ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δείτε πόσο γεμάτος κόσμος της Disney είναι ενόψει του Σαββατοκύριακου της Εργατικής Πρωτομαγιάς

Δεν είναι μυστικό ότι ο κόσμος της Disney μπορεί να έχει κόσμο.

Γραμμή μονόδρομου στο Κέντρο Μεταφορών και Εισιτηρίων

Χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται τα πάρκα καθημερινά και αυτοί οι αριθμοί αυξάνονται μόνο όταν πρόκειται για ειδικές εκδηλώσεις και σαββατοκύριακα διακοπών. Έχουμε δει αρκετά την ηρεμία στα πλήθη πρόσφατα, αλλά με Εργατικό Σαββατοκύριακο στον ορίζοντα, μπορούσαμε να δούμε μια έκρηξη προσέλευσης. Βρισκόμαστε στα πάρκα και βρίσκουμε τα πάντα για να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε εάν πηγαίνετε στο Disney World αυτό το Σαββατοκύριακο, ας δούμε λοιπόν πώς μοιάζουν τα πλήθη!

Αν κατευθύνεστε προς Disney World αυτό το Εργατικό Σαββατοκύριακοτο πιθανότερο είναι να αναρωτιέστε απλά πόσο απασχολημένο θα είναι. Ήμασταν στα πάρκα Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου για να δείτε όλα τα αξιοθέατα και τους ήχους — και να ελέγξετε έξω τι είδους κόσμο θα βλέπαμε πριν από την επίσημη έναρξη του Σαββατοκύριακου των διακοπών.

Στο EPCOTμπήκαμε και μας υποδέχτηκε το Διαστημόπλοιο Γη και μερικές διαφορετικές ομάδες επισκεπτών εδώ κι εκεί, αλλά δεν είδαμε ακόμη πολλά πλήθη.

Λίγο μποτιλιαρισμένο στο μπροστινό μέρος του πάρκου.

Πήραμε το δρόμο μας λίγο πιο μέσα στο πάρκο και δεν αντιμετώπισε πάρα πολλά σημεία συμφόρησης όπως βλέπουμε μερικές φορές λόγω της τρέχουσας κατασκευής που λαμβάνει χώρα στο κέντρο του πάρκου.

Πλήθος EPCOT Εργατικής Πρωτομαγιάς

Και μάλιστα πολύ κοντά Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind, Το νεότερο αξιοθέατο της EPCOT, δεν ήμασταν ώμο με ώμο με τους ανθρώπους να τους χτυπούν! Μήπως τα πλήθη της Εργατικής Πρωτομαγιάς περιμένουν μέχρι να ξεκινήσει επίσημα το Σαββατοκύριακο για να κατευθυνθούν στα πάρκα; Ας δούμε πώς μοιάζουν τα πλήθη σήμερα σε άλλα μέρη του Disney World.

Μέχρι στιγμής όχι πολύ απασχολημένος!

Πού είναι όλοι οι άνθρωποι;! Μπήκαμε μέσα ένα σχεδόν άδειο Μαγικό Βασίλειο σήμερα το πρωί, και περπάτησα αβίαστα στην Main Street των ΗΠΑ χωρίς να χρειαστεί να πει, «Με συγχωρείτε!» πολλαπλές φορές. Είναι πιθανό αυτό Τα πλήθη θα μπορούσαν να αρχίσουν να κυλούν καθώς προχωρά η μέρακαι θα είμαστε σίγουροι ότι θα σας κρατάμε ενήμερους.

Πλήθος για την Ημέρα της Εργασίας Magic Kingdom

Ακόμα και κοντά Gaston’s Tavern δεν είδαμε πολύ κόσμο.

Πλήθος κόσμου κοντά στο Gaston’s

Σταματήσαμε επίσης Disney Springs για να δούμε πώς έμοιαζαν τα πλήθη εκεί, και Φαινόταν πολύ πιο γεμάτο από το EPCOT και το Magic Kingdom. Το Disney Springs είναι συνήθως πολύ απασχολημένο καθώς είναι δωρεάν η είσοδος και προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και ψώνιαοπότε αυτό δεν προκαλεί έκπληξη — αλλά σίγουρα το έχουμε δει πολύ πιο απασχολημένο στο παρελθόν!

Περισσότερα άτομα στο Disney Springs

Αλλά, αυτή θα μπορούσε να είναι απλώς η ηρεμία πριν από την καταιγίδα – όπως Διεθνές Αεροδρόμιο Ορλάντο (MCO) έχει ήδη αναφέρει ότι είναι απασχολημένος σήμερα ενόψει του ταξιδιωτικού Σαββατοκύριακου.

Όχι μόνο αυτό, αλλά σύμφωνα με το WKMG, Η MCO αναμένει επίσης ότι αυτό θα είναι το πιο πολυσύχναστο Σαββατοκύριακο της Εργασίας για ταξίδια εδώ και χρόνιαοπότε είναι πιθανό οι άνθρωποι να μην έχουν φτάσει ακόμα στο Disney World!

Θα είμαστε στο Disney World όλο το Σαββατοκύριακο ελέγχοντας τα πλήθη και εξετάζοντας όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να είστε προετοιμασμένοι για την επίσκεψή σας, οπότε φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ενημερώσεις!

Γεια σου, τρομακτικά μπαλόνια!

Ψάχνετε για περισσότερα νέα της Disney; Δείτε τα δέκα υπέροχα πουκάμισα της Disney που μπορείτε να διαθέσετε σε προσφορά αυτό το Σαββατοκύριακο μόνο εδώ, και μπορείτε να δείτε τι νέο υπάρχει στα Hollywood Studios εδώ! Επιπλέον, δείτε τα αυτιά Halloween Minnie που τελικά έφτασαν στο Disney World.

6 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για να πάτε στο Disney World τον Σεπτέμβριο

Δείτε τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ συμβουλές μας για να επιβιώσετε πλήθη στο Disney World εδώ:


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Πώς ήταν τα cbeforeowds στο τελευταίο σας ταξίδι στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment