Όταν η Disney World απέδειξε ότι όλοι έκαναν λάθος

Η Disney World έχει λάβει πολλές αποφάσεις τα τελευταία χρόνια που έχουν εξοργίσει τους θαυμαστές.

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Πιθανότατα το έχετε ακούσει στο Διαδίκτυο: «Όλοι είναι τρελοί με την Disney World», σωστά; Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι είναι αναστατωμένοι με τη Disney, όπως οι αυξήσεις τιμών, οι αλλαγές στο FastPass, η απαλλαγή από το Magical Express και πολλά άλλα. Όμως, η Disney έχει πάρει επίσης κάποιες αποφάσεις που ήταν αμφιλεγόμενες εκείνη την εποχή, αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν η σωστή κλήση. Ας αναλύσουμε όταν η Disney World απέδειξε σε όλους ότι έκαναν λάθος!

Ο σιδηρόδρομος του Μίκυ και της Μίνι

Εντάξει, ξεκινάμε με λίγη καυτή λήψη, οπότε ετοιμαστείτε. Η Disney έκλεισε το Great Movie Ride το 2017 για να ανοίξει το δρόμο για το Mickey and Minnie’s Runaway Railway. Υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ άνθρωποι που ήταν τεράστιοι θαυμαστές του Great Movie Ride, οπότε φυσικά, ήταν αρκετά αναστατωμένοι, και δεν τους κατηγορούμε – η διαδρομή ήταν στο πάρκο από τότε που άνοιξε το 1989.

Ο χώρος επιβίβασης για το The Great Movie Ride. ©Disney

Ταξίδεψε τους επισκέπτες στην ιστορία των εμβληματικών ταινιών, αλλά ήταν εξαιρετικά ξεπερασμένο από άποψη τεχνολογίας και ιστορίας. Έτσι, είναι λογικό ότι η Disney ήθελε να το αντικαταστήσει με κάτι ολοκαίνουργιο. Το Runaway Railway μπορεί να μην αρέσει σε όλους (ειδικά αυτούς τους πραγματικά μεγάλους οπαδούς του GMR), αλλά η διαδρομή είναι απίστευτα δημοφιλής!

Ο σιδηρόδρομος του Μίκυ και της Μίνι

Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την τεχνολογική συνάφεια του Runaway Railway — το σύστημα οδήγησης χωρίς πίστα είναι πολύ ωραίο, όπως και τα κινούμενα σχέδια. Είναι επίσης μια βόλτα που μπορούν να κάνουν άνθρωποι όλων των ηλικιών και είναι λίγο πιο συναρπαστική από ό,τι ήταν το Great Movie Ride!

Ο σιδηρόδρομος του Μίκυ και της Μίνι

Έφερε επίσης κάποια πιο κλασική Disney στα Hollywood Studios, κάτι που είναι διασκεδαστικό για τους θαυμαστές. Έτσι, όσο κι αν οι άνθρωποι μπορεί να ήταν θυμωμένοι με την Disney που αντικατέστησε την αγαπημένη τους διαδρομή, αυτοί οι τακτικοί μεγάλοι χρόνοι αναμονής αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι φαίνεται να πιστεύουν ότι ήταν μια καλή απόφαση!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα για το Mickey and Minnie’s Runaway Railway!

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind

Μιλώντας για νέες διαδρομές, ας μιλήσουμε για το νεότερο σε όλο το Disney World — Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind! Αυτή η διαδρομή ανακοινώθηκε πριν από αρκετά χρόνια και πολλοί άνθρωποι ήταν επικριτικοί, ανησυχώντας ότι ένα αξιοθέατο της Marvel δεν θα ταίριαζε στο θέμα του EPCOT.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind

Όμως, η Disney επέλεξε να βάλει τη βόλτα στο World Discovery, το οποίο έχει ήδη ένα εξέχον διαστημικό θέμα με το Mission: Space και το Space 220, οπότε ταιριάζει απόλυτα με το θέμα.

Μέσα στην ουρά

Η διαδρομή ενσωματώνει επίσης ιστορίες EPCOT στην ουρά όταν ο Star Lord μιλάει για επίσκεψη στο πάρκο όταν ήταν παιδί. Αναφέρει μερικά από τα αυθεντικά αξιοθέατα, έτσι οι λάτρεις της ιστορίας του EPCOT μπορούν να απολαύσουν μερικές διασκεδαστικές αναφορές! Συνδέει πραγματικά τη διαδρομή με το πάρκο πολύ καλά.

Ουρά Cosmic Rewind

Και πάλι, η δημοτικότητα της διαδρομής απλώς αποδεικνύει ότι η Disney πήρε τη σωστή απόφαση. Οι κάρτες επιβίβασης γεμίζουν σε δευτερόλεπτα και οι Individual Lightning Lanes εξαντλούνται επίσης. Η Disney δεν έχει καν κανονική γραμμή για τη βόλτα λόγω του πόσο δημοφιλής είναι!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την κριτική μας για το Cosmic Rewind χωρίς spoiler!

Disney Genie+

Μπορούμε ήδη να αισθανόμαστε ότι κάποιοι από εσάς τρέχετε στην ενότητα σχολίων, αλλά ακούστε μας! Κοιτάξτε, καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί οι άνθρωποι ήταν τρελοί με την εισαγωγή του Disney Genie+. Η Disney απαλλάχθηκε από το δωρεάν σύστημα FastPass και το αντικατέστησε με μια πληρωμένη επιλογή και οι αυξήσεις τιμών είναι γενικά κάτι για το οποίο οι άνθρωποι δεν είναι ευχαριστημένοι.

Μπροσούρα Disney Genie

Και, γνωρίζουμε ότι πολλοί θαυμαστές εξακολουθούν να είναι αναστατωμένοι με την Disney για το Genie+, αλλά όταν κοιτάς τους αριθμούς, λένε μια διαφορετική ιστορία. Η Disney είπε σε πρόσφατη κλήση κερδών ότι το 50% των ανθρώπων που περνούν από τις πύλες του πάρκου στο Disney World αγοράζουν το Genie+.

Είσοδος Jungle Cruise Lightning Lane

Ναι, οι μισοί από τους ανθρώπους στα πάρκα έχουν προφανώς αγοράσει το Genie+ για να το χρησιμοποιήσουν, οπότε το σύστημα πρέπει να αρέσει κάπως αν το αγοράζουν πολλοί!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον ΠΛΗΡΗ ΟΔΗΓΟ μας για το Disney Genie+

Αρμονικός

Το νυχτερινό σόου πυροτεχνημάτων του EPCOT έχει προκαλέσει επίσης κάποια διαμάχη. Η προηγούμενη μόνιμη εκπομπή, Illuminations: Reflections of Earth, ήταν μεγάλη αγαπημένη των θαυμαστών, οπότε πολλοί άνθρωποι δεν ήθελαν να τη δουν να φεύγει. Ωστόσο, η Disney έκανε το ντεμπούτο της στο Harmonious.

Αρμονικός

Οι θαυμαστές δεν ήταν πολύ ευχαριστημένοι με τις γιγάντιες φορτηγίδες που βρίσκονται τώρα μόνιμα στη μέση του World Showcase Lagoon για το σόου των πυροτεχνημάτων. Καταλαμβάνουν αξιοπρεπή χώρο και τραβούν πολλή προσοχή.

Αρμονικός

Όμως, αν κρίνουμε από τα πλήθη που παρακολουθούν την παράσταση κάθε βράδυ, φαίνεται ότι ο κόσμος απολαμβάνει πραγματικά το Harmonious. Υπάρχουν μερικά υπέροχα στοιχεία της παράστασης που απολαμβάνουμε πραγματικά, και η μουσική είναι φοβερή! Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος είναι αναστατωμένος για τις φορτηγίδες, αλλά η παράσταση ίσως αξίζει να ασχοληθεί μαζί τους.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα για το Harmonious!

Προσθήκη πνευματικής ιδιοκτησίας

Πολλοί θαυμαστές του Disney Parks ανησυχούν για την προσθήκη πνευματικής ιδιοκτησίας στα πάρκα και τα ξενοδοχεία, αλλάζοντας τα αρχικά σχέδια ή θέματα. Για παράδειγμα, όταν η Disney αντικατέστησε τον Maelstrom στο Norway Pavilion του EPCOT με το Frozen Ever After.

Δίνη

Αν και σίγουρα υπάρχουν ακόμα μερικοί μεγάλοι θαυμαστές του Maelstrom εκεί έξω, οι χρόνοι αναμονής στο Frozen Ever After τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουν σίγουρα ότι οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη βόλτα. Το ίδιο ισχύει και για την τοποθέτηση του Remy’s Ratatouille Adventure στο France Pavilion — έχει τακτικά έναν από τους υψηλότερους χρόνους αναμονής στο πάρκο. Αυτές οι διαδρομές IP είναι σίγουρα περιζήτητες!

Frozen Ever After

Παρόμοια κατάσταση έχει συμβεί και στα ξενοδοχεία Disney World. Ορισμένα από τα πρωτότυπα ξενοδοχεία του Disney World έχουν επανασχεδιάσει τα δωμάτιά τους ώστε να ταιριάζουν με την αισθητική ορισμένων ταινιών της Disney. Τα δωμάτια στο Disney’s Polynesian Village Resort πήραν α Μοάνα θέμα…

Δωμάτιο με θέμα το Moana στο Disney’s Polynesian Village Resort

…και τα δωμάτια στο Disney’s Contemporary Resort απέκτησαν ένα Απίστευτοι θέμα.

Νέα δωμάτια στο Contemporary

Μερικοί άνθρωποι δεν ήταν ευχαριστημένοι με την αλλαγή, αλλά κάτι πρέπει να ειπωθεί για το πόσο λεπτές έχει κάνει η Disney αυτές τις αλλαγές. Το θέμα εξακολουθεί να ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική των ξενοδοχείων, ενώ προσθέτει λίγη περισσότερη κινηματογραφική μαγεία στα δωμάτια. Και σίγουρα οι άνθρωποι εξακολουθούν να μένουν σε αυτά τα ξενοδοχεία!

Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε μια περιήγηση στα δωμάτια Moana στο Polynesian Village Resort

«Ohana Noodles

Τέλος, θα μιλήσουμε για μια μικρή (αλλά σημαντική!) αλλαγή που έχει να κάνει με κάποιο διάσημο φαγητό της Disney. Πριν από χρόνια, το «Ohana στο Polynesian Village Resort της Disney σέρβιρε στο δείπνο τυρόπιτες πατάτες. Ήταν ένα μεγάλο αγαπημένο των θαυμαστών – πώς μπορείτε να κάνετε λάθος με τις πατάτες και το τυρί;!

«Ohana Noodles

Στη συνέχεια, όμως, αυτές οι περίφημες πατάτες αντικαταστάθηκαν από χυλοπίτες! Πολλοί ήταν αναστατωμένοι που δεν υπήρχαν πια οι πατάτες. Όμως, αυτά τα noodles έχουν γίνει διάσημα από μόνα τους! Ο κόσμος ΑΓΑΠΕΙ τα noodles Ohana και είναι σχεδόν εμβληματικά στο εστιατόριο τώρα. Φαίνεται ότι η Disney πήρε τη σωστή απόφαση εδώ!

  • Noodles στο ‘Ohana

Έτσι, παρόλο που η Disney κάνει πολλές αλλαγές που εξοργίζουν τους ανθρώπους, φαίνεται ότι κάποιες ήταν στην πραγματικότητα το σωστό κάλεσμα. Φυσικά, ξέρουμε ότι δεν συμφωνούν ΟΛΟΙ με αυτές τις απόψεις, και δεν πειράζει! Όμως, πιστεύουμε ότι υπάρχουν σίγουρα δύο όψεις σε όλες τις αλλαγές για τις οποίες μιλήσαμε!

Μείνετε συντονισμένοι στο AllEars για περισσότερες συμβουλές, κόλπα και πληροφορίες Disney World.

Μια ολοκληρωμένη ιστορία των ΨΕΜΑΤΩΝ του Disney World

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Ποια αλλαγή έχει κάνει η Disney στο παρελθόν που πιστεύετε ότι ήταν πραγματικά προς το καλύτερο; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment