Χρονολόγια έναρξης TRON και Moana Attraction, μια ευτυχισμένη ενημέρωση και περισσότερα νέα της Disney

Το να πούμε ότι έχουμε κάποια ΜΕΓΑΛΑ νέα της Disney να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την εβδομάδα θα ήταν μάλλον λίγο υποτιμητικό.

Έφτασε το HUGE PARK NEWS

Χάρη στην έκθεση D23 Expo (η οποία ολοκληρώθηκε πρόσφατα) έχουμε αρκετά νέα της Disney για να σας συναρπάσουν πραγματικά. Από τις ειδήσεις για την επιστροφή του ύμνου του Happy Ever After ως μέρος μιας ενημερωμένης εκπομπής πυροτεχνημάτων μέχρι τεράστιες πληροφορίες για την ημερομηνία έναρξης, ειδήσεις ταινιών και πολλά άλλα — τα έχουμε ΟΛΑ για εσάς εδώ. (Και είναι ΠΟΛΛΑ.) Οπότε, χωρίς άλλη καθυστέρηση, σας παρουσιάζουμε ΟΛΕΣ από τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις της Disney από την περασμένη εβδομάδα που ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να γνωρίζετε.

Θα τα αντιμετωπίσουμε γρήγορα, γιατί είναι πολλά να τα καταφέρετε, αλλά να ξέρετε πάντα ότι μπορείτε να κάνετε κλικ στις πλήρεις αναρτήσεις μας που συνδέονται για να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες για τα πάντα!

1 — Χρονολόγια έναρξης TRON και Moana Attraction

Η Disney ανακοίνωσε ότι το Το TRON ride στο Magic Kingdom θα ανοίξει την άνοιξη του 2023. Δεν υπάρχει ακόμη καθορισμένη επίσημη ημερομηνία έναρξης, αλλά είμαστε σε επιφυλακή για λεπτομέρειες.

Κατασκευή TRON Lightcycle Run τον Σεπτέμβριο του 2022

Σε άλλα μεγάλα εγκαίνια νέα, η Disney ανακοίνωσε ότι το Το περιπατητικό αξιοθέατο Moana που έρχεται στο EPCOT θα ανοίξει στα τέλη του 2023.

Έχει το σύμβολο της Moana!

Έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε μέχρι τα τέλη του 2023, αλλά βλέπουμε να σημειώνεται ενεργή πρόοδος στην κατασκευή στο πάρκο, επομένως ανυπομονούμε να δούμε πιο ολοκληρωμένα κομμάτια για αυτήν την εμπειρία καθώς τα πράγματα έρχονται.

Κάντε κλικ εδώ για την πλήρη κάλυψη της έκθεσης D23 Expo

2 — Happy Ever After + Περισσότερα νέα πυροτεχνήματα

Όταν πρόκειται για πυροτεχνήματα, έχουμε την αίσθηση ότι οι θαυμαστές του Happy Ever After θα ενθουσιαστούν που το μάθουν Το Happily Ever After θα επιστρέψει στο Magic Kingdom το 2023 ως μέρος μιας ενημερωμένης εμπειρίας πυροτεχνημάτων. Μέχρι στιγμής, η Disney έχει σημειώσει μόνο ότι ο «ύμνος» (γνωστός και ως το τραγούδι) του Happily Ever After θα επιστρέψει ως μέρος μιας ενημερωμένης εμπειρίας πυροτεχνημάτων, οπότε θα πρέπει να παρακολουθήσουμε για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Εμείς 💙 πυροτεχνήματα!

Στο EPCOT, τα πράγματα αλλάζουν επίσης. Το 2023 θα φέρει α νέα βραδινή εκπομπή στο EPCOT!

Αρμονικός

Δεν έχουν κοινοποιηθεί λεπτομέρειες σχετικά με αυτή τη νέα εκπομπή, αλλά μας ενδιαφέρει να δούμε πόσο παρόμοια ή διαφορετική θα είναι Αρμονικός.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε για ΟΛΕΣ τις ημερομηνίες έναρξης της Disney World και της Disneyland που ανακοινώθηκαν στην έκθεση D23 Expo

3 — Το KiteTails ΚΛΕΙΝΕΙ

Στο Animal Kingdom της Disney, κάτι ΚΛΕΙΝΕΙ. Συγγνώμη, θαυμαστές του KiteTails, η ώρα για αυτήν την εκπομπή πλησιάζει στο τέλος της.

Ωχ όχι!

Το ανακοίνωσε η Disney Το KiteTails – η παράσταση που περιλαμβάνει μερικούς τεράστιους χαρταετούς με θέμα τη Disney – θα έχει την τελευταία της προσφορά στις 30 Σεπτεμβρίου 2022. Θα θελήσετε λοιπόν να παρακολουθήσετε αυτήν την παράσταση πριν φύγει!

Θα το αντικαταστήσει κάποια άλλη εκπομπή; Τι θα γίνει με αυτόν τον χώρο στο μέλλον; Μόνο ο χρόνος θα δείξει, αλλά η Disney δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημο ακόμα.

4 — Coco, Encanto, Moana, Zootopia και Disney Villains-Themed Villas Could to Coming to Disney World

Αν είστε περίεργοι για το ποιες περιοχές *θα μπορούσαν* να έρθουν στα πάρκα τα επόμενα χρόνια, τότε το D23 Expo είχε σίγουρα μερικά συναρπαστικά νέα για εσάς. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ορισμένα στελέχη της Disney συζήτησαν ιδέες για το «Blue Sky» που επεξεργαζόταν ότι θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επεκτάσεις στο Magic Kingdom και ένα επανασχεδιασμός μιας περιοχής στο Ζωικό Βασίλειο της Disney.

Λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι ιδέες “Blue Sky” – που σημαίνει ότι βρίσκονται στα αρχικά στάδια ανάπτυξης. Η Disney τις έχει αναφέρει ως «δυνητικές ευκαιρίες επέκτασης», ιδέες «τι θα γινόταν αν» και «πρώιμες εξερευνήσεις εννοιών». Έτσι, τα πράγματα μπορεί να φαίνονται ΠΟΛΥ διαφορετικά μερικά χρόνια αργότερα. Ωστόσο, είναι συναρπαστικό να βλέπεις τι δουλεύουν!

Θα μπορούσαν να έρθουν πολλά περισσότερα στα πάρκα

Ποιες νέες περιοχές θα μπορούσαν να έρθουν στα πάρκα, ρωτάτε; Λοιπόν, στο Magic Kingdom, η Disney συζήτησε την πιθανότητα επέκτασης πέρα ​​από το Big Thunder Mountain Railroad που θα μπορούσε να περιλαμβάνει περιοχές με θέμα το Coco, Encantoακόμα και οι κακοί της Disney!

Μια ματιά στο κάτω μέρος της εννοιολογικής τέχνης

Στο Animal Kingdom της Disney, η Disney το πείραξε DinoLand ΗΠΑ θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα περιοχή με θέμα Μοάνα ή ακόμη και Ζωοτοπία!

ΟΥΑΟΥ!

Πραγματικά κάναμε μια ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗ σε αυτά τα έργα τέχνης concept για να επισημάνουμε λεπτομέρειες που μπορεί να χάσατε εντελώς.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τι κρύβεται σε αυτές τις εκτάσεις με θέμα τα Coco, Encanto, Moana, Zootopia και Villains

5 — Τόσο περισσότερα νέα του Disney Parks

Αλλά περιμένετε, υπάρχουν περισσότερα. Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη ορισμένων άλλων ειδήσεων για μεγάλα πάρκα που κοινοποιήθηκαν πρόσφατα:

©Disney

Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ πράγματα που έρχονται στα πάρκα τα επόμενα χρόνια!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ΟΛΑ έρχονται στο σύμπαν της Disney Company το 2022, το 2023 και το 2024

6 — Δηλώσεις από τον Bob Chapek

Από τα πάρκα, απευθυνόμαστε στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Disney — Bob Chapek. Πρόσφατα, ο Chapek έφτιαξε μερικά σχόλια για το σύστημα Park Pass, ετήσια εισιτήρια και αυξήσεις τιμών. Ο Τσάπεκ σημείωσε ότι ενώ η Disney αγαπά όλους τους θαυμαστές της εξίσου, η Εταιρεία προσπαθεί να επιτύχει μια ισορροπία και να διασφαλίσει ότι υπάρχει αρκετός χώρος στα πάρκα για εκείνες τις οικογένειες που ταξιδεύουν εκεί μόνο μία φορά κάθε λίγα χρόνια.

Σύμφωνα με τον Chapek, η Disney εργάζεται για να εξισορροπήσει τις ανάγκες των superfans με αυτούς που ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα για να έρχονται στα πάρκα πολύ λιγότερο συχνά. Και, σύμφωνα με τον Chapek, Η Disney έχει ένα «πραγματικό πρόβλημα υψηλής ποιότητας: έχουμε πολύ περισσότερη ζήτηση από ό,τι υπάρχει προσφορά».

Μπομπ Τσάπεκ

Ο Τσάπεκ έκανε επίσης πρόσφατα κάποιες δηλώσεις σχετικά Disney+ και πώς αυτοί «Υποτίμησε το πεινασμένο θηρίο» θα ήταν και πόσο περιεχόμενο θα χρειαζόταν για να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του.

Τώρα, ωστόσο, ο Τσάπεκ σημείωσε ότι «Η παραγωγή επιστρέφει πλήρως και έχουμε πλήρη κατανόηση του τι χρειάζεται… είμαστε σε θέση να προγραμματίσουμε πλήρως τη θεατρική έκθεση, χωρίς να χρειάζεται να κλέψουμε περιεχόμενο από το ένα ή το άλλο μέρος, καθώς και τις υπηρεσίες ροής μας.”

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα σχετικά με το τι είχε να πει ο Chapek όσον αφορά την εξισορρόπηση του ποιος έρχεται στα πάρκα της Disney

7 — Disney Movie News

Τέλος, η Disney δημοσίευσε επίσης μερικές τεράστιες κινηματογραφικές ειδήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης D23 Expo, ιδιαίτερα στο μέτωπο των κινουμένων σχεδίων. Ακολουθεί μια γρήγορη λίστα με τις πληροφορίες και τις δημοσιεύσεις που πρέπει να ελέγξετε:

©Disney

  • Η Pixar ανακοίνωσε μια νέα ταινία — ΗΛΙΟ — αυτή η ταινία ακολουθεί την ιστορία ενός νεαρού αγοριού που (μέσα από μια μοναδική σειρά γεγονότων) έρχεται σε επαφή με εξωγήινους και πρέπει να αποδείξει ότι το καλύτερο πράγμα στο να είσαι άνθρωπος είναι απλά να είσαι ο εαυτός σου ❤️

©Pixar

Ομάδα

©Pixar

‘Η Μικρή Γοργόνα’

Λάβαμε επίσης νέα για νέες εκπομπές που έρχονται στο Disney+, ταινίες και εκπομπές της Marvel, εκπομπές Star Wars (όπως Ο Μανταλοριανός), και πολλα ΑΚΟΜΑ.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ΟΛΕΣ τις ημερομηνίες κυκλοφορίας της ταινίας και της εκπομπής της Disney που ανακοινώθηκαν

Και αυτό είναι για τα μεγάλα νέα αυτής της εβδομάδας. Ψάχνετε για περισσότερα νέα της Disney; Δείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

Υπομονή για ένα δευτερόλεπτο! Πριν προγραμματίσετε το επόμενο ταξίδι σας στο Disney World, θα χρειαστείτε αυτόν τον εκπτωτικό κωδικό – WDW2022. Χρησιμοποιήστε το για να εξοικονομήσετε 25% όταν αγοράζετε το Πακέτο Οδηγών για τα πάντα DFB εδώ.

Μπορείτε να γίνετε ειδικός στο φαγητό της Disney!

Θα λάβετε ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά βιβλία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις με λεπτομέρειες σχετικά με το Disney World Dining, τα φεστιβάλ EPCOT, τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ σνακ σε κάθε πάρκο και πάρα πολλές συμβουλές και κόλπα που μάθαμε εδώ και δεκαετίες επισκεπτόμενοι το χαρούμενο μέρος μας.

Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε το πακέτο οδηγών!

,


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποια νέα από αυτήν την εβδομάδα σε ενθουσιάζουν περισσότερο; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment