Όλοι όσοι γνωρίζετε είναι στην Ευρώπη — Εδώ είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε εκεί

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Φαίνεται ότι όλοι και η μητέρα τους είναι μέσα Ευρώπη τώρα αμέσως. Το έχεις προσέξει κι εσύ; Όπου κι αν κοιτάξουμε στο Instagram και στο Facebook, οι άνθρωποι πετούν πέρα ​​από τον Ατλαντικό για διακοπές, και θέλουμε να πάμε κι εμείς!

Πού θέλετε να πάτε;

Τα ταξίδια έχουν δει πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά οι άνθρωποι ταξιδεύουν ξανά. Και παρόλο που υπάρχει έλλειψη πιλότων και προβλήματα με ακυρώσεις πτήσεων, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά αεροπλάνα που απογειώνονται σε μακρινά μέρη. Ετσι, αν σκέφτεστε να κάνετε κράτηση για ευρωπαϊκές διακοπές σύντομα, ας δούμε πόσο θα σας κοστίσει να φτάσετε εκεί!

Πτήσεις για Ευρώπη

Για πτήσεις, θα εξετάσουμε Οκτώβριος φέτος, γιατί είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν μπορείτε απλά να επιβιβαστείτε σε ένα αεροπλάνο σε λίγες εβδομάδες για να πετάξετε στην Ευρώπη! Αυτό θα σας δώσει μια καλή ιδέα για το πώς φαίνονται οι τιμές αυτό το φθινόπωρο εάν θέλετε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι.

Κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης στη Disneyland του Παρισιού

Θα κοιτάμε Τιμές εισιτηρίων μετ’ επιστροφής 1 εβδομάδας, οπότε να έχετε κατά νου ότι εάν πετάτε μέσα και έξω από διαφορετικές πόλεις, αυτό μπορεί να αλλάξει. Οι τιμές θα αλλάξουν επίσης με βάση τις ακριβείς ημερομηνίες σας και από πού πετάτε στις ΗΠΑ Θα δούμε τις τιμές από 4 διαφορετικές πόλεις των ΗΠΑ — Νέα Υόρκη, Ατλάντα, Σικάγο, και Ορλάντο (γιατί Disney World, duh). Όλα αυτά τα αποτελέσματα προέρχονται από τις Πτήσεις Google για κάποια στιγμή τον Οκτώβριο.

Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη έχει μερικές πολύ φοβερές τιμές στις πτήσεις προς την Ευρώπη! Ακολουθεί μια ματιά σε αυτό που βρήκαμε:

 • Νέα Υόρκη προς Λονδίνο – 406 $ στην Icelandair (1 στάση)
 • Νέα Υόρκη προς Βαρκελώνη – 462 $ στο Iberia (απευθείας) Ή 488 $ στο American ή στο Delta (και τα δύο απευθείας)
 • Νέα Υόρκη προς Παρίσι – 484 $ στο French Bee (ασταμάτητα)
 • Νέα Υόρκη προς Ρώμη – 464 $ στο TAP Air Portugal (1 στάση) ή 510 $ στο Delta (απευθείας)

©Google

 • Νέα Υόρκη προς Όσλο – 224 $ στην Air France (1 στάση)
 • Νέα Υόρκη προς Λισαβόνα – 375 $ στο TAP Air Portugal (αδιάλειπτη)
 • Νέα Υόρκη προς Δουβλίνο – 469 $ στη Scandinavian Airlines (1 στάση) ή 485 $ στην Aer Lingus (απευθείας)

Ατλάντα

Οι τιμές της Ατλάντα είναι υψηλότερες από τις τιμές της Νέας Υόρκης για τον Οκτώβριο.

 • Ατλάντα προς Λονδίνο – 699 $ στο JetBlue (1 στάση)
 • Ατλάντα προς Βαρκελώνη – 787 $ στο Delta (αδιάλειπτη)
 • Ατλάντα προς Παρίσι – 541 $ στο American (1 στάση)
 • Ατλάντα προς Ρώμη – 726 $ στην Turkish Airlines (1 στάση)

©Google

 • Ατλάντα προς Όσλο – 628 $ στο American (2 στάσεις)
 • Ατλάντα προς Λισαβόνα – 613 $ στο Delta (1 στάση)
 • Ατλάντα προς Δουβλίνο – 787 $ στο Delta (αδιάλειπτη)

Σικάγο

Προχωρώντας στο Σικάγο, οι τιμές πέφτουν ξανά!

 • Σικάγο προς Λονδίνο – 361 $ στο TAP Air Portugal (1 στάση)
 • Σικάγο προς Βαρκελώνη – 506 $ στην Air Canada (1 στάση)
 • Σικάγο προς Παρίσι – 480 $ στην Icelandair (1 στάση)
 • Σικάγο προς Ρώμη – 491 $ με Scandinavian Air (1 στάση)

©Google

 • Σικάγο προς Όσλο – 448 $ στο TAP Air Portugal (1 στάση)
 • Σικάγο προς Λισαβόνα – 368 $ στην Air Canada (1 στάση)
 • Σικάγο προς Δουβλίνο – 482 $ με Scandinavian Air (1 στάση)

Ορλάντο

Οι τιμές ανεβαίνουν λίγο περισσότερο όταν κοιτάμε το Ορλάντο, αλλά εξακολουθούν να είναι κυρίως χαμηλότερες από τις πτήσεις εκτός Ατλάντα.

 • Ορλάντο προς Λονδίνο – 545 $ στην Icelandair (1 στάση)
 • Ορλάντο προς Βαρκελώνη – 604 $ στο American (2 στάσεις)
 • Ορλάντο προς Παρίσι – 489 $ Iceland Air (1 στάση)
 • Ορλάντο προς Ρώμη – 718 $ στην Air Canada (1 στάση)

©Google

 • Ορλάντο προς Όσλο – 441 $ στο Delta (2 στάσεις)
 • Ορλάντο προς Λισαβόνα – 613 $ στο Delta (1 στάση)
 • Ορλάντο προς Δουβλίνο – 498 $ στο American (1 στάση)

Πώς να βρείτε προσφορές πτήσεων

Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσουν να βρείτε μια πτήση που είναι εντός του προϋπολογισμού σας! Expedia είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς και η Χοάνη εφαρμογή, το οποίο θα αναζητήσει προσφορές σε μια συγκεκριμένη πτήση που θέλετε και θα σας πει αν πρέπει να περιμένετε να αγοράσετε ή να αγοράσετε τώρα. Δεν χρειάζεται καν να συνεχίσετε να ψάχνετε – το Hopper θα σας στείλει ειδοποιήσεις!

Ποια αεροπορική εταιρεία είναι η αγαπημένη σας για ταξίδια;

Ένας άλλος τρόπος για να βρείτε λιγότερο ακριβές πτήσεις είναι να εξετάσετε πόσο κοστίζει να πετάξετε από μερικά μικρότερα περιφερειακά αεροδρόμια, επειδή μερικές φορές αυτά μπορεί να είναι σημαντικά φθηνότερα. Και, φυσικά, όλα εξαρτώνται από το πού πετάτε στην Ευρώπη, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε να πετάξετε σε μια λιγότερο ακριβή πόλη και στη συνέχεια να ταξιδέψετε σε άλλα μέρη μόλις βρεθείτε στην Ευρώπη ως ένας τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων στις πτήσεις .

Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Υπάρχουν επίσης καλύτερες μέρες από άλλες για να πάρετε πτήσεις. Για παράδειγμα, σύμφωνα με το NerdWallet, είναι οι φθηνότερες μέρες για να πετάξεις διεθνώς Τετάρτες και Πέμπτες.

Άλλοι τρόποι αποθήκευσης

Υπάρχουν φυσικά και άλλοι τρόποι εξοικονόμησης όταν ταξιδεύετε στην Ευρώπη! Εάν δεν χρειάζεται να ελέγξετε αποσκευές στην πτήση σας, μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις χρεώσεις αποσκευών. Χρησιμοποιήστε τις αποσκευές που μπορείτε να μεταφέρετε στο αεροπλάνο, όπως αυτή ωραία βαλίτσα με περιστρεφόμενο τροχό! Διατίθεται σε ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων.

©Amazon

Μπορεί επίσης να έχετε μια τσάντα που θα λειτουργήσει ήδη στο σπίτι, απλά φροντίστε να ελέγξετε τις διαστάσεις της χειραποσκευής προτού ετοιμάσετε!

Κάντε κλικ εδώ για να πάρετε αυτή τη χειραποσκευή!

Θέλαμε επίσης να το επισημάνουμε Norse Atlantic Airways έχει πολύ χαμηλού κόστους πτήσεις προς την Ευρώπη από διάφορες πόλεις των ΗΠΑ. Απλώς έχετε κατά νου όταν κοιτάτε τις πτήσεις μέσω Norse ότι αυτές είναι οι τιμές για ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή, όχι μετ’ επιστροφής (θα θέλαμε να μπορούσαμε να ταξιδέψουμε μετ’ επιστροφής στο Όσλο για 145 $!). Πετάνε έξω από Fort Lauderdale – Μαϊάμι, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη και Ορλάντο, με περισσότερα δρομολόγια σύντομα.

©Norse Atlantic Airways

Έτσι, αυτές οι τιμές θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια ιδέα για το πόσο κοστίζει να φτάσετε από και προς την Ευρώπη τους επόμενους μήνες. Αυτή τη στιγμή, το Το δολάριο ΗΠΑ και το ευρώ ισοδυναμούν για πρώτη φορά εδώ και δύο δεκαετίες (Associated Press), που σημαίνει ότι τα αμερικανικά δολάρια θα πάνε περαιτέρω στην Ευρώπη τώρα.

Με τιμές σαν αυτές, μπορεί να είναι ακόμη φθηνότερο να κάνετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη από ένα ταξίδι στο Disney World αυτήν τη στιγμή, ανάλογα με το από πού έρχεστε και πόσο διαρκεί το ταξίδι σας. Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο Disney World αυτή τη στιγμή, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε ένα σωρό εκπτώσεις και προσφορές που συγκεντρώσαμε για να σας βοηθήσουμε.

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα ταξιδιωτικά νέα και ενημερώσεις!

Τα ταξίδια είναι ΑΚΡΙΒΑ αυτήν τη στιγμή, αλλά αυτό δεν σταματά τους ανθρώπους

Θα σχεδιάσετε σύντομα ένα ταξίδι στην Ευρώπη; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment