Το Mickey’s Not So Scary Halloween Party 2022 – Ιστολόγιο TouringPlans.com

Όταν μπείτε στο πάρκο, ένα μέλος του Cast θα επιβεβαιώσει ότι έχετε εισιτήριο για πάρτι και από εκεί θα σας δοθεί ένα βραχιολάκι που σημαίνει ότι έχετε ένα εισιτήριο για το Mickey’s Not So Scary Halloween Party. Εάν ήσασταν προηγουμένως στο πάρκο με ημερήσιο εισιτήριο, όπως η ανταποκρίτριά μας στο πάρκο, η Chrissy, υπάρχουν σημειωμένες τοποθεσίες γύρω από το πάρκο που ανοίγουν στις 4 μ.μ. για να μπορείτε να πάρετε το βραχιολάκι σας. Η Chrissy πήρε το βραχιολάκι της στην είσοδο του Tomorrowland.

Εκτός από τα βραχιολάκια, τα μέλη του Cast μοιράζουν χάρτες πάρκων αποκλειστικά για πάρτι. Αυτός θα είναι ο οδηγός σας για χαιρετισμούς χαρακτήρων, τοποθεσίες που ξεγελούν, ειδικά φαγητά και ποτά και εμπορεύματα.

Μπορείτε να βρείτε τοποθεσίες PhotoPass με Magic Shots και Halloween Props, καθώς και διαδραστικές κορνίζες στον χάρτη του πάρκου.

Χαιρετισμοί χαρακτήρων

Κατά τη διάρκεια του πάρτι, υπάρχουν 15 διαφορετικές τοποθεσίες συνάντησης και χαιρετισμών χαρακτήρων σε όλο το πάρκο. Παρατηρήσαμε ότι οι τοποθεσίες χαρακτήρων στους χάρτες δεν ταιριάζουν με τις τοποθεσίες που εμφανίζονται στην εφαρμογή My Disney Experience, οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να σημειωθεί.

Την πρώτη βραδιά συνάντησης και χαιρετισμού οι ουρές ήταν μεγάλες, μας είπαν ότι όταν το πάρτι ξεκίνησε στις 7 μ.μ., η αναμονή για τον Jack and Sully στην πλατεία της πόλης ήταν ήδη στις 3 ώρες, ωστόσο, η αναμονή για τον Mickey την ίδια ώρα ήταν μόλις 15. λεπτά. Επομένως, φροντίστε να δώσετε προτεραιότητα σε ποιους χαρακτήρες θέλετε να δείτε.

Υπάρχουν χώροι συνάντησης και χαιρετισμού σε όλο το πάρκο και παρατηρήσαμε κάποιους χαρακτήρες να περιστρέφονται στο ίδιο σημείο. Μόνο στη Fantasyland είδαμε την Alice and the Mad Hatter, τη Βασίλισσα των Καρδιών, και τους Tweedle Dee και Tweedle Dum να περιστρέφονται από την ίδια τοποθεσία.

Διαδρομές τρικ ή περιποίησης

Το φετινό πάρτι έχει 14 διαφορετικές τοποθεσίες για trick-or-treat διάσπαρτες σε όλο το πάρκο. Μπορείτε να παραλάβετε την τσάντα trick or-treat σας όταν μπείτε στο πάρτι και λάβαμε και μια τσάντα trick or-treat και μια τσάντα M&M’s πλήρους μεγέθους, την πρώτη μας καραμέλα της νύχτας.

Εάν έχετε αλλεργία, σηκώστε μία από τις σακούλες φιλικές προς την αλλεργία. Εάν χάσατε να πάρετε ένα, επισκεφτείτε ένα από τα φιλικά προς τις αλλεργίες κέντρα, το φετινό πάρτι έχει δύο τοποθεσίες, μία στην Main St και μία στην Πλατεία Ελευθερίας. Αν κάνετε την εκδοχή που είναι φιλική προς τις αλλεργίες, απλώς την αντιμετωπίζετε κανονικά, αλλά αντί για καραμέλα, παίρνετε ένα πλαστικό κερκί νόμισμα από το μέλος του Cast με μια ποδιά από γαλαζοπράσινο χρώμα. Μόλις τελειώσετε για τη νύχτα, επιστρέψτε τα φιλικά προς τις αλλεργίες νομίσματα σε ένα από τα κέντρα φιλικών αλλεργιών για να εξαργυρώσετε τις φιλικές προς τις αλλεργίες λιχουδιές σας.

Είναι εύκολο να εντοπίσετε τα σημεία με κόλπο γύρω από το πάρκο, να αναζητήσετε τον γιγάντιο φωτισμένο πυλώνα και να τον ακολουθήσετε μέχρι την καραμέλα. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας για trick-or-treating, και μπορείτε να πάτε όσες φορές θέλετε.

Mickey’s Boo-to-You Halloween Parade

Κοιτώντας στο Frontierland και συνεχίζοντας μέχρι την κεντρική οδό, η παρέλαση «Boo-to-You» επιστρέφει στο Halloween Party. Μπορείτε να το προλάβετε δύο φορές τη νύχτα κατά τη διάρκεια του πάρτι στις 21:15 και στις 23:15.


Δυστυχώς για εμάς, η βροχή ακύρωσε την πρώτη παρέλαση. Ωστόσο, η δεύτερη παρέλαση ολοκληρώθηκε με μια μικρή προσαρμογή στο πρόγραμμά της. Η Disney έκανε μόνο μία ανακοίνωση ότι η παρέλαση θα ξεκινούσε 10 λεπτά νωρίτερα λόγω του καιρού. Λάβετε λοιπόν υπόψη σας ότι ο καιρός μπορεί να μετακινήσει τις ώρες ψυχαγωγίας όλη τη νύχτα και πρέπει να ακούτε για ανακοινώσεις, καθώς οι αλλαγές δεν θα αντικατοπτρίζονται στην εφαρμογή My Disney Experience.

Το όχι και τόσο τρομακτικό Spectacular της Disney

Τα πυροτεχνήματα επιστρέφουν επίσης στη φετινή εκδήλωση του Halloween, με το σόου πυροτεχνημάτων, προβολής και λέιζερ που φωτίζει τον ουρανό πάνω από το Κάστρο της Σταχτοπούτας ξεκινώντας στις 22:15.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του πάρτι μας, η βροχή αποφάσισε να ξαναχτυπήσει και τα πυροτεχνήματα καθυστέρησαν αλλά εξακολουθούσαν να σβήνουν. Φυσικά, ήμασταν εκ των προτέρων για μια υπέροχη θέα του Jack Skellington και μπορείτε να βρείτε ένα βίντεο στο Το Tiktok μας. Η παράσταση διαρκεί 12 λεπτά και είναι στο πρόγραμμα για κάθε βράδυ του πάρτι.

Hocus Pocus Villain Spelltacular!

Η σκηνή Hocus Pocus επιστρέφει στο Not So Scary Halloween Party του Mickey. Έχει τρεις παραστάσεις τη νύχτα μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και επεκτείνεται σε τέσσερις παραστάσεις τη βραδιά για όλο τον Οκτώβριο. Το σκηνικό σόου φιλοξενείται από τις αδερφές Sanderson και λαμβάνει χώρα στη σκηνή ακριβώς μπροστά από το Κάστρο της Σταχτοπούτας.

Πήγαμε νωρίς για να πιάσουμε μια θέση για να προλάβουμε την πρώτη σκηνή, αλλά δυστυχώς άρχισε η βροχή και αποφασίσαμε να παραλείψουμε την πρώτη αφού υπάρχουν άλλες δύο παραστάσεις εκείνο το βράδυ. Λόγω της βροχής, η πρώτη παράσταση ακυρώθηκε, όπως και η δεύτερη παράσταση. Η τρίτη εκπομπή που ήταν προγραμματισμένη για τα μεσάνυχτα κατέληξε να καθυστερήσει ελαφρώς στην αρχή, τελικά έγινε περίπου 10 λεπτά καθυστέρηση και πιστεύουμε ότι ήταν μια συντομευμένη έκδοση της εκπομπής.

Ειδικές λιχουδιές

Οι χώροι εστίασης είναι ανοιχτοί καθ’ όλη τη διάρκεια του πάρτι και διαθέτουν ειδικές λιχουδιές και ποτά μόνο κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης με εισιτήρια. Υπάρχουν τόσο αλμυρές όσο και γλυκές επιλογές, ενώ όλες οι τοποθεσίες για φαγητό με ειδικές λιχουδιές εμφανίζονται στον χάρτη του Halloween party.

Η ρεπόρτερ μας στο πάρκο Chrissy δοκίμασε το Almond Sweet Corn Cake, που βρίσκεται στο Pecos Bill, αυτό το κέικ βανίλιας αμυγδάλου είναι περιχυμένο με γλάσο και από πάνω με Candy Corn. Της άρεσε το πιάτο καθώς το βρήκε όχι πολύ γλυκό και είπε ότι είναι η τέλεια ποσότητα για να μοιραστεί.

Πρόσθετος

Χορευτικά Πάρτι

Το φετινό αποκριάτικο πάρτι περιλαμβάνει τρία χορευτικά πάρτι, με εμφανίσεις από χαρακτήρες όπως η Vampirina, ο Mike Wazowski και διάφοροι χαρακτήρες για να γιορτάσουν την ταινία «Zombie 3».

Το Storybook Circus Junior Jam λαμβάνει χώρα στη Fantasyland και διαρκεί όλη τη διάρκεια του πάρτι.

Έξω στο Tomorrowland, μπορείτε να πιάσετε το Monstrous Scream-O-Ween Ball με τις εμφανίσεις των Mike Wazowski και Sulley.

Και τέλος, το νέο Zom-Beatz Bash συμβαίνει μέσα στο Cosmic Rays και περιλαμβάνει εμφανίσεις από ζόμπι, cheerleaders, λυκάνθρωπους και εξωγήινους από το “Zombie 3”. Μπήκαμε νωρίς σε αυτό το χορευτικό πάρτι για να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τον Max Goof ως Powerline, αλλά δεν είχε εμφανιστεί ακόμα.

Cadaver Dans

Στη Frontierland, οι Cadaver Dans παίζουν όλη τη νύχτα και οι Cadaver Dans είναι η εκδοχή των Dapper Dans για το Halloween party. Μπορείτε να βρείτε χρόνους απόδοσης στην εφαρμογή My Disney Experience.

Συμβαίνουν τόσα πολλά στο φετινό Mickey’s Not So Scary Halloween Party, οπότε φροντίστε να επιστρέψετε καθώς συνεχίζουμε να καλύπτουμε όλες τις λεπτομέρειες του πάρτι.

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

  • “Είναι Halloween-lo-ween, όλοι! Βγάλτε μια κραυγή. Ουρα, είναι Απόκριες!” Για πρώτη φορά από το 2019, η Disney ανακοίνωσε ότι η…

  • Μπου Μπας

    Το καλοκαίρι δεν είναι ακόμη εδώ, οπότε ξέρετε τι είναι ώρα να μιλήσουμε; Απόκριες….. Πολλοί έχουν ρωτήσει αν…

  • Απόκριες

    Μέσα στον περασμένο μήνα, ανακοινώθηκε ότι οι δραστηριότητες του φθινοπώρου και του Halloween θα έρθουν πράγματι στο Walt Disney World…

  • Σήμερα η Universal Orlando αποκάλυψε το πρόγραμμα λειτουργίας και την τιμή των εισιτηρίων για το Halloween Horror Nights 31. Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τον Σεπτέμβριο…

Leave a Comment