Το Soarin’ Δοκιμάζει μια γραμμή Single Rider στο Disney World!

Το Disney World μπορεί να έχει πολύ κόσμο, αλλά υπάρχουν τρόποι να κάνετε αυτά τα πλήθη πιο υποφερτά!

Είσοδος μονής αναβάτη

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Disney Genie+ για να παραλείψετε μερικές μεγάλες ουρές, να παρακολουθείτε τους χρόνους αναμονής, την πτώση του σχοινιού και πολλά άλλα για να προσπαθήσετε να αποφύγετε αυτούς τους πολύ μεγάλους χρόνους αναμονής για τις αγαπημένες σας διαδρομές. Ένα άλλο εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι το Single Rider Line σε ορισμένες διαδρομές και μια ΝΕΑ διαδρομή δοκιμάζει αυτήν την επιλογή τώρα στο Disney World!

Υπάρχει τώρα ένα Δοκιμή SINGLE RIDER LINE πάνω στο Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο στο EPCOT!

Γραμμή στα ύψη

Περάσαμε για να το ελέγξουμε και τη γραμμή δεν ήταν ανοιχτό αυτή τη στιγμή επειδή η κανονική γραμμή είναι πολύ μεγάλη, σύμφωνα με τους Cast Member. Η πινακίδα επίσης δεν ήταν επάνω αφού ήταν κλειστή.

Θα πρέπει να ελέγξουμε ξανά αργότερα!

Αυτή η Single Rider Line iείναι μόνο δοκιμή αυτή τη στιγμή, επομένως πιθανότατα θα είναι διαθέσιμο μόνο σε πιο αργές περιόδους. Θα παρακολουθούμε αν θα γίνει πιο μόνιμο!

στα ύψη

Οι Single Rider Lines μπορούν συνήθως εξοικονομείτε πολύ χρόνο, αλλά όχι πάντα. Σας δίνεται μια θέση στη διαδρομή μόνο όταν υπάρχει άνοιγμα για 1 άτομο, επομένως η γραμμή για μεμονωμένους αναβάτες θα μπορούσε να κινηθεί γρήγορα ή αργά. Και εσύ δεν μπορούμε πάντα να υπολογίζουμε ότι οι Γραμμές Single Rider θα είναι ανοιχτές! Η Disney επιλέγει και διαλέγει όταν είναι διαθέσιμα. Σημειώστε επίσης ότι θα χωριστείτε από το κόμμα σας στη διαδρομή εάν επιλέξετε τη γραμμή Single Rider Line.

Expedition Everest Single Rider Line

Αν ψάχνετε για άλλες Single Rider Lines στο Disney World, υπάρχουν μόνο λίγες. Μπορείτε να τα βρείτε στο Rock ‘n’ Roller Coaster και Millennium Falcon: Smugglers Run στα Hollywood Studios, Δοκιμαστικό κομμάτι σε EPCOT, και Αποστολή Έβερεστ στο Animal Kingdom της Disney.

Single Rider για το Millennium Falcon: Smugglers Run

Μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα νέα και ενημερώσεις της Disney World!

Είναι πολύ ακριβό το Disney World για τις μέσες οικογένειες;


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποια Single Rider Line είναι η αγαπημένη σας στο Disney World; Πείτε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment