11 Κλείσιμο του Disney World χωρίς ημερομηνία επαναλειτουργίας

Αυτή η εβδομάδα ήταν ΜΕΓΑΛΗ για την Disney World. Είδαμε πολλές νέες ανακοινώσεις για την Ημέρα Disney+ στις 8 Σεπτεμβρίου και η έκθεση D23 Expo αυτό το Σαββατοκύριακο φέρνει ακόμα περισσότερα νέα! Αλλά μέσα σε όλες τις συναρπαστικές αλλαγές, υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις που πρέπει να θέσουμε υπόψη σας.

Hollywood Studios

Εάν επισκέπτεστε τα πάρκα του Disney World αυτή την εβδομάδα, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε για μερικά ΚΛΕΙΣΜΑΤΑ που συμβαίνουν αυτήν τη στιγμή σε καθένα από αυτά. Ορισμένα αξιοθέατα, εστιατόρια και παραστάσεις δεν θα είναι διαθέσιμα για λίγο — ελέγξτε αυτήν τη λίστα για να μην αντιμετωπίσετε απογοητευτικές εκπλήξεις στο επόμενο ταξίδι σας.

μαγικό βασίλειο

Walt Disney World Railroad

Η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ημερομηνία έναρξης για το Walt Disney World Railroad. Αν και έχουμε δει μερικές δοκιμές κινητήρα και εκπαίδευση των μελών του Cast σε αυτό το αξιοθέατο, δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα μπορούσε να ανοίξει ξανά.

Κατασκευή σιδηροτροχιών

Ωστόσο, το αξιοθέατο δεν περιλαμβάνεται πλέον στο ημερολόγιο ανακαινίσεων της Disney World — θα μπορούσε αυτό να σημαίνει ότι θα επιστρέψει σύντομα; Θα περιμένουμε ενημερώσεις από την Disney!

Tomorrowland Light & Power Co.

Το κατάστημα δώρων της Space Mountain — Tomorrowland Light & Power Co. — είναι προς το παρόν κλειστό λόγω της κατασκευής του τρενάκι TRON: Lightcycle Run.

Κατάστημα δώρων Light & Power Co

Η Disney δεν έχει ανακοινώσει πότε θα μπορούσε να ανοίξει ξανά αυτό το κατάστημα δώρων, αλλά μπορεί να παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του TRON. Προς το παρόν, όποιος οδηγεί το Space Mountain κατευθύνεται σε διαφορετική έξοδο (όπως συνήθως έβγαινε από το κατάστημα δώρων).

Μαγεμένα παραμύθια με την Μπελ

Ένα άλλο μακροπρόθεσμο κλείσιμο σε αυτό το πάρκο είναι το Enchanted Tales with Belle — μια εμπειρία χαρακτήρων όπου μπορείτε να βοηθήσετε την Belle να πει την ιστορία του Η Πεντάμορφη και το τέρας.

Μαγεμένα παραμύθια με την Μπελ

Η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα μπορούσε να ανοίξει ξανά αυτό το αξιοθέατο.

Το ανόητο παράπλευρο σόου του Πιτ

Το Silly Sideshow του Pete είναι άλλο ένα κλειστό σημείο χαρακτήρων. Προηγουμένως, θα μπορούσατε να βρείτε τη Minnie, την Daisy, τον Donald και τον Goofy σε αυτήν την τοποθεσία, οι οποίοι ήταν όλοι ντυμένοι ως ερμηνευτές τσίρκου.

Το Silly Sideshow του Pete είναι κλειστό προς το παρόν!

Η Disney το ανακοίνωσε προηγουμένως αυτό το σημείο θα ανοίξει ξανά κάποια στιγμή “τους επόμενους μήνες”, και αυτή η ανακοίνωση έγινε πριν από μερικούς μήνες. Έτσι θα μπορούσε να ανοίξει ξανά οποιαδήποτε μέρα τώρα!

Γνωρίστε την Ariel στο Her Grotto

Ένα ακόμη σημείο συνάντησης και χαιρετισμού είναι ακόμα κλειστό στο Magic Kingdom: Ariel’s Grotto. Αυτό το σημείο — που βρίσκεται κοντά στο Under the Sea: Journey of the Little Mermaid ride — είναι κλειστό εδώ και πολύ καιρό.

Το Σπήλαιο του Άριελ

Η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα μπορούσε να ανοίξει ξανά.

Τι να κάνετε όταν το Magic Kingdom Monorail δεν λειτουργεί.

Το Ζωικό Βασίλειο της Disney

Φτερωτοί φίλοι σε πτήση

Το Feathered Friends in Flight δίνει στους επισκέπτες μια ματιά στα παρασκήνια του τρόπου με τον οποίο οι εκπαιδευτές του Animal Kingdom συνεργάζονται με τα πουλιά. Θα δείτε τα πουλιά να εκτελούν διαφορετικές συμπεριφορές που τους διδάσκουν οι εκπαιδευτές, όπως να τραγουδούν ένα τραγούδι ή να πιάνουν φρούτο που πετά!

Φτερωτοί φίλοι σε πτήση

Από 11 Σεπτεμβρίου έως 24 Σεπτεμβρίου 2022, αυτή η εκπομπή θα είναι κλειστή λόγω “συνήθους ανακαίνισης”. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπάρχουν ακόμα μερικές άλλες παραστάσεις για να απολαύσετε σε αυτό το πάρκο, όπως το Festival of the Lion King (που δεν πρέπει να χάσετε κατά τη γνώμη μας) και το Finding Nemo: The Big Blue…and Beyond.

Δείτε τον χαρακτήρα meet-and-greets που επέστρεψε πρόσφατα στο Animal Kingdom!

Disney’s Hollywood Studios

Ταξίδι της Μικρής Γοργόνας

Η Άριελ πρέπει απλώς να λείπει από τον κόσμο της Disney επειδή το Μικρή γοργόνα Το meet-and-greet δεν είναι το μόνο αξιοθέατο που είναι ακόμα κλειστό. Έκλεισε και η θεατρική παράσταση Voyage of the Little Mermaid.

Ταξίδι της Μικρής Γοργόνας

Η Disney δεν έχει ανακοινώσει πότε και αν θα επιστρέψει αυτή η σειρά.

Φανταστική!

Η δημοφιλής νυχτερινή εκπομπή Fantasmic! είναι ακόμα κλειστό, αλλά Η Disney επιβεβαίωσε ότι θα ανοίξει ξανά κάποια στιγμή φέτος.

Φανταστική! σημάδια

Αυτή η επιστροφή πιθανότατα θα γίνει σύντομα, καθώς η Disney ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι οι πρόβες των Cast Member έχουν ήδη ξεκινήσει!

Δείτε ποιον χαρακτήρα έκπληξη της Disney βρήκαμε σε αυτό το πάρκο.

EPCOT

Canada Far & Wide στο CircleVision 360

Το Canada Far & Wide θέατρο είναι στην πραγματικότητα ακόμα ανοιχτό στο EPCOT, αλλά επίσης δεν είναι. Μπορούμε να εξηγήσουμε. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται από το περίπτερο του Appleseed Orchard Food & Wine Festival! Αντί για μια ταινία για τη φυσική ομορφιά του Καναδά, αυτή τη στιγμή θα βρείτε μια τάρτα με μήλο και μια ποικιλία από ποτά με γεύση μήλου σε αυτήν την τοποθεσία.

Canada Far & Wide

Η ταινία πιθανότατα θα επιστρέψει μετά 19 Νοεμβρίουόταν τελειώνει το EPCOT Food & Wine Festival.

American Adventure Pavilion

Αν και αυτό το κλείσιμο δεν πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα, έρχεται σύντομα, οπότε το συμπεριλάβαμε εδώ. Η εκπομπή American Adventure στο World Showcase του EPCOT δεν δείχνει χρόνους που ξεκινούν 19 Σεπτεμβρίου.

Αμερικανική περιπέτεια

Η Disney δεν έχει ανακοινώσει επίσημο κλείσιμο για αυτό το περίπτερο, οπότε οι χαμένοι χρόνοι θα μπορούσαν να είναι ένα πρόβλημα στον ιστότοπο. Αλλά αν σας αρέσει να παρακολουθείτε την ιστορία της Αμερικής που αφηγείται animatronics ιστορικών προσώπων, μπορεί να θέλετε να γνωρίζετε ότι θα μπορούσε να είναι κλειστή για λίγο από την επόμενη εβδομάδα.

Μάθετε γιατί πρέπει να κλείσετε ΤΩΡΑ τα πάσο EPCOT park.

Disney World Ξενοδοχεία

Kona Café — Disney’s Polynesian Village Resort

Kona Café είναι προσωρινά κλειστό στο Disney’s Polynesian Village Resort. Η Disney ανακοίνωσε ότι το καφέ θα ανοίξει ξανά κάποια στιγμή το φθινόπωρο του 2022 με “βελτιωμένη εμπειρία σερβιρίσματος σε τραπέζι.”

Κατασκευή Kona Cafe

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να πάρετε φαγητό από αυτό το σημείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή My Disney Experience Mobile Παραγγείλετε πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο από το Kona Café To-Go. Θα παραλάβετε το φαγητό σας ακριβώς δίπλα στο νησί Kona.

Narcoossee’s — Disney’s Grand Floridian Resort

Το Narcoossee’s (ένα εστιατόριο με θαλασσινά στο Grand Floridian) είναι επίσης κλειστό. Αυτό το εστιατόριο έκλεισε τον Ιούλιο και δεν αναμένεται να ξανανοίξει μέχρι κάποια στιγμή το 2023.

Το Narcoossee’s στο Grand Floridian Resort της Disney

Η Disney είπε ότι το Narcoossee’s θα ανοίξει ξανά το επόμενο έτος με «μια βελτιωμένη εμπειρία σερβιρίσματος σε τραπέζι».

Πληροίτε τις προϋποθέσεις για τη ΝΕΑ έκπτωση ξενοδοχείου Disney World;

Τα υδάτινα πάρκα της Disney World

Παραλία Blizzard

Το υδάτινο πάρκο Blizzard Beach της Disney εξακολουθεί να είναι κλειστό αυτήν τη στιγμή. Αλλά μην ανησυχείτε – μπορείτε ακόμα να επισκεφθείτε Typhoon Lagoonπου είναι το άλλο υδάτινο πάρκο της Disney World.

Τελεφερίκ σκι στην παραλία Blizzard

Για μια ενημέρωση σχετικά με το τι συμβαίνει στην παραλία Blizzard, ρίξτε μια ματιά στην πρόσφατη ανάρτησή μας!

Δείτε τι συμβαίνει με την ανακαίνιση της Blizzard Beach εδώ.

Η Disney World ήταν αρκετά ήσυχη τις τελευταίες δύο εβδομάδες καθώς το καλοκαίρι τελειώνει και δάσκαλοι και παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο. Το χαμηλό πλήθος πιθανότατα δεν θα διαρκέσει πολύ – καθώς πλησιάζουν οι διακοπές, πολλοί άνθρωποι θα κατευθυνθούν στα πάρκα για να γιορτάσουν. Εάν επισκέπτεστε τον κόσμο της Disney αυτή την εορταστική περίοδο, δείτε μερικές από τις γιορτές της επιστροφής που έρχονται φέτος.

Διαστημόπλοιο Γη

Και αν θα στολίσετε τις αίθουσες στο σπίτι, μπορείτε ακόμα να φέρετε λίγη μαγεία της Disney στις διακοπές σας! Βρήκαμε μερικά νέα στολίδια που μπορείτε να αποκτήσετε στο διαδίκτυο και μην ξεχάσετε να προσθέσετε τα δημοφιλή ημερολόγια έλευσης της Disney στο ηλεκτρονικό σας καλάθι προτού εξαντληθούν.

Θα σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα τελευταία νέα, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο DFB.

Μάθετε τι είχαν να πουν τα στελέχη της Disney για το Genie+.


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Επισκέπτεστε το Disney World αυτή την εβδομάδα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment