10 Απροσδόκητες ΑΛΛΑΓΕΣ που έκανε η Disney World το 2022

Βρισκόμαστε πάνω από τα μισά του 2022, αλλά έχουν συμβεί ΠΟΛΛΑ στο Disney World.

ΠΟΛΛΑ έχουν αλλάξει στο Disney World ήδη φέτος!

Είδαμε αλλαγές στις πολιτικές υγείας και ασφάλειας, ντεμπούτο νέων δρομολογίων και ανοίγματα νέων εστιατορίων! Αλλά μερικές από τις αλλαγές που είδαμε μας εξέπληξαν — οπότε ορίστε αυτές που ήταν το πιο απροσδόκητο!

The Figment Popcorn Bucket Saga

Γνωρίζαμε ότι το Figment ήταν δημοφιλές, αλλά όταν η Disney World κυκλοφόρησε έναν κουβά με ποπ κορν που του έμοιαζε, έγινε σαφές ότι ήταν πιο δημοφιλής από ό,τι περίμενε κανείς! ο Κάδος Figment Popcorn είδε ΤΕΡΑΣΤΙΚΕΣ γραμμές στο ένα περίπτερο του EPCOT Festival of the Arts που το πούλησε (ο κόσμος περίμενε στην ουρά για έξι ώρες ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!), ακολουθούμενο από δημοπρασίες του eBay που το πούλησαν για εξωφρενικά χρηματικά ποσά.

Αυτός ο μικρός προκάλεσε χάος!

Αν και υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός όταν η Disney ανακοίνωσε τον κάδο ποπ κορν, κανείς δεν περίμενε το επίπεδο του χάους που ακολούθησε όταν τελικά κυκλοφόρησε. Φαίνεται ότι όλοι υποτιμήσαμε τον μικρό μωβ δράκο της Imagination.

Αλλαγές PeopleMover

Τον Ιούλιο, ο ήχος στο PeopleMover στο Magic Kingdom άλλαξε εντελώς! Όχι μόνο απέκτησε νέο αφηγητή, αλλά το Το PeopleMover απέκτησε επίσης ένα νέο σενάριο που ανέφερε το επερχόμενο αξιοθέατο Tron Lightcycle Run που έρχεται στο Tomorrowland.

Ωστόσο, το PeopleMover άλλαξε ένα μήνα αργότερα – η έλξη έγινε ένα ολοκαίνουργιο σημάδι. Η πινακίδα είναι μπλε και λέει “PeopleMover” και μετά “παρουσιάζεται από την Enterprise”. Το Tomorrowland Transit Authority, το οποίο ήταν μέρος της παλιάς πινακίδας, έχει φύγει τώρα.

Κοντά

Η πινακίδα πάνω από την κυλιόμενη σκάλα που οδηγεί στο PeopleMover άλλαξε επίσης. Δεν λέει πλέον “Tomorrowland Transit Authority PeopleMover”. Αντίθετα, λέει απλώς “Welcome Aboard” στη μία πλευρά και “Thanks For Riding” στην άλλη.

Καλώς επιβιβαστήκατε!

Και οι δύο πλευρές έχουν το λογότυπο Enterprise.

Αλλαγές που έγιναν στο Carousel of Progress

Πάει καιρός από τότε που ενημερώθηκε η τελική σκηνή του Carousel of Progress, αλλά τελικά πήρε μια φρέσκια εμφάνιση φέτος! Ο Γιάννης έχει πιο σκούρα μαλλιά τώρα και φοράει ένα κόκκινο πουλόβερ με πράσινη ποδιά — επιτέλους πήρε ένα νέο σετ ρούχων! Η σύζυγος του John πήρε επίσης ένα ανανεωμένο πουλόβερ και ένα πιο μοντέρνο χτένισμα. Άλλαξε επίσης τα παντελόνια της με τζιν. Και η υπόλοιπη οικογένεια πήρε καινούργια ρούχα!

Το Carousel of Progress έχει μερικά νέα ρούχα!

Η υπόλοιπη διαδρομή έλαβε αργότερα μερικές νέες λεπτομέρειες που μόνο οι σκληροπυρηνικοί θαυμαστές της διαδρομής θα μπορούσαν να προσέξουν: εμφανίστηκαν μερικά νέα στηρίγματα, ο θείος Orville πήρε μερικές φρέσκες πετσέτες και νέα γιορτινή διακόσμηση προστέθηκαν στις σκηνές.

Η Εξαφάνιση και η Επανεμφάνιση του Ασαφής Ταουντάουν

Τα προβλήματα προμήθειας έχουν δημιουργήσει προκλήσεις για την Disney World τα τελευταία χρόνια, αλλά πιο πρόσφατα επηρέασε ένα δημοφιλές ποτό στο Oga’s Cantina στο Star Wars: Galaxy’s Edge στα Hollywood Studios της Disney. Αυτό ήταν το Fuzzy Tauntaunτο οποίο εξαφανίστηκε μετά το συστατικό που έκανε τον αφρό του και του έδωσε μια αίσθηση μυρμηγκιάσματος, έγινε πιο δύσκολο να το αποκτήσετε.

Fuzzy Tauntaun από το Oga’s Cantina

Τελικά, η Disney ανακάλυψε μια νέα συνταγή που λειτούργησε εξίσου καλά και το Fuzzy Tauntaun προστέθηκε ξανά στα μενού. Αλλά δείχνει απλώς πώς τα προβλήματα εφοδιασμού μπορούν ακόμα να επηρεάσουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ στα πάρκα.

Ο Walt και ο Roy προστέθηκαν στο Disney Enchantment

Η Disney World άλλαξε πρόσφατα τα πυροτεχνήματα της Disney Enchantment για να προσθέσει μια νέα εισαγωγή χρησιμοποιώντας αρχειακό υλικό Walt και Roy Disney. Το νέο τμήμα περιλαμβάνει κλιπ του Γουόλτ και του Ρόι που προβάλλονται στο Κάστρο της Σταχτοπούτας, συμπεριλαμβανομένων κλιπ για το “Florida Project”, βίντεο από τη στιγμή που τα δύο αδέρφια ερευνούσαν τη Φλόριντα για τις περιοχές που τελικά θα γινόταν ο κόσμος της Disney και πολλά άλλα.

Είναι απλώς ένας άλλος τρόπος με τον οποίο η Disney World γιορτάζει την 50ή επέτειό της, τιμώντας την κληρονομιά των αδελφών που έκαναν δυνατή την Disney World.

Η αλλαγή Genie+ που έπρεπε να αλλάξει ξανά, αλλά δεν άλλαξε

Τον Φεβρουάριο, η Disney World έκανε μια προσωρινή αλλαγή που προστέθηκε μερικές βόλτες με την επιλογή Individual Attraction Selection στο Genie+ (που σημαίνει ότι αυτές οι βόλτες ήταν μέρος του Genie+ και όχι πλέον επιπλέον αξιοθέατα με πληρωμή ανά διαδρομή). Αυτά τα αξιοθέατα έπρεπε να επιστρέψουν στο pay-per-ride στις 8 Αυγούστου… εκτός από το ότι η Disney World φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη.

Το Expedition Everest βρίσκεται τώρα στο Genie+

Ο ιστότοπος της Disney World αφαίρεσε τη γλώσσα ότι αυτές οι διαδρομές προσφέρονταν μόνο προσωρινά με το Genie+ και είναι μέρος του Genie+ από τότε. Έτσι, τώρα οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Genie+ για πρόσβαση στις Lightning Lanes για τους Mickey & Minnie’s Runaway Railway, Frozen Ever After, Remy’s Ratatouille Adventure, Space Mountain και Expedition Everest.

Οι επισκέπτες δεν μπορούν πλέον να αγοράσουν το Genie+ πριν το ταξίδι τους

Η Disney επίσης άλλαξε όταν οι επισκέπτες μπορούσαν να αγοράσουν Genie+. Όταν το πρόγραμμα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά, οι επισκέπτες με πολυήμερα εισιτήρια ή πακέτα διακοπών μπορούσαν να το αγοράσουν ως πρόσθετο για τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Ωστόσο, η Disney απαλλάχθηκε από αυτήν την επιλογή.

Είσοδος Lighning Lane για κρουαζιέρα στη Jungle στο Magic Kingdom

Τώρα, καλεσμένοι μπορούν να αγοράσουν Genie+ μόνο τα μεσάνυχτα μέσω της εφαρμογής My Disney Experience την ημερομηνία της επίσκεψής τους στο πάρκο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Disney είπε ότι το Genie+ μπορεί να αγοραστεί «ανάλογα με τη διαθεσιμότητα», οι επισκέπτες πρέπει τώρα να είναι ξύπνιοι τα μεσάνυχτα για να βεβαιωθούν ότι λαμβάνουν Genie+ για κάθε μέρα που το θέλουν. Ποιος χρειάζεται να κοιμηθεί ούτως ή άλλως, σωστά;

Το MagicBand+ εμφανίζεται νωρίς στο Disney World

Το MagicBand+ κυκλοφόρησε νωρίς στο Disney World κατά λάθος τον Μάιο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Disney δεν είχε κάνει καμία ανακοίνωση σχετικά με την κυκλοφορία τους, οι επισκέπτες μπήκαν και αγόρασαν όλα όσα ήταν διαθέσιμα αρκετά γρήγορα. Αργότερα ανακαλύψαμε ότι βγήκαν νωρίς στα καταστήματα κατά λάθος. Ωχ.

Πήραμε ένα ΝΩΡΙΣ

Από τότε, το MagicBand+ κυκλοφόρησε επίσημα, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότερες από τις διαδραστικές λειτουργίες στα πάρκα είναι πλέον διαθέσιμες με αυτό.

Το Spirit of Aloha είναι οριστικά κλειστό για τις βίλες DVC

Με πολλές παραστάσεις να επιστρέφουν στο Disney World, συμπεριλαμβανομένης της Μουσικής Επιθεώρησης Hoop-Dee-Doo, περιμέναμε η Disney να ανακοινώσει την ημερομηνία επαναλειτουργίας του Πνεύμα του Αλόχa στο Disney’s Polynesian Village Resort. Αντίθετα, η Disney ανακοίνωσε ότι ήταν οριστικά κλείσιμο της εκπομπής.

Δεν έχει μείνει τίποτα από το Spirit of Aloha

Από τότε, το κτίριο Spirit of Aloha έχει κατεδαφιστεί εντελώς για να ανοίξει ο χώρος για νέες βίλες DVC. Ναι, έχουμε συναισθήματα για αυτό.

Το Top of the World Lounge ανοίγει ξανά με θέμα κακούς…Με χρέωση κάλυψης

ο Top of the World Lounge στο Disney’s Contemporary Resort είναι ένα προνόμιο Disney Vacation Member που παρέμεινε κλειστό ακόμα και μετά την επαναλειτουργία του Disney World. Τελικά, η Disney ανακοίνωσε ότι το σαλόνι θα άνοιγε ξανά, αλλά με ένα νέο θέμα για τους Villains.

Η φωλιά ενός κακοποιού

Τώρα, όμως, το σαλόνι κοστίζει χρήματα $55 ανά άτομο για να απολαύσετε ένα κοκτέιλ, ορεκτικό και επιδόρπιο για να απολαύσετε την αποκλειστική θέα των πυροτεχνημάτων στο Magic Kingdom.

Καταραμένο κοκτέιλ πειρατών

Με τέσσερις μήνες ακόμη, δεν μπορούμε να φανταστούμε τι άλλες αλλαγές επιφυλάσσουν για το Disney World, αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα παραμείνουμε στην κορυφή τους, οπότε μην ξεχάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ στο AllEars για ΟΛΑ τα μεγάλα Ενημερώσεις και νέα της Disney World.

Για περισσότερα, μπορείτε επίσης εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTubeόπου θα μάθετε συμβουλές και κόλπα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις επόμενες διακοπές σας στο Disney World.

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να παρακολουθείτε ΟΛΕΣ τις έκτακτες ειδήσεις της Disney! Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε συμβουλές, κριτικές, ασήμαντα στοιχεία και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το AllEars! Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποια μεγάλη αλλαγή του Disney World σας εξέπληξε περισσότερο φέτος μέχρι στιγμής; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment