Το Monorail δεν τρέχει με σχοινί στο Disney World — Δείτε τι μπορείτε να κάνετε

Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίαζε στο Disney World.

Κάστρο της Σταχτοπούτας

Περνάτε μήνες σχεδιάζοντας το ταξίδι σας, κάνοντας κρατήσεις για φαγητό και κρατήσεις πάρκινγκ, αλλά το ταξίδι σας πιθανότατα δεν θα πάει 100% όπως είχε προγραμματιστεί. Οι αγαπημένες βόλτες των θαυμαστών κλείνουν συνεχώς (σας εξετάζουμε το Rise of the Resistance), η μεταφορά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην προσπάθεια να φτάσετε στα πάρκα και ο καιρός μπορεί να επηρεάσει τα σχέδιά σας. Πρόσφατα αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα που επηρέασε την πτώση του σχοινιού στο Disney World και είμαστε εδώ για να το μοιραστούμε μαζί σας!

Η πτώση με σχοινί στο Disney World είναι όταν κάνετε ουρά πριν ή κατά την ώρα έναρξης του πάρκου. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη ρίψη σχοινιού σε οποιονδήποτε θέλει να κάνει νοκ άουτ μερικές βόλτες χωρίς μεγάλες ουρές ή την ανάγκη για Genie+ (σύστημα skip-the-line της Disney World). Αλλά αν χρησιμοποιείτε το Monorail για να ρίξετε σχοινί EPCOT ή Magic Kingdom, ίσως θέλετε να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο.

Είσοδος Magic Kingdom

Ήμασταν στο δρόμο μας προς το Magic Kingdom ένα πρωί από το Polynesian Village Resort της Disney, όταν είδαμε την επίφοβη πινακίδα: “Προσωρινά εκτός λειτουργίας μονόδρομος”.

Monorail κλειστό

Μας ζήτησαν να πάρουμε ένα λεωφορείο για το Magic Kingdom. Όταν φτάσαμε στα λεωφορεία, έπρεπε να περιμένουμε λίγα λεπτά για να εμφανιστεί, αλλά τελικά ήρθε ένα λεωφορείο “Resort Monorail”. Το ταξίδι από το Polynesian Village Resort της Disney στο Magic Kingdom μας διαρκεί συνήθως 10-15 λεπτά, ανάλογα με το πόσο καιρό πρέπει να περιμένουμε για το Monorail. Ωστόσο, με τη βόλτα στη στάση του λεωφορείου, την αναμονή για το λεωφορείο και τη διαδρομή με το λεωφορείο, κατέληξε να πάρει περίπου 40 λεπτά για να φτάσουμε στο Magic Kingdom.

Παρατηρήσαμε ότι το express Monorail που εκτελούσε δρομολόγια από το Κέντρο Μεταφορών και Εισιτηρίων απευθείας στο Magic Kingdom.

Λεωφορείο

Συν τοις άλλοις, το EPCOT Monorail ήταν κλειστό την ίδια ώρα εκείνο το πρωί. Όλοι οι επισκέπτες που επέλεγαν να σταθμεύσουν στο Magic Kingdom ή που έμεναν σε ξενοδοχείο Monorail έπρεπε να βρουν έναν διαφορετικό τρόπο για να φτάσουν στο EPCOT. Ευτυχώς, το EPCOT Monorail άνοιξε ξανά περίπου στις 10:30 π.μ.

Το EPCOT Monorail έκλεισε επίσης

Όταν το Monorail έκλεισε, η πινακίδα μέσα στο πάρκο κατεύθυνε τους επισκέπτες στο σταθμό των λεωφορείων. Τι μπορείτε λοιπόν να κάνετε αν σας συμβεί αυτό;

Σας κατευθύνει στη στάση του λεωφορείου

Λοιπόν, μπορείτε να ακολουθήσετε τις πινακίδες και να κατευθυνθείτε προς έναν σταθμό λεωφορείων. Όταν άλλες μορφές μεταφοράς όπως το Monorail ή το Skyliner κλείνουν προσωρινά, Η Disney κάνει ό,τι μπορεί για να παρέχει περισσότερα λεωφορεία για να πάει ο κόσμος εκεί που πρέπει. Τα λεωφορεία μπορεί να είναι πιο χρονοβόρα, αλλά μπορείτε να βασίζεστε σε αυτά τις περισσότερες φορές.

Στάση λεωφορείου

Μια άλλη επιλογή είναι να πάρτε ένα Uber ή ένα Lyft στο πάρκο. Εάν μένετε σε ξενοδοχείο Monorail και θέλετε να ρίξετε το EPCOT με σχοινί, αυτός μπορεί να είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να φτάσετε εκεί όταν το Monorail είναι εκτός λειτουργίας. Κοστίζει επιπλέον, αλλά μπορεί να σας σώσει από την απώλεια σχοινιού.

Lyft Pickup Zone

Ακόμα κι αν το Monorail λειτουργεί ομαλά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο Disney World, είναι καλύτερο να έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο για κάθε ενδεχόμενο. Μιλήστε για τις καλύτερες επιλογές με την οικογένειά σας πριν πέσει το πρωινό σας σχοινί!

Αυτό συμβαίνει και σε άτομα που χρησιμοποιούν το Disney Skyliner. Το Skyliner κλείνει για τεχνικές δυσκολίες, ανακαινίσεις και καιρικές συνθήκες, επομένως είναι καλύτερο για όποιον μένει στα ξενοδοχεία Skyliner να έχει επίσης ένα εφεδρικό σχέδιο. Ισχύουν οι ίδιοι κανόνες — πάρτε ένα λεωφορείο της Disney ή ένα Lyft για να φτάσετε στον προορισμό σας.

Θα συνεχίσουμε να σας βοηθάμε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στο Disney World, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο DFB για περισσότερα!Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχετε αντιμετωπίσει στο Disney World; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment