Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το να πετάτε με ένα μωρό

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών, που σημαίνει ότι όταν κάνετε κλικ στους συνδέσμους και κάνετε μια αγορά, λαμβάνουμε προμήθεια.


Αυτό μπορεί να είναι το πρώτο σας ταξίδι σε αεροπλάνο με το μικρό σας ή ίσως είστε έμπειρος επαγγελματίας!

©Lehigh Valley Economic Development

Είτε έτσι είτε αλλιώς, για μια ομαλή (όσο γίνεται) πτήση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προγραμματίσετε εκ των προτέρων, να γνωρίζετε τα γεγονότα και να οργανωθείτε.

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να προετοιμαστείτε ώστε να παραλείψετε το άγχος και να εστιάσετε στο να δημιουργήσετε αναμνήσεις!

Πριν κάνετε κράτηση

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες θεωρούν τα παιδιά κάτω των 2 ετών ως «βρέφη» σύμφωνα με τους κανόνες τους. Τα παιδιά πρέπει να είναι τουλάχιστον 7 ημερών για να ταξιδέψουν οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες. εάν είναι νεότεροι θα χρειαστείτε γραπτή έγκριση από τον γιατρό.

Γεια στο αεροδρόμιο του Ορλάντο!

Εάν ταξιδεύετε διεθνώς, το μωρό σας θα χρειαστεί επίσης διαβατήριο. Συνήθως συνιστάται να περιμένετε μέχρι το μωρό να είναι περίπου 3 έως 6 μηνών. Σε ορισμένες χώρες, υπάρχει προϋπόθεση ηλικίας για να μπορέσετε να εισέλθετε. Φροντίστε να κάνετε την έρευνα σχετικά με τους ηλικιακούς περιορισμούς.

Κράτηση της πτήσης σας

Μάθετε τις επιλογές σας όσον αφορά την κράτηση εισιτηρίων. Γενικά, υπάρχουν δύο για τα βρέφη: να κρατάτε το μωρό σας αγκαλιά κατά τη διάρκεια της πτήσης ή να αγοράζετε ένα ατομικό κάθισμα για αυτά.

Πετώντας στα νοτιοδυτικά

Κρατώντας το μωρό σας κατά τη διάρκεια της πτήσης σας

 • Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες σάς επιτρέπουν να ακολουθήσετε αυτό το δρομολόγιο εάν το παιδί σας είναι κάτω των 2 ετών.
 • Συνήθως αυτό είναι δωρεάν για πτήσεις εσωτερικού/μικρότερα ταξίδια, αλλά ελέγξτε τους κανόνες της αεροπορικής σας εταιρείας για επιβεβαίωση.
 • Ανάλογα με τη διάρκεια της πτήσης σας, μερικές φορές χρεώνεται ένα ποσοστό (περίπου 10%) του κόστους του εισιτηρίου σας. Αυτό απαντάται συνήθως σε διεθνείς πτήσεις και μεγαλύτερα ταξίδια.
 • Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε τις κενές θέσεις δωρεάν εάν είναι διαθέσιμες! Αναζητήστε ημέρες και ώρες εκτός αιχμής για να έχετε περισσότερες πιθανότητες για δωρεάν θέσεις, εάν είστε διατεθειμένοι να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία.

Αγορά ενός καθίσματος για το μωρό σας

 • Αυτό είναι συνήθως το πλήρες κόστος του εισιτηρίου, αν και ορισμένες αεροπορικές εταιρείες πραγματοποιούν ειδικές προσφορές για εκπτώσεις στην τιμολόγηση για μωρά και παιδιά, οπότε προσέξτε αυτές.
 • Εάν αγοράσετε ένα ξεχωριστό κάθισμα, το παιδί σας πρέπει να χρησιμοποιεί παιδικό κάθισμα εγκεκριμένο από την FAA.
 • Εάν δεν μπορούν να καθίσουν όρθια μόνα τους, μπορείτε να φέρετε το δικό σας κάθισμα αυτοκινήτου ή άλλο εγκεκριμένο κάθισμα ασφαλείας. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες έχουν λεκάνες και άλλες θέσεις που μπορούν να κρατηθούν για την πτήση, αλλά αυτή είναι συνήθως μια επιλογή πρώτης εξυπηρέτησης, οπότε προγραμματίστε εκ των προτέρων εάν θέλετε να επωφεληθείτε.
 • Για παιδιά που μπορούν να καθίσουν μόνα τους και ζυγίζουν μεταξύ 22 και 44 λίβρες, η ζώνη CARES είναι μια άλλη επιλογή για ένα σύστημα συγκράτησης ασφαλείας.

Άλλες πληροφορίες:

 • Εάν είστε τυχερός και έχετε το μωρό σας σε πρόγραμμα ύπνου, δοκιμάστε να κάνετε κράτηση για την πτήση σας την ώρα του ύπνου ή κοντά στην ώρα του ύπνου, ώστε να χαλαρώσει στον αέρα.
 • ΘΥΜΑΣΤΕ: Εάν πετάτε μόνος με 2 παιδιά κάτω των 2 ετών, θα χρειαστεί να αγοράσετε τουλάχιστον ένα εισιτήριο.
 • Για όσους πετούν στο εξωτερικό, ορισμένες αεροπορικές εταιρείες μπορεί να σας ζητήσουν να αγοράσετε ένα εισιτήριο, ανεξάρτητα από το αν κρατάτε το παιδί ή όχι.
© Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο

Πριν την Ημέρα του Ταξιδιού σας

Το πιο σημαντικό πράγμα? Γνωρίστε τους κανόνες και τους κανονισμούς TSA.
Η TSA θεωρεί ότι τα βρέφη είναι κάθε παιδί που πρέπει να μεταφέρεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου ασφαλείας. Ένα μικρό παιδί είναι εκείνο που λαμβάνει βοήθεια από έναν ενήλικα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Γραμμές ασφαλείας στο διεθνές αεροδρόμιο του Ορλάντο

Μερικά βασικά TSA

 • Οι φορείς μπορεί να χρησιμοποιηθούν μέσω του ελέγχου ασφαλείας, αλλά μπορεί να χρειαστεί πρόσθετος έλεγχος.
 • Τα παιδιά θα πρέπει να απομακρύνονται από τα καρότσια και τα καθίσματα αυτοκινήτου. Τα άδεια καρότσια και τα καθίσματα αυτοκινήτου πρέπει να περάσουν από την ακτινογραφία ή να επιθεωρηθούν ξεχωριστά εάν δεν χωρούν.
 • Το μητρικό γάλα, η φόρμουλα, οι χυμοί και οι παιδικές τροφές (κονσέρβες ή σε βάζο) επιτρέπονται και δεν απαιτείται να χωρέσουν σε τσάντα μεγέθους τεταρτημορίου, αλλά θα πρέπει να χωριστούν από τη χειραποσκευή σας και μπορούν να υποβληθούν σε ξεχωριστούς ελέγχους.
 • Ενημερώστε τον πράκτορα TSA ότι ταξιδεύετε με μητρικό γάλα ή φόρμουλα για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

Συμβουλές για πιο αποτελεσματική μετάβαση στην ασφάλεια

 • Μερικοί γονείς συνιστούν να εκτυπώσετε τους κανόνες TSA για να τους έχετε μαζί σας σε περίπτωση που ο πράκτορας της TSA δεν είναι εξοικειωμένος με όλους τους κανόνες. Μια άλλη επιλογή είναι να έχετε τους κανόνες πρόχειρους στο τηλέφωνό σας.
 • Δώστε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο μόνο για ασφάλεια — τουλάχιστον 30 λεπτά. Τα είδη διατροφής σας πιθανότατα θα δοκιμαστούν.
 • Βάλτε όλα τα αντικείμενα που πρέπει να αφήσετε στην άκρη σε μια πτυσσόμενη σακούλα. Μπορείτε εύκολα να αδειάζετε αντικείμενα σε κοντέινερ ή οπουδήποτε χρειάζεται να ελέγχονται, αντί να ξοδεύετε χρόνο ψάχνοντας την τσάντα της πάνας ή την τσάντα ψύξης για να βρείτε τα πάντα. Όταν φτάσετε στην πύλη σας, οργανώστε όπως θέλετε και ρίξτε την πτυσσόμενη τσάντα στην άλλη σας τσάντα.
 • Φορέστε παπούτσια που μπορείτε να τα βάζετε και να τα βγάζετε εύκολα χωρίς άλλες ενοχλήσεις, όπως κορδόνια ή φερμουάρ.
 • Ετοιμάστε το μωρό σας να πάει πριν φτάσει στο μπροστινό μέρος της γραμμής, είτε κρατιέται είτε ξεκουμπώνει από το κάθισμα του αυτοκινήτου ή το καρότσι. Πολλοί γονείς συνιστούν να φοράτε μωρά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το να είσαι στο μεταφορέα τα κάνει όλα πιο εύκολα!
 • Κάντε κράτηση πτήσης σε ώρες εκτός αιχμής ή φτάνετε στο αεροδρόμιο όταν είναι λιγότερο απασχολημένο για λιγότερη αναμονή και χωρίς βιασύνη και αίσθημα υπερέντασης.
 • Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το αεροδρόμιο, κοιτάξτε τον χάρτη του αεροδρομίου πριν πάτε. Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή αεροπορικής εταιρείας, μπορεί να υπάρχει ένας σύνδεσμος προς τον χάρτη, ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας εκ των προτέρων!

Άλλες συμβουλές

 • Εξοικειωθείτε με τις πολιτικές της αεροπορικής εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του τι μπορείτε να φέρετε στο αεροπλάνο. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν επιπλέον χειραποσκευές χωρίς καμία χρέωση όταν ταξιδεύετε με μωρά, όπως θήλαστρα, μητρικό γάλα, τσάντες για πάνες, καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου. Μην παραλείψετε να πάρετε μια ανάγκη! Τα περισσότερα αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρείες θέλουν να είναι μια εύκολη διαδικασία και κατανοούν πόσο αγχωτικό μπορεί να είναι το ταξίδι με παιδιά.
 • Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν τον δωρεάν έλεγχο των καροτσιών ή των καθισμάτων αυτοκινήτου, αλλά οι αποσκευές θα έχουν τις ίδιες τιμές, επομένως συγκεντρώστε όταν είναι δυνατόν για να αποφύγετε επιπλέον χρεώσεις.
 • Τα καθίσματα αυτοκινήτου δεν πρέπει μόνο να είναι εγκεκριμένα από την FAA, αλλά και από αεροπορικές εταιρείες. Επιπλέον, το πλήρωμα του αεροπλάνου θα καθορίσει εάν το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Δεν έχουν όλες οι θέσεις στα αεροπλάνα τη δυνατότητα να χωρέσουν ένα κάθισμα αυτοκινήτου, επομένως ελέγξτε τις ιδιαιτερότητες του ταξιδιού σας, συμπεριλαμβανομένου του τύπου του αεροπλάνου εκ των προτέρων. Ορισμένα μπορεί να επιτρέπουν μόνο καθίσματα αυτοκινήτου με όψη προς τα εμπρός, ενώ άλλα επιτρέπουν την όψη προς τα πίσω ή προς τα εμπρός.
 • Κάντε μια λίστα ελέγχου για τη συσκευασία! Να έχετε το μυαλό σας ήσυχο ότι δεν έχετε αφήσει πίσω τα απαραίτητα.
 • Στη χειραποσκευή και την τσάντα της πάνας σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένου ενός εφεδρικού ρούχου για το μωρό σας και ΕΣΕΝΑ. Κρατήστε το τάισμα, την οδοντοφυΐα και τυχόν καταπραϋντικά αντικείμενα, όπως μια κουβέρτα ή λούτρινο ζωάκι ξεχωριστά, ώστε να μπορείτε να τα προσεγγίσετε γρήγορα.

Για περισσότερα είδη για να διατηρήσετε την ομαλή πλεύση στους ουρανούς, ρίξτε μια ματιά στις λίστες μας με Βασικά είδη ταξιδιού!

©Play Airlines

Ημέρα ταξιδιού

 • Φτάστε νωρίς – ΟΤΙδήποτε μπορεί να συμβεί. Βεβαιωθείτε ότι δίνετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να πάρετε την πύλη σας δεδομένης κάθε τρελό σενάριο συμβεί! (Σκεφτείτε ότι το μωρό σας ξεφεύγει παντού, ακόμα και πάνω σας ΠΡΙΝ κανετε τον έλεγχο ασφαλείας.)
 • Τα καρότσια και τα καθίσματα αυτοκινήτου μπορούν να ελεγχθούν σε διαφορετικά σημεία, συμπεριλαμβανομένης της πύλης (ελέγξτε την αεροπορική σας εταιρεία για απαιτήσεις μεγέθους). Σκεφτείτε το μέγεθος του αεροδρομίου πριν ελέγξετε στο γκισέ ή στο πεζοδρόμιο. Συνιστούμε να παίρνετε το καρότσι με το μικρό σας όσο περισσότερο μπορείτε, είτε αυτό είναι ακριβώς πριν μπείτε στο αεροπλάνο (είτε ακριβώς πριν καθίσετε στη θέση σας, εάν έχετε ένα αρκετά μικρό για να μπείτε στον κάδο απορριμμάτων.) Κατά τον έλεγχο στην πύλη, τα περισσότερα αντικείμενα είναι έτοιμα για εσάς κατά την προσγείωση.
 • Το μωρό είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε τα χέρια ελεύθερα για όλα τα άλλα αντικείμενα σας!
 • Μερικά καροτσάκια μπορούν να ληφθούν κατά την πτήση και να αποθηκευτούν σε κάδους. Η United έχει τρία συγκεκριμένα καροτσάκια που έχουν εγκριθεί για μεταφορά. Λάβετε υπόψη ότι λόγω των περιορισμών του Covid-19, ορισμένες αεροπορικές εταιρείες δεν επιτρέπουν κανένα καρότσι στο αεροπλάνο. Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε καλύμματα καθισμάτων και καροτσιού αυτοκινήτου ενώ πετάτε με αυτά τα αντικείμενα για να διατηρείτε τα πάντα μαζί και όσο το δυνατόν πιο καθαρά. Δείτε το άρθρο μας με τα αγαπημένα μας αξεσουάρ για όταν πετάτε με τα μικρά σας!
 • Εάν έχετε ένα παιδί που μπορεί να τρέξει, αφήστε το να τα βγάλει όλα πριν επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο. Τα δάχτυλα σταυρωμένα είναι εξαντλημένα και θα κοιμηθούν αφού φτάσετε στις θέσεις σας! Ορισμένα αεροδρόμια έχουν χώρους παιχνιδιού ή κλαμπ με παιδικά δωμάτια. Δείτε τι έχει να προσφέρει το αεροδρόμιο. θα μπορούσε να υπάρχει κάποια σημαντική βοήθεια εκεί έξω!
 • Επωφεληθείτε από την έγκαιρη επιβίβαση. Τακτοποιηθείτε με το μικρό σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε σε κοντινή απόσταση, όχι στον κάδο απορριμμάτων. Συσκευάστε τα απαραίτητα κατά τη διάρκεια της πτήσης σε ξεχωριστή τσάντα που μπορείτε να τοποθετήσετε κάτω από το κάθισμα μπροστά σας για απογείωση και προσγείωση. Πάρτε ό,τι χρειάζεστε αμέσως όταν επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο και φτάστε στη θέση σας!
Πάμε στο Disney World!

Στο αεροπλάνο

 • Ταΐστε το μωρό σας ή δώστε του μια πιπίλα κατά την απογείωση και την προσγείωση για να βοηθήσετε με τα αυτιά του. Η πίεση μπορεί να είναι μια άβολη έκπληξη!
 • Τοποθετήστε ένα σάκο ύπνου στη χειραποσκευή σας, εάν το μωρό σας συνηθίζει να το φοράει όταν κοιμάται. Η διατήρηση τους όσο πιο κοντά στην κανονική τους ρουτίνα μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή μιας καταστροφικής πτήσης.
 • Έχετε μαζί σας μαντηλάκια – ποτέ δεν ξέρετε τι θα βρει το παιδί σας και προσπαθήστε να βάλετε στο στόμα του!
 • Φέρτε ΟΛΑ ΤΑ ΣΝΑΚ! Μερικοί γονείς έχουν συστήσει τη χρήση ενός κουτιού χαπιών για μικρά σνακ για να κρατήσετε επίσης το μικρό σας απασχολημένο καθώς ανοίγει και κλείνει κάθε μεμονωμένο διαμέρισμα.
 • Ο στόχος? Κρατήστε τα απασχολημένα ή κοιμάστε. Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφύγετε τα εξαιρετικά θορυβώδη παιχνίδια. Είστε σε ένα αεροπλάνο με άλλους ανθρώπους. Όμως, το να κρατάς το μικρό σου χαρούμενο είναι ιδανικό, οπότε αν πρόκειται για θορυβώδες παιχνίδι έναντι παιδιού που ουρλιάζει, νομίζω ότι όλοι θα επέλεγαν το θορυβώδες παιχνίδι!
 • Βεβαιωθείτε ότι οι συσκευές σας είναι έτοιμες για χρήση, εάν χρειαστεί να αφαιρέσετε το tablet ή το τηλέφωνο για λίγο χρόνο οθόνης για να ηρεμήσετε το παιδί σας. Αποφύγετε να ξεμείνετε από μπαταρία συσκευάζοντας έναν φορητό φορτιστή! Ελέγξτε το Ultimate Portable Charger Battledome για τις κορυφαίες προτάσεις μας.
 • Οι σακούλες απορριμμάτων μωρών μπορούν να διπλασιαστούν ως σακούλες σκουπιδιών για όλα τα σκουπίδια που μαζεύετε.
 • Αν έχετε την ατυχία να χάσει το μυαλό του το παιδί σας, μια φανταστική ιδέα είναι να κρατήσετε μαζί σας μερικές δωροκάρτες μικρού ποσού δολαρίων για να τις μοιράσετε στους ανθρώπους γύρω σας. Εάν ένα μέλος του προσωπικού είναι εξαιρετικά εξυπηρετικό, δώστε του ένα ως ένδειξη εκτίμησης. Σε ποιον δεν αρέσει μια δωροκάρτα Starbucks;
Αεροδρόμιο Ορλάντο

Προσγείωση

 • Εάν ελέγξατε το καρότσι ή το κάθισμα αυτοκινήτου με τις άλλες αποσκευές σας, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πού θα είναι διαθέσιμα για παραλαβή. Δεν είναι πάντα σε παραλαβή αποσκευών με άλλα αντικείμενα!
 • Εάν το ελέγξετε στην πύλη, μπορεί να υπάρξει κάποια καθυστέρηση κατά την πύλη άφιξής σας, αλλά συνήθως είναι εκεί αρκετά γρήγορα.

Επιλογές μεταφοράς και συμβουλές

 • Ενοικίαση αυτοκινήτου
  • Προσφέρονται καθίσματα αυτοκινήτου, αλλά τις περισσότερες φορές αυτά αποτελούν πρόσθετο κόστος. Συγκρίνετε τα κόστη και βρείτε εκπτώσεις με την Expedia. << σύνδεσμος προς την Expedia
  • Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αν δεν νοικιάσετε αυτοκίνητο! Ζυγίστε εάν χρειάζεστε ένα και κάντε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά. Εάν τελικά νοικιάσετε, εξοικονομήστε επιπλέον χρέωση για το κάθισμα αυτοκινήτου και φέρτε το δικό σας. Είναι δωρεάν να το ελέγξετε ακόμα κι αν δεν το χρησιμοποιείτε στο αεροπλάνο!
 • Rideshares
  • Η Uber διαθέτει μόνο καθίσματα αυτοκινήτου για παιδιά άνω των 2 ετών, τα οποία είναι τουλάχιστον 22 κιλά και ύψος 31 ίντσες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δικό σας κάθισμα αυτοκινήτου για μικρότερα και μικρότερα παιδιά.
  • Το Lyft διαθέτει μόνο καθίσματα αυτοκινήτου για παιδιά άνω των 2 ετών, τα οποία είναι 22-48 λίβρες και 31-52 ίντσες.

Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τη μεταφορά από το αεροδρόμιο, ανατρέξτε στο άρθρο μας όλα σχετικά με τις χερσαίες μεταφορές της Disney!

Τέλος, έχουμε συμπεριλάβει συνδέσμους προς τις πολιτικές μεγάλων αεροπορικών εταιρειών, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τους συγκεκριμένους κανόνες τους:

Τώρα είστε αρκετά προετοιμασμένοι για υπέροχες οικογενειακές διακοπές!

Εάν είστε στη μέση του προγραμματισμού του επόμενου ταξιδιού σας στην Disney, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε για τα καλύτερα μυστικά, ώστε να περάσετε καταπληκτικά!

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Leave a Comment