10 πράγματα για την επιθυμία της Disney που διαφέρουν από τα άλλα πλοία της DCL – Ιστολόγιο TouringPlans.com

Disney Wish καμπίνα 6090. Κατηγορία 4C.

Μερικά πράγματα που είναι διαφορετικά είναι:

Μπουρνούζια και μεγάλες ξύλινες κρεμάστρες στην ντουλάπα.
Μια γυάλινη πόρτα για το ντους και όχι μια υφασμάτινη κουρτίνα μπάνιου. Η γυάλινη πόρτα μπορεί να αιωρείται είτε προς τα μέσα είτε προς τα έξω.
Υπάρχουν μόνο δύο μικρά συρτάρια στην καμπίνα σας. Ο υπόλοιπος χώρος αποθήκευσης ρούχων έχει τη μορφή των ράβδων που κρέμονται της ντουλάπας και ορισμένων ραφιών στη ντουλάπα. Φέρτε κύβους συσκευασίας αν θέλετε να παραμείνετε οργανωμένοι.
Ενσωματωμένο φως νύχτας στο χώρο τουαλέτας.
Ο θάλαμος του ψυγείου βρίσκεται σε ένα συρτάρι. Είναι εξοπλισμένο με διαχωριστικά για να περιέχει μπουκάλια (νερό, σόδα κ.λπ.). Αν θέλετε να βάλετε στο ψυγείο κάτι άλλο (όπως ένα πιάτο) μπορείτε να μετακινήσετε ή να αφαιρέσετε τα διαχωριστικά.
Εκτός από τα τυπικά βύσματα των ΗΠΑ, υπάρχουν πρίζες USB και USB-C δίπλα στο κρεβάτι. Ίσως μπορέσετε να απλοποιήσετε τη συσκευασία του καλωδίου φόρτισης.
Το τηλέφωνο καμπίνας είναι επιτοίχιο στα ράφια αντί να κάθεται στο κομοδίνο. Ο καθρέφτης του γραφείου μπορεί να φωτιστεί.

2. Ορισμένοι αθλητικοί χώροι είναι εσωτερικοί και όχι εξωτερικοί.

Στα πρώτα τέσσερα πλοία DCL, πολλές από τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα σε ανοιχτό υπαίθριο κατάστρωμα, κάνοντας πράγματα όπως το μπάσκετ pick-up ή ακόμα και το πινγκ-πονγκ απρόσιτα σε κακές καιρικές συνθήκες. On the Wish, αυτές οι δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα σε μια κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που ονομάζεται The Hero Zone. Το Hero Zone μπορεί να διαμορφωθεί για μπάσκετ στα μισά γήπεδα, για δραστηριότητες που βασίζονται σε τάπητα, όπως γκολφ με chip-it ή Jack Jack’s Diaper Dash, ή για μια νέα δραστηριότητα DCL – το φουσκωτό γήπεδο με εμπόδια Incredi-Games. Όλες αυτές οι δραστηριότητες μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν ανεξάρτητα από τον καιρό.

3. Υπάρχουν πολλά περισσότερα μέρη για να πάρετε φανταχτερό καφέ.

Στα πρώτα τέσσερα πλοία της Disney, μπορείτε να πάρετε φανταχτερούς καφέδες σε ένα ή δύο σημεία στο πλοίο. Η DCL έχει προσθέσει μηχανές ικανές να φτιάχνουν λάτε, καπουτσίνο και παρόμοια σε περισσότερες τοποθεσίες στο πλοίο. Μπορείτε να απολαύσετε τον εθισμό σας στην καφεΐνη στο Cove Cafe (κατάστρωμα 12 πίσω), το Enchanted Sword Cafe (κατάστρωμα 5 στο μεσαίο πλοίο), το Wishing Star Cafe (κατάστρωμα 4 στο μέσο), το Marceline Market Cafe (Deck 11 πίσω), το Bayou (Deck 3 στο μέσο του πλοίου), και μάλλον μερικά μέρη που έχω ξεχάσει.

Wishing Star Cafe
Cove Cafe
Το πρωινό μενού στο The Bayou.
Latte από το Marceline Market Cafe.

4. Δεν υπάρχει διαδρομή περιπάτου γύρω από το πλοίο.

Μία από τις πιο μπερδεμένες σχεδιαστικές επιλογές στο Wish είναι η έλλειψη πλήρους διαδρομής πεζοπορίας/τρεξίματος γύρω από το εξωτερικό του πλοίου που αποτελεί μέρος των αρχικών τεσσάρων πλοίων DCL. Αντί να μπορείτε να κάνετε μια βόλτα γύρω από την περίμετρο του καταστρώματος 4, πρέπει να κάνετε απότομες σκάλες και στις δύο πλευρές του καταστρώματος για να μετακινηθείτε έξω από το πλοίο. Πολλές φορές της ημέρας, διαπιστώσαμε ότι οι σκάλες ήταν απρόσιτες επειδή ήταν πίσω από μια βιδωμένη πύλη.

Για να κυκλώσετε το εξωτερικό του πλοίου, θα πρέπει να περπατήσετε πάνω/κάτω σε απότομες σκάλες.

5. Δεν υπάρχει Oceaneer Lab (αλλά δεν πειράζει).

Τα άλλα τέσσερα πλοία αποκαλούν διάφορα μέρη των χώρων παιχνιδιού των παιδιών Oceaneer Club και Oceaneer Lab. Στο Wish, ολόκληρος ο χώρος ονομάζεται Oceaneer Club. Οι εκπαιδευμένοι επισκέπτες ηλικίας 3-12 ετών μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Oceaneer Club και διάφορα μέρη του κλαμπ μπορούν να είναι ανοιχτά ή κλειστά σε διάφορες ηλικιακές υποομάδες (ή ενήλικες) όλη την ημέρα.

Το Oceaneer Club on the Wish αποτελείται από πέντε χώρους. Στο Marvel Super Hero Academy, οι νέοι «στρατολογητές» εκπαιδεύονται για να γίνουν η επόμενη γενιά υπερήρωων με τη βοήθεια αγαπημένων της Marvel όπως ο Spider-Man, ο Black Panther, ο Ant-Man και η Wasp. Το Fairytale Hall είναι ένα τρίο αίθουσες δραστηριοτήτων με θέμα τις πριγκίπισσες της Disney. Το Walt Disney Imagineering Lab είναι χώρος για τα παιδιά να ανακαλύψουν τα μυστικά των Disney Imagineers με πρακτικές δραστηριότητες και πειράματα. Το New Adventures στο Star Wars: Cargo Bay διδάσκει στα παιδιά να είναι «χειριστές πλασμάτων» καθώς διαχειρίζονται και φροντίζουν εξωτικά όντα από όλες τις γωνιές του γαλαξία, συμπεριλαμβανομένων των Porgs, Loth-cats και Worrts. Ο πέμπτος χώρος, το Mickey and Minnie’s Captain’s Deck, είναι ένας χώρος που μοιάζει με παιδική χαρά, σχεδιασμένος για τους νεότερους επισκέπτες του Oceaneer. Ο χώρος περιλαμβάνει διαφάνειες με ναυτικά θέματα, crawl-throughs, busy boxes και άλλες διαδραστικές και σωματικές δραστηριότητες.

Περιοχή Wish Oceaneer Club Star Wars
Χώρος παιχνιδιού για μικρότερα παιδιά
Wish Fairytale area
Μέρος του δωματίου του Wish’s Marvel
Ζώνη φαντασίας
Ακόμη και τα μπάνια είναι διασκεδαστικά στο Wish’s Oceaneer Club

6. Υπάρχουν δύο νέες κύριες παραστάσεις.

Υπάρχουν τρεις κύριες παραστάσεις που θα εναλλάσσονται στην εκδοχή του Wish του Walt Disney Theatre: Aladdin, Seas the Adventure και The Little Mermaid. Το Aladdin είναι μια επανάληψη της σειράς που τρέχει τώρα στο Fantasy.

Το Seas the Adventure είναι μια μουσική επιθεώρηση σε στυλ τζουκ μποξ με κλασικά τραγούδια της Disney. Η ιστορία, όπως είναι, περιλαμβάνει τον καπετάνιο Μίνι να αφήνει τον Γκούφι να πάρει το τιμόνι του πλοίου. Περιττό να πούμε ότι ακολουθεί ήπιος χάος. Με τη βοήθεια του Tinker Bell, ο Γκούφυ διασχίζει σκηνές από τον κανόνα των κλασικών της Disney. Μεταξύ των τραγουδιών που θα ακούσετε είναι το “Go with the Flow” από τη σκηνή του Finding Nemo, το “Into the Unknown” από το Frozen 2 και το “Almost There” από το Princess and the Frog. Η DCL αντιστάθηκε στην τυπική στροφή τους προς τους φανατικούς και η υπερβολική ατμόσφαιρα αυτού του σόου είναι αισιόδοξη και ανόητη. Φύγαμε από το θέατρο με μεγάλη διάθεση.

Ήμουν λίγο λιγότερο ενθουσιασμένος με την απόδοση του Wish του παραμυθιού της Μικρής Γοργόνας. Τα φωνητικά ήταν καλά, αλλά δυσκολεύτηκα να ξεπεράσω μερικά από τα σκηνικά στοιχεία που σερβίρονταν με περισσότερη από τη συνηθισμένη ποσότητα τυριού Disney. Τα μέλη του καστ μπήκαν στη σκηνή ντυμένα με κοστούμια που θα ήταν εξίσου στο σπίτι κατά τη διάρκεια μιας κοινοτικής θεατρικής παραγωγής του Godspell της δεκαετίας του 1970 – πολλά ρέοντα παντελόνια χαρεμιού και μεταξωτά μαντήλια ombre. Καθώς η παράσταση προχωρά, τα μέλη του καστ βγάζουν επιπλέον στοιχεία κοστουμιών, στηρίγματα και μαριονέτες από ένα γιγάντιο σεντούκι με θησαυρό στη σκηνή, προσθέτοντας στο ήθος της παραγωγής «ας κάνουμε μια παράσταση». Οι χαρακτήρες της γοργόνας, συμπεριλαμβανομένης της Άριελ, είναι ντυμένοι με φορέματα που σταματούν στη μέση της γάμπας, εκθέτοντας πλήρως τα πόδια και τα πόδια τους – μια περίεργη επιλογή για έναν χαρακτήρα του οποίου ολόκληρος ο λόγος ύπαρξης είναι να αποκτήσει ανθρώπινα εξαρτήματα.

Οι τροποποιήσεις στο κείμενο της ιστορίας περιελάμβαναν γραμμές σχετικά με την κλιματική αλλαγή, τη διατήρηση και τη συγκατάθεση. Είμαι δυνατά υποστηρικτικά αυτών των μηνυμάτων σε άλλα πλαίσια, αλλά, κατά τη γνώμη μου, αυτά τα αδέξια παπουτσωμένα PSA δίνουν έναν λιγότερο έντονο τόνο στις γιορτές.

Υπάρχουν μερικές φωτεινές στιγμές: οι ερμηνευτές είναι σκληρά εργαζόμενοι και ταλαντούχοι. Την παράσταση κλέβει ο Κράμπι Σεμπάστιαν. Και, όπως συμβαίνει με όλες τις ζωντανές αποδόσεις αυτής της ιστορίας της Disney, αναπόφευκτα πέφτουν φυσαλίδες από τον ουρανό. Το τέλος είναι ευτυχισμένο για πάντα, αλλά πρέπει να κολυμπήσετε μέσα σε μερικά θολά νερά για να φτάσετε εκεί.

7. Τα ψάρια δεν είναι ψάρια.

Στα πρώτα τέσσερα πλοία, κάθε πόρτα της καμπίνας χαρακτηρίζεται από ένα μικρό ειδώλιο της θαλάσσιας ζωής – είτε ψάρι είτε ιππόκαμπος. Το ειδώλιο τοποθετείται πίσω από τον τοίχο μερικά χιλιοστά και χρησιμεύει ως ράφι για μικρά χαρτιά ή για να εμφανίζει ένα «επέκταση ψαριών» που μοιάζει με Secret-Santa.

Στο Wish, υπάρχουν φιγούρες πόρτας σε σχήμα κοχυλιού Ναυτίλου (που διατηρούνται στο βασίλειο της θαλάσσιας ζωής), αλλά άλλες έχουν σχήμα σαν την άμαξα της Σταχτοπούτας, μια κουκουβάγια, έναν ήλιο ή για μια χούφτα σουίτες – ένα στέμμα.

Δεδομένης της σειράς των εικόνων εδώ, μερικοί άνθρωποι αποκαλούν τώρα το παιχνίδι Secret Santa “Wish extender” αντί “fish extender”. Είμαι περίεργος για το αν αυτή η νέα ορολογία θα εξαπλωθεί και στα άλλα πλοία.

8. Δεν υπάρχουν δίσκοι στον μπουφέ.

Ο μπουφές στο κατάστρωμα της πισίνας του Wish ονομάζεται Marceline Market, αλλά μοιάζει τόσο πολύ με τον μπουφέ Cabanas στα άλλα πλοία που η κόρη μου και εγώ καταλήξαμε να τον αποκαλούμε Cabanas ως μια μορφή στενογραφίας. Αντί για self-service, σε κάθε σταθμό τα μέλη του καστ σάς σερβίρουν ό,τι θέλετε να φάτε και σας δίνουν ένα πιάτο με την επιλογή σας. Το φαγητό είναι εξαιρετικό, θα θέλετε να δοκιμάσετε αντικείμενα από κάθε σταθμό. Αλλά, δυστυχώς, δεν υπάρχουν δίσκοι. Έτσι, αν θέλετε να φάτε, ας πούμε, αυγά, φρούτα και ένα κρουασάν, θα καταλήξετε με τρία διαφορετικά πιάτα και χωρίς κομψό τρόπο να τα μεταφέρετε. Αν είσαι μόνος γονέας με πολλά παιδιά, θα ισορροπήσεις ακόμα περισσότερο. Τα μέλη του Cast μπορούν να βοηθήσουν, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε.

Νέες πινακίδες σε κάθε σταθμό:

9. Αρκετοί χώροι χωρίζονται στα δύο.

Αρκετές θέσεις που υπάρχουν ως ενιαίοι χώροι στα άλλα πλοία DCL διακλαδίζονται στο Wish. Αντί για έναν κινηματογράφο, υπάρχουν δύο μικρότερες αίθουσες. Αντί να έχετε ένα σαλόνι, υπάρχουν ξεχωριστοί χώροι για άνδρες και γυναίκες. Μία από τις κύριες τραπεζαρίες, το 1923, χωρίζεται σε δύο μισά: το δωμάτιο Roy Disney και το δωμάτιο Walt Disney.

Αυτά τα τμήματα δεν επηρεάζουν σημαντικά την εμπειρία του επισκέπτη, αλλά σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να εργαστείτε λίγο σκληρότερα για να καταλάβετε πού πηγαίνετε. Εάν συναντάτε μέλη της οικογένειας στο θέατρο, θα πρέπει να προσδιορίσετε ποιο.

Untangled Salon (κυρίως για γυναίκες)
Hook’s Barbery (κυρίως για άνδρες)
Ο χώρος του μπαρ στο Hook’s Barbery.

10. Υπάρχουν περισσότερα Star Wars στο Wish από άλλα πλοία, αλλά όχι όσο θα θέλατε να υπάρχουν.

Το Dream και το Fantasy έχουν το καθένα μια μικρή περιοχή Star Wars στα παιδικά κλαμπ. Η αίθουσα Star Wars στο Wish Oceaneer Club είναι σημαντικά μεγαλύτερη από ό,τι στα άλλα πλοία (φωτογραφίες παραπάνω), με περισσότερα διαδραστικά στοιχεία. Αυτός ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ενήλικες κατά τις ώρες λειτουργίας και χρησιμοποιείται για ευκαιρίες συνάντησης και χαιρετισμού χαρακτήρων του Star Wars.

Επιπλέον, το Wish διαθέτει το Hyperspace Lounge, ένα μπαρ με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων. Το κεντρικό στοιχείο της ράβδου είναι μια γιγάντια οθόνη «παραθύρου» που αλλάζει κάθε 7 λεπτά περίπου, πηδώντας μέσα από το υπερδιάστημα και σταματώντας σε διαφορετικό πλανητικό κόσμο κάθε φορά.

Η Disney διέκοψε τα δρομολόγια της Star Wars Day στη θάλασσα, πιθανότατα να ωθήσει τους θαυμαστές του Star Wars να κλείσουν το Wish. Εκτός από την οθόνη του παραθύρου, το Hyperspace Lounge δεν είναι τόσο θεματικό όσο το Oga’s Cantina στα θεματικά πάρκα της Disney. Τα ποτά είναι διασκεδαστικά, αλλά όταν έπλευσα, τα μέλη του καστ δεν έκαναν τίποτα το ιδιαίτερο στο μπαρ – δεν υπήρχε κανένα εμφανές παρασκήνιο ή μοτίβο που να σχετίζεται με το διάστημα. Χωρίς το Star Wars Day at Sea ως επιλογή, θα ήθελα να δω το Hyperspace Lounge να δίνεται λίγο περισσότερο.

Hyperspace Lounge στο Disney Wish
Κάθισμα στο Hyperspace Lounge όπως φαίνεται από το μπαρ.
Moons of Endor | The Golden One: Ένα μείγμα βοτάνων και μούρων από την επιφάνεια του Forest Moon. Belvedere Blackberry & Lemongrass, Amaretto Velvet (15 $). Αυτό το ποτό στο Hyperspace Lounge έχει ένα ιδιαίτερο λαμπερό σύμβολο όταν το βλέπει κανείς κάτω από μαύρο φως.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερη κάλυψη του Wish σύντομα.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

  • Star Wars: Galactic Starcruiser

    Φαίνεται ότι τα πράγματα προχωρούν σίγουρα με το ξενοδοχείο με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων στο Walt Disney World που ονομάζεται Star Wars: Galactic…

  • Οι ετήσιες προεπισκοπήσεις διαβατηρίων της Disneyland ξεκίνησαν σήμερα στο νέο Star Wars Trading Post, το οποίο άνοιξε στο πρώην Rainforest Cafe του Downtown Disney…

  • Το Star Wars: Galactic Starcruiser, η νεότερη εμπειρία διακοπών του Walt Disney World, πρόκειται να κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου 2022. και από τι…

  • Οι οικογένειες μπορούν να χαρούν! Ορισμένα θέρετρα μέτριας ή αξίας θα ανοίξουν ξανά σύντομα! Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες έναρξης των…

Leave a Comment