Το MagicBand+ είναι LIVE στο Disney World – Δοκιμάστε το μαζί μας!

Ήρθε η ώρα να ελέγξετε τη νέα γενιά MagicBands — MagicBand+.

MagicBand+

Εδώ και μήνες, περιμέναμε το MagicBand+ να φτάσει επίσημα στο Disney World. Πήραμε κλεφτές ματιές της νέας τεχνολογίας σε δράση, είχαμε την ευκαιρία να τη δοκιμάσουμε μόνοι μας, ακόμα και να αγοράσουμε το MagicBand+ νωρίς όταν κυκλοφόρησε κατά λάθος. Αλλά τώρα Το MagicBand+ κυκλοφόρησε στο Disney World και το ελέγχουμε! Ελάτε μαζί μας για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Επίσημα, το MagicBand+ δεν θα κυκλοφορήσει στο Disney World μέχρι αύριο, 27 Ιουλίου. Ωστόσο, η Disney κυκλοφόρησε κατά λάθος μερικά από τα συγκροτήματα MagicBand+ πριν από λίγους μήνες, και τώρα τα χαρακτηριστικά λειτουργούν στα πάρκα.

Τι είναι το MagicBand+

Το πρώτο πράγμα που ίσως αναρωτιέστε είναι τι είναι το MagicBand+; Είναι βασικά η επόμενη γενιά της κλασικής τεχνολογίας MagicBand που ήδη γνωρίζετε και χρησιμοποιείτε στα πάρκα σήμερα.

MagicBand+ που αλλάζει χρώματα.

Ενώ το MagicBand+ μπορεί να κάνει όλα τα πράγματα που μπορεί να κάνει ένα κανονικό MagicBand, μπορεί επίσης να κάνει μερικά ιδιαίτερα πράγματα όπως αλληλεπίδραση με εκπομπές πυροτεχνημάτων, αλληλεπίδραση με τα χρυσά αγάλματα της 50ης επετείου και ξεκλειδώνει μια αποκλειστική εμπειρία Bounty Hunters του MagicBand+ στα Hollywood Studios της Disney. Περισσότερα για αυτά τα ειδικά χαρακτηριστικά σε ένα λεπτό!

Πού να βρείτε το MagicBand+

Προηγουμένως, βρήκαμε το MagicBand+ στο World of Disney στο Disney Springs. Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο μέρος όπου θα βρείτε αυτές τις νέες δημιουργίες. Ακολουθεί μια πλήρης λίστα με τα σημεία όπου μπορείτε να βρείτε το MagicBand+:

  • Magic Kingdom Park: Emporium
  • EPCOT: Pin Traders – Camera Center
  • Disney’s Hollywood Studios: Celebrity 5 & 10 και Tatooine Traders
  • Θεματικό πάρκο Disney’s Animal Kingdom: Discovery Trading Company
  • Disney Springs: Disney’s Pin Traders
  • Επιλέξτε τοποθεσίες εμπορευμάτων στα ξενοδοχεία του Disney Resort

Το MagicBand+ είναι επίσης διαθέσιμο για αγορά μέσω Διαδικτύου στο shopDisney. Το MagicBand+ θα φτάσει στο shopDisney από τις 7 π.μ. PT στις 27 Ιουλίου.

Πόσο κοστίζει το MagicBand+;

Όταν το MagicBand+ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά νωρίς (κατά λάθος), κόστιζε 29,99 $. Τώρα αυτή η τιμή έχει ανέβει. Το βασικό κόστος για το MagicBand+ είναι επί του παρόντος 34,99 $ (αν και ορισμένα στυλ μπορεί να κοστίζουν περισσότερο).

Δείτε αυτά τα χρώματα!

Υπάρχουν πάνω από 25 διαφορετικά σχέδια για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων για την 50η επέτειο του Disney World, Disney Moms και πολλά άλλα.

©Disney

Ωστόσο, οι επισκέπτες του Annual Passholders και του Walt Disney World Resort Hotel μπορούν να λάβουν έκπτωση σε αυτάοπότε να το έχετε υπόψη σας!

©Disney

Τι συνοδεύει ένα MagicBand+

Κάθε MagicBand+ έρχεται σε ένα κουτί με τα πράγματα που θα χρειαστείτε για να το κάνετε.

Ποιος είναι έτοιμος για το MagicBand+;

Συγκεκριμένα, υπάρχει το ίδιο το MagicBand+, με αυτό το μερικώς αφαιρούμενο τμήμα να κάνει τη ζώνη μικρότερη.

Δείτε τη διαφορά!

Επιπλέον, κάθε MagicBand+ συνοδεύεται από ένα καλώδιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαναφόρτισή του.

Είναι επαναφορτιζόμενη!

Η Disney είπε ότι τα συγκροτήματα θα παραμείνουν χρεωμένα για 1-3 ημέρες, ανάλογα με το πόσο τα χρησιμοποιείτε. Συνιστούν να επαναφορτίζετε τις μπάντες κάθε βράδυ, ώστε να έχουν αρκετή ενέργεια για χρήση την επόμενη μέρα.

Είναι το MagicBand+!

Σημειώστε ότι εάν το MagicBand+ σας εξαντληθεί, θα εξακολουθεί να λειτουργεί σαν ένα κανονικό MagicBand. Μπορείτε ακόμα να κάνετε σάρωση στα πάρκα και στο Lightning Lanes, θα ανοίξουν το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας κ.λπ. Απλώς δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ειδικές δυνατότητες που είναι νέες στο MagicBand+.

Ειδικές δυνατότητες MagicBand+

Τώρα, ας μιλήσουμε λίγο για αυτές τις ειδικές δυνατότητες του MagicBand+! Και πάλι, όπως αναφέραμε παραπάνω, το MagicBand+ μπορεί ακόμα να κάνει πολλά από τα πράγματα που κάνετε με το κανονικό σας MagicBand — ξεκλειδώστε τις πόρτες των δωματίων του Disney World Resort Hotel, σαρώστε το εισιτήριό σας για να μπείτε σε ένα θεματικό πάρκο Disney World, πραγματοποιήστε αγορές, συνδεθείτε σε περίπτερα PhotoPass για να το πάρετε τις φωτογραφίες σας κ.λπ.

Αλλά το MagicBand+ μπορεί επίσης να κάνει κάποια πράγματα που του είναι αποκλειστικά! Πρώτον, μπορεί να αλληλεπιδράσει με το Disney Enchantment στο Magic Kingdom και το Harmonious στο EPCOT. Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, θα δείτε το MagicBand+ να ανάβει και να δονείται σε συγχρονισμό με τα πυροτεχνήματα, τη μουσική και τα οπτικά εφέ. Το MagicBand+ θα αλληλεπιδράσει επίσης με τα Beacons of Magic και στα 4 πάρκα.

©Disney

Όσον αφορά τα χρυσά αγάλματα χαρακτήρων στα πάρκα για την 50η επέτειο, το MagicBand+ θα δώσει επίσης κάποιες ειδικές ευκαιρίες! Με το MagicBand+ μπορείτε να «αλληλεπιδράσετε» με τα αγάλματα των χαρακτήρων και να τα «ζωντανέψετε».

Όλαφ!

Σταθείτε κοντά σε ένα άγαλμα χαρακτήρα, κουνήστε το MagicBand+ βραχίονά σας και μπορεί να δείτε τη μπάντα σας να ανάβει και να ακούσετε τους χαρακτήρες να μιλούν! Από τις εμπειρίες μας, αυτή η δυνατότητα δεν λειτουργεί πάντα τέλεια. Προσπαθήσαμε να κουνήσουμε τα αγάλματα του Donald και της Daisy στο Magic Kingdom και χρειάστηκαν περίπου 15 με 20 δευτερόλεπτα για να αρχίσουν να «μιλούν» αφού κουνήσαμε το χέρι.

MagicBand+

Ωστόσο, όταν κουνήσαμε το άγαλμα του Γκούφυ, απάντησε αρκετά γρήγορα. Οπότε μπορεί απλώς να εξαρτάται από κάθε άγαλμα για αυτό το χαρακτηριστικό! Όταν κουνούσαμε το άγαλμα του Μίκυ Μάους, είπε, «Λίγη φαντασία, ε;»

Μίκυ και Μίνι!

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Play Disney Parks για να προχωρήσετε στο Disney Fab 50 Quest.

Disney Fab 50 Quest

Ουσιαστικά, είναι σαν ένα κυνήγι οδοκαθαριστών όπου θα «συλλέξετε» τις αλληλεπιδράσεις με τους χαρακτήρες και θα «μπείτε στους κόσμους των αγαπημένων σας χαρακτήρων μέσω μιας δυνατότητας επαυξημένης πραγματικότητας». Αυτή η δυνατότητα δεν ήταν ακόμα ενεργή, πιθανώς επειδή το MagicBand+ κυκλοφορεί επίσημα αύριο. Θα είμαστε σίγουροι ότι θα το δοκιμάσουμε και θα ενημερώσουμε αυτήν την ανάρτηση για να σας ενημερώσουμε πώς λειτουργεί!

Fab 50 παιχνίδι

Τέλος, στο Star Wars: Galaxy’s Edge, το MagicBand+ μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ δραστηριότητα — το Batuu Bounty Hunters. Φαίνεται ότι η επιχείρηση κυνηγιού επικηρυγμένων ανθεί και τώρα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στη δράση! Χρησιμοποιώντας το MagicBand+, θα πλοηγηθείτε στο Galaxy’s Edge για να βρείτε το μπόνους.

©Disney

Θα χρησιμοποιήσετε τα φώτα και τους κραδασμούς στο MagicBand+ για να προσδιορίσετε εάν κατευθύνεστε προς τη σωστή κατεύθυνση (κάπως σαν παιχνίδι ζεστού και κρύου). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Play Disney Parks για μια λειτουργία επαυξημένης πραγματικότητας για να αποκαλύψετε τι κρύβεται στις σκιές!

Batuu Bounty Hunters

Μόλις συλλέξετε το μπόνους, παρουσιάστε το στον τοπικό μάστορα της συντεχνίας Raga Bua για να κερδίσετε μερικές γαλαξιακές πιστώσεις! Θα δοκιμάσουμε και αυτή τη δυνατότητα όταν το MagicBand+ κυκλοφορήσει επίσημα αύριο.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μερικά από αυτά σε δράση!

Ρύθμιση του MagicBand+

Για να χρησιμοποιήσετε το MagicBand+, θα πρέπει να το φορτίσετε, να το συνδέσετε με το πάσο σας και πολλά άλλα.

©Disney

Θα χρειαστείτε την εφαρμογή Disney World για να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις νέες δυνατότητες του MagicBand+.

Για να δείτε τον βήμα προς βήμα οδηγό μας για τη ρύθμιση του MagicBand+, κάντε κλικ εδώ.

Απαντώντας στις ερωτήσεις σας στο MagicBand+

Και τέλος, πιθανότατα έχετε κάποιες ερωτήσεις MagicBand+ και έχουμε απαντήσεις!

Για να δείτε πώς το MagicBand+ είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ σε σύγκριση με το κανονικό MagicBand, κάντε κλικ εδώ.

Συγκρίνοντας τις δύο μπάντες

Τι θα συμβεί αν η μπαταρία σας MagicBand+ πεθάνει; Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τι μπορεί να κάνει το MagicBand+ σας σε αυτές τις περιπτώσεις.

Τι γνώμη έχετε για το MagicBand+; Πείτε μας στα σχόλια! Θα συνεχίσουμε να δοκιμάζουμε το MagicBand+ και θα σας ενημερώσουμε για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες ή ενημερώσεις σχετικά με αυτήν τη νέα τεχνολογία.

Θέλετε να μάθετε για άλλες τεχνολογίες θεματικών πάρκων για να κάνετε το επόμενο ταξίδι σας πιο εύκολο; Έχουμε κατακτήσει την τεχνολογία της Disney World και έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να περιηγηθείτε στα μπερδεμένα συστήματα — κάντε κλικ εδώ για να το δείτε! Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ εδώ για να μάθετε για ένα ενοχλητικό τεχνολογικό πρόβλημα που δεν σκεφτήκατε ποτέ στο Disney World.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα της Disney!

Περισσότερες ιστορίες για την Disney World

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του AllEars.net για να λάβετε τη δωρεάν λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά του Disney World! Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε!

Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε

Τι ερωτήσεις MagicBand+ έχετε; Πείτε μας στα σχόλια!

Leave a Comment