ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ: Τι μάθαμε από την D23 για τα πάρκα, τις εμπειρίες και τα προϊόντα της Disney

Ο Josh D’Amaro μας άφησε άφωνους στο τέλος της παρουσίασής του στο Boundless Future. Τόση μαγεία έρχεται στη Disney σε όλο τον κόσμο. Αν χάσατε το πάνελ, ακολουθεί μια ανακεφαλαίωση των όσων μάθαμε από το D23 σχετικά με τα πάρκα της Disney, τις εμπειρίες και τα προϊόντα που θα έρθουν στη Disneyland, το Walt Disney World Resort και τη Disney Cruise Line.

Τι μάθαμε από το d23 για τις εμπειρίες και τα προϊόντα των πάρκων της disney

Το 2023, η παράσταση Happy Ever After θα επιστρέψει στο Magic Kingdom για να ενθουσιάσει τους επισκέπτες με τα όμορφα πυροτεχνήματα, τα λέιζερ, τον καπνό, τα φώτα, τις προβολές και πολλά άλλα!

πυροτεχνήματα

Φωτογραφία: Jenn Scranton

Τι μάθαμε για τις ενημερώσεις της Disneyland

Mandalorian και Grogu Meet & Greets στη Disneyland

Από τα μέσα Νοεμβρίου, οι επισκέπτες θα μπορούν να συναντήσουν τόσο τον Mando όσο και το Παιδί στο Star Wars: Galaxy’s Edge.

Hulk Meet & Greets στη Disneyland

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μάθαμε τον απίστευτο Hulk επισκεπτόμενος την Πανεπιστημιούπολη Avengers στο Disney California Adventure Park. Κάτι σαν επισκέπτης καθηγητής με την κβαντική στολή του!

Το Avengers Campus παίρνει μια 3η διαδρομή

Αυτό είναι το μεγάλο. Ένα νέο αξιοθέατο έρχεται στην Πανεπιστημιούπολη Avengers και οι επισκέπτες θα κατευθυνθούν στο Multiverse για να πολεμήσουν έναν νέο κακό: τον King Thanos. Μαζί με μερικούς από τους αγαπημένους μας ήρωες από οπουδήποτε και κάθε φορά (και μερικούς νέους TBA), θα παλέψουμε για να σώσουμε το σύμπαν μας από τον Thanos που κέρδισε.

Νέο Avengers Campus Ride

Ο βασιλιάς Θάνος και η λευκή του γενειάδα δεν έχουν καμία ευκαιρία εναντίον μας!

Μεταμόρφωση του Ειρηνικού Warf στο San Fransokyo

Το Big Hero Six έρχεται στο Disney’s California Adventure. Σύντομα, θα δούμε το Pacific Wharf να επανασχεδιάζεται στο San Fransokyo, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να φάνε σε φρέσκους χώρους, να ψωνίσουν σε νέα καταστήματα και να γνωρίσουν τον καλύτερο προσωπικό σύντροφο υγειονομικής περίθαλψης: Baymax!

Το San Fransokyo έρχεται στο Disney California Adventure

Mickey & Minnie’s Runaway Railway

Το Mickey & Minnie’s Runaway Railway έγινε επιτυχία στα Hollywood Studios της Disney και τώρα έρχεται στο California Adventure! Οι επισκέπτες θα τολμήσουν σε έναν κόσμο κινουμένων σχεδίων όπου ισχύουν οι κανόνες του toon.

Στις αρχές του 2023, το Mickey’s Toontown θα μπει σε μια νέα εποχή εμπειριών χωρίς αποκλεισμούς για οικογένειες όλων των ηλικιών όταν ανοίξει.

Ξενοδοχείο Pixar Place

Ξενοδοχείο Pixar Place

Το Paradise Pier Hotel μεταμορφώνεται σε μια εντελώς νέα εμπειρία για τους επισκέπτες: το Pixar Place Hotel. Οι επισκέπτες θα μπουν σε μια γκαλερί τέχνης Pixar που θα παρουσιάζει νέα σχέδια και σχέδια των αγαπημένων τους χαρακτήρων της Pixar.

Ξενοδοχείο Pixar Place Inside

Με αυτή την αναθεώρηση, η περιοχή Downtown Disney District επεκτείνεται επίσης. Περισσότερες από δώδεκα τοποθεσίες θα ανοίξουν (ή θα ανοίξουν ξανά), συμπεριλαμβανομένου ενός αγαπημένου SoCo, του Porto’s Bakery & Café.

Αρτοποιείο και Καφενείο Πόρτος

runDisney Επιστρέφει στη Disneyland

Οι αγώνες runDisney θα επιστρέψουν στο θέρετρο το 2024. Ο Josh D’Amaro είπε ότι θα έτρεχε με καλεσμένους, οπότε αν είστε σε αγώνα, να είστε σε επιφυλακή για την αγαπημένη μας καρέκλα Parks!

Η περιπέτεια της Tiana’s Bayou

Στα τέλη του 2024, το Slash Mountain θα μεταφερθεί ξανά στο Tiana’s Bayou Adventure που έρχεται στη Disneyland. Μεγάλο μέρος του αρχικού καστ θα επαναλάβει τους ρόλους του για την έλξη, συμπεριλαμβανομένων των Anika Noni Rose ως Tiana, Bruno Campos ως Naveen, Michael Leon Wooley ως Louis και Jenifer Lewis ως Mama Odie.

Η περιπέτεια της Tiana's Bayou

New Disneyland Entertainment

Για να ξεκινήσουμε τη γιορτή της Disney 100 Years of Wonder, μάθαμε δύο νέα νυχτερινά θεαματικά: World of Color – One και Θαυμάσια Ταξίδια θα φωτίσει τη νύχτα.

θαυμαστό ταξίδι

World of Color – One στο Disney’s California Adventure θα επικεντρωθεί στον Walt Disney και στην κληρονομιά της αφήγησης που τα ξεκίνησε όλα.

Στη Disneyland, Θαυμάσια Ταξίδια θα μας ταξιδέψει σε ένα ταξίδι τέχνης, μουσικής, αφήγησης και καρδιάς που θα προκαλέσει έκπληξη σε όλους με ένα νεύμα για όλες τις 60 ταινίες των Walt Disney Animation Studios μέχρι σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες θα απολαύσουν την παρέλαση Magic Happens που επιστρέφει την Άνοιξη του 2023.

Τι μάθαμε για τις ενημερώσεις του Walt Disney World Resort

Στο Epcot, μπορούμε να περιμένουμε ότι η γειτονιά των Παγκόσμιων Εορτασμών θα ολοκληρωθεί στα τέλη του 2023. Αυτή η γειτονιά θα είναι το κέντρο φεστιβάλ στο Epcot, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Λουλουδιών και Κήπων και το Διεθνές Φεστιβάλ των Διακοπών.

Epcot Celebration Γειτονιά

Ο Josh D’Amaro είπε επίσης ότι το νυχτερινό θεαματικό του Epcot, το Harmonious φεύγει και το νέο σόου θα έρθει στο Epcot για τη γιορτή 100 Years of Wonder.

Ταξίδι του Νερού

Μάθαμε ότι αυτό το αξιοθέατο εμπνευσμένο από το Moana θα ανοίξει στα τέλη του 2023 για να δείξουν στους επισκέπτες το απίστευτο ταξίδι που κάνει το νερό σε όλη τη φύση.

Figment Meet and Greets στο EPCOT

Figment Meet and Greets Επιστροφή στο EPCOT

Το Figment επιστρέφει στο Epcot μέχρι το τέλος του 2023!

Το Hatbox Ghost έρχεται στο Haunted Mansion στο Walt Disney World

Foolish Mortals… το Hatbox Ghost θα υλοποιηθεί το 2023.

Το Tron ανοίγει την άνοιξη του 2023

Απογοητευτήκαμε που δεν πήραμε συγκεκριμένη ημερομηνία για το Tron Lightcycle Run, αλλά η Disney πρόσθεσε μια ιστοσελίδα στον ιστότοπό της σχετικά με το νέο αξιοθέατο!

Άνοιγμα τρεξίματος Tron Lightcycle

Ο Josh D’Amaro έκανε και αυτός μια βόλτα με το νέο κόστερ και έφερε το κοινό μαζί!

τρον

Πίστωση εικόνας: Disney Parks

Τι είναι το “Beyond” Big Thunder;

Ο Josh D’Amaro, ο Chris Beatty και η Jennifer Lee άρχισαν να μιλάνε για όνειρα «μπλε ουρανό» με το κοινό και νομίζω ότι όλοι σχεδόν το χάσαμε. Τι μπορεί να είναι στην άλλη πλευρά του Big Thunder Mountain στο Magic Kingdom; Ίσως οι πόλεις από το Coco, το Encanto και μια τρομερά υπέροχη χώρα κακοποιών.

Πέρα από το Big Thunder Mountain

Σε τι θα μπορούσε να επαναπροσδιοριστεί το Dinoland στο Animal Kingdom; Zootopia, Moana πολεμούν πλάσματα του βαθέως; Δεν θα μάθουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αλλά σίγουρα ήταν συναρπαστικό να ονειρεύεσαι μεγάλα με αυτούς τους μεγάλους στελέχη της Disney.

Zootopia Moana concept art

πίστωση D23

Τι μάθαμε για την Disney Cruise Line

Θησαυρός της Disney

Ένα 6ο πλοίο που εντάσσεται στον στόλο της κρουαζιέρας της Disney

Το Disney Treasure έρχεται στον στόλο της Disney Cruise Line το 2024 και θα είναι εκπληκτικό.

Θησαυρός της Disney

Πίστωση: Disney

Περισσότερες λεπτομέρειες θα έρθουν για το πού θα φτάσει αυτό το πλοίο και τα δρομολόγια εξακολουθούν να είναι TBD…

Η Disney Wonder κατευθύνεται προς την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία (23 Οκτωβρίου)

Το 2023, το Disney Wonder θα διασχίσει τη θάλασσα για να ταξιδέψει σε νέες χώρες: τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία! Οι κρουαζιέρες επανατοποθέτησης θα περιλαμβάνουν στάσεις σε μερικά από τα πιο όμορφα νησιά του κόσμου στον κόσμο.

Disney Wonder Αυστραλία

New Private Island: Lighthouse Point

Δεν λάβαμε πολλές λεπτομέρειες εδώ, αλλά γνωρίζουμε ότι έχει ξεκινήσει η κατασκευή στο ΝΕΟ ιδιωτικό νησί της Disney, το Lighthouse Point. Χωρίς ETA για την ολοκλήρωση, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι το 90% της ενέργειας των νησιών θα προέρχεται από την ηλιακή ενέργεια!

Disney Lighthouse Point

Πίστωση: Disney

Μάθαμε πολλά σήμερα στο D23. Φροντίστε να μείνετε συντονισμένοι στο MickeyBlog για να παρακολουθείτε όλα τα υπέροχα πράγματα που έρχονται στη Disney τα επόμενα δύο χρόνια.

Εάν είστε έτοιμοι να ζήσετε τη μαγεία των διακοπών της Disney, ας κουβεντιάσουμε! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε μαζί μου, Τόρι Κάρλε Έμερσονγια να ξεκινήσετε να προγραμματίζετε τις επόμενες διακοπές σας στην Disney σήμερα!

Ως Platinum Disney Vacation Planner σας, κάνω δουλειά μου να κάνω τη διαδικασία προγραμματισμού όσο το δυνατόν πιο εύκολη! Οι υπηρεσίες μου είναι πάντα 100% δωρεάν. Ο Μίκυ ξέρει ότι θα περάσετε πιο μαγικά όταν συνεργαστείτε με έναν ταξιδιωτικό πράκτορα σαν εμένα!

Όταν κάνετε κράτηση για τις διακοπές σας μαζί μου, αναφέρετε ότι με βρήκατε μέσω του MickeyBlog και λάβετε μια δωροκάρτα Disney την ώρα του ταξιδιού! Όταν κάνετε κράτηση για ένα πακέτο διακοπών που πληροί τις προϋποθέσεις για διαμονή τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεων με εισιτήρια πάρκου τουλάχιστον 3 ημερών—μόνο για νέους πελάτες. Η δωροκάρτα της Disney παραδίδεται ηλεκτρονικά την ώρα του ταξιδιού.

Leave a Comment