14 ενημερώσεις κατασκευής που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το επόμενο ταξίδι σας στο Disney World

Είχαμε αρκετές νέες προσθήκες στο Disney World τον περασμένο χρόνο!

Πάμε στη Disney!

Έχουμε νέα εστιατόρια, βόλτες και καταστήματα στο EPCOT, πλήθος εορτασμών για την 50η επέτειο στο Magic Kingdom, ακόμη και ένα νέο (και πολύ καθηλωτικό) Πόλεμος των άστρων– θεματικό θέρετρο! Αλλά υπάρχουν ακόμα ΠΟΛΛΑ στον ορίζοντα, και Σήμερα ρίχνουμε μια ματιά σε όλες τις ενημερώσεις κατασκευής για τα τρέχοντα έργα της Disney World.

μαγικό βασίλειο

Ποιος είναι έτοιμος να δει τι συμβαίνει με το σουβέρ TRON;! Αυτή την εβδομάδα, εντοπίσαμε δοκιμή οχημάτων στο αξιοθέατο, και έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό με συνεργεία κατασκευών! Φαίνεται ότι τοποθετήθηκαν νεότερα στηρίγματα για το διάδρομο που οδηγεί στο αξιοθέατο και έχει μετακινηθεί πολλή βρωμιά. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε αυτές τις μεγάλες αλλαγές!

TRON Κατασκευαστική Πρόοδος

Έξω από την Main Street, ΗΠΑ, πάνω στην οδό Center Street, συνεχίζονται οι εργασίες στο δρόμο που οδηγεί στο καθιστικό. Παλιά τούβλα αφαιρέθηκαν στη μέση του δρόμου αυτή την εβδομάδα, και αναμένουμε ότι θα προστεθούν νέες για να ταιριάζουν με τις αλλαγές που έχουμε ήδη δει.

Κατασκευή οδών Κέντρου

Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν εν μέρει στο δρόμο, αλλά το καθιστικό δεν έχει ανοίξει ακόμα. Θα παρακολουθούμε για περισσότερες αλλαγές!

EPCOT

Τα πράγματα προχωρούν στο Journey of Water — Εμπνευσμένο από τη Moana στο EPCOT! Κάθε εβδομάδα φαίνεται να κατασκευάζονται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ νέες κατασκευές για το αξιοθέατο, και όταν περνούσαμε με το monorail αυτή την εβδομάδα, τα συνεργεία κατασκευής ήταν πολύ απασχολημένα με την εργασία στην περιοχή.

Journey of Water — Εμπνευσμένο από την Moana Construction

Σε μια έκπληξη κατασκευής ενημέρωση, το εργαστήριο μπλοκαρίστηκε από μαύρους μουσαμάδες στο Living with the Land αυτή την εβδομάδα. Συνήθως, οι επισκέπτες μπορούν να κοιτάξουν μέσα από αυτά τα παράθυρα για να δουν επιστήμονες να εργάζονται σκληρά, αλλά καλύφθηκε την τελευταία φορά που πήγαμε στη διαδρομή.

Ζώντας με την Κατασκευή Γης

Στην παγκόσμια έκθεση, Το πολυκατάστημα Mitsukoshi της Ιαπωνίας βρίσκεται ακόμη υπό μερική κατασκευή. Ένα μεγάλο τμήμα παραμένει καλυμμένο από μαύρους μουσαμάδες, αλλά το υπόλοιπο κατάστημα λειτουργεί κανονικά.

Κατασκευή Mitsukoshi

Κοντά στο μπροστινό μέρος της World Showcase, η παιδική χαρά δίπλα στις τουαλέτες έχει καλυφθεί από ερεθισμούς εδώ και μερικές εβδομάδες. Αυτές οι παιδικές χαρές είναι συνήθως διαθέσιμες κατά τις πολυάσχολες περιόδους του φεστιβάλ, αλλά με το Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού που έχει ήδη ξεκινήσει, μας ενδιαφέρει να μάθουμε τι συμβαίνει εδώ.

World Showcase Κατασκευή παιδικής χαράς

Και αν σας ενδιαφέρει να επισκεφτείτε το Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού φέτος, ρίξτε μια ματιά στις προτάσεις μας για τους καλύτερους θαλάμους φαγητού και τα αγαπημένα μας φαγητά!

Hollywood Studios

Προχωρώντας στα Hollywood Studios, λάβαμε επιτέλους μια ενημέρωση για την κατασκευή στο Toy Story Mania! Jessie’s Trading Post είναι στην πραγματικότητα το νέο κατάστημα δώρων που έχει καταλάβει αυτόν τον χώρο, και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τοποθετήθηκε τοιχογραφία στην έξοδο της βόλτας, δίπλα στο σημείο που βρίσκεται το κατάστημα. Τσέκαρέ το!

Υπάρχει μια νέα τοιχογραφία!

Τότε, ως έκπληξη, Το Trading Post της Jessie ΑΝΟΙΞΕ!

Jessie’s Trading Post

Πήγαμε μέσα και μοιραστήκαμε μια ΠΛΗΡΗ ξενάγηση στο νέο σημείο! Κάντε κλικ εδώ για να το ελέγξετε.

Υπάρχουν Τόσες πολλές οθόνες εδώ μέσα!

Λάβαμε επίσης περισσότερες πληροφορίες για το MagicBand+ αυτή την εβδομάδα — θα φτάσει στο Disney World στις 27 Ιουλίου! Μαζί με το MagicBand+, θα αποκτήσουμε ένα νέο διαδραστικό παιχνίδι στο Galaxy’s Edge που ονομάζεται Star Wars: Batuu Bounty Hunters. Εμείς αναμένετε ότι αυτός ο καλυμμένος χώρος απέναντι από το Savi’s Workshop θα είναι αφιερωμένος στο νέο παιχνίδι και θα ανοίξει σύντομα, αλλά παραμένει αποκλεισμένος με θάμνους προς το παρόν.

Κατασκευή παιχνιδιών Bounty Hunter

Ίσως μπορέσουμε να το ελέγξουμε την επόμενη εβδομάδα, όταν το MagicBand+ κυκλοφορήσει στα πάρκα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Disney Resort Hotels

Υπήρξαν αρκετές ενημερώσεις για την κατασκευή ξενοδοχείων αυτήν την εβδομάδα, ξεκινώντας από την αρχή Το Disney’s Polynesian Village Resort, όπου συνεχίζονται οι εργασίες για τον νέο πύργο DVC. Φαίνεται ότι η κατεδάφιση και ο καθαρισμός προχωρούν πραγματικά.

Πολυνησιακή Κατασκευή κτιρίων DVC

Στο Yacht Club Resort της Disney, ένα μεγάλο τμήμα του πεζόδρομου μπλοκαρίστηκε ενώ συνεργεία κατασκευής ανακαίνιζαν την περιοχή. Υπήρχαν ακόμη διάδρομοι για χρήση από τους επισκέπτες.

Κατασκευή Yacht Club

Επίσης το Ο εμβληματικός φάρος αυτή τη στιγμή λαμβάνει επίσης κάποιες αλλαγές. Αυτή τη στιγμή είναι καλυμμένο με σκαλωσιές και δεν είναι προσβάσιμο στους επισκέπτες.

Κατασκευή Φάρων Yacht Club

Το Stormalong Bay είναι η πισίνα που μοιράζονται το Yacht Club και το Beach Club, και ορισμένες περιοχές στο κατάστρωμα της πισίνας είναι υπό κατασκευή. Ελέγχαμε για να δούμε τι συμβαίνει με αυτά τα ερεθίσματα και τους τοίχους κατασκευής, αλλά δεν έχουν αλλάξει πολλά από την περασμένη εβδομάδα.

Κατασκευή Stormalong Bay

Προχωρώντας στο BoardWalk, οι πινακίδες του ESPN Club και κάποιες άλλες λεπτομέρειες (όπως αυτά τα γιγάντια βάρη) αφαιρέθηκαν από την κλειστή τοποθεσία αυτή την εβδομάδα. Υπάρχουν κάποιες προσθήκες που έχουν προγραμματιστεί για το BoardWalk της Disney στο μέλλον, επομένως θα παρακολουθούμε αυτήν την περιοχή για να δούμε αν θα μεταμορφωθεί σε κάτι νέο.

Κατασκευή BoardWalk

Λίγο πιο κάτω στο BoardWalk, Η Trattoria al Forno είναι προς το παρόν αποκλεισμένη από θάμνους, επομένως οι επισκέπτες αναγκάζονται να εισέλθουν μέσω του Abracadabar. Το εστιατόριο εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά.

Κατασκευή από την Trattoria al Forno

Αυτές είναι όλες οι ενημερώσεις που έχουμε για εσάς αυτήν την εβδομάδα! Όπως μπορείτε πιθανώς να πείτε από αυτά τα κατασκευαστικά έργα, πολλά έχουν αλλάξει πρόσφατα στον κόσμο της Disney. Εάν δεν έχετε πάει στα πάρκα εδώ και καιρό, υπάρχουν μερικές σημαντικές ενημερώσεις για τις οποίες πρέπει να γνωρίζετε και συμβουλές που θα πρέπει να μάθετε.

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για όλες τις συμβουλές για το πώς να έχετε τις καλύτερες διακοπές του Disney World ποτέ το 2022! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις κορυφαίες συμβουλές μας για να αποκτήσετε ένα Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind Boarding Pass στο EPCOT ή κάντε κλικ εδώ για να μάθετε μερικά από τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ λάθη προγραμματισμού που έχετε κάνει στο Disney World (για να μην τα επαναλάβετε! ).

Θα φροντίσουμε να σας κρατάμε ενήμερους καθώς ολοκληρώνεται κάθε έργο της Disney, κοινοποιώντας φωτογραφίες και νέα σε όλη τη διαδρομή. Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία!

Γιατί μπορεί να ΑΛΛΑΞΕΤΕ τα σχέδιά σας για το Disney World 2022 — Κάντε κλικ εδώ!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τους 50 τρόπους για να γιορτάσετε την 50ή επέτειο του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποιο από αυτά τα κατασκευαστικά έργα είστε πιο ενθουσιασμένοι να ακολουθήσετε; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment