Τυχερά παιχνίδια στη γραμμή κρουαζιέρας της Disney; ΛΟΤΑΡΙΑ!

On the Wish, το μπίνγκο πραγματοποιείται στο Luna Lounge.

Ποιος μπορεί να παίξει;

Όλοι επιτρέπονται στην αίθουσα μπίνγκο και τα παιδιά μπορούν να παίξουν μαζί, αλλά οι πραγματικές κάρτες/μηχανές μπίνγκο πρέπει να πληρωθούν από έναν ενήλικα 18 ετών και άνω και αν υπάρχουν κέρδη, θα πάνε σε έναν ενήλικα.

Πόσο κοστίζει το μπίνγκο για να παίξετε;

Οι τιμές κυμαίνονται. Ως σημείο αναφοράς, σε ένα πρόσφατο ταξίδι του Wish, ένα πακέτο χάρτινων καρτών παιχνιδιών 3 φύλλων (καλό για τα τέσσερα παιχνίδια που διεξάγονται σε μια συνεδρία) ήταν $10, ένα μηχανικό ακουστικό φορτωμένο με 24 κάρτες για καθένα από τα τέσσερα παιχνίδια ήταν $40, ένα ακουστικό φορτωμένο με 48 κάρτες για καθένα από τα τέσσερα παιχνίδια ήταν $50 και ένα “οικογενειακό πακέτο” δύο ακουστικών 24 καρτών ήταν $60.

Σε ένα πλοίο του Dream την άνοιξη του 2022, οι τιμές ήταν 15 $ για μια χάρτινη συσκευασία με 3 κάρτες, 25 $ για μια χάρτινη συσκευασία 6 φύλλων, 40 $ για ένα ακουστικό 24 καρτών, 50 $ για ένα ακουστικό 48 καρτών και 70 $ για δύο 24 καρτών -τηλέφωνα με κάρτες συν δύο πακέτα χαρτιού 3 καρτών.

Πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι οι τιμές είναι ελαφρώς περισσότερες κατά την τελική συνεδρία μπίνγκο της ιστιοπλοΐας σας, όταν οι πληρωμές τζάκποτ είναι υψηλότερες.

Πόσο μπορώ να κερδίσω;

Τα χρηματικά έπαθλα διαφέρουν ανάλογα με το παιχνίδι, ανάλογα με τον αριθμό των επιβατών που παίζουν. Το πρώτο παιχνίδι κάθε συνεδρίας τεσσάρων παιχνιδιών θα έχει τη χαμηλότερη πληρωμή και το τελευταίο από τα τέσσερα παιχνίδια θα έχει την υψηλότερη πληρωμή. Σε μια τυπική κρουαζιέρα, το πρώτο παιχνίδι θα έχει πληρωμές στην περιοχή των $100-200 και το τελευταίο παιχνίδι θα έχει μια πληρωμή 400-600 $ ανά παιχνίδι, αλλά υπάρχει μεγάλη μεταβλητότητα σε αυτούς τους αριθμούς. Το τελευταίο παιχνίδι μιας ιστιοπλοΐας μπορεί να χαρακτηριστεί ένα ειδικό παιχνίδι τζάκποτ με έπαθλα έως και $10.000 περίπου.

Οποιαδήποτε από αυτές τις πληρωμές μπορεί να μοιραστεί σε πολλούς επισκέπτες, εάν υπάρχουν πολλαπλές νίκες μπίνγκο σε ένα δεδομένο παιχνίδι.

Εκτός από τα χρηματικά έπαθλα, οι περισσότερες συνεδρίες μπίνγκο έχουν επίσης τυχαίες ζωγραφιές για μη μετρητά βραβεία DCL swag, όπως καπέλα του μπέιζμπολ ή κούπες. Επιπλέον, το σπα μπορεί να προσφέρει τυχαία σχέδια κατά τη διάρκεια του μπίνγκο για πράγματα όπως συνεδρίες μασάζ ή ένα κατάστημα επί του σκάφους μπορεί να προσφέρει σχέδια για μικρά κοσμήματα.

Τι είναι το ακουστικό;

Ένα ακουστικό είναι ένα μηχάνημα φορτωμένο με πολλές «κάρτες» bingo. Αντί να πρέπει να παρακολουθείτε χειροκίνητα ποιοι αριθμοί έχουν παιχτεί, όπως θα κάνατε με μια χάρτινη κάρτα, το μηχάνημα παρακολουθεί για εσάς, ειδοποιώντας σας όταν πλησιάζετε σε ένα αποδεκτό μπίνγκο.

Είναι όλα τα παιχνίδια bingo ίδια;

Όχι. Το DCL έχει συνήθως τέσσερα παιχνίδια ανά περίοδο μπίνγκο και όλα θα έχουν διαφορετικό στυλ μπίνγκο. Για παράδειγμα, ένα παιχνίδι μπορεί να ζητήσει από τους επισκέπτες να συμπληρώσουν μία διαγώνια γραμμή. Άλλα παιχνίδια μπορεί να σας ζητήσουν να συμπληρώσετε την επάνω και την κάτω σειρά, να συμπληρώσετε και τη στήλη Β και τη στήλη Ο, να συμπληρώσετε οποιοδήποτε μπλοκ έξι συνεχόμενων αριθμών ή ακόμα και να ολοκληρώσετε μια ολόκληρη κάρτα (ένα “μπλακ άουτ”).

Κερδίζουν πραγματικά οι άνθρωποι;

Ναι! Η οικογένειά μου παίζει ένα ντροπιαστικό μπίνγκο σε κάθε ιστιοπλοΐα DCL. Ένα μέλος της οικογένειάς μου έχει κερδίσει ίσως μισή ντουζίνα φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού περίπου εκατό φορές. Πρόσφατα η μεγαλύτερη κόρη μου κέρδισε 135 $ στο Dream και μερικές εβδομάδες αργότερα μια άλλη κόρη κέρδισε 554 $ στο Wish. Το περισσότερο που έχω κερδίσει ποτέ προσωπικά ήταν $95.

Πριν από αρκετά χρόνια, βλέπω έναν άλλο επισκέπτη να κερδίζει περίπου $9.000 στο τελευταίο παιχνίδι μπίνγκο σε μια ιστιοπλοΐα του Fantasy. Αυτό πλήρωσε για ολόκληρη την κρουαζιέρα του και μετά λίγη. Περιττό να πούμε ότι οι κραυγές χαράς του ακούγονταν σε όλο το κατάστρωμα.

Πώς συλλέγετε τα κέρδη σας;

Η προεπιλεγμένη επιλογή είναι τα κέρδη να κατατεθούν ως πίστωση στον ενσωματωμένο λογαριασμό σας. Ωστόσο, εάν προτιμάτε μετρητά ή εάν τα κέρδη σας είναι μεγαλύτερα από τον λογαριασμό σας στο πλοίο, μιλήστε με το γραφείο Υπηρεσιών Επισκεπτών και θα σας εκδώσουν μετρητά.

Διατίθενται αναψυκτικά κατά τη διάρκεια του μπίνγκο;

Οι σερβιτόροι θα έρχονται στους χώρους καθιστικού κατά τη διάρκεια του μπίνγκο. Μπορείτε να αγοράσετε αλκοολούχα ή μη αλκοολούχα ποτά με χρέωση, αν και δεν υπάρχει καμία υποχρέωση να το κάνετε.

Μπορείτε επίσης να φέρετε μαζί σας ένα σόδα ή ένα σνακ από τις τοποθεσίες γρήγορης εξυπηρέτησης του πλοίου στο μπίνγκο χωρίς χρέωση.

Υπάρχουν σταθεροί κανόνες για το DCL bingo;

Ναι. Εδώ είναι:

 • Το ελάχιστο όριο ηλικίας για τους νικητές είναι τα 18. Παιδιά κάτω των 18 ετών μπορούν να συμμετέχουν, ωστόσο πρέπει να επιβλέπονται ανά πάσα στιγμή από τον ενήλικα που αγόρασε την κάρτα μπίνγκο στο παιχνίδι. Ο ενήλικας πρέπει επίσης να διεκδικήσει τυχόν κέρδη.
 • Οι κάρτες Bingo πρέπει να αγοραστούν και να ενεργοποιηθούν για την τρέχουσα συνεδρία. Φυλάξτε την απόδειξη για την απόδειξη αγοράς.
 • Είναι ευθύνη του παίκτη να σταματήσει το παιχνίδι όταν έχει έγκυρη αξίωση για μπίνγκο. Μόλις κλείσει το παιχνίδι, δεν θα τηρηθούν περαιτέρω αξιώσεις.
 • Ο τελευταίος αριθμός που καλείται πρέπει να εμφανίζεται στο νικητήριο μοτίβο.
 • Οι κάρτες Bingo δεν μπορούν να σχιστούν ή να σχιστούν και πρέπει να παραμείνουν ανέπαφες.
 • Οποιαδήποτε και όλα τα σφάλματα πρέπει να παρουσιάζονται στο προσωπικό του bingo πριν από την έναρξη του παιχνιδιού.
 • Πρέπει να ειδοποιήσετε το προσωπικό εάν υπάρχουν δυσλειτουργίες του ακουστικού.

Κάποιοι άλλοι κανόνες;

Λοιπόν, εκτός από τους επίσημους κανόνες, το DCL bingo έχει πολλούς ανεπίσημους κανόνες που θα τηρείτε καθώς παίζετε. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν:

 • Όταν είστε ένα νούμερο μακριά από το να αποκτήσετε ένα μπίνγκο, υποτίθεται ότι θα σηκωθείτε. Αυτό επιτρέπει στους άλλους επισκέπτες στο δωμάτιο να γνωρίζουν τι συμβαίνει και ειδοποιεί το προσωπικό του μπίνγκο ότι θα πρέπει να πάρουν το δρόμο προς το τμήμα του δωματίου σας σε περίπτωση που κερδίσετε.
 • Το προσωπικό του μπίνγκο και όλοι οι άλλοι στην αίθουσα σηκώνονται για να χορέψουν όταν καλείται η μπάλα B-11. (Όταν το μηχάνημα μπίνγκο έχει ρυθμιστεί σε ισπανική λειτουργία, το B-11 ακούγεται σαν “Beyonce” και, φυσικά, όλοι χορεύουν στην Beyonce.
 • Η μηχανή μπίνγκο ονομάζεται Betty. (Ο λόγος για αυτό δεν ήταν ποτέ ξεκάθαρος για μένα.) Εάν δεν λαμβάνετε τους αριθμούς που θέλετε, θα πρέπει να φωνάξετε “ΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΕΤΥ!”

Γενικά το DCL bingo είναι μια ευχάριστη υπόθεση, με πολλή μουσική και κέφι. Περιμένετε τα πράγματα να είναι μέτρια δυνατά και θορυβώδη. Καλα να περνατε!

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

 • Στο πλαίσιο της πρωινής γιορτινής εκπομπής της, η Disney παρείχε ένα μικρό teaser για το αίθριο του Disney Wish. Σε κάθε…

 • Το TouringPlans καλωσορίζει με χαρά τους καλεσμένους συγγραφείς Brian και Samantha, The DCLDuo. Thomas Mazloum, Πρόεδρος της Disney Signature Experiences, που επιβλέπει…

 • Ένα μικρό κομμάτι των ειδήσεων της DCL κυκλοφόρησε σήμερα με ημερομηνίες για τα δρομολόγια στα τέλη Απριλίου και Μαΐου 2022 για την Disney…

 • Από τις 8 Σεπτεμβρίου 2022, οι συνδρομητές της Disney+ μπορούν να κάνουν κράτηση για μια ειδική προσφορά για την Disney Cruise Line. Ως ειδική προσφορά για το Disney+…

Leave a Comment