μονοπάτι γνωστό ως Journey of Water — Εμπνευσμένο από Μοάνα είναι ένα επερχόμενο αξιοθέατο EPCOT που φέρεται να επιτρέπει στους επισκέπτες να παίζουν με «ζωντανό νερό». Τον Ιούλιο περισσότερα αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένης μιας προεπισκόπησης του γραφικού στυλ που θα δουν οι επισκέπτες σε όλο το αξιοθέατο.

Μέσω @thezachriddley στο Instagram

Παρακολουθούμε την κατασκευή σε εξέλιξη στο EPCOT, αλλά η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ένα χρονοδιάγραμμα έναρξης για αυτό το αξιοθέατο. Συνεχίστε να ελέγχετε μαζί μας για περισσότερα νέα!

Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για το αξιοθέατο της Moana!

Ενημέρωση Walt Disney World Railroad

Το Walt Disney World Railroad είναι κλειστό εδώ και χρόνια στο Magic Kingdom λόγω της κατασκευής του TRON Lightcycle Run, αλλά λάβαμε μια μικρή ενημέρωση τον Ιούλιο. Η Disney κοινοποίησε μια φωτογραφία του Εκπαίδευση μελών του Cast για την επαναλειτουργία του Disney World Railroad, που σημαίνει ότι είμαστε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο να οδηγήσουμε ξανά το τρένο.

©Disney

Είδαμε ελέγχους κινητήρα τον Φεβρουάριο και σιδηροδρομικές δοκιμές τον Μάρτιο, και ανυπομονούμε να τον οδηγήσουμε ξανά. Θα παρακολουθούμε στενά για περαιτέρω εξελίξεις.

Δείτε την εκπαίδευση των μελών του Cast για το Walt Disney World Railroad!

Εμπορεύματα

Ειδήσεις MagicBand+

Η επόμενη γενιά των MagicBands κυκλοφόρησε επιτέλους! Το MagicBand+ κάνει τα ίδια πράγματα με ένα κανονικό MagicBand — αλλά έρχεται με μερικά έξτρα. Επί 27 Ιουλίουο Το MagicBand+ κυκλοφόρησε επίσημα στο Disney World και στο διαδίκτυο.

MagicBand+

Το MagicBand+ περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως φώτα, απτικά και άλλα, και μπορεί επίσης να αλληλεπιδράσει με το περιβάλλον γύρω του, συμπεριλαμβανομένων των χρυσών αγαλμάτων της 50ης επετείου, ακόμη και παραστάσεων με πυροτεχνήματα! Ξεκλειδώνει επίσης ένα αποκλειστικό κυνήγι οδοκαθαριστών στο Star Wars: Galaxy’s Edge.

Το MagicBand+ δονείται σε όλο το Harmonious

Η τιμή για το MagicBand+ κυμαίνεται από 34,99 $ έως 44,99 $ ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε και μπορείτε να βρείτε σχέδια τόσο στα πάρκα όσο και στο διαδίκτυο. Οι εκπτωτικές επιλογές MagicBand+ είναι διαθέσιμες για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και τους κατόχους ετήσιων συνθηκών πρόσβασης. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ζώνη είναι επαναφορτιζόμενη, που σημαίνει ότι θα πρέπει να τη φορτίζετε (καθημερινά, ως επί το πλείστον) για να συνεχίσετε να τη χρησιμοποιείτε.

MagicBand+

Και σημειώστε, δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα MagicBand+. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το κλασικό MagicBand στα πάρκα, αλλά αν θέλετε αυτές τις πρόσθετες λειτουργίες, μπορείτε να αποκτήσετε ένα τώρα!

Δείτε πώς λειτουργεί το MagicBand+ στα πάρκα εδώ!

Και δείτε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του MagicBand+ εδώ

Όριο αγορών

Τον Αύγουστο του 2021, η Disney World θέσπισε ένα όριο 2 ανά είδος σε όλες τις αγορές εμπορευμάτων, πράγμα που σήμαινε ότι οι επισκέπτες δεν μπορούσαν να αγοράσουν περισσότερα από δύο από οποιοδήποτε μεμονωμένο προϊόν. Αλλά τώρα, αυτό έχει αλλάξει. Ένα μέλος του Cast μας είπε ότι το Το παλιό όριο εμπορευμάτων των 10 ανά είδος ανά επισκέπτη επέστρεψε στο Disney World, εκτός από ορισμένες περιπτώσεις.

Προηγούμενο όριο εμπορευμάτων

Λάβετε υπόψη ότι το όριο 2 ανά είδος ανά άτομο εξακολουθεί να ισχύει για ορισμένα εξειδικευμένα είδη. Για παράδειγμα, το MagicBand+ εξακολουθούσε να περιορίζεται σε 2 ανά στυλ ανά επισκέπτη. Επομένως, φροντίστε να δείτε ποιος κανόνας ισχύει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας για τα εμπορεύματα που ελπίζετε να πάρετε.

Διαβάστε περισσότερα για την αλλαγή του κανόνα αγορών του Disney World εδώ!

Jessie’s Trading Post

Στα στούντιο του Χόλιγουντ, Το Jessie’s Trading Post άνοιξε στο Toy Story Land! Αυτό το κατάστημα βρίσκεται στην έξοδο του Toy Story Mania, όπου ήταν το προηγούμενο κατάστημα.

Jessie’s Trading Post

Το Jessie’s Trading Post είναι γεμάτο Η ιστορία των παιχνιδιών και εμπορεύματα που σχετίζονται με την Pixar και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά είτε κατά την έξοδο από το Toy Story Mania είτε μπορείτε να περπατήσετε από την έξοδο για να το ελέγξετε.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Jessie’s Trading Post εδώ!

Κατασκευή

Αλλαγές BoardWalk

Γνωρίζαμε ήδη ότι το BoardWalk της Disney επρόκειτο για μεγάλες αλλαγές και τελικά είδαμε κάποιες εξελίξεις τον Ιούλιο! Το BoardWalk Bakery έκλεισε επίσημα και ο αντικαταστάτης του, το BoardWalk Deli έρχεται σύντομα.

©Disney

Εκτός από την κυκλοφορία των μελλοντικών ωρών για το BoardWalk Deli (7 π.μ. έως 10 μ.μ.), μάθαμε επίσης για το μενού και το χρονοδιάγραμμα ανοίγματος, επί του παρόντος έχει οριστεί για «τέλη καλοκαιριού 2022». Το deli θα προσφέρει είδη πρωινού, ζεστά και κρύα σάντουιτς, επιδόρπια και πολλά άλλα! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το ΠΛΗΡΕΣ μενού με τις τιμές.

BoardWalk Deli Cannoli ©Disney

Αυτήν τη στιγμή, το deli εμφανίζει ώρες που ξεκινούν από τα μέσα Αυγούστου, αλλά αυτό ενδέχεται να αλλάξει.

Κάντε κλικ εδώ για το χρονοδιάγραμμα έναρξης του BoardWalk Deli!

Λάβαμε επίσης μια ενημέρωση για μια άλλη επερχόμενη τοποθεσία BoardWalk, το Cake Bake Shop από την Gwendolyn Rogers. Φαίνεται ότι αυτό το εστιατόριο θα πάρει τη θέση του παλιού ESPN Club, καθώς το Cake Bake Shop δημοσίευσε μια φωτογραφία μιας πινακίδας «προσεχώς» μπροστά από την πιθανή μελλοντική του θέση.

©The Cake Bake Shop

Αυτό το εστιατόριο θα σερβίρει γλυκές και αλμυρές γεύσεις μαζί με απογευματινό τσάι και αναμένεται να ανοίξει κάποια στιγμή το 2023.

Διαβάστε για την ενημέρωση του Cake Bake Shop εδώ!

Πύργος του τρόμου σημάδι

Μπορεί να έχετε δει την εμβληματική διαφημιστική πινακίδα Tower of Terror στο δρόμο σας προς την Disney World στο παρελθόν — ξέρετε, αυτή με το τρισδιάστατο εφέ ενός ανελκυστήρα Tower of Terror που πέφτει. Δυστυχώς, αυτή η πινακίδα κατεδαφίστηκε εντελώς τον Ιούλιο.

Πάνε όλα

Η Disney δεν έχει κοινοποιήσει εάν μπορεί να υπάρξει αντικατάσταση για αυτήν την διαφημιστική πινακίδα, αλλά θα παρακολουθούμε για τυχόν αλλαγές κάθε φορά που οδηγούμε στο Disney World. Πραγματικά, ήταν το τέλος μιας εποχής.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της πινακίδας του Tower of Terror που κατεδαφίστηκε εδώ

Ενημερώσεις χαρακτήρων

Meet-and-Greets

Αρκετοί χαρακτήρες συναντήθηκαν και χαιρετούν επέστρεψαν στο Disney World τον Ιούλιο, συμπεριλαμβανομένου του Η Merida συναντιέται και χαιρετίζεται στο Magic Kingdom! Η Merida βρίσκεται δίπλα στο Fairytale Garden στη Fantasyland.

Η Merida στο Magic Kingdom!

Μπορείτε να ελέγξετε την εφαρμογή My Disney Experience για περισσότερες συναντήσεις και χαιρετισμούς χαρακτήρων που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή στα πάρκα!

Το Merida meet-and-greet επιστρέφει στο Magic Kingdom!

Το Star Wars Launch Bay άνοιξε ξανά νωρίς με τους Darth Vader και Chewbacca, και αργότερα άνοιξε επίσημα με BB-8 μπαίνει στη σύνθεση. Μπορείτε να συναντήσετε και τους τρεις χαρακτήρες στα Hollywood Studios της Disney.

Νταρθ Βέιντερ

Αυτά τα meet-and-greets δεν είναι ακόμη διαθέσιμα στο Genie+, αλλά είναι πιθανό να τα δούμε να προστίθενται στο μέλλον.

Το Star Wars Launch Bay meet-and-greet είναι πλέον ανοιχτό!

Ο Πήτερ Παν επιστρέφει στο Magic Kingdom με αυθόρμητη άκρη. Μια μέρα είδαμε στην εφαρμογή My Disney Experience ότι ήταν προγραμματισμένο να συναντήσει επισκέπτες στο Adventureland, αλλά αργότερα τον είδαμε στο Fantasyland να τρέχει.

Peter Pan!

Μπορείτε να ελέγξετε για τις ώρες συνάντησης και χαιρετισμού του στην εφαρμογή, αλλά ενδέχεται να αλλάξουν, οπότε έχετε αυτό υπόψη σας εάν πραγματικά ελπίζετε να πιάσετε τον Πήτερ Παν από κοντά!

Μάθετε περισσότερα για τη συνάντηση-και-χαιρετισμό του Peter Pan εδώ.

Ο Aladdin και η Jasmine επιστρέφουν επίσης στο Magic Kingdom! Τους βρήκαμε να χαιρετούν μαζί τους επισκέπτες στο Adventureland στο Magic Kingdom.

Γιασεμί και Αλαντίν!

Μόνο ο Aladdin εμφανίστηκε ως συνάντηση και χαιρετισμό στην εφαρμογή My Disney Experience, αλλά ήταν ωραίο να βλέπεις τη Jasmine μαζί! Αυτό μπορεί να μην είναι καθημερινό φαινόμενο, ωστόσο, καθώς είδαμε τη Jasmine να εμφανίζεται στο Princess Fairytale Hall ενώ ο Aladdin συναντά επισκέπτες μόνος του στη Adventureland, οπότε να έχετε κατά νου ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Aladdin και της Jasmine πίσω στο Magic Kingdom!

Τραπεζαρία

Μια σειρά από γευστικές εμπειρίες χαρακτήρων επιστρέφουν σύντομα στο Disney World! Πρωινό Minnie’s Beach Bash θα επιστρέψει στο Cafe May Cafe στο Disney’s Beach Club στις 4 Οκτωβρίου.

Η Minnie στο Cape May Cafe

Αυτή η εμπειρία περιλαμβάνει τη Minnie και τους φίλους της ντυμένους για μια μέρα στην παραλία!

Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για το δείπνο με τους χαρακτήρες του Cape May Cafe.

Το λαϊκό Πρωινό για τους καλύτερους φίλους της Ohana επιστρέφει στο «Οχάνα στο Disney’s Polynesian Village Resort στις 27 Σεπτεμβρίου!

Επιστρέφει!

Τι καλύτερο για να φάτε πρωινό από το να περπατάτε η Λίλο και η Στιτς;

Μάθετε περισσότερα για το ‘Οχάνα που δειπνεί εδώ.

Και στο Magic Kingdom, το Μπουφές με χαρακτήρες με τον Winnie the Pooh και τους φίλους του επιστρέφει στο Κρυστάλλινο παλάτι επί 20 Σεπτεμβρίου.

Γουίνι το Αρκουδάκι

Αυτό το μέρος συνήθως σάς επιτρέπει να το επισκεφτείτε με το Pooh, το Tigger και το Piglet (αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον) ενώ τρώτε στον μπουφέ.

Διαβάστε περισσότερα για το δείπνο των χαρακτήρων του Crystal Palace εδώ!

Φεστιβάλ Φαγητού & Κρασιού EPCOT

ο Το 2022 το EPCOT Food & Wine Festival έκανε το ντεμπούτο του επί Ιούλιος 14ησυμπεριλαμβανομένων πάνω από 20 διαφορετικών περιπτέρων τροφίμων για επίσκεψη (με μερικά περίπτερα που θα ανοίξουν αργότερα), καθώς και ψυχαγωγίας, Emile’s Fromage Montage (ένα κυνήγι οδοκαθαριστών ΤΥΡΙΩΝ) και πολλά άλλα.

Φεστιβάλ φαγητού και κρασιού EPCOT 2022

Μπορείτε να επισκεφθείτε το φεστιβάλ σε όλη τη διαδρομή 19 Νοεμβρίου 2022οπότε έχετε χρόνο να φτάσετε στο EPCOT!

Ελάτε μαζί μας την πρώτη μέρα του 2022 EPCOT Food & Wine Festival!

Και κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις επιλογές μας για τα καλύτερα είδη που μπορείτε να βρείτε στο Φεστιβάλ

Λειτουργία εντοπισμού αυτοκινήτου

Και τελικά, η Disney έκανε το ντεμπούτο της νέας Δυνατότητα εντοπισμού αυτοκινήτου στην εφαρμογή My Disney Experience. Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να επισημάνετε πού παρκάρετε (κάναμε ρίμα!) σε ένα πάρκινγκ της Disney, ώστε να μην χρειαστεί να χάσετε ποτέ ξανά το αυτοκίνητό σας.

©Disney

Μπορείτε να επιτρέψετε στις υπηρεσίες τοποθεσίας να το επισημαίνουν αυτόματα ή μπορείτε να εισαγάγετε τη θέση σας με μη αυτόματο τρόπο. Δεν υπάρχουν άλλες στιγμές τρόμου όταν γυρνάς σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα και συνειδητοποιείς ότι ξέχασες πού πάρκαρες!

Διαβάστε περισσότερα για τη νέα λειτουργία Car Locator εδώ

Ο Ιούλιος ήταν ένας πολυάσχολος μήνας στο Disney World, αλλά ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει για τον Αύγουστο. Συνεχίστε να ακολουθείτε το AllEars για περισσότερα νέα και ενημερώσεις της Disney!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα τρόφιμα που πρέπει να αποφεύγετε στο Disney World!


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να παρακολουθείτε ΟΛΕΣ τις έκτακτες ειδήσεις της Disney! Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε συμβουλές, κριτικές, ασήμαντα στοιχεία και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το AllEars! Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Επισκεφθήκατε την Disney World τον Ιούλιο; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment