11 πράγματα που μάθαμε στο Disney World τον Ιούλιο

Ακριβώς όταν νομίζεις ότι ξέρεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την Disney World, κάτι αλλάζει και υπάρχουν ακόμα περισσότερα να μάθεις!

EPCOT

Υπήρχαν πολλά που συνέβησαν στο Disney World τον Ιούλιο! Το EPCOT International Food and Wine Festival ξεκίνησε και εξετάσαμε κάθε περίπτερο, το Festival of the Lion King επέστρεψε στην παλιά του αίγλη στο Animal Kingdom της Disney και τελικά το MagicBand+ κυκλοφόρησε! Τώρα, συγκεντρώνουμε 11 πράγματα που μάθαμε στο Disney World τον Ιούλιο.

Λεπτομέρειες MagicBand+

Αφού το κυκλοφόρησε κατά λάθος νωρίς πριν από λίγους μήνες, το MagicBand+ έκανε το ντεμπούτο του (επίσημα αυτή τη φορά) στις 27 Ιουνίου στο Disney World! Μάθαμε πολλές πληροφορίες για τις νέες μπάντες, όπως πόσο κοστίζουν, πώς να τις δημιουργήσουμε και για τις δυνατότητες που διαθέτουν.

Εμφάνιση MagicBand+ στο Magic Kingdom

Το MagicBand+ ξεκινά από 34,99 $ και ανεβαίνει η τιμή από εκεί για μπάντες με πιο περίπλοκα σχέδια. Πήραμε επίσης το MagicBand+ στο Star Wars: Galaxy’s Edge στα Hollywood Studios της Disney, όπου μάθαμε πώς να παίζουμε το Batuu Bounty Hunters, το κυνήγι οδοκαθαριστών γύρω από το Galaxy’s Edge.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του νέου MagicBand+

BoardWalk Deli

Η Disney ανακοίνωσε ότι το BoardWalk Bakery στο BoardWalk Inn της Disney θα αντικατασταθεί από ένα νέο εστιατόριο που θα ονομάζεται BoardWalk Deli. ο Το BoardWalk Bakery έκλεισε στις 25 Ιουλίου για να ανοίξει ο δρόμος για το νέο εστιατόριο.

Το BoardWalk Bakery έκλεισε για να ανοίξει ο δρόμος για το ΝΕΟ BoardWalk Deli

Λάβαμε το μενού για το νέο BoardWalk Deli καθώς και μια υπόδειξη για το πότε θα μπορούσε να ανοίξει, αν και η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις τελευταίες ενημερώσεις κατασκευής από το BoardWalk της Disney!

Ενημερώσεις Cake Bake Shop

Γνωρίζουμε ότι ένα νέο εστιατόριο θα ερχόταν επίσης στο BoardWalk, αλλά δεν είχαμε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το πού θα βρίσκεται ή πότε θα ανοίξει. Τώρα το ξέρουμε το Cake Bake Shop θα βρίσκεται στην τοποθεσία του πρώην ESPN Club.

©The Cake Bake Shop μέσω Instagram

Με βάση τα μενού και τις τιμές σε άλλες τοποθεσίες, συντάξαμε μια λίστα με το πώς θα μπορούσε να είναι το μενού και η τιμολόγηση στην τοποθεσία του Disney Worldπολύ.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τη συνέντευξή μας με την Gwendolyn Rogers — ιδιοκτήτρια του Cake Bake Shop!

Ενημερώσεις αξιοθέατου «Moana».

Το EPCOT αυτή τη στιγμή υφίσταται έναν αρκετά τεράστιο μετασχηματισμό που περιλαμβάνει τα πρόσφατα εγκαίνια του Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind και τη συνεχιζόμενη κατασκευή για το επερχόμενο Journey of Water — Εμπνευσμένο από Μοάνα αξιοθεατο. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται να είναι ένα περιπατητικό αξιοθέατο που ακολουθεί το ταξίδι του νερού στον κύκλο του, αλλά δεν είναι γνωστές πολλές πληροφορίες μετά από αυτό. Πρόσφατα, Ο Imagineer Zach Riddley μοιράστηκε κάποια concept art για το νέο αξιοθέατο.

©Disney

Το concept art δείχνει τον κύκλο του νερού από τη βροχόπτωση μέχρι την εξάτμιση ξανά. Δεν έχει κοινοποιηθεί επίσημη ημερομηνία έναρξης, αλλά παρακολουθούμε την πρόοδο κατασκευής του αξιοθέατου και θα είναι σίγουρο ότι θα παρακολουθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες.

Φεστιβάλ Φαντασιακών Αλλαγών

Η παρέλαση του Φεστιβάλ Φαντασίας μπορεί συνήθως να πιαστεί δύο φορές την ημέρα στο Magic Kingdomαλλά τον Ιούλιο, μάθαμε ότι σε τέσσερις ημέρες τον Αύγουστο, αυτό δεν θα συμβεί.

Φεστιβάλ Φαντασίας

Στις 4, 6, 8 και 10 Αυγούστου, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρέλαση μόνο στις 3 μ.μ. αντί για τις συνηθισμένες ώρες προβολής στις 12:00 και στις 15:00.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μια πλήρη λίστα με τις ώρες προβολής του Magic Kingdom!

Εμφανίζεται το Service Locator Car

Το Car Locator Service στο My Disney Experience έκανε το ντεμπούτο του τον Ιούλιο.

Χώρος στάθμευσης

Είναι ένα χαρακτηριστικό μέσα στην εφαρμογή που θα καταγράψει τη θέση του αυτοκινήτου σας στους χώρους στάθμευσης στα θεματικά πάρκα, τα υδάτινα πάρκα, το Disney Springs και το ESPN Wide World of Sports. Μπορείς βάλτε την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας με μη αυτόματο τρόπο ή επιτρέψτε του να εντοπίζει αυτόματα την τοποθεσία του αυτοκινήτου σας μέσω bluetooth και υπηρεσιών τοποθεσίας. Στη συνέχεια, στο τέλος της ημέρας σας, δεν χρειάζεται να θυμάστε πού είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητό σας, όλες οι πληροφορίες που θα χρειαστείτε θα βρίσκονται ακριβώς εκεί.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη λειτουργία εντοπισμού αυτοκινήτου σε δράση!

Οι αλλαγές της Victoria & Albert

Το Victoria & Albert’s, μια από τις πιο αποκλειστικές και φανταχτερές γευστικές εμπειρίες στο Disney World επέστρεψε στις 28 Ιουλίου. Η Disney είχε πει στην ανακοίνωση της επαναλειτουργίας ότι θα έρθουν αλλαγές στο εστιατόριο και τον Ιούλιο, μοιράστηκαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτές τις αλλαγές.

Μια νέα εμφάνιση στο ανακαινισμένο εστιατόριο ©Disney

Ολόκληρο το εστιατόριο φαίνεται πολύ διαφορετικό από πριν με διαφορετικό συνδυασμό χρωμάτων και μια γενικά πιο ανοιχτή και φωτεινή εμφάνιση.

Κάντε κλικ εδώ για μια πρώτη ματιά στις αλλαγές που έρχονται στο Victoria & Albert’s!

Επιστράφηκαν περισσότερα Meet and Greets

Ο Ιούλιος είδε επίσης την επιστροφή πολλών συναντήσεων και χαιρετισμών. Είδαμε τους Darth Vader, Chewbacca και BB-8 να επιστρέφουν το Star Wars Launch Bay στα Hollywood Studios…

Ο Darth Vader στο Star Wars Launch Bay στα Hollywood Studios

…Ο Πίτερ Παν στο Μαγικό Βασίλειο…

Ο Πήτερ Παν στο Adventureland

…Οι κακές θετές αδερφές της Σταχτοπούτας στο Magic Kingdom…

Αναστασία και Δριζέλλα

…Η Χιονάτη στο Μαγικό Βασίλειο…

Χιονάτη

…και η Merida στο Magic Kingdom, επίσης!

Μέριντα

Για να δείτε πότε θα είναι διαθέσιμοι να συναντηθούν αυτοί οι χαρακτήρες, ελέγξτε την εφαρμογή My Disney Experience.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις συναντήσεις και τους χαιρετισμούς των χαρακτήρων που έχουν επιστρέψει στο κανονικό στο Disney World!

Ενημερώσεις TRON

Η κατασκευή έχει προχωρήσει στο TRON Lightcyle Run στο Magic Kingdom και τον Ιούλιο επιτέλους πήραμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι είναι η διαδρομή!

Πρόοδος κατασκευής TRON

Στη διαδρομή, οι επισκέπτες θα ψηφιοποιηθούν και θα εισέλθουν στο Grid για έναν αγώνα Lightcycle. Κάθε καλεσμένος είναι μέλος της Ομάδας Μπλε και θα αγωνιστεί εναντίον της Ομάδας Πορτοκαλί — ακούγεται σαν έκρηξη!

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα για τη διαδρομή TRON που έρχεται στο Disney World!

Ημερομηνίες επιστροφής με χαρακτήρες

Ο Ιούλιος μας έφερε επίσης μερικές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά πότε θα επιστρέψει το φαγητό με χαρακτήρες σε περισσότερα εστιατόρια του Disney World.

Ο σεφ Μίκυ

Η τραπεζαρία χαρακτήρων θα επιστρέψει στο Crystal Palace στις 20 Σεπτεμβρίου για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, να «Οχάνα στις 27 Σεπτεμβρίου για πρωινό, και σε Cape May Cafe στις 4 Οκτωβρίου για το Minnie’s Beach Bash Breakfast!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την κατάταξή μας για όλες τις τοποθεσίες εστίασης χαρακτήρων στο Disney World!

Λεπτομέρειες θέματος Splash Mountain Re-Theme

Η Disney ανακοίνωσε πριν από αρκετά χρόνια ότι το Splash Mountain θα επανασχεδιαστεί με χαρακτήρες Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος, αλλά δεν παρείχε πολλές λεπτομέρειες μέχρι τώρα. Τώρα γνωρίζουμε ότι η νέα διαδρομή θα ονομάζεται Tiana’s Bayou Adventure και θα ανοίξει στα τέλη του 2024.

©Disney

Πήραμε επίσης μια κλεφτή ματιά στο πώς θα είναι η βόλτα και συγκεκριμένα η Tiana! Έχει εντελώς νέο ντύσιμο και χτένισμα.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο θέμα του Splash Mountain!

Και αυτά είναι 11 πράγματα που μάθαμε στο Disney World τον Ιούλιο! Τώρα που ο Ιούλιος πλησιάζει στο τέλος του, ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά στον Αύγουστο. Ο Αύγουστος θα φέρει την επιστροφή του Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party στο Magic Kingdom, γι’ αυτό ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ιδέες κοστουμιών εάν πηγαίνετε στο πάρτι.

Cinderella Pumpkins στο Magic Kingdom

Ο Αύγουστος θα φέρει επίσης τα εγκαίνια των υπόλοιπων περιπτέρων του Φεστιβάλ Τροφίμων και Οίνου που δεν έχουμε καταφέρει να δοκιμάσουμε ακόμα! Φροντίστε λοιπόν να μείνετε συντονισμένοι στο DFB για όλα τα τελευταία νέα και πληροφορίες της Disney.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 10 όχι και τόσο μαγικές αλήθειες για τον κόσμο της Disney!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Τι περιμένεις περισσότερο στο Disney World τον Αύγουστο; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment