12 σημαντικές ενημερώσεις που έλειπαν από το News Drop της Disney

Το D23 Expo μόλις τελείωσε και το BOY έχει πολλά να συζητήσει!

D23 Expo

Η εκδήλωση θαυμαστών της Disney ήταν γεμάτη ανακοινώσεις, από νέα concept art για επερχόμενα αξιοθέατα έως εορτασμούς για την 100η επέτειο της Walt Disney Company. Μάθαμε πολλά κατά τη διάρκεια του πάνελ του Disney Parks την Κυριακή, αλλά όταν η σκόνη είχε καταλαγιάσει από όλες τις μεγάλες ειδήσεις, υπήρχαν μερικά έργα που δεν είχαν αναφερθεί εμφανώς. Τι έλειπε από την ανακοίνωση της Disney; Ας συζητήσουμε.

ΠΑΙΖΩ! Περίπτερο

Για αρχή, ας κατευθυνθούμε στο EPCOT. Υπάρχουν αρκετά έργα σε εξέλιξη σε αυτό το πάρκο ως μέρος του μεγάλου μετασχηματισμού, αλλά ένα πράγμα που δεν συζητήθηκε ήταν το προτεινόμενο PLAY! Περίπτερο. Αυτό το φουτουριστικό αξιοθέατο πρόκειται να μεταβεί στο πρώην κτίριο Wonders of Life και πρόκειται να έχει διαδραστικά παιχνίδια και χαρακτήρες που συναντώνται και χαιρετίζουν.

©Disney

Ωστόσο, έχει περάσει καιρός από τότε που η Disney έχει συζητήσει το σχεδιαζόμενο περίπτερο και είναι δύσκολο να παρακολουθεί κανείς την πρόοδο της κατασκευής αυτής της περιοχής, δεδομένου ότι είναι κυρίως σε εσωτερικούς χώρους. Σταυρωμένα δάχτυλα ότι θα λάβουμε περισσότερα νέα ή λεπτομέρειες σύντομα!

Φανταστική!

Ahh Fantasmic, μας λείπεις πολύ! Πρόσφατα μάθαμε ότι έχουν ξεκινήσει οι πρόβες των Cast Member για την επιστροφή του αγαπημένου σόου στα Hollywood Studios, αλλά δεν ανακοινώθηκε η ημερομηνία επανέναρξης.

Fantasmic Billboard

Η Disney μπορεί απλώς να αποθηκεύει αυτήν την ανακοίνωση για μια πιο αργή ημέρα ειδήσεων, αλλά γνωρίζουμε ότι η εκπομπή πρόκειται να επιστρέψει πριν από το τέλος του έτους. Αυτό μας δίνει μόνο λίγους μήνες!

Πρόγραμμα τραπεζαρίας της Disney

Κάτι που όλοι αναρωτιόμαστε από τότε που άνοιξαν ξανά τα πάρκα — πότε θα επανέλθει το Disney Dining Plan;! Αυτή η επί πληρωμή προσφορά για τους επισκέπτες του θερέτρου ήταν μεγάλη επιτυχία μεταξύ πολλών θαυμαστών της Disney πριν από το κλείσιμο και πιθανότατα ήταν μια εξαιρετική πηγή εσόδων για την εταιρεία. Γιατί λοιπόν δεν έχουμε ακούσει τίποτα για την επιστροφή του;

Γίνετε το εστιατόριο των επισκεπτών μας στο Magic Kingdom

Είναι πιθανό η επιστροφή του πλάνου φαγητού να μην είναι ακριβώς ο τύπος της ανακοίνωσης που θα κοινοποιούνταν σε κάτι σαν το D23 Expo, αλλά έχουμε μείνει αρκετό καιρό χωρίς κανένα νέο. Επιβεβαιώθηκε σε ένα σημείο ότι το σχέδιο για φαγητό θα επέστρεφε στο μέλλον… Η Disney απλά δεν είπε ΠΟΤΕ στο μέλλον.

Καταπληκτική Κίνα

Ας μιλήσουμε για ένα έργο που φαίνεται ξεχασμένο εδώ και καιρό… Θαυμάσια Κίνα! Αυτή η ταινία επρόκειτο να αντικαταστήσει το Reflections of China στο EPCOT και ανακοινώθηκε πολύ πίσω στην έκθεση D23 Expo το 2019.

©Disney

Από την ανακοίνωση, πήραμε τα εγκαίνια του Awesome Planet and Canada: Far and Wide, αλλά η Κίνα έχει μείνει ψηλά και στεγνά εδώ και τρία χρόνια. Η Disney δεν έχει αναφέρει εάν αυτό το έργο βρίσκεται σε αναμονή, ακυρώθηκε ή απλώς καθυστερεί, οπότε ελπίζουμε ότι θα έχουμε κάποια νέα σύντομα.

Ενημερώσεις για το Polynesian Village Resort της Disney

Μια ακόμη ανακοινωθείσα προσθήκη στο Disney World είναι οι νέες βίλες που έρχονται στο Polynesian Village Resort της Disney. Το ολοκαίνουργιο κτίριο βρίσκεται στα πρώτα στάδια κατασκευής (απλώς η βρωμιά μετακινείται σε αυτό το σημείο) και μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο ένα έργο concept art.

©Disney

Το έργο δεν αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια του D23 και δεν ανακοινώθηκαν νέες λεπτομέρειες. Αυτό μπορεί να είναι άλλο ένα για το οποίο θα μάθουμε αργότερα.

Reflections — A Lakeside Lodge

Εντάξει, ας μπούμε στα αγριόχορτα! Reflections — Ένα Lakeside Lodge έπρεπε αρχικά να ανοίξει κοντά στο Fort Wilderness και να διαθέτει νέα δωμάτια Disney Vacation Club. Ωστόσο, εικάζεται ευρέως ότι το έργο τέθηκε σε αναμονή μετά το χτύπημα της πανδημίας.

Reflections Concept Art ©Disney

Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ανοίξει φέτος, αλλά το 2020, η Disney το αφαίρεσε από τη λίστα με τις ανακοινώσεις της D23 Expo από το 2019. Έκτοτε δεν έχουν μιλήσει γι’ αυτό, αφήνοντάς μας να αναρωτιόμαστε για την τύχη του! Πολλοί θαυμαστές αναρωτιούνται αν συνεχίζει να συμβαίνει και δεν λάβαμε καμία ενημέρωση στο D23 Expo φέτος.

Ενημερώσεις για τον παγκόσμιο εορτασμό

Ένα πράγμα που αναφέρθηκε εν συντομία αλλά δεν εξηγήθηκε λεπτομερώς ήταν οι ενημερώσεις που συνέβαιναν στο World Celebration. Αυτό το τμήμα του EPCOT βρίσκεται υπό μαζική κατασκευή και γνωρίζουμε ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν στα τέλη του 2023, αλλά η Disney δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με πράγματα όπως το CommuniCore Plaza και το CommuniCore Hall πέρα ​​από το https://allears.net/2022/ 05/05/φωτογραφίες-new-look-at-what-epcots-world-celebration-will-look-like/ό,τι ήδη γνωρίζουμε.

©Disney

Η Disney μοιράστηκε μια πρώτη ματιά στο άγαλμα του Walt Disney που θα έρθει στη νέα περιοχή Dreamers Point. Θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για τις δυνατότητες του CommuniCore Hall, του CommuniCore Plaza και των κοντινών κήπων!

Το αξιοθέατο της Mary Poppins

Ω, Μαίρη Πόπινς. Η έλξη της έχει φαινομενικά ξεχαστεί από τότε που ανακοινώθηκε στην Έκθεση του 2019. Πριν λίγο καιρό, αφαιρέθηκε ακόμη και από την εκπομπή EPCOT Experience, η οποία δεν έχει κλείσει.

©Disney

Έτσι, όταν το D23 Expo κυκλοφόρησε το 2022, αναρωτιόμασταν αν θα λάβαμε μια ενημέρωση σχετικά με το εάν αυτό το αξιοθέατο ήταν ακόμα στο τραπέζι. Δυστυχώς, τίποτα δεν κοινοποιήθηκε. Μπορεί να έχει πέσει θύμα των περικοπών και των ζημιών του προϋπολογισμού του 2020.

Ενημερώσεις για το διαστημόπλοιο Γη

Ένα άλλο έργο που φαίνεται να έχει απορριφθεί είναι η ανακαίνιση του Διαστημόπλοιου Γης. Η κλασική βόλτα EPCOT υποτίθεται ότι θα είχε μια ενημερωμένη αφήγηση και λίγη επιπλέον πίτσα σε μερικές σκηνές, αλλά το έργο αναβλήθηκε μετά το κλείσιμο.

Concept Art for Reimagined Spaceship Earth ©Disney

Η Disney ήταν σιωπηλή κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης D23, οπότε εξακολουθούμε να αναρωτιόμαστε αν θα συμβεί ή όχι. Θα δούμε!

Ετήσιες πωλήσεις εισιτηρίων

Ποιο είναι το μεγάλο πράγμα που περιμένουν να επιστρέψουν οι θαυμαστές του Disney World και οι ντόπιοι; Σωστά, η πώληση των ετήσιων καρτών! Προς το παρόν, είναι διαθέσιμο μόνο ένα επίπεδο pass (και είναι από την περίοδο των εορτών) και γνωρίζουμε ότι πολλοί επισκέπτες είναι έτοιμοι να κάνουν την αγορά μόλις ανοίξουν ξανά οι πωλήσεις.

Ετήσια Κάρτα Διαβατών

Τα ετήσια εισιτήρια δεν αναφέρθηκαν σε καμία από τις ανακοινώσεις της D23 — ελπίζουμε ότι θα λάβουμε μια ανακοίνωση για αυτήν σύντομα!

Ενημέρωση Rodeo BBQ

Υπάρχει ένα μεγάλο άνοιγμα που έχει προγραμματιστεί για κάποια στιγμή τους επόμενους μήνες για το οποίο η Disney δεν μοιράστηκε καμία πληροφορία στην έκθεση D23 Expo — Roundup Rodeo BBQ. Το νέο εστιατόριο υποτίθεται ότι θα ανοίξει στο Toy Story Land πριν από το τέλος του έτους.

Περίληψη Rodeo BBQ Concept Art ©Disney

Η Disney δεν έχει δημοσιεύσει πολλά για το εστιατόριο αυτή τη στιγμή, εκτός από το ότι θα σερβίρει μπάρμπεκιου. Υποθέτουμε ότι δεν θα αργήσει να μάθουμε λεπτομέρειες αν η Disney ελπίζει να τηρήσει αυτό το χρονοδιάγραμμα.

40η επέτειος της EPCOT

Τέλος, ας μιλήσουμε για μια άλλη μεγάλη γιορτή που πλησιάζει γρήγορα – την 40η επέτειο του EPCOT! Η μεγάλη μέρα είναι η 1η Οκτωβρίου (λίγες μόλις εβδομάδες μακριά!) και η Disney δεν έχει μοιραστεί τίποτα σχετικά με το τι μπορούμε να περιμένουμε ακόμα.

Διαστημόπλοιο Γη

Αν συμβαίνει κάτι μεγάλο για το 4-0, τότε θα το ακούσουμε πολύ σύντομα. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε μερικές συναρπαστικές προσφορές όπως εμπορεύματα, σνακ και άλλες διασκεδαστικές προσθήκες!

Αυτό ήταν ό,τι έλειπε από τις φετινές ανακοινώσεις της D23 Expo! Για πολλά από αυτά τα πράγματα πιθανότατα θα μάθουμε λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, ενώ άλλα βρίσκονται ακόμα σε κενό.

Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Disney World, υπάρχουν πολλά πράγματα που ανακοινώθηκαν στην D23 Expo, συμπεριλαμβανομένου του χρονοδιαγράμματος έναρξης για το σουβέρ TRON και του χρονοδιαγράμματος έναρξης για τις προσθήκες στη μέση του EPCOT. Δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Κάντε κλικ εδώ για ένα ΠΛΗΡΕΣ χρονοδιάγραμμα έργων από την εταιρεία Walt Disney!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Για ποιο έργο θέλετε να μάθετε περισσότερα; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment