Το «Lightyear» έφτασε επίσημα στο Disney+

Η ευκαιρία σας να παρακολουθήσετε α ολοκαίνουργια ταινία της Pixar χωρίς να χρειαστεί να αφήσετε την άνεση του καναπέ σας έφτασε επιτέλους.

Buzz με λεπίδα λέιζερ!

Ενώ υπάρχουν ήδη πολλά υπέροχα πράγματα για παρακολούθηση στο Disney+ και νέες εκπομπές που έρχονται αυτόν τον μήνα, Η πιο πρόσφατη ταινία της Pixar έφτασε επίσημα στην υπηρεσία και μοιραζόμαστε όλες τις λεπτομέρειες.

Ετος φωτόςη ταινία όλα για την ιστορία που ενέπνευσε το Η ιστορία των παιχνιδιών Toy of Buzz Lightyear, είναι επίσημα διαθέσιμο στο Disney+!

©Pixar

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την υπόθεση, η ταινία χρησιμεύει ως η ιστορία προέλευσης του Buzz Lightyear — του ήρωα που ενέπνευσε το παιχνίδι Buzz Lightyear. Ουσιαστικά, είναι η ταινία που θα έβλεπε ο Andy που θα τον έκανε να θέλει τόσο πολύ να αποκτήσει ένα παιχνίδι Buzz Lightyear.

©Disney+

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία του Buzz, ενός θρυλικού Space Ranger, ο οποίος περικυκλώνεται σε έναν εχθρικό πλανήτη 4,2 εκατομμύρια έτη φωτός από τη Γη. Ο Buzz εργάζεται για να φτάσει στο σπίτι «μέσα από τον χώρο και τον χρόνο» και μαζί του μια ομάδα νεοσύλλεκτων μαζί με την αξιολάτρευτη γάτα ρομπότ Sox!

Αλλά, φυσικά, τα πράγματα δεν πάνε πάντα σύμφωνα με το σχέδιο. Ένας μικρός κακός κακός που ίσως γνωρίζετε καθώς ο Zurg φτάνει για να περιπλέξει τα σχέδια!

©Disney+

Όταν επισκέπτεστε το Disney+ τώρα, θα δείτε ένα banner για την ταινία και θα μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν και να τη μεταδώσετε σε ροή. Η ταινία είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση τόσο σε έκδοση IMAX Enhanced όσο και σε έκδοση ευρείας οθόνης.

©Disney+

Στο Disney+, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το τρέιλερ της ταινίας…

©Disney+

…και ρίξτε μια ματιά σε άλλες προτεινόμενες ταινίες — δεν αποτελεί έκπληξη τις ταινίες Toy Story!

©Disney+

Και μην το ξεχνάτε αυτό αν θέλετε να μάθετε περισσότερα Ετος φωτός και την εξέλιξη του Buzz από παιχνίδι σε άνθρωπο, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Ντοκιμαντέρ Beyond Infinity επίσης στο Disney+.

©Disney+

Επιπλέον, μπορείτε να προσπαθήσετε να εντοπίσετε την ανθρώπινη μορφή του Lightyear στη Disneyland…

Μπαζ, εσύ είσαι;

…πάρτε μερικά πολύχρωμα αυτιά Lightyear…

Αυτιά φωτός στο μαγικό βασίλειο

…ή μάθετε πώς η NASA επηρέασε τη νέα ταινία.

Στολίδι Lightyear

Αν θέλετε να βουτήξετε ακόμα πιο βαθιά στο Lightyear, κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τα σχόλια του Τομ Χανκς σχετικά με την απόφαση της Disney να μην συμπεριλάβει τον Τιμ Άλεν στην ταινία και κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε πώς η ταινία τελικά δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του Σαββατοκύριακου στο box office .

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για περισσότερα νέα της Disney+ και θα σας ενημερώνουμε για όσα βρίσκουμε! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα ΠΑΝΤΑ που έρχονται στο Disney+ τον Αύγουστο και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις τελευταίες ενημερώσεις.

Έχετε εμμονή με τη γάτα Sox από το Lightyear; Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μερικά από τα νέα αντικείμενα που μπορεί να χρειαστεί να φέρετε στο σπίτι!

,


Μην το χάσετε Οποιος Διασκέδαση της Disney!

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining σήμερα!

Με περισσότερα από 750 σελίδες, ο Οδηγός DFB 2022 για το Walt Disney World Dining είναι γεμάτος συμβουλές και εργαλεία προγραμματισμού που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της Disney World για 30+ χρόνια επισκέψεων. Κάναμε την έρευνα για εσάς, ώστε να ξέρετε ποια σημεία θα ταιριάζουν μοναδικά στις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Με μίνι κριτικές του κάθε εστιατόριο, μπαρ, σαλόνι, περίπτερο και πολλά άλλα; ένα ολόκληρο κεφάλαιο για τα καλύτερα σνακ στο Disney World; γεμάτος Ανάλυση σχεδίου τραπεζαρίας της Disney (και πώς να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ φαγητό); και ένα πλήρες κεφάλαιο για τις εκπτώσεις και τις προσφορές; θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να προγραμματίσετε τις καλύτερες διακοπές σας ακόμα.

Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε το αντίγραφο του 2022 DFB Guide to Walt Disney World Dining E-book με κωδικό WDW2022 για εξοικονόμηση 25% στην τιμή κάλυψης σήμερα!

κουμπί έτοιμο προς αγορά
Οι οδηγοί μας υποστηρίζονται από 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 🙂

Θα παρακολουθείς Ετος φωτός στο Disney+; Πείτε μας στα σχόλια!

ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΣΗ

Leave a Comment