Όλα για τις εικονικές ουρές στο Disney World

Η εφαρμογή My Disney Experience (MDE) χρησιμοποιείται για τη συμμετοχή σε εικονικές ουρές για αξιοθέατα του Disney World. Οι εικονικές ουρές στη Disneyland χρησιμοποιούν την εφαρμογή Disneyland. Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε την κατάλληλη εφαρμογή και να την ρυθμίσετε.

Η εικονική ουρά για ένα αξιοθέατο θα ανοίγει μερικές φορές την ημέρα, συνήθως 2-3. Αυτά τα ανοίγματα συμβαίνουν σε στιγμές που όλοι γνωρίζουν εκ των προτέρων και συχνά αναφέρονται ως «σταγόνες». Υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες σχετικά με το ποιος είναι κατάλληλος να συμμετάσχει στην ουρά με διαφορετικές πτώσεις, για παράδειγμα μπορεί να χρειάζεται ή να μην χρειάζεται να έχετε μπει στο πάρκο για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για μια συγκεκριμένη πτώση.

Εάν καταφέρετε να αποκτήσετε χώρο, θα τοποθετηθείτε σε μια αριθμημένη “Ομάδα επιβίβασης”. Πολλά άλλα άτομα μπορεί να έχουν την ίδια ομάδα επιβίβασης με εσάς. Θα σας δοθεί ένας εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής, αλλά αυτός μπορεί να αλλάξει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν θα ξέρετε με βεβαιότητα πότε θα κληθεί η ομάδα σας μέχρι να έρθει, αλλά μόλις έρθει η σειρά σας, θα έχετε μια ώρα για να φτάσετε στην είσοδο της διαδρομής και να συνδεθείτε. Εάν έχετε πολύ υψηλό αριθμό (και τον ορισμό του πολύ υψηλές αλλαγές με κάθε διαδρομή), μπορεί να μην σας καλέσουν καθόλου.

Σίγουρος. Για αξιοθέατα που χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή μια εικονική ουρά, κάντε κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους για μια αναλυτική περιγραφή για τη συγκεκριμένη διαδρομή.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές και κόλπα που ήταν αρκετά συνεπή σε όλες τις εικονικές ουρές της Disney.

Οι Σταγόνες

Συνήθως, η πρώτη πτώση είναι στις 7 π.μ. και δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στο πάρκο για να μπείτε σε αυτήν την ουρά. Πρέπει να κάνετε κράτηση σε πάρκο για το πάρκο όπου η βόλτα είναι επιλέξιμη.

Η δεύτερη πτώση είναι συνήθως στη 13:00 (το μεσημέρι στη Disneyland) και για αυτήν την πτώση πρέπει να έχετε μπει στο πάρκο. Η γλώσσα της Disney υπονοεί ότι πρέπει να είσαι σε το πάρκο για να είναι επιλέξιμο, αλλά στην πράξη διαπιστώνουμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Εάν ήσασταν στο πάρκο το πρωί και φύγατε για να κάνετε ένα διάλειμμα, θα μπορείτε ακόμα να συμμετάσχετε.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind ήταν το πρώτο αξιοθέατο που πρόσφερε μια τρίτη πτώση, περιορισμένη σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις για το Extended Evening Hours του EPCOT.

Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε: μπορείτε να πάρετε μόνο μία ομάδα επιβίβασης την ημέρα κατά τις κανονικές ώρες. Επομένως, εάν είστε επιτυχείς στην πτώση στις 7 π.μ., δεν δικαιούστε να δοκιμάσετε ξανά το απόγευμα.

Όταν οι διαδρομές είναι πιο πρόσφατες, οι ομάδες επιβίβασης γεμίζουν σε κάθε πτώση και κλείνουν κυριολεκτικά σε δευτερόλεπτα. Είναι δυνατόν να κάνετε τα πάντα ακριβώς σωστά, και να μην έχετε επιτυχία. Αφού το αξιοθέατο είναι ανοιχτό για λίγο, τα drops τείνουν να είναι ανοιχτά για μεγαλύτερες περιόδους, μερικές φορές ακόμη και αρκετά για να μπείτε ως Park Hopper.

Παρακολούθηση της Ομάδας σας

Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση της ομάδας σας ανά πάσα στιγμή — και θα πρέπει. Ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής σας μπορεί να γίνει αργότερα, εάν η διαδρομή είναι εκτός σύνδεσης για λίγο. Ή μπορεί να αυξηθεί ανάλογα με την άμπωτη και τη ροή των ωρών άφιξης και τον αριθμό των ατόμων που αγοράζουν ILL.

Μπορείτε να δείτε ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση είτε από το πλακίδιο Virtual Queues (κάτω από το μενού χάμπουργκερ) είτε από την καρτέλα “My Day” στο Disney Genie. Βρίσκω πιο εύκολο στη χρήση αυτό στην καρτέλα Η ημέρα μου, καθώς μου λέει την ώρα αντί για πόσα λεπτά έχω να περιμένω. Στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, παρατηρήστε πόσο έχει αλλάξει η εκτίμηση επανάκλησης σε λίγο λιγότερο από δύο ώρες.

Μόνο η καρτέλα “Οι ουρές μου” σάς λέει σε ποιες ομάδες ανήκουν αυτήν τη στιγμή, αλλά προτιμώ την καρτέλα Η ημέρα μου επειδή χρησιμοποιεί την ώρα του ρολογιού.

Μπορεί να είναι απογοητευτικό να έχετε τόσο λίγο έλεγχο στον χρόνο της επιστροφής σας και πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τη διαδικασία της δημιουργίας μιας ομάδας επιβίβασης αγχωτική. Γιατί λοιπόν η Disney χρησιμοποιεί αυτές τις εικονικές ουρές; Δεν εργάζομαι για την Disney, οπότε δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Αλλά εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να πιστεύουν ότι προσφέρει ένα όφελος στους επισκέπτες που υπερτερεί των αρνητικών πτυχών.

Όταν χρησιμοποιούνται γραμμές αναμονής, τα νεότερα αξιοθέατα τείνουν να έχουν μερικές από τις μεγαλύτερες αναμονές. Οι μεγαλύτερες ουρές ενδέχεται να επηρεάσουν το πόσο προσιτή είναι μια διαδρομή σε λιγότερο συχνούς επισκέπτες. Το “σημείο αντιστάθμισης” μιας διαδρομής είναι ο χρόνος αναμονής όπου οι επισκέπτες αισθάνονται ότι δεν αξίζει τον κόπο να ανέβουν στο αξιοθέατο. Το ίδιο άτομο μπορεί να έχει διαφορετικό σημείο αντιστάθμισης για διαφορετικά αξιοθέατα, αλλά τα άτομα θα τείνουν επίσης να έχουν γενικά χαμηλότερα ή γενικά υψηλότερα σημεία αντιστάθμισης. Η Disney μπορεί να πιστεύει ότι η χρήση του Virtual Queue κάνει τις νέες διαδρομές πιο προσιτές στους επισκέπτες με χαμηλότερα σημεία απομόνωσης. Τους δίνει μια καλύτερη εμπειρία, με ελάχιστο κόστος για εκείνους που θα ήταν πρόθυμοι να περιμένουν σε μια πολύ μεγάλη ουρά.

Μια μεγάλη ουρά για το Flight of Passage, που εκτείνεται μέσα από την Πανδώρα με την πραγματική είσοδο να μην φαίνεται.
Περίπου ένα χρόνο μετά το άνοιγμα, αυτή είναι η γραμμή εισαγω τη γραμμή για το Flight of Passage. Οι εικονικές ουρές μπορεί να είναι πιο φιλικές σε σπάνιους επισκέπτες, ακόμα κι αν δεν σας αρέσει να ξυπνάτε στις 7 το πρωί.

Τα Balk points δεν είναι ο μόνος παράγοντας. Οι νεότερες διαδρομές μπορεί να είναι επιρρεπείς σε περισσότερο χρόνο διακοπής λειτουργίας ή αναξιοπιστία μέχρι να διευθετηθούν οι στροφές. Το να στέκεσαι σε μια ουρά για ώρες μόνο για να το “πετάξουν” κάποια στιγμή επειδή η διαδρομή είναι χαμηλά είναι πολύ απογοητευτικό. Οι εικονικές ουρές αποφεύγουν αυτό το ζήτημα.

Αν εμφανιστείτε με 2 ώρες καθυστέρηση σε μια κράτηση στο Lightning Lane, δεν θα έχετε τύχη. Αλλά η αβεβαιότητα με τις εικονικές ουρές δημιουργεί περισσότερες αναπόφευκτες συγκρούσεις. Η Disney γνωρίζει ότι μερικές φορές οι επανακλήσεις θα έρχονται σε σύγκρουση με προϋπάρχουσες κρατήσεις για φαγητό ή ακόμα και σχέδια μεταφοράς, εάν είναι η πρώτη μέρα των διακοπών σας.

Αν αργήσατε λίγο, ενημερώστε το μέλος του Cast στην είσοδο του αξιοθέατου τι συνέβη. Συνήθως θα σας επιτρέπεται να οδηγείτε. (Ποτέ δεν έχουμε ακούσει για κανέναν να αποστρέφεται, αλλά δεν ακούμε τα πάντα.) Εάν αργήσατε πολύ, 2-3 ώρες μετά το τέλος του παραθύρου σας, η σύσταση της Disney ήταν να ξεκινήσετε από το Guest Experience ομάδα. Αναζητήστε τα περίπτερα με τις μπλε ομπρέλες σε όλο το πάρκο.

Όντας αυτό που είναι, δεν συνιστώ να εμφανιστείτε σκόπιμα αργά στην κλήση σας.

Πώς ταιριάζουν οι εικονικές ουρές με το Genie/Genie+;

Οι εικονικές ουρές είναι ένα εντελώς ξεχωριστό σύστημα από το Genie/Genie+. Υπάρχει μόνο ένα σημείο τομής, το οποίο είναι ότι εάν έχετε μια ομάδα επιβίβασης, θα μπορείτε να δείτε την κατάσταση από την καρτέλα Η ημέρα μου στο Genie.

Πώς λειτουργούν οι εικονικές ουρές με το DAS;

Εάν κάποιος από το κόμμα σας είναι κατάλληλος για χρήση του Συστήματος Πρόσβασης για Αναπηρία (DAS), θα πρέπει να εγγραφείτε στην εικονική ουρά και να αποκτήσετε μια ομάδα επιβίβασης. Όταν καλείται η ομάδα σας, θα αντιμετωπίζεται σαν ώρα έναρξης DAS – μπορείτε να κάνετε check in οποιαδήποτε στιγμή μέχρι να κλείσει η διαδρομή για την ημέρα.

Μπορείτε να πάρετε έναν άρρωστο και μια ομάδα επιβίβασης την ίδια μέρα;

Για βόλτες που προσφέρουν τόσο ILL όσο και ομάδες επιβίβασης, ναι, μπορείτε να πάρετε και τα δύο την ίδια μέρα.

Εάν πρέπει να μπείτε στο πάρκο για να είστε επιλέξιμοι για πτώση, πρέπει να μπουν όλοι όσοι θα οδηγήσουν;

Ναί. Όλοι σε μια ομάδα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις καταλληλότητας, όποιες κι αν είναι, για την πτώση όπου προσπαθούν να αποκτήσουν μια ομάδα επιβίβασης.

Θα πρέπει ακόμα να περιμένω σε μια ουρά μετά την κλήση της ομάδας επιβίβασής μου;

Συνήθως, ναι. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε από 10 λεπτά έως 45 λεπτά, κατά μέσο όρο, ή περισσότερο, εάν η διαδρομή πέσει για λίγο ενώ βρίσκεστε στην ουρά.

Εάν υπάρχουν τέσσερα άτομα σε μια ομάδα επιβίβασης και δύο δεν θέλουν να οδηγήσουν, μπορούν τα άλλα δύο να οδηγήσουν δύο φορές;

Όταν εμφανίζεστε στην ομάδα επιβίβασής σας, πατάτε με το MagicBand, την κάρτα εισιτηρίου ή το MagicMobile. Κανείς δεν συγκρίνει το αποθηκευμένο αναγνωριστικό με εσάς, μόνο η ομάδα σας. Έτσι, αν ο μπαμπάς τελείωσε πριν καλέσουν την Ομάδα σας και άφησε το MagicBand του με το παιδί σας όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο, το παιδί σας μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να οδηγήσει δύο φορές. Ελέγξτε αμέσως εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, καθώς θα πρέπει να μπορείτε να ολοκληρώσετε την πρώτη διαδρομή πριν λήξει το παράθυρό σας.

Εάν μια διαδρομή χρησιμοποιεί τόσο ILL όσο και εικονική ουρά, ποιο είναι πιο εύκολο να αποκτήσετε;

Αυτό εξαρτάται από το πόσο καιρό είναι ανοιχτή η διαδρομή και πόσο δημοφιλής είναι. Το μόνο πράγμα που ισχύει πάντα είναι ότι αν τα ILL ξεπουλήσουν πριν από το άνοιγμα του πάρκου και δεν μένετε σε ένα θέρετρο της Disney, η εικονική ουρά θα είναι η μόνη σας επιλογή.

Μπορώ να εξασκηθώ στην ένταξη στην εικονική ουρά πριν το ταξίδι μου;

Ναί. Θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση σε πάρκο για την ημέρα που θέλετε να εξασκηθείτε, οπότε αν προσπαθείτε να κάνετε μια βόλτα σε ένα πάρκο που συνήθως δεν έχει διαθεσιμότητα αυθημερόν κράτηση, θα πρέπει να κάνετε κάποιο προγραμματισμό. Αλλά εφόσον δεν μπείτε πραγματικά στο πάρκο, δεν θα εξαντληθεί η είσοδος σας.

Πήραμε τα πάντα; Τι ερωτήσεις έχετε που δεν απαντήσαμε; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

  • Rise of the Resistance - Disneyland

    Ουάου! Στις ειδήσεις σίγουρα δεν περίμενα να δω. Το Star Wars: Rise of the Resistance δεν θα προσφέρει για πολύ το εικονικό…

  • Σήμερα, το Indiana Jones Adventure: Temple of the Forbidden Eye άνοιξε στη Disneyland με ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό. Η επιλογή συμμετοχής…

  • Rise of the Resistance - Disneyland

    Ακριβώς όταν νομίζετε ότι έχετε ένα χερούλι στο εικονικό σύστημα ουρών για το Star Wars: Rise of the Resistance, είναι…

  • Rise of the Resistance - Disneyland

    Λοιπόν, γίνεται δύσκολο να παρακολουθείς, αλλά είμαι εδώ για να σου τα αναλύσω όλα! Οι καιροί…

Leave a Comment