10 τύποι ανθρώπων που καταστρέφουν τον κόσμο της Disney για τους υπόλοιπους από εμάς

Δεν είναι κάθε άτομο που βλέπετε στον κόσμο της Disney τόσο απολαυστικό όσο μια πριγκίπισσα ή τόσο μαγικό όσο μια νονά νεράιδα.

Magic Kingdom Crowds

Με χιλιάδες καλεσμένους κάθε μέρα, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν μερικά «κακά μήλα» στο μάτσο, και δυστυχώς, αυτά τα λίγα καταστρέφουν μερικές φορές τον κόσμο της Disney για τους υπόλοιπους από εμάς. Πώς το κάνουν αυτό; Λοιπόν, φτιάξαμε μια λίστα!

Άνθρωποι που αναγκάζουν τα παιδιά τους σε βόλτες

Πρώτον, έχουμε τους ανθρώπους που αναγκάζουν τα παιδιά τους να κάνουν βόλτες παρά τη θέλησή τους. Ακούστε, ξέρουμε ότι είστε πιθανώς πολύ ενθουσιασμένοι που ο μικρός Timmy είναι ΤΕΛΙΚΑ αρκετά ψηλός για να καβαλήσει το Tower of Terror, αλλά αν φοβηθεί και θέλει να φύγει όταν φτάσετε, είναι προς το συμφέρον όλων αν τον αφήσετε να το κάνει .

Πύργος του Τρόμου

Δεν θα θέλατε να κάνετε το παιδί σας μίζερο πρώτα από όλα, αλλά μπορεί επίσης να καταστρέψει την εμπειρία οδήγησης για τους καλεσμένους γύρω σας, εάν έχουν μια κατάρρευση. Επιπλέον, διατρέχετε τον κίνδυνο να μισήσουν τη βόλτα και να μην θέλουν να κάνουν άλλες δυνητικά τρομακτικές βόλτες για τα επόμενα 5-10 χρόνια. (Μιλάμε από εμπειρία για αυτό!)

Άτομα που μπλοκάρουν τις προβολές πυροτεχνημάτων άλλων επισκεπτών

Φανταστείτε αυτό — περιμένατε στο τέλειο σημείο μπροστά από το Κάστρο της Σταχτοπούτας για μια ώρα για να παρακολουθήσετε το σόου των πυροτεχνημάτων και είναι η πρώτη φορά που το βλέπετε ζωντανά. Στη συνέχεια, λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση, ένας γονέας πετάει ένα παιδί στους ώμους του και ξαφνικά όλη η θέα του κάστρου μπλοκάρεται. Απογοητευτικό, σωστά;!

Disney Enchantment

Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά! Είναι επίσης πόνος όταν οι καλεσμένοι προσπαθούν να ηχογραφήσουν ολόκληρη την εκπομπή σε ένα γιγάντιο iPad που εμποδίζει τη θέα των ανθρώπων πίσω τους. Γενικά, προσπαθήστε να είστε ευγενικοί και προσεκτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας — κρατήστε τα παιδιά σας και τις συσκευές εγγραφής σε επίπεδο όρασης, ώστε όλοι να απολαμβάνουν την παράσταση μαζί!

Άνθρωποι που κόβουν τη γραμμή για βόλτες

Κατανοούμε απόλυτα την επιθυμία να χάνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στο Disney World (μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μας είναι HUSTLERS στα θεματικά πάρκα), αλλά είναι σίγουρα ένας άρρητος κανόνας ότι όταν πας στην ουρά για μια βόλτα, ολόκληρο το πάρτι πρέπει να είναι μαζί. Εάν μεγάλες ομάδες καλεσμένων κόβουν συνεχώς τη γραμμή για να «καλύψουν» τα πάρτι τους μπροστά, τότε ο χρόνος αναμονής είναι μεγαλύτερος για όλους.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής στο Magic Kingodm

Τι θα κάνετε λοιπόν αν χρειαστεί να πάτε στην τουαλέτα στη μέση γραμμή; Λοιπόν, μερικές μεγάλες ουρές (όπως το Flight of Passage και το Rise of the Resistance) έχουν διαθέσιμα μπάνια μεσαίας γραμμής. Άλλες φορές, μπορείτε απλώς να ρωτήσετε το πλησιέστερο μέλος του Cast και να σας κατευθύνει έξω από τη γραμμή και να επιστρέψετε αργότερα.

Άτομα που μιλούν δυνατά κατά τη διάρκεια των βόλτων

Αν έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα με τη Disney για πρώτη φορά, σίγουρα θέλετε να μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει με τον διάλογο και την ιστορία. Μερικές φορές, αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο αν άλλοι επισκέπτες μιλούν δυνατά στο όχημά σας.

Καρουζέλ της Προόδου

Το να κάνετε μια βόλτα με το Disney World είναι σαν να πηγαίνετε σινεμά — αν έχετε κάτι να πείτε στους φίλους σας, φροντίστε να ψιθυρίσετε και να είστε προσεκτικοί με τους γύρω σας. Ακόμα κι αν έχετε κάνει τη βόλτα στο παρελθόν, μπορεί να υπάρχει κάποιος αρχάριος κοντά που δυσκολεύεται να τον ακολουθήσει λόγω της φλυαρίας. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ίδιο ισχύει και για το να αναφέρετε δυνατά την προ-εμφάνιση — μπορεί κατά λάθος να καταστρέψετε την εμπειρία κάποιου για πρώτη φορά. Μην είστε αυτό το άτομο!)

Άτομα που βγάζουν φωτογραφίες/βίντεο με Flash

Ακολουθώντας την ίδια λογική του “μην καταστρέφετε την εμπειρία οδήγησης για άλλους επισκέπτες”, έχουμε τους ανθρώπους που τους αρέσει να τραβούν φωτογραφίες με φλας. Γνωρίζουμε ότι οι βόλτες με την Disney είναι σκοτεινές…αλλά γενικά αυτό είναι το θέμα! Εάν ενεργοποιήσετε το φλας σας για να τραβήξετε φωτογραφίες ή βίντεο, μπορεί να καταστρέψετε τα αποτελέσματα της διαδρομής και να χαλάσετε την ψευδαίσθηση στους άλλους επισκέπτες.

Δεινόσαυρος

Επιπλέον, αυτός είναι στην πραγματικότητα ένας κανόνας που εφαρμόζει η Disney για πολλά από τα αξιοθέατα της. Είχαμε τα μέλη του Disney Cast να έρχονται από τα μεγάφωνα κατά τη διάρκεια των βόλτων πριν και να τιμωρούν τους επισκέπτες που έκαναν αυτό ακριβώς το πράγμα.

Άτομα που έχουν δυνατές, ακατάλληλες συνομιλίες

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι η Disney είναι ένα οικογενειακό θεματικό πάρκο. Και μαζί με αυτό, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες ντεκόρ. Δεν μπορείτε να περπατήσετε 10 πόδια χωρίς να συναντήσετε μια οικογένεια με μικρά παιδιά, επομένως είναι γενικά καλός τρόπος να έχετε την καλύτερη συμπεριφορά σας όταν επισκέπτεστε.

Πλήθος κόσμου στα Hollywood Studios

Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανώς καλύτερο να αποφύγετε την ωμή γλώσσα ή τις ακατάλληλες συνομιλίες όταν βρίσκεστε κοντά σε άλλους επισκέπτες, ειδικά όταν στέκεστε σε ουρές για βόλτες. Μικρά αυτιά είναι παντού και οι γονείς πιθανώς δεν θέλουν τα παιδιά τους να εκτίθενται σε ορισμένα «ενήλικα» πράγματα ενώ επισκέπτονται το πιο μαγικό μέρος στη Γη.

Άτομα που ενεργούν ακατάλληλα γύρω από χαρακτήρες

Ίσως ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Disney World είναι να συμπεριφέρεστε ακατάλληλα γύρω από τους χαρακτήρες. Στο παρελθόν, ορισμένοι καλεσμένοι εκδιώχθηκαν από τα πάρκα επειδή ήταν ανατριχιαστικοί και έκαναν τους χαρακτήρες να αισθάνονται άβολα, ειδικά τις πριγκίπισσες.

Η Χιονάτη στη Γερμανία

Γίναμε επίσης μάρτυρες καλεσμένων που έθεσαν ερωτήσεις που είχαν σκοπό να κάνουν τους χαρακτήρες να «μπερδέψουν» και να πουν κάτι που δεν έπρεπε. Παρακαλώ μην είστε κανένα από αυτά τα άτομα — είναι απλώς αγενές προς τα μέλη του Cast και τους καλεσμένους.

Άνθρωποι που φωνάζουν στα μέλη του Cast

Και μιλώντας για αγένεια με τα μέλη του Cast, μην είστε το άτομο που φωνάζει και ουρλιάζει στους υπαλλήλους της Disney! Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τις διακοπές σας, ο καλύτερος τρόπος για να το διορθώσετε είναι με ευγένεια και σεβασμό.

Αγαπάμε τα μέλη του Cast!

Τα μέλη του Cast πιθανότατα εργάζονται πολλές ώρες και αντιμετωπίζουν κάθε είδους ενοχλητικούς καλεσμένους κατά τη διάρκεια της ημέρας, και σίγουρα δεν θέλετε να προσθέσετε τα δεινά τους. Εάν είστε ήρεμοι και υπομονετικοί όταν τα αντιμετωπίζετε, μπορεί να καταλήξετε με λίγη «σκόνη pixie!» (Αν και αυτό δεν είναι εγγυημένο.)

Άνθρωποι που «Καταστρέφουν τη Μαγεία»

Οι επισκέπτες που χαλούν τη «μαγεία» των χαρακτήρων ή τα στοιχεία των θεματικών πάρκων είναι οι χειρότεροι — πιθανότατα θα σας ακούσει ένα παιδί και μπορεί να του έχετε καταστρέψει ολόκληρη την εμπειρία. Μέρος της διασκέδασης του Disney World είναι ότι όλοι συμφωνούμε να “κάνουμε-πιστεύουμε” για λίγο!

Town Square Γνωρίστε και χαιρετίστε με τον Μίκυ Μάους

Αν λοιπόν συζητάτε για τα «βρώμικα μικρά μυστικά» του Disney World, φροντίστε να το κάνετε με σιωπηλές φωνές και μακριά από άλλους καλεσμένους. Δεν θα θέλατε να χαλάσετε την ψευδαίσθηση μέσα στη φούσκα της Disney!

Άτομα που παραβιάζουν τους κανόνες σκόπιμα

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, ας μιλήσουμε για εκείνους τους καλεσμένους που παραβιάζουν σκόπιμα τους κανόνες. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που επισκέπτονται την Disney World και ξέρω ότι αυτό που κάνουν είναι λάθος, αλλά συνεχίζουν έτσι κι αλλιώς. Όταν αυτό συνεχίζει να συμβαίνει, η Disney καταλήγει να πρέπει να «σπάσει» τους κανόνες και όλοι πληρώνουν μακροπρόθεσμα.

Κανόνες παιδικής χαράς

Γενικά, να είστε ένας αξιοπρεπής άνθρωπος με καλούς τρόπους όταν πηγαίνετε στο Disney World. Δεν είστε ο μόνος που κάνει διακοπές εκεί και είναι καλύτερο να προσέχετε τους άλλους. Όπως λέει και το παλιό ρητό «να συμπεριφέρεσαι στους άλλους όπως θα ήθελες να σου φέρονται… ακόμα και στον κόσμο της Disney!» (Έτσι πάει, σωστά; 😂)

Το Ζωικό Βασίλειο της Disney

Αν όλοι ακολουθήσουν τους προφορικούς (και άρρητους!) κανόνες του Disney World, όλοι θα καταλήξουμε να κάνουμε διακοπές που είναι λίγο πιο μαγικές. Και ποιος θα μπορούσε να παραπονεθεί για αυτό;!

Επτά ανείπωτοι κανόνες του Walt Disney World — Κάντε κλικ εδώ!


Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχετε δει έναν καλεσμένο να κάνει στο Disney World; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment