Χρησιμοποιήστε τα βιβλία του National Geographic για να προετοιμάσετε τα παιδιά σας για το Ζωικό Βασίλειο!

Δεν είναι ψέμα για όποιον με ξέρει ότι δίπλα στο Magic Kingdom, όπου νιώθω ότι μπαίνω κατευθείαν στις αγαπημένες μου ιστορίες, αγαπώ το Animal Kingdom. Σύντομα, πρόκειται να μοιραστώ μερικές από τις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες που πήρα από το KiteTails, την ειδική επίδειξη 50 χρόνων της Disney στο Animal Kingdom. Σήμερα, ωστόσο, είμαι τόσο ενθουσιασμένος που μοιράζομαι αυτά τα απίστευτα, στην πραγματικότητα, τόσο φοβερά που πρέπει να το ξαναπώ, απίστευτα βιβλία του National Geographic.

Το National Geographic είναι βασικό στοιχείο στο σπίτι μας. Από μικρή ηλικία, τα παιδιά μου έχουν καταβροχθίσει τα βιβλία τους. Οι φωτογραφίες είναι εκπληκτικές, τα γεγονότα ενδιαφέροντα, και αν κάποιος είχε ποτέ μια ερώτηση: “Ας δούμε αν μπορούμε να βρούμε την απάντηση σε ένα βιβλίο του National Geographic” είναι συνήθως αυτό που λέει κάποιος.

Ήμουν ενθουσιασμένος που μου έστειλαν ΤΕΣΣΕΡΑ βιβλία του National Geographic για να μοιραστώ τις απόψεις μου. Για μια νέα μαμά στο σπίτι, όχι μόνο θα είναι ιδανικά για τη φετινή μελέτη βιοεπιστημών στην τέταρτη δημοτικού και την ελληνική μυθολογία στην ένατη δημοτικού, αλλά έχουν τα παιδιά μου να εκλιπαρούν το καλοκαίρι του 2023 να φτάσουν εδώ για να επισκεφτούμε ξανά το Animal Kingdom.

Ενώ βρισκόμαστε στο Animal Kingdom, ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα να κάνουμε είναι να περπατάμε στις διάφορες διαδρομές. Στο μικρό μου αρέσει το Maharajah Jungle Trek, όπου μπορεί να δει τις διάφορες άγριες γάτες! Οι τίγρεις είναι οι αγαπημένες του, γι’ αυτό ενθουσιάστηκε όταν είδε ότι ο Άτλαντας του National Geographic του 2023 είχε μια τίγρη στο μπροστινό μέρος! Αναρωτήθηκε επίσης αν ήταν τυπογραφικό λάθος, (μιλώντας σαν αληθινό παιδί του συντάκτη!) καθώς είπε ότι δεν βρισκόμασταν ακόμα στο 2023.

Αυτά τα βιβλία όχι μόνο θα μας διδάξουν για πολλά από τα ζώα που βρίσκονται στη Disney, αλλά θα μας μυήσουν και σε νέα!

,

Κάθε ένα από αυτά τα βιβλία είναι απίστευτο. Ειλικρινά δεν είμαι σίγουρος ποιο θα εξεταστεί περισσότερο. Δείτε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες! Αυτό που με εξέπληξε με τον άτλαντα, ήταν ότι είχε και τέτοιες σελίδες!
,

Σας αρέσουν τα παιδιά τα απλά τυχαία γεγονότα; Κάποια από αυτά με εξέπληξαν εντελώς. Μου άρεσαν τα κουκουνάρια χιονιού, μια από τις αγαπημένες μας καλοκαιρινές λιχουδιές! (Δείτε τη φωτογραφία!) Από τα πάντα μέχρι τον θησαυρό και τα όπλα, μέχρι τα ζώα, τα χρήματα και καλά, όλα τα ενδιάμεσα, αυτό είναι συνδεδεμένο με το αγαπημένο μου από αυτά τα τέσσερα βιβλία.
,

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Αν είστε κάτι σαν εμένα, σας αρέσει να ψωνίζετε νωρίς, να χτυπάτε τις εκπτώσεις, αλλά και να έχετε την καλύτερη επιλογή στα καταστήματα, σωστά; Όταν πλησιάσει λίγο το σύρμα, είναι ΟΛΟ μαζεμένο. Τουλάχιστον, έτσι είναι εδώ στην πόλη μας. Δεν θα ήταν ένα ή περισσότερα από αυτά ένα υπέροχο δώρο για κάποιον; Αν όχι για παιδί, τότε σε τάξη! Ο κύριος Disney Magic είναι δάσκαλος και μου αρέσει να εφοδιάζω τα ράφια του με βιβλία υψηλής ποιότητας για να κουλουριάζονται τα παιδιά κατά τη σιωπηλή ανάγνωση και να τα απορροφούν. Είμαι σίγουρος ότι σε κάθε παιδί αρέσουν τα ζώα!

Βλέπετε αυτές τις απίστευτες και ζωντανές εικόνες; Τα θαλάσσια ζώα με κάνουν να λαχταράω το καταπληκτικό ενυδρείο στο EPCOT, στο Seas with Nemo.
Αυτά κάνουν επίσης τέλεια οδική ψυχαγωγία, αντί για ηλεκτρονικές συσκευές! Ακόμα κι αν το παιδί σας κοιτάζει μόνο κάθε σελίδα, σκέφτομαι μια ώρα σιωπής ανά βιβλίο. Μπορεί περισσότερο!

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στα βιβλία του National Geographic είναι ότι λαμβάνουν υπόψη την ηλικία-στόχο του κοινού τους. Ξέρετε ότι ένα παιδικό βιβλίο θα είναι ασφαλές για να αφήσετε τα παιδιά μόνα τους. Θα έχει γλώσσα κατάλληλη για την ηλικία, εικόνες που είναι ελκυστικές και…θα το ξαναπώ…είναι απλά απίστευτες.

Τώρα, ναι… Ελληνική μυθολογία, αυτό δεν είναι εντελώς Ζωικό Βασίλειο, σωστά; Και ό,τι εξετάζω πρέπει να έχει κάποιου είδους κλίση της Disney. Αυτό είναι το θέμα μου. Μην ανησυχείτε, εξακολουθεί να σχετίζεται με τη Disney!

Για χρόνια, η Disney πειράζει ότι η EPCOT μπορεί να αποκτήσει ένα νέο περίπτερο. Η Ελλάδα είναι από αυτές που έχουν ζητήσει πολλοί. Δεν θα ήταν τέντωμα, σκεφτείτε πόσες φορές ένας χαρακτήρας από την Ελλάδα έχει εμφανιστεί σε ταινία της Disney. Αχαμ, Ηρακλή κανείς; Τι γίνεται με το Mal from Descendants; Καταλάβατε ότι ο Δίας ήταν θείος της; Ο Δίας κάνει πολλές εμφανίσεις σε ταινίες της Disney, από muppets και κινούμενα σχέδια, όπως το Fantasia, έως τις ταινίες της Marvel. Σωστά… Thor! Λόκι! Μερικά από τα πιο δημοφιλή ελληνικά ονόματα είναι σε αυτές τις ταινίες. Ίσως η 2η σεζόν του Loki να μας συστήσει μερικούς άλλους θεούς ή ημίθεους; Εν τω μεταξύ, μπορείτε να ανανεωθείτε στην ελληνική μυθολογία σας.

Πες μου, αυτές οι εικόνες δεν σε κάνουν να θέλεις να διαβάσεις περισσότερα; Αυτό που ήταν προσεγμένο στο βιβλίο της ελληνικής μυθολογίας, ήταν ότι δεν είναι απλώς ιστορίες, αλλά και ενδιαφέροντα γεγονότα.

,

Ελπίζω να απολαύσατε αυτές τις φωτογραφίες και αυτές τις συνδέσεις με τη Disney όσο κι εγώ! Όπως λέει ο άντρας μου, μπορώ να μετατρέψω οτιδήποτε σε Disney. Ίσως είναι αλήθεια… Δεν ξέρω, αλλά βλέπω αυτά τα βιβλία, και σίγουρα ναι!

Περάστε από τη σελίδα μου στο Facebook, πείτε μου μερικά από τα αγαπημένα σας βιβλία του National Geographic! Πώς τα συνδέετε με τη Disney;

,

Leave a Comment