Όλα τα ξενοδοχεία και οι διαδρομές της Disney World που είναι ΚΛΕΙΣΤΑ τον Αύγουστο

Οι διακοπές της Disney World περιλαμβάνουν ΠΟΛΥ προγραμματισμό. Πρέπει να προμηθευτείτε εισιτήρια για το πάρκο και να κάνετε κράτηση για πάσο, να αποφασίσετε τον καλύτερο τρόπο να ταξιδέψετε στα πάρκα, να κάνετε κράτηση για φαγητό και να επιλέξετε ξενοδοχείο. Και ακόμα και όταν τα έχετε κάνει όλα αυτά, ΑΚΟΜΑ δεν έχετε τελειώσει!

Χρειάζεται πολύς προγραμματισμός για να φτάσεις εδώ!

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά μέρη για την επίσκεψη του Disney World είναι να κάνετε βόλτες και να επισκεφθείτε τα διάφορα αξιοθέατα στα πάρκα. Επομένως, μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό αν φτάσετε σε ένα συγκεκριμένο αξιοθέατο μόνο για να μάθετε ότι είναι ΚΛΕΙΣΤΟ. Για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε οποιοδήποτε από αυτά τα κλεισίματα, Έχουμε μια πλήρη λίστα με αυτά που πρόκειται να κλείσουν στο Disney World τον Αύγουστο!

μαγικό βασίλειο

Walt Disney World Railroad

Το Walt Disney World Railroad έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό σε αυτό το πάρκο και το κλειστό του θα συνεχιστεί όλο τον Αύγουστο. Έχουμε δει μερικά πολλά υποσχόμενα σημάδια ότι αυτή η διαδρομή θα μπορούσε να ξανανοίξει σύντομα, όπως οι δοκιμές κινητήρα οδήγησης και η εκπαίδευση του Cast Member, αλλά Η Disney δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία επαναλειτουργίας.

Σταθμός Fantasyland

Μέρος του λόγου που αυτή η διαδρομή παρέμεινε κλειστή είναι η κατασκευή στο Tomorrowland στο επερχόμενο τρενάκι TRON: Lightcycle Run. Εντοπίσαμε μια σήραγγα σε αυτήν την περιοχή όπου το τρένο πιθανότατα θα διασχίσει μόλις ολοκληρωθεί η διαδρομή, και πρόσφατα εμφανίστηκαν μερικές ράγες και σε αυτό το τούνελ.

Υπάρχουν ίχνη στο τούνελ τώρα

Η Disney δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία έναρξης για το TRONαλλά αναμένουμε ότι ο Σιδηρόδρομος θα ξανανοίξει μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του σουβέρ.

Μαγεμένα παραμύθια με την Μπελ

Μαγεμένα παραμύθια με την Μπελ (όπου οι επισκέπτες μπορούσαν προηγουμένως να συναντήσουν την Belle και να τη βοηθήσουν να πει την ιστορία Η Πεντάμορφη και το τέρας) είναι επίσης κλειστό στο Magic Kingdom και αυτό το αξιοθέατο δεν έχει ημερομηνία επαναλειτουργίας ακόμα.

Μαγεμένα παραμύθια με την Μπελ

Μερικές φορές μπορείτε να βρείτε την Belle στο Princess Fairytale Hallή εντοπίστε την στο μπροστινό μέρος του Φεστιβάλ Παρέλασης Φαντασίαςτο οποίο διασχίζει το Magic Kingdom καθημερινά στο 12μμ και 3μμ. Σημειώστε ότι η παρέλαση δεν θα έχει προβολές στις 12:00 κάποιες ημέρες του Αυγούστου. Στις 4, 6, 8 και 10 Αυγούστου, η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί μόνο στις 15:00.

Μάθετε περισσότερα για τις ΑΛΛΑΓΕΣ της ώρας προβολής της παρέλασης εδώ.

Το ανόητο παράπλευρο σόου του Πιτ

Το Pete’s Silly Sideshow είναι ένα αξιοθέατο όπου οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν τη Minnie, την Daisy, τον Donald και τον Goofy (ως The Great Goofini φυσικά) στο Storybook Circus. Αυτό το σημείο ήταν κλειστό εδώ και πολύ καιρό, αλλά η Disney το ανακοίνωσε θα ανοίξει ξανά κάποια στιγμή «τους επόμενους μήνες».

Το ανόητο παράπλευρο σόου του Pete στο τσίρκο του Storybook

Στο μεταξύ, μπορείτε να συναντήσετε τη Minnie με τον Mickey στο Town Square Theatre και να πιάσετε πολλούς άλλους φίλους – όπως ο Peter Pan, η Snow White, ο Aladdin, η Jasmine και η Merida – αλλού στο Magic Kingdom.

Μπουτίκ Bibbidi Bobbidi

Καλα ΝΕΑ! Η Bibbidi Bobbidi Boutique επιτέλους ανοίγει ξανά στο Magic Kingdom ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ. Αυτό το σαλόνι πριγκίπισσας και πρίγκιπας θα ανοίξει 25 Αυγούστου 2022.

Μπουτίκ Bibbidi Bobbidi

Οι τοποθεσίες στο Disney Springs και το Disney’s Grand Floridian Resort θα ανοίξουν ξανά «σε μεταγενέστερη ημερομηνία», σύμφωνα με την Disney. Οι κρατήσεις για αυτήν την εμπειρία (η οποία είναι για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών) θα ανοίξουν κάποια στιγμή στις αρχές Αυγούστου, αν και η Disney δεν έχει ανακοινώσει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία. Θα είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε μια ακριβή ημερομηνία έναρξης για αυτές τις κρατήσεις.

Μάθετε για τον χαρακτήρα συνάντησης και χαιρετισμού CHAOS για τον οποίο πρέπει να προετοιμαστείτε στο Magic Kingdom.

Disney’s Hollywood Studios

Για πρώτη φορά στο Forever: A Frozen Singalong Celebration

Αυτό Παγωμένος-Η θεματική παράσταση θα κλείσει στις αρχές 22 Αυγούστου. Θα παραμείνει κλειστό έως τις 9 Σεπτεμβρίου, και οι ώρες προβολής είναι διαθέσιμες από τις 10 Σεπτεμβρίου. Ξεκινώντας στις 10, η παράσταση θα παίζεται κάθε μισή ώρα από 9:30 π.μ. έως 6:30 μ.μ.

Frozen Sing-Along

Αν ψάχνετε για ένα Παγωμένος αξιοθέατο κατά τη διάρκεια του κλεισίματος αυτής της παράστασης, κατευθυνθείτε στο Frozen Ever After στο EPCOT. Αυτή η διαδρομή είναι πολύ δημοφιλής, επομένως μπορεί να θέλετε να πάτε εκεί το πρώτο πράγμα το πρωί ή να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε Genie+ (ή να αγοράσετε μια μεμονωμένη Lightning Lane, καθώς η διαδρομή θα μετατραπεί σε μεμονωμένο αξιοθέατο Lightning Lane μετά τις 7 Αυγούστου).

Ταξίδι της Μικρής Γοργόνας

Το Voyage of the Little Mermaid θα παραμείνει κλειστό μέχρι τον Αύγουστο. Αυτή η παράσταση έχει κλείσει εδώ και καιρό, και ακόμα δεν έχει ημερομηνία επαναλειτουργίας.

Ταξίδι της Μικρής Γοργόνας

Στο μεταξύ, μπορείτε να βρείτε ένα Μικρή γοργόνα-θεματικό αξιοθέατο στο Magic Kingdom που ονομάζεται Under the Sea — Journey of the Little Mermaid.

Φανταστική!

Φανταστική! είναι ακόμα κλειστό στο Disney World, και παρόλο που η Disney το έχει ανακοινώσει θα ξανανοίξει κάποια στιγμή το 2022δεν έχουμε πιο συγκεκριμένη ημερομηνία έναρξης.

Φανταστική! διαφημιστική πινακίδα

Όταν η παράσταση επιστρέψει, θα έχει μερικές αλλαγές, όπως νέους χαρακτήρες και ειδικά εφέ. Στο μεταξύ, παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις κατασκευής.

Star Wars: Galactic Spectacular

Η νυχτερινή παράσταση Galactic Spectacular (η οποία περιλαμβάνει προβολές στο Κινεζικό Θέατρο στο τέλος της Λεωφόρου Χόλιγουντ) δεν ήταν διαθέσιμη εδώ και πολύ καιρό και Η Disney δεν έχει ανακοινώσει πότε θα επιστρέψει.

Star Wars: A Galactic Spectacular ©Disney

Αλλά αν ψάχνετε για μια βραδινή παράσταση σε αυτό το πάρκο, ρίξτε μια ματιά Υπέροχο κόσμο των κινούμενων σχεδίωνπου παίζει στην ίδια τοποθεσία (το τέλος της λεωφόρου του Χόλιγουντ, δίπλα στο Κινέζικο Θέατρο) κάθε βράδυ στο 9 ΜΜ. Ελέγξτε ξανά την εφαρμογή My Disney Experience όταν βρίσκεστε εδώ για να βεβαιωθείτε ότι αυτή η εκπομπή προβάλλεται κατά την επίσκεψή σας.

Μάθετε για όλα όσα κάνετε ΛΑΘΟΣ στα Hollywood Studios εδώ.

EPCOT

Canada Far & Wide στο CircleVision 360

Το Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού 2022 ξεκίνησε στο EPCOT και θα διαρκέσει όλο τον Αύγουστο! Στην πραγματικότητα, αυτό το φεστιβάλ διαρκεί έως τις 19 Νοεμβρίου. Ένα από τα περίπτερα – το περίπτερο Appleseed Orchard – καταλαμβάνει αυτήν τη στιγμή το χώρο όπου το Canada Far & Wide στο CircleVision 360 τρέχει συνήθως στο περίπτερο του Καναδά. Ως αποτέλεσμα, η ταινία δεν μπορεί να παίξει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Είστε θαυμαστές αυτής της εκπομπής;

Αναμένουμε ότι αυτό το αξιοθέατο θα παραμείνει κλειστό καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλοπότε πιθανότατα θα ανοίξει ξανά στα τέλη Νοεμβρίου.

Δείτε τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ φαγητά και ποτά στο Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιού της EPCOT.

Disney World Ξενοδοχεία

Το Grand Floridian Resort της Disney

Narcoossee’s Το εστιατόριο έχει κλείσει σε αυτό το ξενοδοχείο (το κλείσιμο ξεκίνησε στις 14 Ιουλίου). Το ανακοίνωσε η Disney θα ξανανοίξει κάποια στιγμή του χρόνουη οποία είναι μια αρκετά μεγάλη ανακαίνιση για αυτό το σημείο!

Το Narcoossee’s στο Grand Floridian Resort της Disney

Στο μεταξύ, το Victoria & Albert’s Restaurant άνοιξε ξανά. Έτσι, αν ψάχνετε για μια πολύ φανταχτερή γευστική εμπειρία, μπορείτε να κάνετε κράτηση τώρα για να δείτε την πρόσφατα ανακαινισμένη τραπεζαρία και το μενού εκεί.

Γήπεδο γκολφ Magnolia της Disney

Το γήπεδο γκολφ Magnolia της Disney (το μεγαλύτερο γήπεδο γκολφ στον κόσμο της Disney) είναι προς το παρόν κλειστό. Η Disney είπε ότι επανασχεδιάζει τις τρύπες 14 έως 17, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μην μπορούν να παίξουν στο γήπεδο αυτήν τη στιγμή.

Γήπεδο γκολφ Magnolia ©Disney

Το γήπεδο γκολφ Magnolia θα πρέπει να ανοίξει ξανά κάποια στιγμή «αργότερα φέτος». Στο μεταξύ, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το γήπεδο γκολφ Palm της Disney και το γήπεδο γκολφ Lake Buena Vista της Disney.

Το Disney’s Polynesian Village Resort

Το Kona Cafe κλείνει για λίγο στο Polynesian Village Resort της Disney. Αυτό το εστιατόριο θα είναι κλειστό από τις 15 Αυγούστου, και το κλείσιμο δεν έχει ακόμη ημερομηνία λήξης. Κατά τη διάρκεια του χρόνου που το σημείο είναι κλειστό, θα μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε το Mobile Order για να λαμβάνετε επιλεγμένες προσφορές πρωινού, μεσημεριανού γεύματος και δείπνου από το Kona Island.

Kona Cafe

Το Kona Cafe σερβίρει φαγητά όπως τοστ Tonga και τηγανίτες Macadamia Nut για πρωινό και σούσι, poke bowls, μπιφτέκια, stir-fry και μπολ ντάσι για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Ενώ αυτό το μέρος είναι κλειστό, να θυμάστε ότι υπάρχουν πολλά άλλα μέρη στα οποία μπορείτε να δειπνήσετε στο Polynesian Village Resort της Disney, όπως το ‘Ohana, το Capt. Cook’s, το Kona Island, το Grog Grotto του Trader Sam και άλλα.

Βρήκαμε το Disney με θέμα το ξενοδοχείο…νερό; Υπάρχει, προφανώς!

Τα υδάτινα πάρκα της Disney World

Παραλία Blizzard

Το υδάτινο πάρκο Blizzard Beach της Disney είναι κλειστό στο Disney World και δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα μπορούσε να ανοίξει ξανά.

Παραλία Blizzard

Αλλά οι επισκέπτες μπορούν ακόμα να το επισκεφτούν Typhoon Lagoon — Το άλλο υδάτινο πάρκο της Disney World. Αυτό το πάρκο έχει ένα χαλαρό ποτάμι, πολλές τσουλήθρες και μερικά νέα σνακ για να δοκιμάσετε.

Δείτε το Typhoon Lagoon εδώ!

Ορίστε το! Όλα όσα είναι κλειστά για ανακαίνιση στο Disney World αυτόν τον Αύγουστο. Υπάρχουν μερικά εν εξελίξει έργα για αξιοθέατα που δεν έχουν καν ανοίξει ακόμα, και μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά εδώ. Και μην ξεχνάτε ότι ορισμένες βόλτες και αξιοθέατα μπορούν να κλείσουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, όπως όταν ο καιρός είναι κακός. Συνεχίστε να ελέγχετε την εφαρμογή My Disney Experience για να λαμβάνετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το τι είναι διαθέσιμο στα πάρκα.

Πάμε στο Disney World!

Θα σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα τελευταία νέα, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι με το DFB!

Δείτε μια πλήρη λίστα με τις ώρες λειτουργίας του πάρκου Disney World για τον Αύγουστο εδώ.

https://www.youtube.com/watch?v=videoseries

Επισκέπτεστε το Disney World αυτό το καλοκαίρι; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment