Ψεύτικα ηφαίστεια, κάστρα κέικ και περισσότερες απογοητεύσεις του Disney World

Θυμάστε το πρώτο σας ταξίδι στο Disney World;

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Εκτός από την πηγή πολλών υπέροχων αναμνήσεων για πολλούς καλεσμένους, υπάρχουν μερικά πράγματα σχετικά με τις διακοπές στο Disney World που μπορεί απλώς να είναι… απογοητευτικά. Ίσως ο καιρός να μην βοήθησε στο ταξίδι σας ή η διαδρομή που πραγματικά θέλατε να ζήσετε να χάλασε και να μην ήταν διαθέσιμη όλη την ημέρα. Αναρωτιόμασταν ποιο ήταν το πιο απογοητευτικό από τα πρώτα ταξίδια των αναγνωστών μας στο Disney World, οπότε πήγαμε στη σελίδα μας στο Facebook για να τους ρωτήσουμε (μπορείτε να ακολουθήσετε εκεί για να συμμετάσχετε στο μέλλον!), και να τι είπαν !

Ρωτήσαμε τους αναγνώστες μας: Σκεφτείτε ξανά το πρώτο σας ταξίδι στο Disney World…τι είναι κάτι που σας απογοήτευσε;

Πρέπει να φύγεις

Πολλοί από τους αναγνώστες μας είπαν ότι δεν υπήρχε τίποτα που να τους απογοήτευσε στο πρώτο τους ταξίδι στο Disney World! Με πολλούς να λένε ότι το μόνο που τους απογοήτευσε ήταν «ότι έπρεπε να επιστρέψουμε στο αεροπλάνο για να επιστρέψουμε σπίτι». Νιώθουμε αυτόν τον πόνο.

Το να φύγεις είναι το πιο απογοητευτικό κομμάτι!

Πολλοί καλεσμένοι είπαν επίσης ότι η διάρκεια του πρώτου ταξιδιού τους απογοήτευσε επειδή είχαν μόνο μία ή δύο μέρες πριν έπρεπε να φύγουν.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τα πάντα για τον νέο τερματικό σταθμό που έρχεται στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο

Βιβλία εισιτηρίων

Για πολλούς από τους αναγνώστες μας, το πιο απογοητευτικό στην πρώτη τους επίσκεψη ήταν ότι δεν είχαν αρκετά εισιτήρια E για να κάνουν τις βόλτες που ήθελαν να κάνουν! Τα εισιτήρια E θα οδηγούσαν τους επισκέπτες στα «καλύτερα» αξιοθέατα του πάρκου. Τα εισιτήρια θα έρχονταν σε ένα βιβλίο με μόνο έναν συγκεκριμένο αριθμό από κάθε τύπο, και αν θέλατε περισσότερα εισιτήρια E, θα έπρεπε να πληρώσετε για ένα άλλο βιβλίο εισιτηρίων.

Διακοσμητικό πιάτο εισιτηρίου E

Οι αναγνώστες μας είπαν ότι ήταν απογοητευμένοι με τον αριθμό των εισιτηρίων Ε στο βιβλίο και εύχονταν να είχαν περισσότερα.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πότε θα λήξουν τα εισιτήριά σας στο Disney World

Το μέγεθος

Το μέγεθος του Disney World δεν είναι αστείο. Είναι πολύ μεγάλο, στεγάζει τέσσερα θεματικά πάρκα, δύο υδάτινα πάρκα, Disney Springs, δεκάδες ξενοδοχεία, και μάλιστα έχει πολύ χώρο που περισσεύει. Για κάποιους, αυτό μπορεί να είναι τρομακτικό. Ένας από τους αναγνώστες μας είπε ότι μεγάλωσε πηγαίνοντας στο Disneyland Resort, όπου τα πάρκα είναι το ένα δίπλα στο άλλο και μπορείτε να περπατήσετε από το ένα στο άλλο. «Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο διαδεδομένα ήταν όλα στο WDW, αφιερώνεις πολύ περισσότερο χρόνο για να πηγαίνεις από και προς τα πάρκα».

Θα ξοδέψετε πολύ χρόνο πηγαίνοντας από μέρος σε μέρος!

Αυτός ο αναγνώστης είπε, ωστόσο, ότι το Disney World το αναπληρώνει με το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα να κάνετε και να δείτε, με περισσότερα πάρκα από το Disneyland Resort.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε πώς να πάτε από πάρκο σε πάρκο στο Disney World

Το φαγητό

Πολλοί αναγνώστες είπαν ότι το φαγητό ήταν μια απογοητευτική πτυχή των διακοπών τους για αυτούς. Ένας αναγνώστης είπε: “Πόδι γαλοπούλας! Φαινόταν τόσο καλό, είχε τόσο άσχημη γεύση.»

Είστε λάτρης των ποδιών της γαλοπούλας;

Ένας άλλος αναγνώστης είπε ότι το Rainforest Cafe στο Animal Kingdom ήταν απογοητευτικό για αυτούς «Όχι ότι περίμενα ότι θα ήταν τόσο υπέροχο στην αρχή». Ένας άλλος αναγνώστης είπε ότι το φαγητό ήταν «Δεν υπάρχει τίποτα για να γράψω σπίτι». Τα φαγητά του θεματικού πάρκου συνήθως γίνονται άσχημα, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει πολύ καλό φαγητό σε όλο τον κόσμο της Disney, απλά πρέπει να ξέρετε πού να το βρείτε.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα 20 καλύτερα γεύματα που πιθανότατα δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ στο Disney World

Μεταφορά

Όπως αναφέραμε παραπάνω, το Disney World είναι τεράστιο, επομένως έχει μερικές επιλογές μεταφοράς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετακινηθείτε. Υπάρχουν λεωφορεία, το monorail, το Skyliner, ακόμη και βάρκες που μπορούν να σας μεταφέρουν εκεί που πρέπει να πάτε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε ακόμη και να περπατήσετε μόνοι σας!

Στάση λεωφορείου στο All-Star Sports

Ένας αναγνώστης είπε ότι ήταν απογοητευμένος από τη μεταφορά του Disney World, και συγκεκριμένα τα λεωφορεία. Αυτοι ειπαν: «Η ώρα των λεωφορείων δεν ήταν τόσο συνεπής όσο πίστευα». Η Disney λέει ότι τα λεωφορεία φτάνουν περίπου μία φορά κάθε 20 λεπτά, αλλά μερικές φορές υπάρχουν ελαφρυντικές περιστάσεις που μπορεί να μειώσουν ή να επιμηκύνουν αυτόν τον χρόνο. Μπορεί επίσης να είστε άτυχοι με το χρονοδιάγραμμά σας και να φτάσετε σε μια στάση λεωφορείου αμέσως μετά την αναχώρηση ενός λεωφορείου, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε άλλα 20 λεπτά για το επόμενο. Ένας άλλος αναγνώστης είπε ότι ήταν απογοητευμένος με το χρόνο που χρειάστηκε για να φτάσουμε σε κάθε πάρκονιώθοντας ότι χάθηκε πολύς χρόνος καθισμένος στο λεωφορείο.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε γιατί δεν θα χρησιμοποιήσετε τα μέσα μεταφοράς της Disney World

EPCOT

Πολλοί επισκέπτες είπαν ότι ήταν απογοητευμένοι όχι με το EPCOT ως πάρκο, αλλά με ορισμένα πράγματα μέσα στο EPCOT. Για παράδειγμα, ένας αναγνώστης είπε ότι ήταν απογοητευμένος «Πηγαίνοντας στο Epcot και χωρίς να συνειδητοποιήσω ότι το Test Track ενημερώθηκε και δεν θα γίνω ποτέ ανδρείκελο δοκιμών σύγκρουσης». Το Test Track είχε ένα διαφορετικό θέμα, όπου οι επισκέπτες ήταν ανδρείκελα δοκιμών σύγκρουσης που υποβάλλονταν σε δοκιμές. Ανακαινίστηκε το 2012 και άνοιξε ξανά με το φουτουριστικό θέμα που έχει τώρα.

Δοκιμαστικό κομμάτι

Ένας άλλος αναγνώστης είπε ότι απογοητεύτηκαν όταν το έμαθαν «ότι το ηφαίστειο μέσα στο Pavillion του Μεξικού δεν ήταν, στην πραγματικότητα, ένα πραγματικό ηφαίστειο». Το ίδιο, ειλικρινά.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε για τη μεγάλη επέτειο για την οποία η Disney σιωπά εντελώς

Τούρτα Κάστρο

Θυμάται κανείς τον τρόπο με τον οποίο η Disney World γιόρτασε την 25η επέτειό της; Για όσους δεν το κάνουν, έχουμε δύο λόγια για εσάς: Τούρτα. Κάστρο.

Τούρτα Κάστρο

Η Disney μετέτρεψε το Κάστρο της Σταχτοπούτας σε μια γιγάντια ροζ τούρτα γενεθλίων και ο κόσμος είχε σίγουρα κάποιες σκέψεις. Ένα άτομο είπε ότι όταν πήγαν, «Το κάστρο ήταν φτιαγμένο σαν ένας ροζ εφιάλτης μιας τούρτας γενεθλίων για την 25η επέτειο. Ήμουν τόσο απογοητευμένος.” Πολλοί είπαν ότι ανυπομονούσαν να τραβήξουν φωτογραφίες μπροστά στο κάστρο, αλλά δεν ήθελαν τη φωτογραφία τους μπροστά στην τούρτα. Αυτή η περίεργη επιλογή διακόσμησης συζητείται ακόμα και σήμερα και είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε για τις πιο αμφιλεγόμενες αλλαγές στην ιστορία του Disney World

Οδηγήστε Απογοητεύσεις

Μερικοί από τους αναγνώστες μας είπαν ότι ήταν απογοητευμένοι από ορισμένες βόλτες στο Disney World. Ένας είπε ότι ήταν απογοητευμένοι από την πτήση του Peter Pan: «Μου αρέσει αυτή η ταινία, αλλά το να περιμένω σε αυτή τη μεγάλη ουρά μόνο για μια αργή σκοτεινή βόλτα ήταν φρικτό».

Η πτήση του Πήτερ Παν

Πολλοί επισκέπτες νιώθουν ότι η πτήση του Peter Pan συχνά δεν αξίζει τους μεγάλους χρόνους αναμονής, κυρίως επειδή η ίδια η διαδρομή είναι τόσο σύντομη.

Ένας άλλος αναγνώστης σχολίασε ότι ήταν απογοητευμένοι από το Space Mountain, όχι επειδή δεν τους άρεσε η βόλτα, αλλά: “[They were] 7 χρονών και σε μια αποστολή να οδηγήσω το Space Mountain για πρώτη φορά.. μόνο για να μάθεις ότι ήταν κλειστό.» Είναι σίγουρα απογοητευτικό όταν μια διαδρομή που πραγματικά ανυπομονείτε να μην είναι διαθέσιμη.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις 8 καλύτερες βόλτες με το Disney World για αναβολή 5 λεπτών

Τεχνικές δυσκολίες

Ένας από τους αναγνώστες μας είπε ότι μια από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις για αυτούς ήταν η εφαρμογή My Disney Experience. Είπαν ότι όταν πήγαν για πρώτη φορά το 2021, «Η μόνη απογοήτευση ήταν ότι η εφαρμογή μας δυσλειτουργούσε και δεν είχαμε καν την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στην εικονική ουρά για το Rise of the Resistance».

Άνοδος της Αντίστασης

Η τεχνολογία γίνεται σίγουρα περίπλοκη στο Disney World με τις εικονικές ουρές και το Disney Genie και Genie+, και πολλοί επισκέπτες απογοητεύτηκαν με αυτό.

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τις απαντήσεις μας στα πιο συγκεχυμένα σημεία σχετικά με το Genie+

Και αυτά είναι μερικά πράγματα από τα οποία απογοητευτήκατε περισσότερο στο πρώτο σας ταξίδι στο Disney World! Ευτυχώς, μερικά από αυτά τα πράγματα μπορούν να αποφευχθούν. Για παράδειγμα, εάν δυσκολεύεστε με την τεχνολογία, ρίξτε μια ματιά στους χρήσιμους οδηγούς μας για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Disney Genie και το Genie+.

Τζίνι της Ντίσνεϋ

Εάν είστε απογοητευμένοι με τα λεωφορεία της Disney, μπορείτε να δοκιμάσετε έναν άλλο τρόπο μεταφοράς, όπως το Monorail, ή ακόμα και να πάρετε κάτι σαν Minnie Van στον προορισμό σας, αν δεν φέρατε το δικό σας αυτοκίνητο. Για ορισμένα πράγματα, δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά – εάν η Disney αποφασίσει να ντύσει ξανά το Κάστρο της Σταχτοπούτας σαν τούρτα, θα πρέπει να το πάρουμε όλοι. Όπως πάντα, φροντίστε να συνεχίσετε να διαβάζετε το AllEars για τα τελευταία νέα της Disney!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε 7 πράγματα που είναι συντριπτικά στο Disney World αυτή τη στιγμή

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Από τι απογοητευτήκατε στο πρώτο σας ταξίδι στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

Leave a Comment