Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ώρες και τις κρατήσεις του Disney World την επόμενη εβδομάδα

Επισκεφτείτε σύντομα την Disney World;

EPCOT

Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στα πάρκα. Από τα επερχόμενα Φεστιβάλ Φαγητού & Κρασιού EPCOT στο επιστροφή χαρακτήρα φαγητό σε 3 ακόμη τοποθεσίες, τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς! Αν θα πάτε στο Disney World την επόμενη εβδομάδα, συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Γνωρίζατε ότι η Disney World δεν λειτουργεί τις ίδιες ώρες κάθε μέρα; Κάθε τόσο, Η Disney θέλει να μας το αλλάζει και να αλλάζει τις ώρες του πάρκου. Ας ρίξουμε μια ματιά σε όλες τις ώρες λειτουργίας του πάρκου την επόμενη εβδομάδα, ώστε να ξέρετε πόσο καιρό μπορείτε να μείνετε στα πάρκα!

Magic Kingdom Hours

Το Magic Kingdom θα είναι ανοιχτό από 9πμ έως 11μμ κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα! Θα υπάρχει επίσης Διευρυμένο απογευματινό ωράριο για επιλεγμένους επισκέπτες του θερέτρου 13 Ιουλίου έως 01:00. Εάν μένετε σε επιλεγμένα θέρετρα της Disney, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε τα πάρκα χωρίς ουρές ή πολυκοσμία!

©Disney

Ας ρίξουμε μια ματιά στα άλλα πάρκα!

Ώρες EPCOT

Το EPCOT θα είναι ανοιχτό από 8:30πμ έως 9μμ κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα! Θα έχουν επίσης Διευρύνθηκε το βραδινό ωράριο στις 11 Ιουλίου έως τις 23:00! Φροντίστε να επωφεληθείτε από αυτό το προνόμιο εάν μένετε σε ξενοδοχείο της Disney για να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας στα πάρκα!

©Disney

Αυτές είναι οι ώρες EPCOT, ας ρίξουμε μια ματιά στα Hollywood Studios!

Disney’s Hollywood Studios Hours

Τα Hollywood Studios θα είναι ανοιχτά από 8:30πμ έως 9μμ κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα!

©Disney

Ένα ακόμη πάρκο, ας ρίξουμε μια ματιά στο Animal Kingdom!

Το Animal Kingdom Hours της Disney

Το Animal Kingdom της Disney θα είναι ανοιχτό από 8πμ έως 8μμ κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα!

©Disney

Αυτές είναι όλες οι ώρες στάθμευσης του Disney World για την επόμενη εβδομάδα! Εάν μένετε σε ξενοδοχείο της Disney, τότε βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το δικό σας Είσοδος Early Theme Parkπου σας επιτρέπει να μπείτε στα πάρκα 30 λεπτά πριν ανοίξουν!

Η Disney World εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το σύστημα κρατήσεων για πάσο στάθμευσης που κυκλοφόρησε το 2020. Πρέπει να κάνετε κράτηση για το πάρκο για να μπείτε στο πάρκο και μερικά από αυτά μπορούν να εξαντληθούν αρκετά γρήγορα, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στο κρατήσεις πάρκου που είναι ακόμα διαθέσιμες για την επόμενη εβδομάδα!

Διαθεσιμότητα κράτησης Incredi Pass

Οι κάτοχοι κάρτας Incredi μπορούν να κάνουν κράτηση στο οποιοδήποτε από τα 4 πάρκα κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα!

©Disney

Είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε κρατήσεις της τελευταίας στιγμής εάν είστε ετήσιος κάτοχος συνδρομών! Ας τσεκάρουμε τα άλλα πάσο.

Διαθεσιμότητα κράτησης κάρτας Sorcerer

Οι κάτοχοι κάρτας Sorcerer Pass μπορούν να κάνουν κράτηση στο οποιοδήποτε από τα 4 πάρκα κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα!

©Disney

Ας ρίξουμε μια ματιά στο Pirate Pass!

Διαθεσιμότητα κράτησης Pirate Pass

Οι κάτοχοι Pirate Pass μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση στο οποιοδήποτε από τα πάρκα κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα!

©Disney

Ένα ακόμη ετήσιο πάσο μπροστά! Ας δούμε πότε οι κάτοχοι του Pixie Dust Pass μπορούν να κάνουν κράτηση!

Διαθεσιμότητα κράτησης Pixie Dust Pass

Οι κάτοχοι κάρτας Pixie Dust είναι αποκλεισμένο τα Σαββατοκύριακααλλά μπορείτε να κάνετε κράτηση στο οποιοδήποτε από τα πάρκα οποιαδήποτε ημέρα της επόμενης εβδομάδας!

©Disney

Εάν δεν έχετε ετήσιο πάσο, οι κρατήσεις είναι λίγο πιο δύσκολο να γίνουν, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά σε τι είναι ακόμα διαθέσιμο!

Διαθεσιμότητα κράτησης εισιτηρίων για θεματικό πάρκο

Εάν έχετε εισιτήριο θεματικού πάρκου, μπορείτε να κάνετε κράτηση στο EPCOT κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα, Ζωικό βασίλειο τον Ιούλιο 10η, 11η, 13η, 14η, 15η και 16η, μαγικό βασίλειο τον Ιούλιο 10η, 14η, 15η και 16ηκαι Disney’s Hollywood Studios τον Ιούλιο 10η και 16η.

©Disney

Οι κρατήσεις του Disney World μπορούν να εξαντληθούν αρκετά γρήγορα, οπότε αν σχεδιάζετε διακοπές στο Disney World, φροντίστε να κάνετε τις κρατήσεις σας το συντομότερο δυνατό!

Επιλέξτε Διαθεσιμότητα Κράτησης Επισκεπτών Resort Hotel

Οι επισκέπτες του Select Resort Hotel μπορούν να κάνουν κρατήσεις στο EPCOT κάθε μέρα την επόμενη εβδομάδα, Ζωικό βασίλειο επί 10, 11, 13, 14, 15 και 16 Ιουλίου, μαγικό βασίλειο επί 10, 14, 15 και 16 Ιουλίουκαι Hollywood Studios επί 10 και 16 Ιουλίου.

©Disney

Εάν θέλετε να επισκεφτείτε περισσότερα από ένα πάρκα την ημέρα, μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε εισιτήρια park-hopper! Το Park Hopping ξεκινά στις 2μμ κάθε μέρα, και εφόσον πας στο πάρκο έχεις κράτηση στην αρχή, μπορείς να πας σε οποιοδήποτε πάρκο μετά τις 14:00! Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη ενώ σχεδιάζετε το ταξίδι σας είναι Υπηρεσία Genie+ της Disney. Μπορείτε να πάρετε το Genie+ όταν λάβετε τα εισιτήριά σας, και εμείς έχουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό για να δεις αν σου ταιριάζει! Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη δημοφιλή εκδήλωση Disney World που είναι σε προσφορά τώρα!


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα πάτε στο Disney World την επόμενη εβδομάδα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment