14 ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ από την Disney World

Εάν πηγαίνετε στο Disney World περιμένοντας όλα να είναι όπως τα θυμόσασταν από το τελευταίο σας ταξίδι, να είσαι έτοιμος να απογοητευτείς.

Πολλές κατασκευές αυτή τη στιγμή!

Υπάρχουν πολλές κατασκευές σε εξέλιξη στο Disney World αυτή τη στιγμή. Μέρος του EPCOT καλύπτεται με τοίχους, υπάρχει ένα μεγάλο τρενάκι που κατασκευάζεται στο Magic Kingdom και πολλά ξενοδοχεία γίνονται τεράστιες ανακαινίσεις και προσθήκες. Είναι δύσκολο να συμβαδίσεις με όλα αυτά, γι’ αυτό Συγκεντρώνουμε όλες τις ενημερώσεις κατασκευής από αυτήν την εβδομάδα στο Disney World και τις μοιραζόμαστε μαζί σας!

μαγικό βασίλειο

Ως συνήθως, ξεκινάμε την έκθεση αυτής της εβδομάδας με μια ενημερωμένη ματιά στο σουβέρ TRON! Αυτή την εβδομάδα, υπήρχαν αρκετοί εργάτες στο εργοτάξιο και μεγάλη ποσότητα βρωμιάς μετακινούνταν από το κύριο μονοπάτι που οδηγεί στο κτήριοκαθώς και κοντά στη σιδηροδρομική σήραγγα Walt Disney World Railroad.

Κατασκευή TRON

Η κατασκευή εκτείνεται λίγο, πλησιάζοντας στο κτίριο Tomorrowland Light & Power Co. Η πλευρά του καταστήματος δώρων εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένη από τοίχους και υπήρχε εξοπλισμός κατασκευής τοποθετημένος στο διάδρομο που οδηγεί πίσω στο TRON.

Tomorrowland Light & Power Construction

Θέλετε να δείτε ακόμη περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της κατασκευής TRON;

Κάντε κλικ εδώ για μια πλήρη ανάρτηση για όλες τις ενημερώσεις του TRON Construction!

Επίσης, πήραμε μερικά μεγάλες ενημερώσεις για το Center Street! Αυτό το παρακλάδι της Main Street, ΗΠΑ έχει αποκλειστεί για μερικές εβδομάδες, ενώ συνεργεία κατασκευής ενημερώνουν τον δρόμο και τώρα μέρος του έργου φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί.

Κάποια κατασκευή έχει ολοκληρωθεί

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης τώρα να περπατήσουν στο πίσω μέρος της περιοχής, δίπλα στους τοίχους της κατασκευής, και να δουν ένα τμήμα της τοιχοποιίας που ενημερώθηκε.

Μια άλλη ματιά στην κατασκευή πίσω εδώ

Η πρόοδος φαίνεται να προχωρά!

EPCOT

Αρκετά πράγματα συμβαίνουν στο EPCOT αυτή τη στιγμή, και μερικά από αυτά είναι ορατά από το monorail! Αρχικά, ρίξαμε μια ματιά στην κατασκευή που συμβαίνει στην αποκλεισμένη περιοχή δίπλα στο Guest Relations. Μοιάζει Πρόσφατα μετακινήθηκε περισσότερη βρωμιά και γίνεται λίγη εξωραϊσμός. Μόλις ανοίξει αυτή η περιοχή, θα παρέχει ένα πιο άμεσο μονοπάτι με τα πόδια προς το Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind.

Κατασκευή σε EPCOT

Η άλλη πλευρά του Παγκόσμιου Εορτασμού συνεχίζει να είναι μια τεράστια ζώνη κατασκευής. Πρώτον, το παρατηρήσαμε γίνονταν ενημερώσεις δίπλα στις τουαλέτες World Natureτα οποία πλέον περιβάλλονται από εξοπλισμό με αποκλεισμένη την είσοδο της τουαλέτας.

Ενημερώσεις από το μπάνιο!

Και Ακόμα περισσότερες κατασκευές έχουν εμφανιστεί για το Journey of Water — Εμπνευσμένο από τη Moana. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρακολουθούμε αυτό το αξιοθέατο να αρχίζει σιγά σιγά να διαμορφώνεται σε κάτι αναγνωρίσιμο.

Έρχεται!

Κατά την επιστροφή μας στο World Showcase, παρατηρήσαμε ότι το παιδική χαρά κοντά στην πρώην τοποθεσία Starbucks ήταν υπό κατασκευή. Ολόκληρη η περιοχή ήταν αποκλεισμένη από πράσινο, αλλά μπορούσαμε ακόμα να δούμε τις κορυφές των κατασκευών να κρυφοκοιτάζουν.

Παιδική χαρά υπό κατασκευή.

Και τέλος, στο EPCOT ας ελέγξουμε το κατασκευή στο Mitsukoshi στο Japan Pavilion. Ένα τμήμα του καταστήματος εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένο από μαύρους μουσαμάδες.

Ακόμα εντελώς αποκλεισμένο.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για να δούμε αν αλλάξει κάτι!

Hollywood Studios

Στα στούντιο του Χόλιγουντ, κοντά στο Toy Story Mania Η Disney εξακολουθεί να κατευθύνει τους επισκέπτες από την πλευρά του κτιρίου για έξοδο. Παρατηρήσαμε κάποιες αλλαγές στη ζωγραφική σε εσωτερικούς χώρους όχι πολύ καιρό πριν, αλλά ως επί το πλείστον, τα πράγματα εξακολουθούν να είναι τα ίδια όπως ήταν για λίγο.

Toy Story Mania

Και παρακολουθούμε επίσης στενά αυτό το λίγο αποκλεισμένη περιοχή στο Star Wars: Galaxy’s Edge. Είναι πιθανό ότι αυτή η πόρτα θα μπορούσε να φιλοξενεί ορισμένες από τις λειτουργίες για την πτυχή του κυνηγιού επικηρυγμένων του MagicBand+ και μας ενδιαφέρει να δούμε τι εμφανίζεται.

Κατασκευή στο Galaxy’s Edge

Το MagicBand+ υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι, αν και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει αποκαλυφθεί.

Disney World Ξενοδοχεία

Και τέλος, ας στρογγυλοποιήσουμε τα πράγματα στα ξενοδοχεία! Ξεκινώντας με το Polynesian Village Resort της Disney, είδαμε μερικές μεγάλες ενημερώσεις αυτή την εβδομάδα! Το έδαφος ισοπεδώνεται και μερικές νέες κατασκευές έχουν εμφανιστεί στο ακίνητο. Αυτός ο χώρος θα είναι τελικά το σπίτι νέων δωματίων DVC.

Πολυνησιακή Κατασκευή

Πάνω στο BoardWalk, το Η περιοχή μπροστά από το Abracadabar είναι αποκλεισμένη από κυλιόμενες ζαρντινιέρες. Είναι ακόμα δυνατό να περπατήσετε σε αυτήν την περιοχή, ίσως χρειαστεί να κάνετε μερικά επιπλέον βήματα.

Είναι φραγμένο από ζαρντινιέρες.

Και υπάρχουν μερικά διαφορετικά κατασκευαστικά έργα που συμβαίνουν στο Yacht Club αυτή τη στιγμή. Πρώτα απ ‘όλα, το φάρος είναι υπό κατασκευή. Η βάση περιβάλλεται από τοίχους και η ίδια η κατασκευή έχει σκαλωσιές γύρω από το εξωτερικό. Δεν είναι ακριβώς το εμβληματικό φωτογραφικό σημείο που είναι συνήθως!

Τι συμβαίνει εδώ?

Και στην πισίνα που μοιράζεται το Yacht Club με το Beach Club, Stormalong Bay, υπάρχουν λίγα η κατασκευή τοιχωμάτων ενώ γίνονται ανακαινίσεις σε συγκεκριμένα σημεία της πισίνας. Μην ανησυχείτε, είναι ακόμα ανοιχτό για κολύμπι!

Κατασκευή στην πισίνα

Εντοπίσαμε και μερικά κατασκευή σε ένα από τα πεζοδρόμια μπροστά από το λόμπι του Yacht Club. Δεν επηρέασε καμία λειτουργία του θέρετρου.

Κάντε κλικ εδώ για 5 σημαντικές αλλαγές που έρχονται στο BoardWalk της Disney!

Υπάρχουν τόσα πολλά συναρπαστικά πράγματα που έρχονται σύντομα στο Disney World! Με δύο νέα αξιοθέατα στο EPCOT και το Magic Kingdom, τη μαζική μεταμόρφωση του EPCOT, τις αλλαγές που έρχονται στο Toy Story Land και τις ενημερώσεις στα ξενοδοχεία, υπάρχουν πολλά να περιμένουμε με ανυπομονησία.

Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε ενημερώσεις σχετικά με αυτά τα κατασκευαστικά έργα, ώστε να παρακολουθούμε όλοι μαζί την πρόοδο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις.

Να είστε έτοιμοι για αυτές τις ΑΛΛΑΓΕΣ στον κόσμο της Disney αυτό το καλοκαίρι — Κάντε κλικ εδώ!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Για ποια μεγάλη αλλαγή σε ενθουσιάζει περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment