Όταν το σύστημα pay-per-ride της Disney World είναι πιο ακριβό

Από τότε που κυκλοφόρησαν ως αντικατάσταση του FastPass+ πέρυσι, το Disney Genie+ και το Lightning Lane διχάζουν απίστευτα.

Disney Genie

Οι επισκέπτες της Disney έχουν πολλές διαφορετικές απόψεις για το σύστημα, κυρίως λόγω του κόστους της υπηρεσίας. Το Genie+ είναι διαθέσιμο για αγορά για ένα κατ ‘αποκοπή, αλλά η τιμή της μεμονωμένης λωρίδας Lightning (ή τα αξιοθέατα pay-per-ride) ποικίλλει ανάλογα με έναν αριθμό εξωτερικών παραγόντων. Έτσι, πότε ακριβώς είναι πιο ακριβό να αγοράσετε μια ατομική λωρίδα Lightning στο Disney World; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Επισκόπηση Genie+ και Lightning Lane

Η Disney Genie+ και η Lightning Lane είναι οι νέοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παραλείψετε τη γραμμή στο Disney World και Disneyland. Το Genie+ είναι ένα κατ ‘αποκοπή ποσοστό $ 15 ανά άτομο και δίνει στους επισκέπτες τις επιλογές για να παραλείψετε τη γραμμή στις περισσότερες βόλτες της Disney World.

Μπορείτε να οδηγήσετε κρουαζιέρα ζούγκλας με το Genie+ στο Disney World

Οι μεμονωμένες λωρίδες αστραπής είναι οι εκδόσεις “pay-per-ride” αυτού του. Βασικά, πληρώνετε ένα ποσό (που ποικίλλει από το Ride by Ride) για να ζήσετε μόνο αυτή τη βόλτα. Όταν η πληρωμή 15 $ για το Genie+ θα σας επιτρέψει να οδηγήσετε πολλά αξιοθέατα, μια αγορά Individual Lightning Lane θα σας επιτρέψει να οδηγήσετε μόνο ένα πράγμα.

Εάν αγοράσετε μια μεμονωμένη λωρίδα αστραπής για πτήση διέλευσης, μπορείτε να οδηγήσετε μόνο το πέρασμα.

Οι μεμονωμένες λωρίδες κεραυνών συνήθως προορίζονται για τις νεότερες ή/και τις πιο δημοφιλείς βόλτες. Για παράδειγμα, οι Guardians of the Galaxy: Το Cosmic Rewind είναι μια μεμονωμένη επιλογή Lightning Lane, επειδή μόλις άνοιξε στο Epcot και η άνοδος της αντίστασης στα Hollywood Studios της Disney είναι μια μεμονωμένη επιλογή φωτισμού λωρίδων λόγω της δημοτικότητάς του.

Κάντε κλικ εδώ για τον οδηγό Disney Genie και Genie+ Ultimate

Πότε είναι η μεμονωμένη λωρίδα Lightning πιο ακριβή;

Οι μεμονωμένες λωρίδες αστραπής είναι πιο ακριβές όταν τα πάρκα είναι τα πιο πολυσύχναστα. Τα καλύτερα παραδείγματα είναι οι διακοπές. Το Halloween, τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι μέρες κατά τις οποίες τα πάρκα γίνονται πιο πολυσύχναστα, επομένως είναι συνηθισμένο να βλέπουμε μια αύξηση της τιμής στα αξιοθέατα με πληρωμή ανά διαδρομή.

Τα πάρκα είναι γεμάτα κατά τη διάρκεια των διακοπών!

Για παράδειγμα, τα τελευταία Χριστούγεννα, παρατηρήσαμε τις αυξήσεις των τιμών σε μερικές από τις μεμονωμένες προσφορές Lightning Lane. Η περιπέτεια Ratatouille του Remy αυξήθηκε κατά $ 2 από $ 9 σε $ 11. Επτά τρένο ορυχείων Dwarfs αυξήθηκε επίσης κατά $ 2 από $ 10 σε $ 12. Η πτήση του πέρασμα αυξήθηκε κατά $ 3 από $ 11 σε $ 14. Η μόνη διαδρομή που δεν είδε αύξηση των τιμών ήταν η άνοδος της αντίστασης, η οποία παρέμεινε στα 15 δολάρια ανά άτομο.

Περιπέτεια Ratatouille του Remy

Οι βόλτες μπορεί επίσης να είναι πιο ακριβές όταν ανοίγουν για πρώτη φορά σε αντίθεση με τις βόλτες που έχουν ανοίξει για λίγο. Για να παραλείψετε τη γραμμή σε άνοδο της αντίστασης, θα πρέπει να πληρώσετε 15 δολάρια ανά άτομο στην ομάδα σας. Αυτή ήταν η πιο ακριβή εμπειρία pay-per-ride στο Disney World μέχρι να ανοίξει η Cosmic Rewind στο Epcot. Κοστίζει $ 17 για να παραλείψει τη γραμμή για το Cosmic Rewind. Μπορούμε να δούμε αυτή τη μείωση της τιμής καθώς η νεωτερικότητα του rollercoaster αρχίζει να ξεθωριάζει.

Οι οπαδοί της Disney δεν μετανιώσουν για να πληρώσουν – κάντε κλικ εδώ

Η μεμονωμένη τιμολόγηση της λωρίδας Lightning μπορεί να σας εκπλήξει

Τώρα, όπως μόλις μιλήσαμε, οι μεμονωμένες λωρίδες αστραπής τείνουν να είναι οι πιο ακριβές κατά τη διάρκεια των πιο πολυσύχναστων χρόνων του έτους. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών πέρυσι, είδαμε ορισμένα αξιοθέατα που συνήθως προσφέρονται ως μεμονωμένη λωρίδα αστραπής να συμπεριληφθούν στην τυπική αγορά Genie+.

Το Space Mountain, συνήθως μια μεμονωμένη βόλτα με αστραπές, προσφέρθηκε με το Genie+

Το βιώνουμε και πάλι αυτό το καλοκαίρι με ορισμένες βόλτες που συνήθως προσφέρθηκαν ως ατομική λωρίδα αστραπής, όπως η Expedition Everest και ο Mickey και ο σιδηρόδρομος Minnie’s Runaway, που περιλαμβάνονται στο επίπεδο $ 15 για το Genie+.

Σιδηρόδρομος Mickey & Minnie’s Runaway

Ενώ μπορεί να φαίνεται αντίθετο, μερικές φορές όταν τα πάρκα είναι τα πιο πολυσύχναστα, προσφέρονται λιγότερες μεμονωμένες λωρίδες αστραπής. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρημάτων των επισκεπτών αν ήλπιζαν να παρακάμψουν τη γραμμή σε κάτι σαν το Space Mountain χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν επιπλέον για αυτό.

Έχω κυριαρχήσει το Genie+ και απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το σύστημα σύγχυσης – κάντε κλικ εδώ

Έτσι, στο συμπέρασμα, η ενοχλητική απάντηση στο όταν το σύστημα pay-per-ride της Disney World είναι το πιο ακριβό είναι: εξαρτάται. Υπάρχουν μερικές φορές του χρόνου που μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτό, όπως οι διακοπές, αλλά εκτός από αυτό, όπως ο δικτυακός τόπος της Disney World λέει ότι “οι τιμές ποικίλλουν ανά ημερομηνία, έλξη και πάρκο. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, οι τιμές μπορεί να είναι χαμηλότερες σε μερικές ημέρες και υψηλότερες στις άλλες ημέρες. “

Lightning Lane στο Expedition Everest

Εάν προσπαθείτε να προσδιορίσετε πόση ατομική λωρίδα Lightning θα κοστίσει όταν επισκέπτεστε τα πάρκα Disney World, ρίξτε μια ματιά στις τιμές στις ημέρες και τις εβδομάδες που οδηγούν στο ταξίδι σας και να λάβετε υπόψη την εποχή του χρόνου που είστε μετάβαση. Εάν κατευθυνθείτε στα πάρκα τον Δεκέμβριο, αναμένετε να δείτε υψηλότερες τιμές, αλλά αν κατευθυνθείτε τον Φεβρουάριο, πιθανότατα θα είστε εντάξει.

Παρακολουθούμε πάντα τις τιμές Individual Lightning Lane, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 8 νέα πράγματα που πρέπει να προγραμματίσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του 2022 Disney World

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τους 14 καλύτερους χρόνους χρήσης του Genie+ στο Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτεΚάντε κλικ εδώ για εγγραφή

Ποιες είναι οι συμβουλές σας για το Individual Lightning Lanes στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment